Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.

06-01-25

17:30
Καλησπέρα στην παρέα! είμαι καινούρια εδω. σας βρήκα μέσω του chatgpt 
Ένα θέμα που με καίει τον τελευταίο 1 χρόνο είναι πως δεν μπορώ εύκολα να βρω φίλες. Είμαι 28 χρονών και πριν ένα χρόνο σταμάτησα να κάνω παρέα με μια "καλή" μου φίλη, νόμιζα πως ήταν καλή και για αυτό τα εισαγωγικά.
Ποτέ δεν ήμουν άτομο που είχε πολλές παρέες, μου έφτανε να έχω 2-3 άτομα. Δεν είμαι και σε σχέση, ούτε εργάζομαι (ψάχνω για δουλειά όμως κανονικά) και αυτό το κάνει ακόμα πιο δύσκολο.
Αυτή την στιγμή εχω 2-3 άτομα που βγαινω μια στο τοσο είτε γιατί ειναι όλες δεσμευμένες, είτε γιατί η κάθε μια έχει το δικό της πρόγραμμα, είτε γιατί δεν θέλει κλπ κλπ
Αυτό που άρχισα να καταλαβαίνω είναι πως αν είσαι κοντά στα 30 ή και στα 30+ και δεν έχεις σχέση ή φίλες από μικρή ηλικία, μένεις "μόνη". Όλοι έχουν την ζωή τους, δεν ασχολούνται με το τι κάνεις και τι θες εσύ.
Προσπάθησα να βρω χόμπι που να μου αρέσει για να γνωρίσω καινούρια άτομα. Λόγω ενός προβλήματος στα γόνατα, δεν μπορώ να κάνω χορό που μου αρέσει. Σκέφτηκα να ξεκινήσω στην ομάδα σκραμπλ που υπάρχει αλλά είδα ότι ο μέσος όρος ηλικίας είναι 50 χρονών. Υπάρχει ένα μαγαζί με επιτραπέζια που διοργανώνουν events αλλά ντρέπομαι να πηγαίνω μόνη. Δίπλα στο σπίτι έχω εργαστήριο ζωγραφικής αλλά δεν τρελένομαι για ζωγραφική....
Γενικά είμαι σε μια δύσκολη κατάσταση.
Τι θα μου προτείνατε;
Μένω Θεσσαλονίκη,αν βοηθάει αυτό για την ιστορία.

Ένα θέμα που με καίει τον τελευταίο 1 χρόνο είναι πως δεν μπορώ εύκολα να βρω φίλες. Είμαι 28 χρονών και πριν ένα χρόνο σταμάτησα να κάνω παρέα με μια "καλή" μου φίλη, νόμιζα πως ήταν καλή και για αυτό τα εισαγωγικά.
Ποτέ δεν ήμουν άτομο που είχε πολλές παρέες, μου έφτανε να έχω 2-3 άτομα. Δεν είμαι και σε σχέση, ούτε εργάζομαι (ψάχνω για δουλειά όμως κανονικά) και αυτό το κάνει ακόμα πιο δύσκολο.
Αυτή την στιγμή εχω 2-3 άτομα που βγαινω μια στο τοσο είτε γιατί ειναι όλες δεσμευμένες, είτε γιατί η κάθε μια έχει το δικό της πρόγραμμα, είτε γιατί δεν θέλει κλπ κλπ
Αυτό που άρχισα να καταλαβαίνω είναι πως αν είσαι κοντά στα 30 ή και στα 30+ και δεν έχεις σχέση ή φίλες από μικρή ηλικία, μένεις "μόνη". Όλοι έχουν την ζωή τους, δεν ασχολούνται με το τι κάνεις και τι θες εσύ.
Προσπάθησα να βρω χόμπι που να μου αρέσει για να γνωρίσω καινούρια άτομα. Λόγω ενός προβλήματος στα γόνατα, δεν μπορώ να κάνω χορό που μου αρέσει. Σκέφτηκα να ξεκινήσω στην ομάδα σκραμπλ που υπάρχει αλλά είδα ότι ο μέσος όρος ηλικίας είναι 50 χρονών. Υπάρχει ένα μαγαζί με επιτραπέζια που διοργανώνουν events αλλά ντρέπομαι να πηγαίνω μόνη. Δίπλα στο σπίτι έχω εργαστήριο ζωγραφικής αλλά δεν τρελένομαι για ζωγραφική....
Τι θα μου προτείνατε;
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

06-01-25

17:50
Καλησπέρα και καλώς όρισεςΚαλησπέρα στην παρέα! είμαι καινούρια εδω.

Εκτός από τον χορό, τι άλλο σου αρέσει ή πιστεύεις ότι θα σου αρέσει να κάνεις ως χόμπι;Τι θα μου προτείνατε;
Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.

06-01-25

19:55
μου αρέσουν τα επιτραπέζια, τα video games, bowling, μπιλιαρδο, να φτιαχνω κοσμήματα...δεν μου έρχεται κάτι άλλο.Καλησπέρα και καλώς όρισες
Εκτός από τον χορό, τι άλλο σου αρέσει ή πιστεύεις ότι θα σου αρέσει να κάνεις ως χόμπι;
Βρήκα μια ομάδα επιτραπεζίων αλλά ντρέπομαι να πάω μόνη.
Τα video games είναι δύσκολο να τα κάνεις σε ομάδα
Bowling, μπιλιάρδο και το να φτιάχνω κοσμήματα, όλες οι ομάδες είναι με μεγάλους.
Τα έχω ψάξει όλα

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

06-01-25

20:01
Έχεις ρωτήσει τι ηλικίες μαζεύει αυτή η ομάδα;Βρήκα μια ομάδα επιτραπεζίων αλλά ντρέπομαι να πάω μόνη.
Δεν είναι κάτι βρε. Κι εγώ ντρεπόμουν όταν ξεκίνησα ζωγραφική, γιατί οι περισσότεροι ήταν έφηβοι, αλλά πήγα. Άσχετα μετά που την παράτησα, επειδή δε σηκωνόμουν το πρωί

Επίσης, μπορείς να αρχίσεις να διαβάζεις. Ό,τι γουστάρεις: μυθιστορήματα, ιστορία, τέχνη, ψυχολογία κ.λπ. Είναι ωραίο να μπορείς να συζητάς για διάφορα πράγματα και να έχεις άποψη.
ROM32
Δραστήριο μέλος
Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 714 μηνύματα.

06-01-25

20:06
μου αρέσουν τα επιτραπέζια, τα video games, bowling, μπιλιαρδο, να φτιαχνω κοσμήματα...δεν μου έρχεται κάτι άλλο.
Βρήκα μια ομάδα επιτραπεζίων αλλά ντρέπομαι να πάω μόνη.
Τα video games είναι δύσκολο να τα κάνεις σε ομάδα
Bowling, μπιλιάρδο και το να φτιάχνω κοσμήματα, όλες οι ομάδες είναι με μεγάλους.
Τα έχω ψάξει όλα![]()
Η ηλικία σου δεν εντοπίζεται σε συλλόγους και ομάδες, γενικά δεν τους βρίσκεις ως μέλη κάπου, μόνο σε πολύ συγκεκριμένα που έχουν να κάνουν με χορό και διασκέδαση. Σε όλα τα άλλα αυτές οι ηλικίες είναι ανύπαρκτες.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Επίσης, μπορείς να αρχίσεις να διαβάζεις. Ό,τι γουστάρεις: μυθιστορήματα, ιστορία, τέχνη, ψυχολογία κ.λπ. Είναι ωραίο να μπορείς να συζητάς για διάφορα πράγματα και να έχεις άποψη.
Με ποιον να συζητάς; Αφού κανείς δεν συζητά για τέτοια θέματα, ειδάλλως οι πιο πολλοί δεν θα ήμασταν μέλη εδώ.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

06-01-25

20:14
Τώρα αστειεύεσαι, με συγχωρείς...Πολλά μέλη συζητούν (και) τέτοια θέματα "εδώ μέσα". Εγώ τα έχω δει. Εσύ όχι ;Με ποιον να συζητάς; Αφού κανείς δεν συζητά για τέτοια θέματα, ειδάλλως οι πιο πολλοί δεν θα ήμασταν μέλη εδώ.
Με ό,τι του αρέσει του καθενός να καταπιαστεί, θα την βρει την άκρη...Μπορεί να μη βρει πολλούς συνομιλητές, αν αυτό εννοείς. Όμως αυτό δε θα πρέπει να σταθεί εμπόδιο...
Υ.Γ. Εκτός αν εννοείς ότι ακριβώς επειδή συζητούνται τέτοιου είδους θέματα "εδώ", ακριβώς γι' αυτό το λόγο κάποιοι είναι μέλη...
ROM32
Δραστήριο μέλος
Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 714 μηνύματα.

06-01-25

20:24
Τώρα αστειεύεσαι, με συγχωρείς...Πολλά μέλη συζητούν (και) τέτοια θέματα "εδώ μέσα". Εγώ τα έχω δει. Εσύ όχι ;
Με ό,τι του αρέσει του καθενός να καταπιαστεί, θα την βρει την άκρη...Μπορεί να μη βρει πολλούς συνομιλητές, αν αυτό εννοείς. Όμως αυτό δε θα πρέπει να σταθεί εμπόδιο...
Υ.Γ. Εκτός αν εννοείς ότι ακριβώς επειδή συζητούνται τέτοιου είδους θέματα "εδώ", ακριβώς γι' αυτό το λόγο κάποιοι είναι μέλη...
Ναι! Δεν κατάλαβες, έξω δεν μιλάς με άλλους για τέτοια θέματα, εδώ μέσα ναι! Με ποιον κάνεις σοβαρή κουβέντα έξω; Με κανένα σχεδόν!
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

06-01-25

20:29
Ναι. Κατάλαβα, εκ των υστέρων, πώς το είπες και συμπλήρωσα...Ναι! Δεν κατάλαβες, έξω δεν μιλάς με άλλους για τέτοια θέματα, εδώ μέσα ναι! Με ποιον κάνεις σοβαρή κουβέντα έξω; Με κανένα σχεδόν!
Mea culpa
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

06-01-25

20:37
Κλαίωσας βρήκα μέσω του chatgpt![]()
είμαι 24 έχω τις ίδιες φίλες σχεδόν από το γυμνάσιο.Αυτή την στιγμή εχω 2-3 άτομα που βγαινω μια στο τοσο είτε γιατί ειναι όλες δεσμευμένες, είτε γιατί η κάθε μια έχει το δικό της πρόγραμμα, είτε γιατί δεν θέλει κλπ κλπ
Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι όσο μεγαλώνεις ο καθένας κοιτάει περισσότερο τη πάρτη του και αλλάζουν και οι χαρακτήρες
Και εμείς μην νομίζεις , βγαίνουμε λες και έχουμε παιδιά και γάμους. Έχουμε όλες σοβαρές σχέσεις, αλλά εντάξει, το έχουμε τραβήξει καπως. Προσπαθούσα εγώ να μας ενώσω όλους μαζί, αλλά μόνο εγώ προσπαθώ
Σε καταλαβαίνω με λίγα λόγια
Η ιδανική περίπτωση είναι να ξεκινήσεις χόμπι! Εδώ Θεσσαλονίκη μιας και είμαι και εγώ από εδώ, έχει ένα σωρό εργαστήρια με ζωγραφική, καλλιτεχνίες, θεατρικές ομάδες κτλ κτλ όπου μπορείς να γνωρίσεις κόσμο !
θα το έκανα και εγώ, αλλά δεν έχω χρόνο

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Επίσης, θα σε ενδιέφερε η καλλιγραφία ; Θα ανοίξει μια ομάδα με μερικά μαθήματα τον ΓενάρηΚαλησπέρα στην παρέα! είμαι καινούρια εδω. σας βρήκα μέσω του chatgpt
Τι θα μου προτείνατε;
τι άλλο..
Έχω δει κεραμικής, έχω δει επίσης να φτιάχνουν κούπες και τέτοια !
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.

06-01-25

20:52
Καλύτερα μόνη αλλά ήρεμη, να κοιμάσαι ήσυχη τα βράδια, να έχεις χρόνο να δουλέψεις με τον εαυτό σου κ.λπ. παρά να έχεις πάρε δώσε μ' ανθρώπους απλά και μόνο επειδή τους ξέρεις από μικρή ηλικία ή ερωτικές σχέσεις με ακατάλληλους ή/και ασύμβατους συντρόφους (που αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία εκεί έξω και στα δύο φύλα) απλά και μόνο για να έχεις εύκολο σεξ κι εύκολη παρέα!Αυτό που άρχισα να καταλαβαίνω είναι πως αν είσαι κοντά στα 30 ή και στα 30+ και δεν έχεις σχέση ή φίλες από μικρή ηλικία, μένεις "μόνη". Όλοι έχουν την ζωή τους, δεν ασχολούνται με το τι κάνεις και τι θες εσύ.
Κάπου εκεί έξω υπάρχουν γυναίκες και άντρες για σένα, βάλε πρώτα τη ζωή σου σε μια τάξη (επαγγελματικά κ.λπ.) και μετά αναζήτησέ τους κι όλα θα πάνε καλά...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

06-01-25

20:54
Από 'δω το πήγες, από 'κει το πήγες, το 'φερες εκεί που θες !!.....ή ερωτικές σχέσεις με ακατάλληλους ή/και ασύμβατους συντρόφους (που αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία εκεί έξω και στα δύο φύλα) απλά και μόνο για να έχεις εύκολο σεξ κι εύκολη παρέα!
Μαέστρος
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.

06-01-25

20:56
Η θεματοθέτρια μίλησε για «σχέση» (που δεν έχει) κ.λπ. ως έναν απ' τους λόγους που δεν έχει φίλους/ες...Από 'δω το πήγες, από 'κει το πήγες, το 'φερες εκεί που θες !!
Μαέστρος
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

06-01-25

21:37
Είναι σοβαρό το θέμα σου με τα γόνατα; Στο χορό έχουμε 1-2 κοπέλες που έχουν θέμα με τα γόνατα τους αλλά κάνουν κανονικά . Τι χορός σου αρέσει ; Το λάτιν πχ δεν νομίζω να σε καταπονεσει ιδιαίτερα... Ρώτα κ τον γιατρό σου βέβαια ...Καλησπέρα στην παρέα! είμαι καινούρια εδω. σας βρήκα μέσω του chatgpt
Τι θα μου προτείνατε;
Όπως κ να χει , πήγαινε στον πολιτιστικό σύλλογο της περιοχής σου ... Όλο κ κάτι που σου αρέσει θα έχει.
Μακριά από ομάδες/ομαδικές των σοσιαλ που είναι για να βρεις παρέα κλπ
ROM32
Δραστήριο μέλος

06-01-25

21:41
Είναι σοβαρό το θέμα σου με τα γόνατα; Στο χορό έχουμε 1-2 κοπέλες που έχουν θέμα με τα γόνατα τους αλλά κάνουν κανονικά . Τι χορός σου αρέσει ; Το λάτιν πχ δεν νομίζω να σε καταπονεσει ιδιαίτερα... Ρώτα κ τον γιατρό σου βέβαια ...
Όπως κ να χει , πήγαινε στον πολιτιστικό σύλλογο της περιοχής σου ... Όλο κ κάτι που σου αρέσει θα έχει.
Μακριά από ομάδες/ομαδικές των σοσιαλ που είναι για να βρεις παρέα κλπ
Όχι σε παραδοσιακούς χορούς, είναι μεγάλος κόσμος κυρίως εκεί.
Guest 881237
Επισκέπτης

06-01-25

21:48
Δεν μίλησα για παραδοσιακούς. Την ρώτησα τι της αρέσειΌχι σε παραδοσιακούς χορούς, είναι μεγάλος κόσμος κυρίως εκεί.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.193 μηνύματα.

06-01-25

21:58
Μου εξηγείτε λίγο αυτό που η κοπέλα λέει οτι μας βρήκε μέσω του ChatGPT;
Εχω απορία.
Εχω απορία.

06-01-25

22:00
Θα ομολογήσω ότι αυτό με τσάκισε....σας βρήκα μέσω του chatgpt![]()
Πες μου τι εννοείς και μετά θα περάσουμε και στο παρασύνθημα.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

06-01-25

22:02
Αρχίζω κι ανησυχώ...
Για πείτε κι σ΄ εμάς τους ανίδεους απ΄ αυτά...

Για πείτε κι σ΄ εμάς τους ανίδεους απ΄ αυτά...
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.447 μηνύματα.

06-01-25

22:07
Φόρουμ ομάδες συζητήσεων και ο αγαπητός chat μεταξύ άλλων βγάζει και το steki
Guest 881237
Επισκέπτης

06-01-25

22:08
Ισχύει αν κι εγώ που το ρώτησα από περιέργεια τώρα δεν το έβγαλε στα προτεινόμεναΦόρουμ ομάδες συζητήσεων και ο αγαπητός chat μεταξύ άλλων βγάζει και το steki
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- JungC
- Varus
- kalhkardia
- Wonderkid
- johnsala
- Corfu kitty
- ROM32
- charmander
- Skeptic95
- bibliofagos
- Jack of Spades
- rafaela11
- Paragontas7000
- Reader
- Joji
- Wilsongeo
- Ωρορα
- taketrance
- iew
- Kate1914
- Μήτσος10
- DimitraA.
- Scandal
- thenutritionist
- userguest
- Libertus
- Hecticism
- A350
- Totreno
- fourkaki
- chester20080
- Memetchi
- fmarulezkd
- GeorgePap2003
- Εριφύλη
- Jim4ever
- Ilma
- giannhs2001
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.