Φιλίες στα 28

Λένω

Διάσημο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.535 μηνύματα.

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.
Γνωστούς, που στη συνέχεια μπορεί να γίνουν φίλοι, μπορείς να αποκτήσεις και μέσω εθελοντισμού ;)

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Και πεζοπορία επίσης. Για τους λάτρεις της φύσης...

Διοργανώνονται πολλά τέτοια. Όρεξη να ΄χεις να ψάξεις και ν΄ ασχοληθείς...

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.
Θα ομολογήσω ότι αυτό με τσάκισε.
Πες μου τι εννοείς και μετά θα περάσουμε και στο παρασύνθημα.
Χαχαχ είναι εφαρμογή AI (τεχνιτη νοημοσύνη). Πάτησα ελληνικά forum και μου έβγαλε αυτό και έτσι έγινα μέλος. 😝
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Καλησπέρα και καλώς όρισες :flowers:

Εκτός από τον χορό, τι άλλο σου αρέσει ή πιστεύεις ότι θα σου αρέσει να κάνεις ως χόμπι;

Η ηλικία σου δεν εντοπίζεται σε συλλόγους και ομάδες, γενικά δεν τους βρίσκεις ως μέλη κάπου, μόνο σε πολύ συγκεκριμένα που έχουν να κάνουν με χορό και διασκέδαση. Σε όλα τα άλλα αυτές οι ηλικίες είναι ανύπαρκτες.

Με ποιον να συζητάς; Αφού κανείς δεν συζητά για τέτοια θέματα, ειδάλλως οι πιο πολλοί δεν θα ήμασταν μέλη εδώ.
Το ξέρω ότι δεν εντοπίζονται τέτοιες ηλικίες για αυτό έχω απογοητευτεί.

Χαχαχ είναι εφαρμογή AI (τεχνιτη νοημοσύνη). Πάτησα ελληνικά forum και μου έβγαλε αυτό και έτσι έγινα μέλος. 😝

Το ξέρω ότι δεν εντοπίζονται τέτοιες ηλικίες για αυτό έχω απογοητευτεί.

Ναι. Κατάλαβα, εκ των υστέρων, πώς το είπες και συμπλήρωσα...

Mea culpa
Ειναι μεγάλη αλήθεια αυτο....έξω πλέον δεν μιλάς για σοβαρά θέματα, κανείς δεν ενδιαφέρεται

Κλαίω

είμαι 24 έχω τις ίδιες φίλες σχεδόν από το γυμνάσιο.
Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι όσο μεγαλώνεις ο καθένας κοιτάει περισσότερο τη πάρτη του και αλλάζουν και οι χαρακτήρες
Και εμείς μην νομίζεις , βγαίνουμε λες και έχουμε παιδιά και γάμους. Έχουμε όλες σοβαρές σχέσεις, αλλά εντάξει, το έχουμε τραβήξει καπως. Προσπαθούσα εγώ να μας ενώσω όλους μαζί, αλλά μόνο εγώ προσπαθώ

Σε καταλαβαίνω με λίγα λόγια

Η ιδανική περίπτωση είναι να ξεκινήσεις χόμπι! Εδώ Θεσσαλονίκη μιας και είμαι και εγώ από εδώ, έχει ένα σωρό εργαστήρια με ζωγραφική, καλλιτεχνίες, θεατρικές ομάδες κτλ κτλ όπου μπορείς να γνωρίσεις κόσμο !

θα το έκανα και εγώ, αλλά δεν έχω χρόνο 🥲

Επίσης, θα σε ενδιέφερε η καλλιγραφία ; Θα ανοίξει μια ομάδα με μερικά μαθήματα τον Γενάρη

τι άλλο..
Έχω δει κεραμικής, έχω δει επίσης να φτιάχνουν κούπες και τέτοια !
Καλλιγραφια ε;; πες μου και άλλα για αυτό!! Κεραμική όχι, δεν μου αρέσει. 😞

Η θεματοθέτρια μίλησε για «σχέση» (που δεν έχει) κ.λπ. ως έναν απ' τους λόγους που δεν έχει φίλους/ες...
Ανέφερα ότι δεν έχω σχέση και δουλειά για να τονίσω ότι δεν έχω κάτι που μου τρώει 8 ώρες από την μέρα ώστε να είμαι πιο "κουρασμένη" και δεν έχω σχέση με τον οποίο θα κάνω πολλά πράγματα για να γεμίζει επιπλέον η μέρα μου.

Τελευταία επεξεργασία:

Guest 881237

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Τώρα θα βγω εκτός θέματος αλλά τι άλλα το ρωτάς;
Το χρησιμοποιώ αρκετά και όταν θέλω να πάρω πληροφορίες για κάτι αντί να ψάχνω από διάφορες πηγές στο google ή για μετάφραση (είναι πολύ καλύτερο από google translate) αυτά :)

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.
Καλύτερα μόνη αλλά ήρεμη, να κοιμάσαι ήσυχη τα βράδια, να έχεις χρόνο να δουλέψεις με τον εαυτό σου κ.λπ. παρά να έχεις πάρε δώσε μ' ανθρώπους απλά και μόνο επειδή τους ξέρεις από μικρή ηλικία ή ερωτικές σχέσεις με ακατάλληλους ή/και ασύμβατους συντρόφους (που αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία εκεί έξω και στα δύο φύλα) απλά και μόνο για να έχεις εύκολο σεξ κι εύκολη παρέα!

Κάπου εκεί έξω υπάρχουν γυναίκες και άντρες για σένα, βάλε πρώτα τη ζωή σου σε μια τάξη (επαγγελματικά κ.λπ.) και μετά αναζήτησέ τους κι όλα θα πάνε καλά...
Το θέμα είναι ότι δεν κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια....μακάρι να μου άρεσε αυτό που έχω, σίγουρα θα ήμουν πιο ήσυχη.
Με στεναχωρει το γεγονός που οι φίλες μου ξέρουν την κατάσταση δεν κάνουν τίποτα παραπάνω.
Θέλω να τακτοποίησψ πρώτα το θέμα της δουλειάς μου που με καίει και μετά των φίλων.
Το θέμα είναι ότι δυσκολεύομαι να βρω εδώ και καιρό. Είμαι άτυχη με αυτό το θέμα.

Guest 881237

Επισκέπτης

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.
Πάλι καλά που το διευκρίνισες γιατί δε θέλω ο φίλος μου ο @Valder να πάθει καμιά συγκοπή πάνω στο άνθος της ηλικίας του!:lol:
Ανέφερα ότι δεν έχω σχέση και δουλειά για να τονίσω ότι δεν έχω κάτι που μου τρώει 8 ώρες από την μέρα ώστε να είμαι πιο "κουρασμένη" και δεν έχω σχέση με τον οποίο θα κάνω πολλά πράγματα για να γεμίζει επιπλέον η μέρα μου.
Πάντως αν ήσουν σε σχέση με κάποιον άντρα καθόλου δεδομένο δε θα ήταν πως θα έκανες «πολλά πράγματα» που θα γέμιζαν τη μέρα σου (πόσοι άντρες έχουν αρκετά hobbies και χρόνο resources κ.λπ. για να συμπαρασύρουν κι εσένα μαζί τους;Μετρημένοι στα δάχτυλα) και πιθανότατα θα ήσουν και πιο «μόνη» σ' όλα τ' άλλα επίπεδα απ' ότι είσαι τώρα...

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Μπορούν να σε βοηθήσουν κάπως ;
Την περίοδο των γιορτών ενώ ήξεραν ότι θα είμαι μόνη, δεν μου είπαν να πάμε για έναν καφέ διότι είχαν αλλά πράγματα να κάνουν.
Γενικά θα μπορούσαν να μου λένε να βγούμε ή να περνάμε πιο πολύ χρόνο μαζί εφόσον ξέρω ότι έχουν χρόνο

Πάλι καλά που το διευκρίνισες γιατί δε θέλω ο φίλος μου ο @Valder να πάθει καμιά συγκοπή πάνω στο άνθος της ηλικίας του!:lol:

Πάντως αν ήσουν σε σχέση με κάποιον άντρα καθόλου δεδομένο δε θα ήταν πως θα έκανες «πολλά πράγματα» που θα γέμιζαν τη μέρα σου (πόσοι άντρες έχουν αρκετά hobbies και χρόνο resources κ.λπ. για να συμπαρασύρουν κι εσένα μαζί τους;Μετρημένοι στα δάχτυλα) και πιθανότατα θα ήσουν και πιο «μόνη» σ' όλα τ' άλλα επίπεδα απ' ότι είσαι τώρα...
Όλο και κανένα καφέ θα πηγαίναμε, μια βόλτα, σινεμά, φαγητό... Αλλά γενικά πολλοί δεν έχουν ασχολίες.

ROM32

Δραστήριο μέλος

Ο ROM32 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 714 μηνύματα.

Guest 881237

Επισκέπτης

Την περίοδο των γιορτών ενώ ήξεραν ότι θα είμαι μόνη, δεν μου είπαν να πάμε για έναν καφέ διότι είχαν αλλά πράγματα να κάνουν.
Γενικά θα μπορούσαν να μου λένε να βγούμε ή να περνάμε πιο πολύ χρόνο μαζί εφόσον ξέρω ότι έχουν χρόνο

Όλο και κανένα καφέ θα πηγαίναμε, μια βόλτα, σινεμά, φαγητό... Αλλά γενικά πολλοί δεν έχουν ασχολίες.
Ααα οκ ! Νόμιζα ότι εννοούσες να σε βοηθήσουν στο να βρεις δουλειά.

Σε αυτό που λες τώρα έχεις δίκιο ... Εσυ έκανες κάποια πρόταση ?

Πολιτιστικός Σύλλογος ίσον μεγάλος κόσμος και παραδοσιακοί χοροι
Ο Πολιτιστικός σύλλογος έχει πάρα πολλές δραστηριότητες και όχι δεν ισούται μόνο με μεγάλο κόσμο κ παραδοσιακούς.

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.
Οι περισσότεροι άντρες δεν έχουν σοβαρό κοινωνικό κύκλο (και συνήθως όταν είναι σε σχέση τον παρατάνε έστω κι αυτόν για να πέσουν με τα μούτρα στη γκόμενά τους:rolleyes:) για να πεις ότι π.χ. θα γνωρίσεις μια κοπέλα μέσω ενός γκόμενου, οπότε αν βάλεις στην εξίσωση και το γενικότερο effort που χρειάζεται σε μια ερωτική σχέση εκ μέρους σου μάλλον χειρότερα θα ήσουν στο θέμα «φιλίες» έτσι...

ROM32

Δραστήριο μέλος

Ο ROM32 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 714 μηνύματα.

Ο Πολιτιστικός σύλλογος έχει πάρα πολλές δραστηριότητες και όχι δεν ισούται μόνο με μεγάλο κόσμο κ παραδοσιακούς.

Τι εννοείς πολιτιστικούς συλλόγους εσυ; Διότι Πολιτιστικός είναι ο σύλλογος που έχει σκοπό να διατηρήσει την πολιτιστική παράδοση ενός τόπου. Παράδοση=μεγάλος κόσμος κυρίως.

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Ναι φυσικά τους μίλησα. Από πριν ήξεραν ότι θα είμαι μόνη της γιορτές και μόλις είδα ότι δεν με υπολογισαν τις είπα ότι είναι απαράδεκτες. Βρήκαν ένα σωρό δικαιολογίες...

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.
Στιγμιότυπο οθόνης 2025-01-06 224739.png

Βέβαια τα 50 χρόνια Νέα Δημοκρατία δεν ξέρω που κολλάνε :lol2:

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Ναι φυσικά τους μίλησα. Από πριν ήξεραν ότι θα είμαι μόνη της γιορτές και μόλις είδα ότι δεν με υπολογισαν τις είπα ότι είναι απαράδεκτες. Βρήκαν ένα σωρό δικαιολογίες...
Συγγνώμη, γι΄ αυτό που θα πω, αλλά μήπως ο τρόπος σου αυτός τις κάνει και ν΄ απομακρύνονται ; Κι αντί να έρθετε πιο κοντά, αποτραβιούνται όλο και περισσότερο ;

Μήπως, όλα αυτά που σε απασχολούν, έχουν γίνει η αιτία ν΄ αλλάξουν κάποια πράγματα ;

Μπορεί και οι άλλοι να τραβάνε τα ζόρια τους και να μην το καταλαβαίνουμε...

Guest 881237

Επισκέπτης

Τι εννοείς πολιτιστικούς συλλόγους εσυ; Διότι Πολιτιστικός είναι ο σύλλογος που έχει σκοπό να διατηρήσει την πολιτιστική παράδοση ενός τόπου. Παράδοση=μεγάλος κόσμος κυρίως.
Ο πολιτιστικός σύλλογος της περιοχής που μένω εγώ έχει πολλές δραστηριότητες κ χορούς. Επίσης στους παραδοσιακούς έχει κ νέο κόσμο γτ είναι σαν κοινότητες από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Κ μαζεύονται πχ Κρητικοί της περιοχής κλπ
Απαράδεκτες. Μην τις ξεκοψεις αλλά κι εσυ μην είσαι συνεχώς διαθέσιμη για εκείνες... Κ κάνε κάτι από αυτά που σου είπαμε για να αυξήσεις τις πιθανότητες να βρεις καινούργιες...

Συγγνώμη, γι΄ αυτό που θα πω, αλλά μήπως ο τρόπος σου αυτός τις κάνει και ν΄ απομακρύνονται ; Κι αντί να έρθετε πιο κοντά, αποτραβιούνται όλο και περισσότερο ;

Μήπως, όλα αυτά που σε απασχολούν, έχουν γίνει η αιτία ν΄ αλλάξουν κάποια πράγματα ;

Ισχύει αλλά έχει κι εκείνη τα δίκια της . Αν χωρίσουν να δεις πως θα την θυμηθούν...

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Μήπως να πέσει και στα γόνατα να τις παρακαλέσει;

Σου λέει «άνεργη είναι, γκόμενο δεν έχει να μας γνωρίσει κάνα φίλο του, τι να την κάνουμε, γ@μα την»...με τέτοιους φίλους/ες τι να τους κάνεις τους εχθρούς;:rolleyes:

Friday_k

Δραστήριο μέλος

Δεν ξέρω... Δεν είμαι απότομη γενικά. Απλά τους εξήγησα ότι δεν μου άρεσε η συμπεριφορά τους.
Άμα θέλανε πραγματικά, θα βρισκανε χρόνο.

Όσο για τα ζόρια, δεν νομίζω να συμβαίνει κάτι που δεν το ξέρω. Τα συζητάμε.
Από εκεί και πετά....δεν ξέρω...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια