Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

06-01-25

23:01
Αφού λέει ότι έχουν σοβαρές σχέσειςγκόμενο δεν έχει να μας γνωρίσει κάνα φίλο του,
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

06-01-25

23:03
Στα γόνατα πέφτουν μόνο οι άντρες...με το κατάλληλο μονόπετρο*...Μήπως να πέσει και στα γόνατα να τις παρακαλέσει;
Έλα, τώρα...Πέρα από την πλάκα, δεν είναι απαραίτητο να σκέφτονται έτσι και το ξέρεις...Σου λέει «άνεργη είναι, γκόμενο δεν έχει να μας γνωρίσει κάνα φίλο του, τι να την κάνουμε, γ@μα την»...με τέτοιους φίλους/ες τι να τους κάνεις τους εχθρούς;![]()
*καθαρότητας VVS1 και δε συμμαζεύεται. Τα ξέρεις...
Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.

06-01-25

23:05
Έχουν όλοι δεσμό, δεν περιμένουν από εμένα.Μήπως να πέσει και στα γόνατα να τις παρακαλέσει;
Σου λέει «άνεργη είναι, γκόμενο δεν έχει να μας γνωρίσει κάνα φίλο του, τι να την κάνουμε, γ@μα την»...με τέτοιους φίλους/ες τι να τους κάνεις τους εχθρούς;![]()
Όσο για το ανεργη τι εννοείς; η δικιά μου ανεργία θα είναι κακό για εκείνες;
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.482 μηνύματα.

06-01-25

23:05
Δεν έχει σημασία, αφενός η «σοβαρή» (ο Θεός να την κάνει) σχέση σήμερα είναι αύριο δεν είναι (οπότε μια γνωριμία γι' αργότερα πάντα είναι ευπρόσδεκτη) κι αφετέρου οι γυναίκες κατά κανόνα είναι μαθημένες να «παίρνουν», οπότε αν η άλλη (θεωρούν πως) δεν έχει να «δώσει» τη φτύνουν όπως και να 'χει...Αφού λέει ότι έχουν σοβαρές σχέσεις
Εντάξει, θα μου μάθεις εσύ πως σκέφτονται...έλα παππού να σου δείξω τ' αμπελοχώραφό σου!Έλα, τώρα...Πέρα από την πλάκα, δεν είναι απαραίτητο να σκέφτονται έτσι και το ξέρεις...

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

06-01-25

23:08
Κι αυτό το ξέρεις ; Με βεβαιότητα ; Μάλιστα...Εντάξει, θα μου μάθεις εσύ πως σκέφτονται...έλα παππού να σου δείξω τ' αμπελοχώραφό σου!![]()
Τί να πω, βρε Τζακ μου. Υποκλίνομαι. Αφού διαβάζεις και βουλωμένο γράμμα...
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.482 μηνύματα.

06-01-25

23:09
Συμπάθα με αλλά για γυναίκες ηλικίας 18-40 (κι ειδικά για τη «σκοτεινή» πλευρά τους) δεν περιμένω από κανέναν/καμία «φροντιστήριο»...επίσης άλλα τα δικά σας τα χρόνια, άλλα «ήθη», άλλα «έθιμα», άλλα όλα!Κι αυτό το ξέρεις ; Με βεβαιότητα ; Μάλιστα...

Guest 881237
Επισκέπτης

06-01-25

23:11
Στο ότι μπορεί αύριο μεθαύριο να χρειαστούν καινούργια δουλειά ή επαγγελματικές γνωριμίες που εσυ τη δεδομένη χρονική στιγμή δε μπορείς να τους προσφέρειςΈχουν όλοι δεσμό, δεν περιμένουν από εμένα.
Όσο για το ανεργη τι εννοείς; η δικιά μου ανεργία θα είναι κακό για εκείνες;
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

06-01-25

23:13
Καλά...στον κόσμο που ζεις, ζω (ακόμα...). Δεν είμαι κλεισμένη σε κάστρο να μου φέρνουν τα περιστέρια "τα νέα"...Συμπάθα με αλλά για γυναίκες ηλικίας 18-40 (κι ειδικά για τη «σκοτεινή» πλευρά τους) δεν περιμένω από κανέναν/καμία «φροντιστήριο»...επίσης άλλα τα δικά σας τα χρόνια, άλλα «ήθη», άλλα «έθιμα», άλλα όλα!![]()
Τέλος πάντων. Δε θέλω να χαλάσω το θέμα, ούτε να μετατραπεί...σε "τί ξέρω εγώ, τί εσύ και ποιός ξέρει τα περισσότερα"...
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

06-01-25

23:17
Ναι μεν στον ίδιο κόσμο ζούμε, αλλά από διαφορετική θέση αλληλεπιδρούμε με τους ανθρώπους και διαφορετικά πράγματα «εισπράττουμε» απ' αυτούς...π.χ. εσύ μπορεί να ξέρεις μια κοπέλα 25 χρονών που να λες «χρυσό κορίτσι, άρε Jack να σου τη γνώριζα κ.λπ.» γιατί είναι κόρη/ανιψιά κάποιας φίλης σου και κάθε φορά που τη βλέπεις είναι ευγενική μαζί σου λέει ωραία πράγματα κ.λπ. εγώ όμως να ξέρω ότι η ίδια κοπέλα είναι στην πραγματικότητα ένα βαμπίρ που ρουφάει ανδρικές ψυχές κι αλίμονο σ' όποιο φουκαρά πέσει θύμα της!Καλά...στον κόσμο που ζεις, ζω (ακόμα...). Δεν είμαι κλεισμένη σε κάστρο να μου φέρνουν τα περιστέρια "τα νέα"...

Οπότε κρύβε λόγια γιατί απ' τη θέση που βρίσκεσαι πολλά δεν (γίνεται να) βλέπεις...
Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.

06-01-25

23:19
Όλες κάνουμε τελείως διαφορετικά πράγματα. Είσαι λίγο καχυποπτοςΣτο ότι μπορεί αύριο μεθαύριο να χρειαστούν καινούργια δουλειά ή επαγγελματικές γνωριμίες που εσυ τη δεδομένη χρονική στιγμή δε μπορείς να τους προσφέρεις

Guest 881237
Επισκέπτης

06-01-25

23:25
Δεν είναι απαραίτητο ότι σκέφτονται έτσι , αλλά μπορεί (όπως πολλοί άνθρωποι) .
Το καλό είναι ότι δεν είναι όλοι έτσι
Το καλό είναι ότι δεν είναι όλοι έτσι

Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

06-01-25

23:27
Ναι, δεν είναι όλοι έτσι, πολύ λίγες γυναίκες όμως θα επενδύσουν χρόνο κ.λπ. σ' έναν άνθρωπο που (θεωρούν πως) δεν έχει να τους προσφέρει κάτι...κάτσε π.χ. να πάρει τα πάνω της η θεματοθέτρια, να φάνε και καμιά παπάρα απ' τους γκόμενούς τους κ.λπ. και θα δεις για πότε θα την ξαναθυμηθούν και θα της στέλνουν να κανονίσουν καφέδες κ.λπ.!Δεν είναι απαραίτητο ότι σκέφτονται έτσι , αλλά μπορεί (όπως πολλοί άνθρωποι) .
Το καλό είναι ότι δεν είναι όλοι έτσι![]()

Friday_k
Δραστήριο μέλος

06-01-25

23:27
I will surviveΝαι, δεν είναι όλοι έτσι, πολύ λίγες γυναίκες όμως θα επενδύσουν χρόνο κ.λπ. σ' έναν άνθρωπο που (θεωρούν πως) δεν έχει να τους προσφέρει κάτι...κάτσε π.χ. να πάρει τα πάνω της η θεματοθέτρια, να φάνε και καμιά παπάρα απ' τους γκόμενούς τους κ.λπ. και θα δεις για πότε θα την ξαναθυμηθούν και θα της στέλνουν να κανονίσουν καφέδες κ.λπ.!![]()

Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

06-01-25

23:29
Απλά όταν έρθει εκείνη η ώρα οφείλεις ν' απαντήσεις αναλόγως (ότι π.χ. «στα δύσκολά μου με φτύσατε, τώρα πάρτε το μπούλο σας»)...I will survive![]()
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

06-01-25

23:33
Το άνθος μου είναι για μάδημα, το δικό σου για αγελαδομάσημα.Πάλι καλά που το διευκρίνισες γιατί δε θέλω ο φίλος μου ο @Valder να πάθει καμιά συγκοπή πάνω στο άνθος της ηλικίας του!![]()
Που θα μου πεις και ανθος της ηλικίας του.
Guest 881237
Επισκέπτης

06-01-25

23:35
Δεν είμαι καχύποπτη αλλά δυστυχώς πολλοί σκέφτονται έτσιΌλες κάνουμε τελείως διαφορετικά πράγματα. Είσαι λίγο καχυποπτος![]()

Ή μπορεί απλά να έχουν γράψει όλους τους φίλους τους επειδή βρήκαν σχέση (κλασικό) . Έχουν κ τις υπόλοιπες φίλες γραμμένες ή μόνο εσένα ;
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

06-01-25

23:37
Αυτά (συνήθως) οι άντρες τα κάνουν...οι γυναίκες (συνήθως) ξέρουν ποιο είναι το συμφέρον τους!Ή μπορεί απλά να έχουν γράψει όλους τους φίλους τους επειδή βρήκαν σχέση (κλασικό) .

Guest 881237
Επισκέπτης

06-01-25

23:39
Ααα εδώ θα διαφωνήσω ... Το ακριβώς αντίθετο έχω δει μέχρι στιγμής. Οι άντρες βρέξει χιονίσει με τους φίλους τους μια χαρά θα βγουν κ δεν θα τους παρατήσουν ακόμα κ σχέση να βρουν (κ συμφωνώ μαζί τους σε αυτό ) . Ενώ οι κοπέλες συχνά παρατάνε τις φίλες τους όταν βρουν σχέση.......Αυτά (συνήθως) οι άντρες τα κάνουν...οι γυναίκες (συνήθως) ξέρουν ποιο είναι το συμφέρον τους!![]()
Jack of Spades
Περιβόητο μέλος

06-01-25

23:41
Υποψιάζομαι γιατί, αλλά δε θα το σχολιάσω εδώ για να μην εκτροχιαστεί το θέμα, κάποια άλλη στιγμή!Ααα εδώ θα διαφωνήσω ... Το ακριβώς αντίθετο έχω δει μέχρι στιγμής. Οι άντρες βρέξει χιονίσει με τους φίλους τους μια χαρά θα βγουν κ δεν θα τους παρατήσουν ακόμα κ σχέση να βρουν (κ συμφωνώ μαζί τους σε αυτό ) . Ενώ οι κοπέλες συχνά παρατάνε τις φίλες τους όταν βρουν σχέση.......

06-01-25

23:59
Δύσκολο να βρεις στα 30 φίλους να λες τα εσώψυχά σου .Καλησπέρα στην παρέα! είμαι καινούρια εδω. σας βρήκα μέσω του chatgpt
Ένα θέμα που με καίει τον τελευταίο 1 χρόνο είναι πως δεν μπορώ εύκολα να βρω φίλες. Είμαι 28 χρονών και πριν ένα χρόνο σταμάτησα να κάνω παρέα με μια "καλή" μου φίλη, νόμιζα πως ήταν καλή και για αυτό τα εισαγωγικά.
Ποτέ δεν ήμουν άτομο που είχε πολλές παρέες, μου έφτανε να έχω 2-3 άτομα. Δεν είμαι και σε σχέση, ούτε εργάζομαι (ψάχνω για δουλειά όμως κανονικά) και αυτό το κάνει ακόμα πιο δύσκολο.
Αυτή την στιγμή εχω 2-3 άτομα που βγαινω μια στο τοσο είτε γιατί ειναι όλες δεσμευμένες, είτε γιατί η κάθε μια έχει το δικό της πρόγραμμα, είτε γιατί δεν θέλει κλπ κλπ
Αυτό που άρχισα να καταλαβαίνω είναι πως αν είσαι κοντά στα 30 ή και στα 30+ και δεν έχεις σχέση ή φίλες από μικρή ηλικία, μένεις "μόνη". Όλοι έχουν την ζωή τους, δεν ασχολούνται με το τι κάνεις και τι θες εσύ.
Προσπάθησα να βρω χόμπι που να μου αρέσει για να γνωρίσω καινούρια άτομα. Λόγω ενός προβλήματος στα γόνατα, δεν μπορώ να κάνω χορό που μου αρέσει. Σκέφτηκα να ξεκινήσω στην ομάδα σκραμπλ που υπάρχει αλλά είδα ότι ο μέσος όρος ηλικίας είναι 50 χρονών. Υπάρχει ένα μαγαζί με επιτραπέζια που διοργανώνουν events αλλά ντρέπομαι να πηγαίνω μόνη. Δίπλα στο σπίτι έχω εργαστήριο ζωγραφικής αλλά δεν τρελένομαι για ζωγραφική....
Γενικά είμαι σε μια δύσκολη κατάσταση.
Τι θα μου προτείνατε;
Μένω Θεσσαλονίκη,αν βοηθάει αυτό για την ιστορία.
Για παρέα και βόλτες είναι δύσκολο μες στην καθημερινότητα αν δουλεύουν οι άλλοι .
Για να έβγαινες συνέχεια η θα έπρεπε να βρεις μια φίλη να μη δουλεύει ή να έβρισκες πολλά άτομα να σου καλύπτουν τις μέρες.
Αν έβρισκες μια δουλειά μπορεί να σου έφτανε αυτό το μια στο τόσο που λες με 2,3 άτομα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 80 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- JungC
- Varus
- kalhkardia
- Wonderkid
- johnsala
- Corfu kitty
- ROM32
- charmander
- Skeptic95
- bibliofagos
- Jack of Spades
- rafaela11
- Paragontas7000
- Reader
- Joji
- Wilsongeo
- Ωρορα
- taketrance
- iew
- Kate1914
- Μήτσος10
- DimitraA.
- Scandal
- thenutritionist
- userguest
- Libertus
- Hecticism
- A350
- Totreno
- fourkaki
- chester20080
- Memetchi
- fmarulezkd
- GeorgePap2003
- Εριφύλη
- Jim4ever
- Ilma
- giannhs2001
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.