Πότε αποφασίζετε ότι πλέον έχουν περάσει τα όρια του συναδελφικού και γίνονται φιλικές;
Και, σε αυτό το σημείο, πώς φιλτράρετε τους "απλά συναδέλφους" με τους "προς φίλους" κλπ;
Μου γεννήθηκε η απορία, γιατί τώρα με τα γενέθλιά μου δεν ήξερα ποιον να καλέσω.. και μερικοί που είναι στο μεταίχμιο... ε, αν καλούσα κι αυτούς, έπρεπε να καλέσω κι άλλους... και θα γινόμαστε πολλοί.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος

Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ ιδιαίτερη παρέα με συναδέλφους, έχω όμως πει μες στην κοριτσοκουβέντα πράγματα για τα οποία μετάνιωσα μετά. Πολύ προσωπικά χωρίς να υπάρχει λόγος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
truffinho
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν μπορεί να είναι όλοι φίλοι μας, αναγκαστικά, λόγω ιδιοσυγκρασίας κάποιους ανθρώπους θα τους ξεχωρίσεις περισσότερο και θα δεθείς μαζί τους. Σίγουρα οι συνάδελφοι είναι σημαντικοί, αλλά στα γενέθλιά σου θες μόνο τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Αν τυχαίνει να είστε και συν'άδελφοι οκέικ.
Ακολούθησε μόνο την καρδιά σου και ποτέ κανόνες και ταμπού.

Demelene
Διάσημο μέλος

Αν όχι τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα και πρέπει πέρα από το χαβαλέ να κρατιούνται κάποιες αποστάσεις πάντα.
Τώρα αν είναι η γραμματέας.....

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Όταν είσαι 8 ώρες και βάλε, στον ίδιο χώρο με κάποιους ανθρώπους, αν ταιριάζουν τα χνώτα σας, θα πείτε και 5 κουβέντες πιο προσωπικές...
Δεν μου κακοφαίνεται αυτό...
Απλά η δυσκολία είναι στο να ξεχωρίσεις ότι όντως πρόκειται για αληθινές φιλίες κι όχι για δήθεν φιλίες που κάτι έχουν να κερδίσουν μέσα από αυτή την σχέση.
Αυτό πως το κάνεις... με τον καιρό και δοκιμάζοντας την σχέση όπως δοκιμάζεις μια οποιαδήποτε σχέση...
dooo
Διακεκριμένο μέλος

hamsteraki
Δραστήριο μέλος

Kakerlak
Περιβόητο μέλος

καποιες φορες εισαι μαζι τους περισσοτερο απο οτι εισαι με την οικογενεια σου...ειναι λογικο να εχεις την αναγκη να μιλας μαζι τους να λες μια κουβεντα παραπανω....
υπαρχουν εργοδοτες παντος που δεν το θελουν αυτο... φοβουνται της κλικες... απο της μια τους καταλαβαινω απο την αλλη ομως... ανθρωποι ειμαστε οχι καρεκλες κ για να μην βγαινω οφφ τοπικ
εμενα η κολλητη μου ειναι πρωι συναδελφος...
εγω πιστευω οτι εχει να κανει με τον ανθρωπο....
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

[θα επανέλθω αλλά κάποια πιο...νορμάλ ώρα από...3.30 τα ξημερώματα

mania
Επιφανές μέλος

Πώς διαχωρίζετε τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας;
Πότε αποφασίζετε ότι πλέον έχουν περάσει τα όρια του συναδελφικού και γίνονται φιλικές;
Και, σε αυτό το σημείο, πώς φιλτράρετε τους "απλά συναδέλφους" με τους "προς φίλους" κλπ;
.
Οτι και να γίνει ακόμα και φιλία να πιάσει κάποιος με συνάδελφο δεν πρόκειτε να είναι καλή, πάντα άν κάτι δεν πάει καλά τότε αρχίζουν οι αντίθετες πλευρές, το βλέπω το πέρασα και θα το περνάω όσο παραμένω βλάκας.
Οταν λοιπόν γελάς κάνεις πλάκα και ξαυνικά άν γίνει κάτι στην δουλειά τότε κανένας δεν πέρνει θέση και εσύ έχεις βγεί ο κακός. Πιστευω ότι είναι καλό να έχεις καλή σχέση ναι να βγείς να γελάσεις αλλα ώς εκεί, όχι φιλίες

Οι ευθύνες και η ανάγκη για δουλειά κάνει τους ανρώπους απάνθρωπους.... Γνώμη μου

Bugs Bunny
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μου έχει τύχει να δημιουργήσω φιλία με συνάδελφο, όπου μετάνιωσα την ώρα και τη στιγμή, αλλά και το αντίθετο... να είμαι απόλυτα ευχαριστημένη που έκανα το βήμα και ανοίχτηκα.
Βέβαια, πολλές φορές, ενώ θεωρείς ότι γνωρίζεις έναν άνθρωπο, τον οποίο ζεις μόνο μέσα στον εργασιακό χώρο, βγαίνοντας έξω για ένα καφέ μαζί του πέφτεις από τα σύννεφα, όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με έναν εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα.
Παν μέτρον άριστον δεν έλεγαν οι παλιοί; Κάτι ήξεραν.
Επιλεκτικές φιλίες συμπληρώνω εγω... η σοφή (τρομάρα μου)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.