jorgpa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο jorgpa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 151 μηνύματα.

02-09-24

20:52
Έχω την εξής απορία. Άμα μια κοπελα σε προσφωνει με υποκοριστικό και σου βάζει και το κτητικό "μου" πολυ συχνα σε βλέπει φιλικά η ερωτικά; Η συγκεκριμένη δεν το κάνει σε άλλους. Το θέμα είναι με βλέπει πολύ φιλικα η το αντίθετο; Να σημειώσω ότι την περνάω 6 χρόνια τη συγκεκριμένη.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

02-09-24

20:54
Και ερωτικα να σε βλεπει σε παρακαλω μη συναψεις σχεση με 15χρονοΈχω την εξής απορία. Άμα μια κοπελα σε προσφωνει με υποκοριστικό και σου βάζει και το κτητικό "μου" πολυ συχνα σε βλέπει φιλικά η ερωτικά; Η συγκεκριμένη δεν το κάνει σε άλλους. Το θέμα είναι με βλέπει πολύ φιλικα η το αντίθετο; Να σημειώσω ότι την περνάω 6 χρόνια τη συγκεκριμένη.
jorgpa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο jorgpa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 151 μηνύματα.

02-09-24

20:55
Όχι όχι. Εγώ είμαι 25.Και ερωτικα να σε βλεπει σε παρακαλω μη συναψεις σχεση με 15χρονο
jorgpa
Εκκολαπτόμενο μέλος

02-09-24

20:56
Απλώς το θέμα που με προβληματίζει είναι το εξής...συνήθως όταν ένας άνθρωπος σε γουσταρει δεν ντρεπεται η δε σε φοβάται κάπως;
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.990 μηνύματα.

02-09-24

21:07
Εγώ όλους "μου" τους λέω
Δεν θέλω να γίνω χαλάστρα, αλλά πολλά κορίτσια το βάζουμε αυτό σε πολλούς/ες.

Δεν θέλω να γίνω χαλάστρα, αλλά πολλά κορίτσια το βάζουμε αυτό σε πολλούς/ες.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

02-09-24

21:15
Δε σημαίνει απαραίτητα κάτι. Μπορεί να είναι με όλους φιλική και να θέλει να κάνει τα κονέ της η κοπέλα.
Να δείχνει κοινωνική και τα σχετικά.
Πάρε με μια αφορμή το κινητό της και στείλτης μια μέρα στο βάιμπερ (καλό μήνα - χρονια πολλά αν και οι γιορτές αργούν ακόμη) ενα απλό γειά τι κάνεις ρε παιδί μου.... εκει θα δείς αν υπάρχει ενδιαφέρον απο μεριάς της.
Εκει που μιλάτε για ένα θέμα πές εχω βρεί αυτο το λίνκ αμα θές να στο στειλω... έχεις βάιμπερ ; και ξεκινα το έτσι.
Απλά αμα δείς οτι δεν συνεχίζει και αυτή την κουβέντα ή δεν σου στέλνει και αυτή μη μπείς στο κόπο να το συνεχίσεις.
Και λέω με αυτη την αφορμή γιατι αν έχει αγόρι ή δεν ενδιαφέρεται ερωτικά και κάτι να σ πει ειναι εύκολο να το μαζέψεις. Για μένα πλέον μόνο οι πολύ χαλαρές προσεγγίσεις προτείνονται δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάθεσαι να κυνηγάς την άλλη... τόσες έχει έξω.
Να δείχνει κοινωνική και τα σχετικά.
Πάρε με μια αφορμή το κινητό της και στείλτης μια μέρα στο βάιμπερ (καλό μήνα - χρονια πολλά αν και οι γιορτές αργούν ακόμη) ενα απλό γειά τι κάνεις ρε παιδί μου.... εκει θα δείς αν υπάρχει ενδιαφέρον απο μεριάς της.
Εκει που μιλάτε για ένα θέμα πές εχω βρεί αυτο το λίνκ αμα θές να στο στειλω... έχεις βάιμπερ ; και ξεκινα το έτσι.
Απλά αμα δείς οτι δεν συνεχίζει και αυτή την κουβέντα ή δεν σου στέλνει και αυτή μη μπείς στο κόπο να το συνεχίσεις.
Και λέω με αυτη την αφορμή γιατι αν έχει αγόρι ή δεν ενδιαφέρεται ερωτικά και κάτι να σ πει ειναι εύκολο να το μαζέψεις. Για μένα πλέον μόνο οι πολύ χαλαρές προσεγγίσεις προτείνονται δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάθεσαι να κυνηγάς την άλλη... τόσες έχει έξω.
jorgpa
Εκκολαπτόμενο μέλος

02-09-24

21:20
Ρε παιδιά με πόσα άτομα μιλάει η συγκεκριμένη και δεν το χρησιμοποιεί το μου ούτε υποκοριστικό. Απλά φοβάμαι μην με βλέπει φιλικά και είναι έτσι άνετη
linuxman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο linuxman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 167 μηνύματα.

02-09-24

21:20
Ειλικρινά πιστεύεις ότι θα μπορούσε κάποιος να καταλήξει σε συμπέρασμα αν υπάρχει ερωτική διάθεση;Έχω την εξής απορία. Άμα μια κοπελα σε προσφωνει με υποκοριστικό και σου βάζει και το κτητικό "μου" πολυ συχνα σε βλέπει φιλικά η ερωτικά; Η συγκεκριμένη δεν το κάνει σε άλλους. Το θέμα είναι με βλέπει πολύ φιλικα η το αντίθετο; Να σημειώσω ότι την περνάω 6 χρόνια τη συγκεκριμένη.
jorgpa
Εκκολαπτόμενο μέλος

02-09-24

21:21
Ναι ξαναλέω άμα κάποιος σε γοσταρει δεν είναι πιο φοβισμένος απέναντί σου συνήθως;

02-09-24

21:22
Μην κανεις overthinking, αν εσένα προσωπικά σου αρεσει εκδήλωσέ της το. Τότε θα πάρεις και την απάντησή σου.Έχω την εξής απορία. Άμα μια κοπελα σε προσφωνει με υποκοριστικό και σου βάζει και το κτητικό "μου" πολυ συχνα σε βλέπει φιλικά η ερωτικά; Η συγκεκριμένη δεν το κάνει σε άλλους. Το θέμα είναι με βλέπει πολύ φιλικα η το αντίθετο; Να σημειώσω ότι την περνάω 6 χρόνια τη συγκεκριμένη.

02-09-24

ΟχιΝαι ξαναλέω άμα κάποιος σε γοσταρει δεν είναι πιο φοβισμένος απέναντί σου συνήθως;
jorgpa
Εκκολαπτόμενο μέλος

02-09-24

Ναι δε θέλω να φαω καμία απόρριψη πρώτη φορά στη ζωή μου από κει που δεν το περιμένωΜην κανεις overthinking, αν εσένα προσωπικά σου αρεσει εκδήλωσέ της το. Τότε θα πάρεις και την απάντησή σου.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

02-09-24

21:24
Ναι δε θέλω να φαω καμία απόρριψη πρώτη φορά στη ζωή μου από κει που δεν το περιμένω
Και πολύ καλά το σκέφτεσαι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τη πέφτεις σε δεσμευμένες γυναίκες ή σε γυναίκες που δεν ενδιαφέρονται οπότε πήγαινε το λάου λάου με το κόλπο που σου έγραψα πιο πάνω.... και μπορεί να κάνει και κάτι που δεν σ αρέσει , δεν την ξέρεις ακομη για να πάς αέρα να της την πέσεις. Καλύτερα σίγά.
jorgpa
Εκκολαπτόμενο μέλος

02-09-24

21:25
Απλά είναι περίεργο να είσαι 6 χρόνια μεγαλύτερος και να σε αποκαλούν έτσι. Συνήθως δε θα έπρεπε να σε σέβονται κάπως;
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.990 μηνύματα.

02-09-24

21:25
Ε, όχι; Εγώ θα σεβαστώ έναν 28αρη θες να μου πεις;Απλά είναι περίεργο να είσαι 6 χρόνια μεγαλύτερος και να σε αποκαλούν έτσι. Συνήθως δε θα έπρεπε να σε σέβονται κάπως;

jorgpa
Εκκολαπτόμενο μέλος

02-09-24

21:28
Ναι το θέμα είναι ότι αυτή με προσφωνει έτσι και μπροστά σε άλλα άτομα. Μήπως απλά δεν με ντρεπεται καθόλου και με έχει στη φιλική ζώνη;Ε, όχι; Εγώ θα σεβαστώ έναν 28αρη θες να μου πεις;![]()
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

02-09-24

21:29
μπορει να σε εκτιμα πραγματικα σα φιλο. Δε το βλεπω παραπανω απο φιλικη προσφωνηση. If you wanna take your chances go ahead αλλα ειναι ενα πραγμα που κανουν αρκετες κοπελεςΝαι το θέμα είναι ότι αυτή με προσφωνει έτσι και μπροστά σε άλλα άτομα. Μήπως απλά δεν με ντρεπεται καθόλου και με έχει στη φιλική ζώνη;
jorgpa
Εκκολαπτόμενο μέλος

02-09-24

21:30
Ναι γιατί δεν ξεκαθαρίζουν τη θέση τους πολλές; οι άντρες πάντα το κάνουν και φαινεταιμπορει να σε εκτιμα πραγματικα σα φιλο. Δε το βλεπω παραπανω απο φιλικη προσφωνηση. If you wanna take your chances go ahead αλλα ειναι ενα πραγμα που κανουν αρκετες κοπελες
nearos
Επιφανές μέλος

02-09-24

21:31
E ναι.. Τωρα αυτο ειναι θεμα των κοπελιών. Το παιζουν hard to get και γουτσουγουτσου και τσαλιμάκια... Τι να κανεις;Ναι γιατί δεν ξεκαθαρίζουν τη θέση τους πολλές; οι άντρες πάντα το κάνουν και φαινεται
Αμα καποια σε θελει πιστευω θα αφησει περισσοτερα χιντς απο "μου" στο τελος του ονοματος σου..
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

02-09-24

23:28
E ναι.. Τωρα αυτο ειναι θεμα των κοπελιών. Το παιζουν hard to get και γουτσουγουτσου και τσαλιμάκια... Τι να κανεις;
Αμα καποια σε θελει πιστευω θα αφησει περισσοτερα χιντς απο "μου" στο τελος του ονοματος σου..
Αμα κάποια σε θέλει στο δείχνει χαλαρά...... αρκει να μην εισαι και εσυ μπούφος ή κομπλεξικός.
Πραγματικά το πιο εύκολο πράγμα ειναι να καταλαβεις αμα κάποια κοπέλα σε κάνει κέφι και μεταξύ μας... μονο σε αυτές να πηγαίνετε... αν σας αρεσουν και εσάς φυσικά.
Η γυναικα θέλει να νιώθει ασφάλεια οπότε θέλει και ενα παιχνίδι με τους "ορους" της. Δεν μας ενοχλεί αυτό.
Θα σου δώσει το φώς και εσυ θα κάνεις κίνηση. Τωρα το να κάνεις κίνηση στη κάθε άσχετη επειδη εσενα σου γύαλισε ή νομισες οτι σε γουστάρει ειναι fail.... και γινεσαι και φορτικός και μπορει να έχει και αγόρι και να σε σχολιάζουν μετά και να γελάνε.
Για αυτο όταν δεν είσαι σιγουρος όπως ειπα στο παλικάρι πάς πολύ διακριτικά..... για να μπορείς μετά να το μαζέψεις.... αν θέλει ας το κάνει αν δεν θέλει ας κάτσει να ρωτάει εδω ανούσια πράγματα σορρυ κιολας.
Ας πούμε ειναι τελείως αδύνατο να σε γουστάρει κάποια... να έχεις πάρει με μια αφορμή το κινητό της... να της έχεις στειλει ενα καλη αναστάση πχ ή καλα χριστουγεννα (αν πλησιαζουν και εκεινες οι μέρες και να μην το εκμεταλλευτει για να συνεχίσετε τη κουβέντα) και μια άλλη μέρα να ΜΗΝ σ στειλει και μόνη της!!! Οποτε μιλατε λιγο ακομη και προτείνεις έξοδο.
Ειναι τόσο απλά τα πράγματα....

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αν πάλι μια σου μιλάει μια όχι... και γενικα παίρνεις μπερδεμένα σήματα.... δεν σημαινει ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ παραπανω... σημαινει οτι η τυπισα ειτε ειναι μπερδεμένη με καναν πρώην της... είτε ειναι αλλού την ενδιαφέρει αλλος που ΔΕΝ ΤΗΣ καθεται όπως θέλει και για αυτο έχει και σενα stand by...
Λοιπον σεβασου τον εαυτό σου και μη μπλέξεις καν σε τέτοια παιχνίδια και σχήματα. Να μην δέχεσαι ποτέ να εισαι ο 2ος. Αν ασχοληθείς θα εισαι ο πρώτος και 100% αν όχι κανενα θέμα κάτσε σπίτι σου.
Οταν ξεμπερδευτει η κοπέλα με το καλό πες της να σ στειλει κ αν εισαι και διαθέσιμος τότε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- thenutritionist
- Scandal
- Ωρορα
- Μήτσος10
- iew
- plus i bo?
- Paragontas7000
- A350
- Jack of Spades
- camil
- Reader
- Kate1914
- American Economist
- DimitraA.
- ROM32
- bibliofagos
- johnsala
- jorgpa
- rafaela11
- Sosstoss
- Hased Babis
- AggelikiGr
- jellojina
- Wonderkid
- Unboxholics
- Joji
- fourkaki
- pinkheart
- Magigi
- Εριφύλη
- jj!
- Dr. Gl. Luminous
- linuxman
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.