Φιλικό ή ερωτικό;

Κάμπια

Διάσημο μέλος

Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2,068 μηνύματα.
Τι σχέση έχει με την κοπέλα; Πώς και μιλάτε εννοώ, γιατί έχετε μια διαφορά ηλικίας

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,683 μηνύματα.
Απλά είναι περίεργο να είσαι 6 χρόνια μεγαλύτερος και να σε αποκαλούν έτσι. Συνήθως δε θα έπρεπε να σε σέβονται κάπως;
Ρε μπρο τι να σε σέβεται; 19 και 25 είστε όχι 19 και 49. Ουτε αφεντικό της είσαι.

rafaela11

Διάσημο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,038 μηνύματα.
Εμένα μου φαίνεται φίλε @jorgpa ότι καθοδηγεις τη κουβέντα για να σου πούμε αυτά που θες να ακούσεις.

Εγώ δεν θα σου πω αυτά

Όχι, το να σε λέει μου δεν λέει τίποτα ερωτικό, μπορεί να είναι απλά μια συμπάθεια παραπάνω, αυτό δεν σημαίνει ΦΛΕΡΤ, γιατί και εσείς τα αγοράκια δεν πάτε πίσω σε αυτό, σας λέει η άλλη γειά και το παίρνετε φλερτ καμία φορά.

Μια χαρά επίσης υπάρχουν γυναίκες που είναι ξεκάθαρες στο τι θέλουν, το θέμα είναι τι παιχνίδι αντέχετε και εσείς να κάνετε, και τι ανθρώπους διαλέγετε.

Αν σου αρέσει, απλά πάνε πες τη το, και μην εισαι χεστης, να σέβεσαι τον εαυτο σου κι να μην αποφεύγεις τη χυλόπιτα. Τι θα πάθεις ας πουμε; Πρέπει να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας. Το να μη σε θέλει δεν σε κάνει λιγότερο σε κάτι, ούτε αν η άλλη αν ρίξει χυλόπιτα την κάνει ανώτερη σε κάτι άλλο. Απλά δεν ταίριαξε το match.

Θες να το πας λαού λαου; κάνε το, όμως το πρόβλημα θα είναι εκεί, κι αυτό είναι ότι φοβάσαι την απόρριψη. Χτίσε το. Είσαι 25 χρονών όπως μας λες.

Από αυτά που διαβάζω κιόλας καταλαβαίνω ότι την ξες, και για να λεει το μου δεν την γνώρισες χθες.

Το να σε σέβεται ενώ τη περνάς κάποια χρονακια, δεν θα το σχολιάσω.

Σαρεσει κι το μου ομως.. κάπως μπερδεμένο 🤷🏼‍♀️

Αυτά, φιλικά.

Τελευταία επεξεργασία:

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,683 μηνύματα.
Εμένα μου φαίνεται φίλε @jorgpa ότι καθοδηγεις τη κουβέντα για να σου πούμε αυτά που θες να ακούσεις.
Όλοι όσοι έρχονται εδώ καινούργιοι αυτό θέλουν ουσιαστικά.
Αν σου αρέσει, απλά πάνε πες τη το,
Πολύ σωστά.
να μη σε θέλει δεν σε κάνει λιγότερο σε κάτι, ούτε αν η άλλη αν ρίξει χυλόπιτα την κάνει ανώτερη σε κάτι άλλο.
Α γεια σου

rafaela11

Διάσημο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,038 μηνύματα.
Όλοι όσοι έρχονται εδώ καινούργιοι αυτό θέλουν ουσιαστικά.
Ναι αλλά το να χαϊδεύεις τα αφτακια στον άλλον μόνο κακό του κανεις, κι ο φίλος εδώ ένα ταρακουνημα το θέλει.

Πραγματικά αυτός ο φόβος της χυλόπιτας. Πρώτα νιώθουμε καλά με τους εαυτούς μας παιδιά και μετά πάμε για φλερτ. Αλλιώς μετά βγάζουμε τα ψυχολογικά μας πάρα έξω.

Μετά τις λένε και πουτανες επειδή δεν θέλουν τον άλλον

Φυσικά υπάρχουν και ηλιθιες που απλά παίζουν για να παιξουν, αλλά για εμένα αυτές είναι φως φανάρι, θες και τις πλησιάζεις. Τώρα τι παίζει εδω, δεν ξέρουμε. Για ένα "μου" ακούσαμε μονο

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,567 μηνύματα.
Έχω την εξής απορία. Άμα μια κοπελα σε προσφωνει με υποκοριστικό και σου βάζει και το κτητικό "μου" πολυ συχνα σε βλέπει φιλικά η ερωτικά; Η συγκεκριμένη δεν το κάνει σε άλλους. Το θέμα είναι με βλέπει πολύ φιλικα η το αντίθετο; Να σημειώσω ότι την περνάω 6 χρόνια τη συγκεκριμένη.
Μόνο η κοπέλα ξέρει, κανείς άλλος. Υποθέσεις μόνο κάνουμε οι υπόλοιποι/ες...

Κι εσύ...ξέρεις. Η διαίσθησή σου τί σου λέει ; Φιλικά ή ερωτικά ;

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 20,612 μηνύματα.
Axx αυτά τα Ελληνικά... :read:

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Γιατί, μωρέ, δε λέτε αυτό που θέλετε...ολόισια ; Παρά αχ και βαχ (ακούω και Πάριο, ταιριάζει και ταμάμ...)...

Τα Ελληνικά τραγούδια ; Γράμματα ; Τί ;

Υ.Γ. Σηκώστε το - όμορφο - κεφαλάκι σας απ' την εφημερίδα και πείτε μας...

rafaela11

Διάσημο μέλος

Γιατί, μωρέ, δε λέτε αυτό που θέλετε...ολόισια ; Παρά αχ και βαχ (ακούω και Πάριο, ταιριάζει και ταμάμ...)...

Τα Ελληνικά τραγούδια ; Γράμματα ; Τί ;

Υ.Γ. Σηκώστε το - όμορφο - κεφαλάκι σας απ' την εφημερίδα και πείτε μας...
Μόνο αν κάποιος μιλάει περίεργα τα ελληνικά μπορώ να καταλάβω τα σχόλιο

Κατά τα αλλα, ερωτικά δράματα έχουμε παγκόσμια

Δε βαριεσαι. Προχωράμε

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 20,612 μηνύματα.
Τι να πουν και οι Κινέζοι που λένε κάτι "γεια σου καλά είσαι" και εννοούν καλημέρα. :read: Απορώ πως ερωτεύονται..

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Σήκωσε λίγο το βλέμμα σου από την εφημερίδα, καλέ...Δε δαγκώνουμε (τουλάχιστον όχι όταν ακούμε Πάριο...). Πάλι δεν κατάλαβα...

Με το τσιγκέλι πια ;

rafaela11

Διάσημο μέλος

Σήκωσε λίγο το βλέμμα σου από την εφημερίδα, καλέ...Δε δαγκώνουμε (τουλάχιστον όχι όταν ακούμε Πάριο...). Πάλι δεν κατάλαβα...

Με το τσιγκέλι πια ;
Ρε εννοεί ότι είναι χαζός λόγος για να νομίζεις ότι σε θέλει κάποιος λόγω μιας απλής χρήσης της γλώσσας 😝

Αυτό κατάλαβα τουλάχιστον

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Ρε εννοεί ότι είναι χαζός λόγος για να νομίζεις ότι σε θέλει κάποιος λόγω μιας απλής χρήσης της γλώσσας 😝

Αυτό κατάλαβα τουλάχιστον
Ναι. Μάλλον κάτι τέτοιο εννοεί. Το κατάλαβα εκ των υστέρων...

Τί να κάνω ; Αργώ, μερικές φορές...:upside:

Lancelot

Περιβόητο μέλος

Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,139 μηνύματα.
Φρεντζονάς ο φίλος ...

Μακριά και αγαπημένοι
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

μπορει να σε εκτιμα πραγματικα σα φιλο. Δε το βλεπω παραπανω απο φιλικη προσφωνηση. If you wanna take your chances go ahead αλλα ειναι ενα πραγμα που κανουν αρκετες κοπελες
Σιγά μη συνάψει και σχέση...

Μια και έξω...και μετά ούτε φωνή ούτε ακρόαση
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Πραγματικά αυτός ο φόβος της χυλόπιτας. Πρώτα νιώθουμε καλά με τους εαυτούς μας παιδιά και μετά πάμε για φλερτ. Αλλιώς μετά βγάζουμε τα ψυχολογικά μας πάρα έξω.
Μα η μία μεριά κυνηγάει, η άλλη ελέγχει τα βιογραφικά ... μέχρι να έρθει ο ιδανικός.

Τώρα που άλλαξαν οι καιροί, και μπήκε κάπου το αγγούρι, δυσκολεύεστε.

Χίλιες φορές να πληρώσεις 2-3 χιλιάρικα, παρά να σου βγει χαλβάς.

Τελευταία επεξεργασία:

Λένω

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,736 μηνύματα.
Έχω την εξής απορία. Άμα μια κοπελα σε προσφωνει με υποκοριστικό και σου βάζει και το κτητικό "μου" πολυ συχνα σε βλέπει φιλικά η ερωτικά; Η συγκεκριμένη δεν το κάνει σε άλλους. Το θέμα είναι με βλέπει πολύ φιλικα η το αντίθετο; Να σημειώσω ότι την περνάω 6 χρόνια τη συγκεκριμένη.
Αν είναι κάτι ερωτικό, θα σου το δείξει με άλλον τρόπο και σίγουρα θα το καταλάβεις (το ελπίζω τουλάχιστον, τι να πω...).
Το υποκοριστικό και το "μου", δεν δείχνει κάτι περισσότερο πέρα από μία πιθανή οικειότητα.
Το χρησιμοποιώ πολύ συχνά χωρίς να έχω ίχνος ερωτικής διάθεσης προς το πρόσωπο στο οποίο απευθύνομαι.

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 23,811 μηνύματα.
Για μένα το να πάς πλέον σε κάποια να της πείς ξέρεις μ αρέσεις.... ενω μπορεί να εχει αγόρι ή να μη γουστάρει θα τη φέρεις σε δύσκολη θέση γιατι θα ψάχνει τροπο να σε αποφύγει οποτε θα μπει σε αυτη τη διαδικασία!
Αμα δεν της αρέσεις μη περιμενεις να τη συγκινησεις και να πει η γκομενα "πωπω αυτος ειναι μάγκας τωρα με έφτιαξε θα του κάτσω" αμα δεν της αρέσεις δεν ψηνεται τέλος!!!

Οποτε δε συμφωνω πλέον με αυτο και θεωρω οτι αν ειναι κάτι θα έρθει και απο τις δύο μεριές.... το μονο που πρέπει να κανεις ειναι να εκμεταλλευεσαι τις ευκαιριες... πχ

την βλεπεις σου μιλαει και αυτή και σου στελνει και πρώτη..... προτεινε εναν καφέ.
βγαινετε μια φορά για καφέ.... βγαινετε και δευτερη... τη δευτερη κάνεις κινηση να το πάς στο ερωτικό.

Τις καραμπινάτες ευκαιριες τις εκμεταλλευεσαι αυτο ειναι όλη η ουσία αλλιως αμα η αλλη ειναι ντεμί κ δε ψηνεται δεν ασχολείσαι.

rafaela11

Διάσημο μέλος

Μα η μία μεριά κυνηγάει, η άλλη ελέγχει τα βιογραφικά ... μέχρι να έρθει ο ιδανικός.

Τώρα που άλλαξαν οι καιροί, και μπήκε κάπου το αγγούρι, δυσκολεύεστε.

Χίλιες φορές να πληρώσεις 2-3 χιλιάρικα, παρά να σου βγει χαλβάς.
Είναι πολύ βολικό το τσουβαλιασμα... :)

Εγώ θα ξανά πω

Θέλετε και πάτε, όλα φως φανάρι είναι, το παιχνίδι εμείς το κάνουμε.

Devil

Επιφανές μέλος

Ο Devil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 23,811 μηνύματα.
Όλα εξαρτώνται από δυο πραγματα.

1. Τι εχεις κανει και τι συνεχίζεις να κάνεις κ οχι μονο να είσαι μπλα-μπλα.

2. Τι κυκλους έχεις... Όταν είσαι σε κυκλο σε ξέρουν κιόλας και έχεις και επιλογές.

Δεν χρειάζεται καν να κυνηγάς αμα έχεις ένα status. Θα έρθει η ευκαιρία μόνη της κ εσυ θα την αρπάξεις. Τη κατάλληλη στιγμή.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια