nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

26-12-24

21:30
Kαι τσιμπουκού να ήτανε, οι σοφοί ημών πρόγονοι λέγανε "ουκ πηδήξεις γυναίκα μικρότερης ηλικίας του νούμερου που προκύπτει δια υπολογισμού μισού της ηλικίας εσού συν επτά"Άμα είναι τσιμπομαγουλού, είναι ξεκάθαρα friend zone...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

26-12-24

21:30
Σύμφωνα με...έγκυρο ρεπορτάζ (βλ. nearos...), πρόκειται για 15χρονη...Δε λέει και ηλικία... Μπορεί να θέλει να την βοηθήσει στις ασκήσεις του σχολείου![]()
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

26-12-24

21:31
Σύμφωνα με...έγκυρο ρεπορτάζ (βλ. nearos...), πρόκειται για 15χρονη...
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

26-12-24

21:31
21 ο θεματοθέτης και 15 η καλλονή.Δε λέει και ηλικία... Μπορεί να θέλει να την βοηθήσει στις ασκήσεις του σχολείου![]()
Εκτός αν ο θεματοθέτης είναι μικρότερος απο 21, που είναι πιο περίεργο, ή μεγαλύτερος, που είναι οκ αν είναι 18+Σύμφωνα με...έγκυρο ρεπορτάζ (βλ. nearos...), πρόκειται για 15χρονη...

26-12-24

21:32
Καλά οκ ξεκόλλαΜε ενδιαφέρει μια που είναι έξι χρόνια μικρότερη μου και με προσφωνει πολύ συχνά έτσι. Βέβαια κάνει κ άλλα. Με χαιδευει πολλές φορές στην πλατη, στο κεφάλι, μου τραβάει τα μάγουλα κλπ. Τι να υποθέσω τώρα δε ξερω. Εγώ δε θέλω να με έχει στο Φρεντ ζοουν με τίποτα.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

26-12-24

21:32
Βέβαια κάνει κ άλλα. Με χαιδευει πολλές φορές στην πλατη, στο κεφάλι, μου τραβάει τα μάγουλα κλπ.
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

26-12-24

21:33
21 ο θεματοθέτης και 15 η καλλονή.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

26-12-24

21:47
Εντάξει νόμιμο ειναι 21 με 15 τυπικά, αλλά ρε φίλε τι στην ευχή θες με το κοριτσάκι και δεν το αφηνεις να ζησει την εφηβεία του; Τι τρίβεσαι και θες απο κεινη; Πιθανότατα όλα αυτα τα τριψιματα και οι εκδηλωσεις λατρειας ειναι badge of honor για κείνη και τιποτε άλλο, ακονίζει τα γυναικεία αισθητήριά της, τα δοντάκια της, επάνω στην προσοχή σου.Με ενδιαφέρει μια που είναι έξι χρόνια μικρότερη μου και με προσφωνει πολύ συχνά έτσι. Βέβαια κάνει κ άλλα. Με χαιδευει πολλές φορές στην πλατη, στο κεφάλι, μου τραβάει τα μάγουλα κλπ. Τι να υποθέσω τώρα δε ξερω. Εγώ δε θέλω να με έχει στο Φρεντ ζοουν με τίποτα.
Είσαι μεγάλος, πρέπει να αναγνωρίσεις ότι αυτο γίνεται γι αυτο το λόγο κι οχι απαραίτητα απο έλξη, και να φερθεις ώριμα και υπεύθυνα και να την προστατέψεις κρατώντας αποστάσεις.
Πήγαινε βρες μια κοντα στην ηλικια σου πιο ξεκάθαρη να ξερει τι θελει να στο δειχνει κι ολας και μην τρελαίνεσαι με οριακές καταστάσεις. Ασε που μπορει να σκασεις και σε τιποτα υπερβολικους γονείς (που προσωπικά θα τους δικαιολογούσα σε τετοιες ηλικίες) και να τρέχεις.
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.105 μηνύματα.

27-12-24

02:19
Οικογενειακές ιστορίες by steki chapter 10
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.574 μηνύματα.

27-12-24

12:35
Σκέψου να σε πει Μιχάλη (σκέτο). Μιχάλης ο σκέτος.
Γιατί δεν την αποκαλείς και εσύ με κτητική αντωνυμία;
Γιατί δεν την αποκαλείς και εσύ με κτητική αντωνυμία;

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

27-12-24

12:53
Κάτι σε..."ελληνικό" μού κάνει αυτό...Σκέψου να σε πει Μιχάλη (σκέτο). Μιχάλης ο σκέτος.
Γιατί δεν την αποκαλείς και εσύ με κτητική αντωνυμία;![]()
Θα μπλέξουνε...στα "μου" άμα αρχίσει κι αυτός, μια απ΄ τα ίδια...
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.574 μηνύματα.

27-12-24

12:55
Κάτι σε..."ελληνικό" μού κάνει αυτό...
Θα μπλέξουνε...στα "μου" άμα αρχίσει κι αυτός, μια απ΄ τα ίδια...
Μπορεί να το πει και πιο πελοποννησιακό..με τραβηχτό μοοοουυυυυ
Γιώτα μουυυυυ
Μιχάλη μουυυυ
μπορεί να βάλει και συνδυαστικό ηχόχρωμα
Γιώτα μουυεεεεααααουο
Μιχάλη μουοεεεεαααουο

Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.606 μηνύματα.

27-12-24

16:20
Διάβασα τσιμπουκλουΆμα είναι τσιμπομαγουλού, είναι ξεκάθαρα friend zone...

Δε μου λες ρε @jorgpa, άμα δε κάτσει η φάση δε μου αφήνεις το ινστα της να μη πάει χαμένη

Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

27-12-24

18:11

palio_melos
Διάσημο μέλος
Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.352 μηνύματα.
plus i bo?
Νεοφερμένο μέλος
Ο plus i bo? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8 μηνύματα.

28-12-24

17:19
Όχι όχι. Εγώ είμαι 25.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- thenutritionist
- Scandal
- Ωρορα
- Μήτσος10
- iew
- plus i bo?
- Paragontas7000
- A350
- Jack of Spades
- camil
- Reader
- Kate1914
- American Economist
- DimitraA.
- ROM32
- bibliofagos
- johnsala
- jorgpa
- rafaela11
- Sosstoss
- Hased Babis
- AggelikiGr
- jellojina
- Wonderkid
- Unboxholics
- Joji
- fourkaki
- pinkheart
- Magigi
- Εριφύλη
- jj!
- Dr. Gl. Luminous
- linuxman
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.