Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 22:45 Η Agaphbou έγραψε: #141 06-01-21 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Εμ, δε ζητάς. Ζητείτε (χμμ με κόλπο) και δοθήσετε υμίν. Τώρα, φοβάμαι μη το κάψαμε και αυτό. Click για ανάπτυξη... Με μπερδέψατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 22:49 Ο Μάξιμος έγραψε: #142 06-01-21 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Με μπερδέψατε Click για ανάπτυξη... Αφού έχουμε πιστεύω αρκετή διαφορά ηλικίας, αυθαιρετώ πειράζοντας θέλεις, παίζοντας θέλεις, πάντως εδώ θα δεις πολλά και μη πτοείσαι, δηλ. μη μπερδεύεσαι καθόλου. Κράτα την γραμμή σου εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 22:51 Ο Guest 209912: #143 06-01-21 22:51 Τελικά μόνο εγώ καταλαβαίνω τι λέει ο Μάξιμος. Πρέπει να το κοιτάξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 22:56 Ο Μάξιμος έγραψε: #144 06-01-21 22:56 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Τελικά μόνο εγώ καταλαβαίνω τι λέει ο Μάξιμος. Πρέπει να το κοιτάξω. Click για ανάπτυξη... Κοίτα να κοιταχτείς εσύ λίγο, γιατι σε βλέπω να ακούς γκού γκού γκού και μη θαρρείς πως είναι το γκούγκλε... γιατι είναι άλλο να δηλώνεις οτι θα θα θα και άλλο να καθαρίζεις πάνες. Στην αρχή όλο πούφ πούφ θα κάνεις...πόσα είναι τα μικρά; Και σαν τρελά κάνουν τα σκασμένα... Αλλά και τέτοιες αγκαλίτσες, δεν παίρνεις απο την καλύτερη σούπερ σέξυ γκέρλ... ξεχνάς και το όνομα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 22:58 Η EvanescenceQ: #145 06-01-21 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Κοίτα να κοιταχτείς εσύ λίγο, γιατι σε βλέπω να ακούς γκού γκού γκού και μη θαρρείς πως είναι το γκούγκλε... γιατι είναι άλλο να δηλώνεις οτι θα θα θα και άλλο να καθαρίζεις πάνες. Στην αρχή όλο πούφ πούφ θα κάνεις...πόσα είναι τα μικρά; Και σαν τρελά κάνουν τα σκασμένα... Click για ανάπτυξη... Κατσε να τα μετρησω ποσα ειναι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιανουαρίου 2021 @Μάξιμος επειδη εσυ εισαι ηδη πατερας ηθελα να σε ρωτησω αν μου επιτρεπεις, γιατί κανουμε ολοι εδω μια υπεροχη συζητηση και σας ευχαριστω ολους παιδια, εσυ πως ήσουν απεναντι στα παιδια σου. Τα μεγαλωσες με αγαπη, με ελευθερια, με πειθαρχια με τι ακριβως? Θα ηθελα να δω και την δικη σου αποψη επι του θεματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:01 Ο Μάξιμος έγραψε: #146 06-01-21 23:01 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Κατσε να τα μετρησω ποσα ειναι. Click για ανάπτυξη... Στα μαθηματικά ήσουν σκράπα, τι προσπαθείς τώρα. Αστο καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:01 Η EvanescenceQ: #147 06-01-21 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Στα μαθηματικά ήσουν σκράπα, τι προσπαθείς τώρα. Αστο καλύτερα... Click για ανάπτυξη... Δεν το δέχομαι μια χαρα ημουν κι εκει και σε ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:04 Ο Μάξιμος έγραψε: #148 06-01-21 23:04 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Δεν το δέχομαι μια χαρα ημουν κι εκει και σε ολα Click για ανάπτυξη... Ακου σε όλα, γιατί αφήνεις υπονοούμενα; τί ήσουν το παιδί θαύμα; Δεν ήσουν καθυστερημένο σε τίποτα; π.χ. στα θρησκευτικά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τους Σιίτες απο τους Σουνίτες, ούτε τους Ασασίνους μπορείς. Τι μου τσαμπουνάς τώρα εδώ; Και μη βάλεις κανένα κατεβατό, γιατι θα πάρω τα βουνά. Δεν απαντώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:07 Η EvanescenceQ: #149 06-01-21 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Ακου σε όλα, γιατί αφήνεις υπονοούμενα; τί ήσουν το παιδί θαύμα; Δεν ήσουν καθυστερημένο σε τίποτα; π.χ. στα θρησκευτικά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τους Σιίτες απο τους Σουνίτες, ούτε τους Ασασίνους μπορείς. Τι μου τσαμπουνάς τώρα εδώ; Click για ανάπτυξη... Ναι ήμουν παιδι υποδειγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:10 Ο Guest 209912: #150 06-01-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Ακου σε όλα, γιατί αφήνεις υπονοούμενα; τί ήσουν το παιδί θαύμα; Δεν ήσουν καθυστερημένο σε τίποτα; π.χ. στα θρησκευτικά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τους Σιίτες απο τους Σουνίτες, ούτε τους Ασασίνους μπορείς. Τι μου τσαμπουνάς τώρα εδώ; Και μη βάλεις κανένα κατεβατό, γιατι θα πάρω τα βουνά. Δεν απαντώ. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει αλήθεια, όλα επιτρέπονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:10 Ο Μάξιμος έγραψε: #151 06-01-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι ήμουν παιδι υποδειγμα Click για ανάπτυξη... Και με καμένες φλάντζες!!! imbilivible Αλήθεια, θέλω να σε ρωτήσω αν έχεις γνώμη για τους Ασασίνους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:12 Η EvanescenceQ: #152 06-01-21 23:12 Δεν απαντησες αυτο @Μάξιμος επειδη εσυ εισαι ηδη πατερας ηθελα να σε ρωτησω αν μου επιτρεπεις, γιατί κανουμε ολοι εδω μια υπεροχη συζητηση και σας ευχαριστω ολους παιδια, εσυ πως ήσουν απεναντι στα παιδια σου. Τα μεγαλωσες με αγαπη, με ελευθερια, με πειθαρχια με τι ακριβως? Θα ηθελα να δω και την δικη σου αποψη επι του θεματος. [/QUOTE] Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Και με καμένες φλάντζες!!! imbilivible Αλήθεια, θέλω να σε ρωτήσω αν έχεις γνώμη για τους Ασασίνους. Click για ανάπτυξη... Θανασιμη απειλη οι Ασασινοι για τους χριστιανους ηγεμονες της Μεσης Ανατολης μεχρι το 13ο αιωνα οποτε και τους εξολοθρευσαν οι Μογγολοι. Ηθελες κατι παραπάνω @Μάξιμος απο αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2021 Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:21 Ο Μάξιμος έγραψε: #153 06-01-21 23:21 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Δεν απαντησες αυτο @Μάξιμος επειδη εσυ εισαι ηδη πατερας ηθελα να σε ρωτησω αν μου επιτρεπεις, γιατί κανουμε ολοι εδω μια υπεροχη συζητηση και σας ευχαριστω ολους παιδια, εσυ πως ήσουν απεναντι στα παιδια σου. Τα μεγαλωσες με αγαπη, με ελευθερια, με πειθαρχια με τι ακριβως? Θα ηθελα να δω και την δικη σου αποψη επι του θεματος. Click για ανάπτυξη... Τα λάθη μας που διορθώσαμε και δεν διορθώσαμε και οι πειρασμοί, μας δίνουν την πείρα και με αυτήν την ριμάδα μιλώ εδώ τόσο παράξενα για να με προκαλείς. Θα ήθελα να αφιερώσω αλλού τον χρόνο μου, αλλά δεν ξέρω πότε θα το κάνω αυτό. Αλλά, θα το κάνω. Γιατι δεν μπορώ να συζητήσω εδώ. Λέω κάτι και απαντάς στο ένα δέκατο. Το υπολοιπο ξεχνιέται. Τα παιδιά μου είναι λεβέντες. Οτι δύσκολο και αν τους βρεθεί, στις εργασίες τους, το αντιλαμβάνονται στον αέρα. Πιάσε όμως τους Ασασίνους, γιατι είναι εξαιρετικά εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:22 Ο Guest 209912: #154 06-01-21 23:22 Ότι καπνιζαν χασίς προφανώς για να μπαινουν σε trance και να επικοινωνούν με το θείο. Από εκεί πηραν και το όνομα τους. Το "Δεν υπάρχει αλήθεια όλα επιτρέπονται" που έγραψα πριν ήταν ενα από τα ρητά τους. Δεν ρωτάει στην τύχη ο Μάξιμος. Προσπαθεί λαού λαού να σου πουλήσει γλαστρουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:23 Ο Μάξιμος έγραψε: #155 06-01-21 23:23 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Ότι καπνιζαν χασίς προφανώς για να μπαινουν σε trance και να επικοινωνούν με το θείο. Από εκεί πηραν και το όνομα τους. Το "Δεν υπάρχει αλήθεια όλα επιτρέπονται" που έγραψα πριν ήταν ενα από τα ρητά τους. Δεν ρωτάει στην τύχη ο Μάξιμος. Προσπαθεί λαού λαού να σου πουλήσει γλαστρουλες. Click για ανάπτυξη... Κάθε άποψη για κάποιο λόγο υπάρχει. Και ενήμερο σε βλέπω. Αλλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:28 Η Aura έγραψε: #156 06-01-21 23:28 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: σας ευχαριστω ολους παιδια Click για ανάπτυξη... Να σου δώσω λίγο αρνητική ενέργεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:29 Ο Μάξιμος έγραψε: #157 06-01-21 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Να σου δώσω λίγο αρνητική ενέργεια; Click για ανάπτυξη... Εσύ δροσουλίτσα, όσο και να προσπαθείς, δε βγαίνει...άστο καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:31 Η EvanescenceQ: #158 06-01-21 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Να σου δώσω λίγο αρνητική ενέργεια; Click για ανάπτυξη... Στειλε ναι! Γουσταρω αγρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:31 Ο Guest 209912: #159 06-01-21 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Κάθε άποψη για κάποιο λόγο υπάρχει. Και ενήμερο σε βλέπω. Αλλά... Click για ανάπτυξη... Έτσι λέγανε όλοι οι δάσκαλοι μου στο σχόλιο Μάξιμε. Πολυ καλός, αλλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:32 Η Aura έγραψε: #160 06-01-21 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Εσύ δροσουλίτσα, όσο και να προσπαθείς, δε βγαίνει...άστο καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Τι να προσπαθώ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 195 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour johnsala F1L1PAS charmander Piskantrila taketrance michaela888 Searching giorgos5002 Memetchi Scandal ROM32 Kate1914 Luludaki AggelikiGr Wonderkid rafaela11 fmarulezkd giannhs2001 BatGuin vas 78 touvlo A350 еще один пророк р... bibliofagos melmel Μήτσος10 Amorfati Joji linuxman Libertus ghоul epote Εριφύλη Ωρορα fourkaki o venizelikos χημεια4λαιφ Alessandra Eliza Maraki_lar_1980 Ilma Thodoris95 phleidhs camil Gianfranko Dark_kronos Indiana Jones marinbett Ανωνυμηπροοπτικη Δροσουλίτης FreeNotes Paragontas7000 MyMindtoYOU Meow don't touch Ariana2018 Andreas542 Εχέμυθη jj! peris desp1naa physicscrazy hirasawayui CiNeFiL tsiobieman Eleanna7 Antigonivol LYMPEREPANAGIOTA Johnny15 harry akritas Luke. orchidea Γατόπαρδος. don_vito louminis Scott Νηματολάγνος panagiotis econ Myrtilo Mhtrogoal Viedo Liza19 Maraki4you Μαρια30 Στεφανος56 Slytherin SlimShady Αντικειμενικός chester20080 Alexandros36k Nikos 7 ΘανάσοςG4 uni77 KaterinaL ShadowS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Εμ, δε ζητάς. Ζητείτε (χμμ με κόλπο) και δοθήσετε υμίν. Τώρα, φοβάμαι μη το κάψαμε και αυτό. Click για ανάπτυξη... Με μπερδέψατε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 22:49 Ο Μάξιμος έγραψε: #142 06-01-21 22:49 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Με μπερδέψατε Click για ανάπτυξη... Αφού έχουμε πιστεύω αρκετή διαφορά ηλικίας, αυθαιρετώ πειράζοντας θέλεις, παίζοντας θέλεις, πάντως εδώ θα δεις πολλά και μη πτοείσαι, δηλ. μη μπερδεύεσαι καθόλου. Κράτα την γραμμή σου εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 22:51 Ο Guest 209912: #143 06-01-21 22:51 Τελικά μόνο εγώ καταλαβαίνω τι λέει ο Μάξιμος. Πρέπει να το κοιτάξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 22:56 Ο Μάξιμος έγραψε: #144 06-01-21 22:56 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Τελικά μόνο εγώ καταλαβαίνω τι λέει ο Μάξιμος. Πρέπει να το κοιτάξω. Click για ανάπτυξη... Κοίτα να κοιταχτείς εσύ λίγο, γιατι σε βλέπω να ακούς γκού γκού γκού και μη θαρρείς πως είναι το γκούγκλε... γιατι είναι άλλο να δηλώνεις οτι θα θα θα και άλλο να καθαρίζεις πάνες. Στην αρχή όλο πούφ πούφ θα κάνεις...πόσα είναι τα μικρά; Και σαν τρελά κάνουν τα σκασμένα... Αλλά και τέτοιες αγκαλίτσες, δεν παίρνεις απο την καλύτερη σούπερ σέξυ γκέρλ... ξεχνάς και το όνομα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 22:58 Η EvanescenceQ: #145 06-01-21 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Κοίτα να κοιταχτείς εσύ λίγο, γιατι σε βλέπω να ακούς γκού γκού γκού και μη θαρρείς πως είναι το γκούγκλε... γιατι είναι άλλο να δηλώνεις οτι θα θα θα και άλλο να καθαρίζεις πάνες. Στην αρχή όλο πούφ πούφ θα κάνεις...πόσα είναι τα μικρά; Και σαν τρελά κάνουν τα σκασμένα... Click για ανάπτυξη... Κατσε να τα μετρησω ποσα ειναι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιανουαρίου 2021 @Μάξιμος επειδη εσυ εισαι ηδη πατερας ηθελα να σε ρωτησω αν μου επιτρεπεις, γιατί κανουμε ολοι εδω μια υπεροχη συζητηση και σας ευχαριστω ολους παιδια, εσυ πως ήσουν απεναντι στα παιδια σου. Τα μεγαλωσες με αγαπη, με ελευθερια, με πειθαρχια με τι ακριβως? Θα ηθελα να δω και την δικη σου αποψη επι του θεματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:01 Ο Μάξιμος έγραψε: #146 06-01-21 23:01 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Κατσε να τα μετρησω ποσα ειναι. Click για ανάπτυξη... Στα μαθηματικά ήσουν σκράπα, τι προσπαθείς τώρα. Αστο καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:01 Η EvanescenceQ: #147 06-01-21 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Στα μαθηματικά ήσουν σκράπα, τι προσπαθείς τώρα. Αστο καλύτερα... Click για ανάπτυξη... Δεν το δέχομαι μια χαρα ημουν κι εκει και σε ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:04 Ο Μάξιμος έγραψε: #148 06-01-21 23:04 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Δεν το δέχομαι μια χαρα ημουν κι εκει και σε ολα Click για ανάπτυξη... Ακου σε όλα, γιατί αφήνεις υπονοούμενα; τί ήσουν το παιδί θαύμα; Δεν ήσουν καθυστερημένο σε τίποτα; π.χ. στα θρησκευτικά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τους Σιίτες απο τους Σουνίτες, ούτε τους Ασασίνους μπορείς. Τι μου τσαμπουνάς τώρα εδώ; Και μη βάλεις κανένα κατεβατό, γιατι θα πάρω τα βουνά. Δεν απαντώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:07 Η EvanescenceQ: #149 06-01-21 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Ακου σε όλα, γιατί αφήνεις υπονοούμενα; τί ήσουν το παιδί θαύμα; Δεν ήσουν καθυστερημένο σε τίποτα; π.χ. στα θρησκευτικά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τους Σιίτες απο τους Σουνίτες, ούτε τους Ασασίνους μπορείς. Τι μου τσαμπουνάς τώρα εδώ; Click για ανάπτυξη... Ναι ήμουν παιδι υποδειγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:10 Ο Guest 209912: #150 06-01-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Ακου σε όλα, γιατί αφήνεις υπονοούμενα; τί ήσουν το παιδί θαύμα; Δεν ήσουν καθυστερημένο σε τίποτα; π.χ. στα θρησκευτικά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τους Σιίτες απο τους Σουνίτες, ούτε τους Ασασίνους μπορείς. Τι μου τσαμπουνάς τώρα εδώ; Και μη βάλεις κανένα κατεβατό, γιατι θα πάρω τα βουνά. Δεν απαντώ. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει αλήθεια, όλα επιτρέπονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:10 Ο Μάξιμος έγραψε: #151 06-01-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι ήμουν παιδι υποδειγμα Click για ανάπτυξη... Και με καμένες φλάντζες!!! imbilivible Αλήθεια, θέλω να σε ρωτήσω αν έχεις γνώμη για τους Ασασίνους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:12 Η EvanescenceQ: #152 06-01-21 23:12 Δεν απαντησες αυτο @Μάξιμος επειδη εσυ εισαι ηδη πατερας ηθελα να σε ρωτησω αν μου επιτρεπεις, γιατί κανουμε ολοι εδω μια υπεροχη συζητηση και σας ευχαριστω ολους παιδια, εσυ πως ήσουν απεναντι στα παιδια σου. Τα μεγαλωσες με αγαπη, με ελευθερια, με πειθαρχια με τι ακριβως? Θα ηθελα να δω και την δικη σου αποψη επι του θεματος. [/QUOTE] Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Και με καμένες φλάντζες!!! imbilivible Αλήθεια, θέλω να σε ρωτήσω αν έχεις γνώμη για τους Ασασίνους. Click για ανάπτυξη... Θανασιμη απειλη οι Ασασινοι για τους χριστιανους ηγεμονες της Μεσης Ανατολης μεχρι το 13ο αιωνα οποτε και τους εξολοθρευσαν οι Μογγολοι. Ηθελες κατι παραπάνω @Μάξιμος απο αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2021 Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:21 Ο Μάξιμος έγραψε: #153 06-01-21 23:21 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Δεν απαντησες αυτο @Μάξιμος επειδη εσυ εισαι ηδη πατερας ηθελα να σε ρωτησω αν μου επιτρεπεις, γιατί κανουμε ολοι εδω μια υπεροχη συζητηση και σας ευχαριστω ολους παιδια, εσυ πως ήσουν απεναντι στα παιδια σου. Τα μεγαλωσες με αγαπη, με ελευθερια, με πειθαρχια με τι ακριβως? Θα ηθελα να δω και την δικη σου αποψη επι του θεματος. Click για ανάπτυξη... Τα λάθη μας που διορθώσαμε και δεν διορθώσαμε και οι πειρασμοί, μας δίνουν την πείρα και με αυτήν την ριμάδα μιλώ εδώ τόσο παράξενα για να με προκαλείς. Θα ήθελα να αφιερώσω αλλού τον χρόνο μου, αλλά δεν ξέρω πότε θα το κάνω αυτό. Αλλά, θα το κάνω. Γιατι δεν μπορώ να συζητήσω εδώ. Λέω κάτι και απαντάς στο ένα δέκατο. Το υπολοιπο ξεχνιέται. Τα παιδιά μου είναι λεβέντες. Οτι δύσκολο και αν τους βρεθεί, στις εργασίες τους, το αντιλαμβάνονται στον αέρα. Πιάσε όμως τους Ασασίνους, γιατι είναι εξαιρετικά εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:22 Ο Guest 209912: #154 06-01-21 23:22 Ότι καπνιζαν χασίς προφανώς για να μπαινουν σε trance και να επικοινωνούν με το θείο. Από εκεί πηραν και το όνομα τους. Το "Δεν υπάρχει αλήθεια όλα επιτρέπονται" που έγραψα πριν ήταν ενα από τα ρητά τους. Δεν ρωτάει στην τύχη ο Μάξιμος. Προσπαθεί λαού λαού να σου πουλήσει γλαστρουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:23 Ο Μάξιμος έγραψε: #155 06-01-21 23:23 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Ότι καπνιζαν χασίς προφανώς για να μπαινουν σε trance και να επικοινωνούν με το θείο. Από εκεί πηραν και το όνομα τους. Το "Δεν υπάρχει αλήθεια όλα επιτρέπονται" που έγραψα πριν ήταν ενα από τα ρητά τους. Δεν ρωτάει στην τύχη ο Μάξιμος. Προσπαθεί λαού λαού να σου πουλήσει γλαστρουλες. Click για ανάπτυξη... Κάθε άποψη για κάποιο λόγο υπάρχει. Και ενήμερο σε βλέπω. Αλλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:28 Η Aura έγραψε: #156 06-01-21 23:28 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: σας ευχαριστω ολους παιδια Click για ανάπτυξη... Να σου δώσω λίγο αρνητική ενέργεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:29 Ο Μάξιμος έγραψε: #157 06-01-21 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Να σου δώσω λίγο αρνητική ενέργεια; Click για ανάπτυξη... Εσύ δροσουλίτσα, όσο και να προσπαθείς, δε βγαίνει...άστο καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:31 Η EvanescenceQ: #158 06-01-21 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Να σου δώσω λίγο αρνητική ενέργεια; Click για ανάπτυξη... Στειλε ναι! Γουσταρω αγρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:31 Ο Guest 209912: #159 06-01-21 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Κάθε άποψη για κάποιο λόγο υπάρχει. Και ενήμερο σε βλέπω. Αλλά... Click για ανάπτυξη... Έτσι λέγανε όλοι οι δάσκαλοι μου στο σχόλιο Μάξιμε. Πολυ καλός, αλλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:32 Η Aura έγραψε: #160 06-01-21 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Εσύ δροσουλίτσα, όσο και να προσπαθείς, δε βγαίνει...άστο καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Τι να προσπαθώ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 195 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour johnsala F1L1PAS charmander Piskantrila taketrance michaela888 Searching giorgos5002 Memetchi Scandal ROM32 Kate1914 Luludaki AggelikiGr Wonderkid rafaela11 fmarulezkd giannhs2001 BatGuin vas 78 touvlo A350 еще один пророк р... bibliofagos melmel Μήτσος10 Amorfati Joji linuxman Libertus ghоul epote Εριφύλη Ωρορα fourkaki o venizelikos χημεια4λαιφ Alessandra Eliza Maraki_lar_1980 Ilma Thodoris95 phleidhs camil Gianfranko Dark_kronos Indiana Jones marinbett Ανωνυμηπροοπτικη Δροσουλίτης FreeNotes Paragontas7000 MyMindtoYOU Meow don't touch Ariana2018 Andreas542 Εχέμυθη jj! peris desp1naa physicscrazy hirasawayui CiNeFiL tsiobieman Eleanna7 Antigonivol LYMPEREPANAGIOTA Johnny15 harry akritas Luke. orchidea Γατόπαρδος. don_vito louminis Scott Νηματολάγνος panagiotis econ Myrtilo Mhtrogoal Viedo Liza19 Maraki4you Μαρια30 Στεφανος56 Slytherin SlimShady Αντικειμενικός chester20080 Alexandros36k Nikos 7 ΘανάσοςG4 uni77 KaterinaL ShadowS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Με μπερδέψατε Click για ανάπτυξη... Αφού έχουμε πιστεύω αρκετή διαφορά ηλικίας, αυθαιρετώ πειράζοντας θέλεις, παίζοντας θέλεις, πάντως εδώ θα δεις πολλά και μη πτοείσαι, δηλ. μη μπερδεύεσαι καθόλου. Κράτα την γραμμή σου εσύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 22:51 Ο Guest 209912: #143 06-01-21 22:51 Τελικά μόνο εγώ καταλαβαίνω τι λέει ο Μάξιμος. Πρέπει να το κοιτάξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 22:56 Ο Μάξιμος έγραψε: #144 06-01-21 22:56 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Τελικά μόνο εγώ καταλαβαίνω τι λέει ο Μάξιμος. Πρέπει να το κοιτάξω. Click για ανάπτυξη... Κοίτα να κοιταχτείς εσύ λίγο, γιατι σε βλέπω να ακούς γκού γκού γκού και μη θαρρείς πως είναι το γκούγκλε... γιατι είναι άλλο να δηλώνεις οτι θα θα θα και άλλο να καθαρίζεις πάνες. Στην αρχή όλο πούφ πούφ θα κάνεις...πόσα είναι τα μικρά; Και σαν τρελά κάνουν τα σκασμένα... Αλλά και τέτοιες αγκαλίτσες, δεν παίρνεις απο την καλύτερη σούπερ σέξυ γκέρλ... ξεχνάς και το όνομα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 22:58 Η EvanescenceQ: #145 06-01-21 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Κοίτα να κοιταχτείς εσύ λίγο, γιατι σε βλέπω να ακούς γκού γκού γκού και μη θαρρείς πως είναι το γκούγκλε... γιατι είναι άλλο να δηλώνεις οτι θα θα θα και άλλο να καθαρίζεις πάνες. Στην αρχή όλο πούφ πούφ θα κάνεις...πόσα είναι τα μικρά; Και σαν τρελά κάνουν τα σκασμένα... Click για ανάπτυξη... Κατσε να τα μετρησω ποσα ειναι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιανουαρίου 2021 @Μάξιμος επειδη εσυ εισαι ηδη πατερας ηθελα να σε ρωτησω αν μου επιτρεπεις, γιατί κανουμε ολοι εδω μια υπεροχη συζητηση και σας ευχαριστω ολους παιδια, εσυ πως ήσουν απεναντι στα παιδια σου. Τα μεγαλωσες με αγαπη, με ελευθερια, με πειθαρχια με τι ακριβως? Θα ηθελα να δω και την δικη σου αποψη επι του θεματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:01 Ο Μάξιμος έγραψε: #146 06-01-21 23:01 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Κατσε να τα μετρησω ποσα ειναι. Click για ανάπτυξη... Στα μαθηματικά ήσουν σκράπα, τι προσπαθείς τώρα. Αστο καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:01 Η EvanescenceQ: #147 06-01-21 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Στα μαθηματικά ήσουν σκράπα, τι προσπαθείς τώρα. Αστο καλύτερα... Click για ανάπτυξη... Δεν το δέχομαι μια χαρα ημουν κι εκει και σε ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:04 Ο Μάξιμος έγραψε: #148 06-01-21 23:04 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Δεν το δέχομαι μια χαρα ημουν κι εκει και σε ολα Click για ανάπτυξη... Ακου σε όλα, γιατί αφήνεις υπονοούμενα; τί ήσουν το παιδί θαύμα; Δεν ήσουν καθυστερημένο σε τίποτα; π.χ. στα θρησκευτικά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τους Σιίτες απο τους Σουνίτες, ούτε τους Ασασίνους μπορείς. Τι μου τσαμπουνάς τώρα εδώ; Και μη βάλεις κανένα κατεβατό, γιατι θα πάρω τα βουνά. Δεν απαντώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:07 Η EvanescenceQ: #149 06-01-21 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Ακου σε όλα, γιατί αφήνεις υπονοούμενα; τί ήσουν το παιδί θαύμα; Δεν ήσουν καθυστερημένο σε τίποτα; π.χ. στα θρησκευτικά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τους Σιίτες απο τους Σουνίτες, ούτε τους Ασασίνους μπορείς. Τι μου τσαμπουνάς τώρα εδώ; Click για ανάπτυξη... Ναι ήμουν παιδι υποδειγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:10 Ο Guest 209912: #150 06-01-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Ακου σε όλα, γιατί αφήνεις υπονοούμενα; τί ήσουν το παιδί θαύμα; Δεν ήσουν καθυστερημένο σε τίποτα; π.χ. στα θρησκευτικά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τους Σιίτες απο τους Σουνίτες, ούτε τους Ασασίνους μπορείς. Τι μου τσαμπουνάς τώρα εδώ; Και μη βάλεις κανένα κατεβατό, γιατι θα πάρω τα βουνά. Δεν απαντώ. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει αλήθεια, όλα επιτρέπονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:10 Ο Μάξιμος έγραψε: #151 06-01-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι ήμουν παιδι υποδειγμα Click για ανάπτυξη... Και με καμένες φλάντζες!!! imbilivible Αλήθεια, θέλω να σε ρωτήσω αν έχεις γνώμη για τους Ασασίνους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:12 Η EvanescenceQ: #152 06-01-21 23:12 Δεν απαντησες αυτο @Μάξιμος επειδη εσυ εισαι ηδη πατερας ηθελα να σε ρωτησω αν μου επιτρεπεις, γιατί κανουμε ολοι εδω μια υπεροχη συζητηση και σας ευχαριστω ολους παιδια, εσυ πως ήσουν απεναντι στα παιδια σου. Τα μεγαλωσες με αγαπη, με ελευθερια, με πειθαρχια με τι ακριβως? Θα ηθελα να δω και την δικη σου αποψη επι του θεματος. [/QUOTE] Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Και με καμένες φλάντζες!!! imbilivible Αλήθεια, θέλω να σε ρωτήσω αν έχεις γνώμη για τους Ασασίνους. Click για ανάπτυξη... Θανασιμη απειλη οι Ασασινοι για τους χριστιανους ηγεμονες της Μεσης Ανατολης μεχρι το 13ο αιωνα οποτε και τους εξολοθρευσαν οι Μογγολοι. Ηθελες κατι παραπάνω @Μάξιμος απο αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2021 Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:21 Ο Μάξιμος έγραψε: #153 06-01-21 23:21 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Δεν απαντησες αυτο @Μάξιμος επειδη εσυ εισαι ηδη πατερας ηθελα να σε ρωτησω αν μου επιτρεπεις, γιατί κανουμε ολοι εδω μια υπεροχη συζητηση και σας ευχαριστω ολους παιδια, εσυ πως ήσουν απεναντι στα παιδια σου. Τα μεγαλωσες με αγαπη, με ελευθερια, με πειθαρχια με τι ακριβως? Θα ηθελα να δω και την δικη σου αποψη επι του θεματος. Click για ανάπτυξη... Τα λάθη μας που διορθώσαμε και δεν διορθώσαμε και οι πειρασμοί, μας δίνουν την πείρα και με αυτήν την ριμάδα μιλώ εδώ τόσο παράξενα για να με προκαλείς. Θα ήθελα να αφιερώσω αλλού τον χρόνο μου, αλλά δεν ξέρω πότε θα το κάνω αυτό. Αλλά, θα το κάνω. Γιατι δεν μπορώ να συζητήσω εδώ. Λέω κάτι και απαντάς στο ένα δέκατο. Το υπολοιπο ξεχνιέται. Τα παιδιά μου είναι λεβέντες. Οτι δύσκολο και αν τους βρεθεί, στις εργασίες τους, το αντιλαμβάνονται στον αέρα. Πιάσε όμως τους Ασασίνους, γιατι είναι εξαιρετικά εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:22 Ο Guest 209912: #154 06-01-21 23:22 Ότι καπνιζαν χασίς προφανώς για να μπαινουν σε trance και να επικοινωνούν με το θείο. Από εκεί πηραν και το όνομα τους. Το "Δεν υπάρχει αλήθεια όλα επιτρέπονται" που έγραψα πριν ήταν ενα από τα ρητά τους. Δεν ρωτάει στην τύχη ο Μάξιμος. Προσπαθεί λαού λαού να σου πουλήσει γλαστρουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:23 Ο Μάξιμος έγραψε: #155 06-01-21 23:23 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Ότι καπνιζαν χασίς προφανώς για να μπαινουν σε trance και να επικοινωνούν με το θείο. Από εκεί πηραν και το όνομα τους. Το "Δεν υπάρχει αλήθεια όλα επιτρέπονται" που έγραψα πριν ήταν ενα από τα ρητά τους. Δεν ρωτάει στην τύχη ο Μάξιμος. Προσπαθεί λαού λαού να σου πουλήσει γλαστρουλες. Click για ανάπτυξη... Κάθε άποψη για κάποιο λόγο υπάρχει. Και ενήμερο σε βλέπω. Αλλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:28 Η Aura έγραψε: #156 06-01-21 23:28 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: σας ευχαριστω ολους παιδια Click για ανάπτυξη... Να σου δώσω λίγο αρνητική ενέργεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:29 Ο Μάξιμος έγραψε: #157 06-01-21 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Να σου δώσω λίγο αρνητική ενέργεια; Click για ανάπτυξη... Εσύ δροσουλίτσα, όσο και να προσπαθείς, δε βγαίνει...άστο καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:31 Η EvanescenceQ: #158 06-01-21 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Να σου δώσω λίγο αρνητική ενέργεια; Click για ανάπτυξη... Στειλε ναι! Γουσταρω αγρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:31 Ο Guest 209912: #159 06-01-21 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Κάθε άποψη για κάποιο λόγο υπάρχει. Και ενήμερο σε βλέπω. Αλλά... Click για ανάπτυξη... Έτσι λέγανε όλοι οι δάσκαλοι μου στο σχόλιο Μάξιμε. Πολυ καλός, αλλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:32 Η Aura έγραψε: #160 06-01-21 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Εσύ δροσουλίτσα, όσο και να προσπαθείς, δε βγαίνει...άστο καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Τι να προσπαθώ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 195 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour johnsala F1L1PAS charmander Piskantrila taketrance michaela888 Searching giorgos5002 Memetchi Scandal ROM32 Kate1914 Luludaki AggelikiGr Wonderkid rafaela11 fmarulezkd giannhs2001 BatGuin vas 78 touvlo A350 еще один пророк р... bibliofagos melmel Μήτσος10 Amorfati Joji linuxman Libertus ghоul epote Εριφύλη Ωρορα fourkaki o venizelikos χημεια4λαιφ Alessandra Eliza Maraki_lar_1980 Ilma Thodoris95 phleidhs camil Gianfranko Dark_kronos Indiana Jones marinbett Ανωνυμηπροοπτικη Δροσουλίτης FreeNotes Paragontas7000 MyMindtoYOU Meow don't touch Ariana2018 Andreas542 Εχέμυθη jj! peris desp1naa physicscrazy hirasawayui CiNeFiL tsiobieman Eleanna7 Antigonivol LYMPEREPANAGIOTA Johnny15 harry akritas Luke. orchidea Γατόπαρδος. don_vito louminis Scott Νηματολάγνος panagiotis econ Myrtilo Mhtrogoal Viedo Liza19 Maraki4you Μαρια30 Στεφανος56 Slytherin SlimShady Αντικειμενικός chester20080 Alexandros36k Nikos 7 ΘανάσοςG4 uni77 KaterinaL ShadowS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελικά μόνο εγώ καταλαβαίνω τι λέει ο Μάξιμος. Πρέπει να το κοιτάξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 22:56 Ο Μάξιμος έγραψε: #144 06-01-21 22:56 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Τελικά μόνο εγώ καταλαβαίνω τι λέει ο Μάξιμος. Πρέπει να το κοιτάξω. Click για ανάπτυξη... Κοίτα να κοιταχτείς εσύ λίγο, γιατι σε βλέπω να ακούς γκού γκού γκού και μη θαρρείς πως είναι το γκούγκλε... γιατι είναι άλλο να δηλώνεις οτι θα θα θα και άλλο να καθαρίζεις πάνες. Στην αρχή όλο πούφ πούφ θα κάνεις...πόσα είναι τα μικρά; Και σαν τρελά κάνουν τα σκασμένα... Αλλά και τέτοιες αγκαλίτσες, δεν παίρνεις απο την καλύτερη σούπερ σέξυ γκέρλ... ξεχνάς και το όνομα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 22:58 Η EvanescenceQ: #145 06-01-21 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Κοίτα να κοιταχτείς εσύ λίγο, γιατι σε βλέπω να ακούς γκού γκού γκού και μη θαρρείς πως είναι το γκούγκλε... γιατι είναι άλλο να δηλώνεις οτι θα θα θα και άλλο να καθαρίζεις πάνες. Στην αρχή όλο πούφ πούφ θα κάνεις...πόσα είναι τα μικρά; Και σαν τρελά κάνουν τα σκασμένα... Click για ανάπτυξη... Κατσε να τα μετρησω ποσα ειναι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιανουαρίου 2021 @Μάξιμος επειδη εσυ εισαι ηδη πατερας ηθελα να σε ρωτησω αν μου επιτρεπεις, γιατί κανουμε ολοι εδω μια υπεροχη συζητηση και σας ευχαριστω ολους παιδια, εσυ πως ήσουν απεναντι στα παιδια σου. Τα μεγαλωσες με αγαπη, με ελευθερια, με πειθαρχια με τι ακριβως? Θα ηθελα να δω και την δικη σου αποψη επι του θεματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:01 Ο Μάξιμος έγραψε: #146 06-01-21 23:01 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Κατσε να τα μετρησω ποσα ειναι. Click για ανάπτυξη... Στα μαθηματικά ήσουν σκράπα, τι προσπαθείς τώρα. Αστο καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:01 Η EvanescenceQ: #147 06-01-21 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Στα μαθηματικά ήσουν σκράπα, τι προσπαθείς τώρα. Αστο καλύτερα... Click για ανάπτυξη... Δεν το δέχομαι μια χαρα ημουν κι εκει και σε ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:04 Ο Μάξιμος έγραψε: #148 06-01-21 23:04 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Δεν το δέχομαι μια χαρα ημουν κι εκει και σε ολα Click για ανάπτυξη... Ακου σε όλα, γιατί αφήνεις υπονοούμενα; τί ήσουν το παιδί θαύμα; Δεν ήσουν καθυστερημένο σε τίποτα; π.χ. στα θρησκευτικά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τους Σιίτες απο τους Σουνίτες, ούτε τους Ασασίνους μπορείς. Τι μου τσαμπουνάς τώρα εδώ; Και μη βάλεις κανένα κατεβατό, γιατι θα πάρω τα βουνά. Δεν απαντώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:07 Η EvanescenceQ: #149 06-01-21 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Ακου σε όλα, γιατί αφήνεις υπονοούμενα; τί ήσουν το παιδί θαύμα; Δεν ήσουν καθυστερημένο σε τίποτα; π.χ. στα θρησκευτικά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τους Σιίτες απο τους Σουνίτες, ούτε τους Ασασίνους μπορείς. Τι μου τσαμπουνάς τώρα εδώ; Click για ανάπτυξη... Ναι ήμουν παιδι υποδειγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:10 Ο Guest 209912: #150 06-01-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Ακου σε όλα, γιατί αφήνεις υπονοούμενα; τί ήσουν το παιδί θαύμα; Δεν ήσουν καθυστερημένο σε τίποτα; π.χ. στα θρησκευτικά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τους Σιίτες απο τους Σουνίτες, ούτε τους Ασασίνους μπορείς. Τι μου τσαμπουνάς τώρα εδώ; Και μη βάλεις κανένα κατεβατό, γιατι θα πάρω τα βουνά. Δεν απαντώ. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει αλήθεια, όλα επιτρέπονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:10 Ο Μάξιμος έγραψε: #151 06-01-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι ήμουν παιδι υποδειγμα Click για ανάπτυξη... Και με καμένες φλάντζες!!! imbilivible Αλήθεια, θέλω να σε ρωτήσω αν έχεις γνώμη για τους Ασασίνους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:12 Η EvanescenceQ: #152 06-01-21 23:12 Δεν απαντησες αυτο @Μάξιμος επειδη εσυ εισαι ηδη πατερας ηθελα να σε ρωτησω αν μου επιτρεπεις, γιατί κανουμε ολοι εδω μια υπεροχη συζητηση και σας ευχαριστω ολους παιδια, εσυ πως ήσουν απεναντι στα παιδια σου. Τα μεγαλωσες με αγαπη, με ελευθερια, με πειθαρχια με τι ακριβως? Θα ηθελα να δω και την δικη σου αποψη επι του θεματος. [/QUOTE] Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Και με καμένες φλάντζες!!! imbilivible Αλήθεια, θέλω να σε ρωτήσω αν έχεις γνώμη για τους Ασασίνους. Click για ανάπτυξη... Θανασιμη απειλη οι Ασασινοι για τους χριστιανους ηγεμονες της Μεσης Ανατολης μεχρι το 13ο αιωνα οποτε και τους εξολοθρευσαν οι Μογγολοι. Ηθελες κατι παραπάνω @Μάξιμος απο αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2021 Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:21 Ο Μάξιμος έγραψε: #153 06-01-21 23:21 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Δεν απαντησες αυτο @Μάξιμος επειδη εσυ εισαι ηδη πατερας ηθελα να σε ρωτησω αν μου επιτρεπεις, γιατί κανουμε ολοι εδω μια υπεροχη συζητηση και σας ευχαριστω ολους παιδια, εσυ πως ήσουν απεναντι στα παιδια σου. Τα μεγαλωσες με αγαπη, με ελευθερια, με πειθαρχια με τι ακριβως? Θα ηθελα να δω και την δικη σου αποψη επι του θεματος. Click για ανάπτυξη... Τα λάθη μας που διορθώσαμε και δεν διορθώσαμε και οι πειρασμοί, μας δίνουν την πείρα και με αυτήν την ριμάδα μιλώ εδώ τόσο παράξενα για να με προκαλείς. Θα ήθελα να αφιερώσω αλλού τον χρόνο μου, αλλά δεν ξέρω πότε θα το κάνω αυτό. Αλλά, θα το κάνω. Γιατι δεν μπορώ να συζητήσω εδώ. Λέω κάτι και απαντάς στο ένα δέκατο. Το υπολοιπο ξεχνιέται. Τα παιδιά μου είναι λεβέντες. Οτι δύσκολο και αν τους βρεθεί, στις εργασίες τους, το αντιλαμβάνονται στον αέρα. Πιάσε όμως τους Ασασίνους, γιατι είναι εξαιρετικά εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:22 Ο Guest 209912: #154 06-01-21 23:22 Ότι καπνιζαν χασίς προφανώς για να μπαινουν σε trance και να επικοινωνούν με το θείο. Από εκεί πηραν και το όνομα τους. Το "Δεν υπάρχει αλήθεια όλα επιτρέπονται" που έγραψα πριν ήταν ενα από τα ρητά τους. Δεν ρωτάει στην τύχη ο Μάξιμος. Προσπαθεί λαού λαού να σου πουλήσει γλαστρουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:23 Ο Μάξιμος έγραψε: #155 06-01-21 23:23 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Ότι καπνιζαν χασίς προφανώς για να μπαινουν σε trance και να επικοινωνούν με το θείο. Από εκεί πηραν και το όνομα τους. Το "Δεν υπάρχει αλήθεια όλα επιτρέπονται" που έγραψα πριν ήταν ενα από τα ρητά τους. Δεν ρωτάει στην τύχη ο Μάξιμος. Προσπαθεί λαού λαού να σου πουλήσει γλαστρουλες. Click για ανάπτυξη... Κάθε άποψη για κάποιο λόγο υπάρχει. Και ενήμερο σε βλέπω. Αλλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:28 Η Aura έγραψε: #156 06-01-21 23:28 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: σας ευχαριστω ολους παιδια Click για ανάπτυξη... Να σου δώσω λίγο αρνητική ενέργεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:29 Ο Μάξιμος έγραψε: #157 06-01-21 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Να σου δώσω λίγο αρνητική ενέργεια; Click για ανάπτυξη... Εσύ δροσουλίτσα, όσο και να προσπαθείς, δε βγαίνει...άστο καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:31 Η EvanescenceQ: #158 06-01-21 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Να σου δώσω λίγο αρνητική ενέργεια; Click για ανάπτυξη... Στειλε ναι! Γουσταρω αγρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:31 Ο Guest 209912: #159 06-01-21 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Κάθε άποψη για κάποιο λόγο υπάρχει. Και ενήμερο σε βλέπω. Αλλά... Click για ανάπτυξη... Έτσι λέγανε όλοι οι δάσκαλοι μου στο σχόλιο Μάξιμε. Πολυ καλός, αλλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:32 Η Aura έγραψε: #160 06-01-21 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Εσύ δροσουλίτσα, όσο και να προσπαθείς, δε βγαίνει...άστο καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Τι να προσπαθώ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 195 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour johnsala F1L1PAS charmander Piskantrila taketrance michaela888 Searching giorgos5002 Memetchi Scandal ROM32 Kate1914 Luludaki AggelikiGr Wonderkid rafaela11 fmarulezkd giannhs2001 BatGuin vas 78 touvlo A350 еще один пророк р... bibliofagos melmel Μήτσος10 Amorfati Joji linuxman Libertus ghоul epote Εριφύλη Ωρορα fourkaki o venizelikos χημεια4λαιφ Alessandra Eliza Maraki_lar_1980 Ilma Thodoris95 phleidhs camil Gianfranko Dark_kronos Indiana Jones marinbett Ανωνυμηπροοπτικη Δροσουλίτης FreeNotes Paragontas7000 MyMindtoYOU Meow don't touch Ariana2018 Andreas542 Εχέμυθη jj! peris desp1naa physicscrazy hirasawayui CiNeFiL tsiobieman Eleanna7 Antigonivol LYMPEREPANAGIOTA Johnny15 harry akritas Luke. orchidea Γατόπαρδος. don_vito louminis Scott Νηματολάγνος panagiotis econ Myrtilo Mhtrogoal Viedo Liza19 Maraki4you Μαρια30 Στεφανος56 Slytherin SlimShady Αντικειμενικός chester20080 Alexandros36k Nikos 7 ΘανάσοςG4 uni77 KaterinaL ShadowS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Τελικά μόνο εγώ καταλαβαίνω τι λέει ο Μάξιμος. Πρέπει να το κοιτάξω. Click για ανάπτυξη... Κοίτα να κοιταχτείς εσύ λίγο, γιατι σε βλέπω να ακούς γκού γκού γκού και μη θαρρείς πως είναι το γκούγκλε... γιατι είναι άλλο να δηλώνεις οτι θα θα θα και άλλο να καθαρίζεις πάνες. Στην αρχή όλο πούφ πούφ θα κάνεις...πόσα είναι τα μικρά; Και σαν τρελά κάνουν τα σκασμένα... Αλλά και τέτοιες αγκαλίτσες, δεν παίρνεις απο την καλύτερη σούπερ σέξυ γκέρλ... ξεχνάς και το όνομα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 22:58 Η EvanescenceQ: #145 06-01-21 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Κοίτα να κοιταχτείς εσύ λίγο, γιατι σε βλέπω να ακούς γκού γκού γκού και μη θαρρείς πως είναι το γκούγκλε... γιατι είναι άλλο να δηλώνεις οτι θα θα θα και άλλο να καθαρίζεις πάνες. Στην αρχή όλο πούφ πούφ θα κάνεις...πόσα είναι τα μικρά; Και σαν τρελά κάνουν τα σκασμένα... Click για ανάπτυξη... Κατσε να τα μετρησω ποσα ειναι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιανουαρίου 2021 @Μάξιμος επειδη εσυ εισαι ηδη πατερας ηθελα να σε ρωτησω αν μου επιτρεπεις, γιατί κανουμε ολοι εδω μια υπεροχη συζητηση και σας ευχαριστω ολους παιδια, εσυ πως ήσουν απεναντι στα παιδια σου. Τα μεγαλωσες με αγαπη, με ελευθερια, με πειθαρχια με τι ακριβως? Θα ηθελα να δω και την δικη σου αποψη επι του θεματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:01 Ο Μάξιμος έγραψε: #146 06-01-21 23:01 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Κατσε να τα μετρησω ποσα ειναι. Click για ανάπτυξη... Στα μαθηματικά ήσουν σκράπα, τι προσπαθείς τώρα. Αστο καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:01 Η EvanescenceQ: #147 06-01-21 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Στα μαθηματικά ήσουν σκράπα, τι προσπαθείς τώρα. Αστο καλύτερα... Click για ανάπτυξη... Δεν το δέχομαι μια χαρα ημουν κι εκει και σε ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:04 Ο Μάξιμος έγραψε: #148 06-01-21 23:04 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Δεν το δέχομαι μια χαρα ημουν κι εκει και σε ολα Click για ανάπτυξη... Ακου σε όλα, γιατί αφήνεις υπονοούμενα; τί ήσουν το παιδί θαύμα; Δεν ήσουν καθυστερημένο σε τίποτα; π.χ. στα θρησκευτικά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τους Σιίτες απο τους Σουνίτες, ούτε τους Ασασίνους μπορείς. Τι μου τσαμπουνάς τώρα εδώ; Και μη βάλεις κανένα κατεβατό, γιατι θα πάρω τα βουνά. Δεν απαντώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:07 Η EvanescenceQ: #149 06-01-21 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Ακου σε όλα, γιατί αφήνεις υπονοούμενα; τί ήσουν το παιδί θαύμα; Δεν ήσουν καθυστερημένο σε τίποτα; π.χ. στα θρησκευτικά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τους Σιίτες απο τους Σουνίτες, ούτε τους Ασασίνους μπορείς. Τι μου τσαμπουνάς τώρα εδώ; Click για ανάπτυξη... Ναι ήμουν παιδι υποδειγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:10 Ο Guest 209912: #150 06-01-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Ακου σε όλα, γιατί αφήνεις υπονοούμενα; τί ήσουν το παιδί θαύμα; Δεν ήσουν καθυστερημένο σε τίποτα; π.χ. στα θρησκευτικά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τους Σιίτες απο τους Σουνίτες, ούτε τους Ασασίνους μπορείς. Τι μου τσαμπουνάς τώρα εδώ; Και μη βάλεις κανένα κατεβατό, γιατι θα πάρω τα βουνά. Δεν απαντώ. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει αλήθεια, όλα επιτρέπονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:10 Ο Μάξιμος έγραψε: #151 06-01-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι ήμουν παιδι υποδειγμα Click για ανάπτυξη... Και με καμένες φλάντζες!!! imbilivible Αλήθεια, θέλω να σε ρωτήσω αν έχεις γνώμη για τους Ασασίνους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:12 Η EvanescenceQ: #152 06-01-21 23:12 Δεν απαντησες αυτο @Μάξιμος επειδη εσυ εισαι ηδη πατερας ηθελα να σε ρωτησω αν μου επιτρεπεις, γιατί κανουμε ολοι εδω μια υπεροχη συζητηση και σας ευχαριστω ολους παιδια, εσυ πως ήσουν απεναντι στα παιδια σου. Τα μεγαλωσες με αγαπη, με ελευθερια, με πειθαρχια με τι ακριβως? Θα ηθελα να δω και την δικη σου αποψη επι του θεματος. [/QUOTE] Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Και με καμένες φλάντζες!!! imbilivible Αλήθεια, θέλω να σε ρωτήσω αν έχεις γνώμη για τους Ασασίνους. Click για ανάπτυξη... Θανασιμη απειλη οι Ασασινοι για τους χριστιανους ηγεμονες της Μεσης Ανατολης μεχρι το 13ο αιωνα οποτε και τους εξολοθρευσαν οι Μογγολοι. Ηθελες κατι παραπάνω @Μάξιμος απο αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2021 Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:21 Ο Μάξιμος έγραψε: #153 06-01-21 23:21 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Δεν απαντησες αυτο @Μάξιμος επειδη εσυ εισαι ηδη πατερας ηθελα να σε ρωτησω αν μου επιτρεπεις, γιατί κανουμε ολοι εδω μια υπεροχη συζητηση και σας ευχαριστω ολους παιδια, εσυ πως ήσουν απεναντι στα παιδια σου. Τα μεγαλωσες με αγαπη, με ελευθερια, με πειθαρχια με τι ακριβως? Θα ηθελα να δω και την δικη σου αποψη επι του θεματος. Click για ανάπτυξη... Τα λάθη μας που διορθώσαμε και δεν διορθώσαμε και οι πειρασμοί, μας δίνουν την πείρα και με αυτήν την ριμάδα μιλώ εδώ τόσο παράξενα για να με προκαλείς. Θα ήθελα να αφιερώσω αλλού τον χρόνο μου, αλλά δεν ξέρω πότε θα το κάνω αυτό. Αλλά, θα το κάνω. Γιατι δεν μπορώ να συζητήσω εδώ. Λέω κάτι και απαντάς στο ένα δέκατο. Το υπολοιπο ξεχνιέται. Τα παιδιά μου είναι λεβέντες. Οτι δύσκολο και αν τους βρεθεί, στις εργασίες τους, το αντιλαμβάνονται στον αέρα. Πιάσε όμως τους Ασασίνους, γιατι είναι εξαιρετικά εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:22 Ο Guest 209912: #154 06-01-21 23:22 Ότι καπνιζαν χασίς προφανώς για να μπαινουν σε trance και να επικοινωνούν με το θείο. Από εκεί πηραν και το όνομα τους. Το "Δεν υπάρχει αλήθεια όλα επιτρέπονται" που έγραψα πριν ήταν ενα από τα ρητά τους. Δεν ρωτάει στην τύχη ο Μάξιμος. Προσπαθεί λαού λαού να σου πουλήσει γλαστρουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:23 Ο Μάξιμος έγραψε: #155 06-01-21 23:23 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Ότι καπνιζαν χασίς προφανώς για να μπαινουν σε trance και να επικοινωνούν με το θείο. Από εκεί πηραν και το όνομα τους. Το "Δεν υπάρχει αλήθεια όλα επιτρέπονται" που έγραψα πριν ήταν ενα από τα ρητά τους. Δεν ρωτάει στην τύχη ο Μάξιμος. Προσπαθεί λαού λαού να σου πουλήσει γλαστρουλες. Click για ανάπτυξη... Κάθε άποψη για κάποιο λόγο υπάρχει. Και ενήμερο σε βλέπω. Αλλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:28 Η Aura έγραψε: #156 06-01-21 23:28 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: σας ευχαριστω ολους παιδια Click για ανάπτυξη... Να σου δώσω λίγο αρνητική ενέργεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:29 Ο Μάξιμος έγραψε: #157 06-01-21 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Να σου δώσω λίγο αρνητική ενέργεια; Click για ανάπτυξη... Εσύ δροσουλίτσα, όσο και να προσπαθείς, δε βγαίνει...άστο καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:31 Η EvanescenceQ: #158 06-01-21 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Να σου δώσω λίγο αρνητική ενέργεια; Click για ανάπτυξη... Στειλε ναι! Γουσταρω αγρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:31 Ο Guest 209912: #159 06-01-21 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Κάθε άποψη για κάποιο λόγο υπάρχει. Και ενήμερο σε βλέπω. Αλλά... Click για ανάπτυξη... Έτσι λέγανε όλοι οι δάσκαλοι μου στο σχόλιο Μάξιμε. Πολυ καλός, αλλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:32 Η Aura έγραψε: #160 06-01-21 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Εσύ δροσουλίτσα, όσο και να προσπαθείς, δε βγαίνει...άστο καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Τι να προσπαθώ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 195 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour johnsala F1L1PAS charmander Piskantrila taketrance michaela888 Searching giorgos5002 Memetchi Scandal ROM32 Kate1914 Luludaki AggelikiGr Wonderkid rafaela11 fmarulezkd giannhs2001 BatGuin vas 78 touvlo A350 еще один пророк р... bibliofagos melmel Μήτσος10 Amorfati Joji linuxman Libertus ghоul epote Εριφύλη Ωρορα fourkaki o venizelikos χημεια4λαιφ Alessandra Eliza Maraki_lar_1980 Ilma Thodoris95 phleidhs camil Gianfranko Dark_kronos Indiana Jones marinbett Ανωνυμηπροοπτικη Δροσουλίτης FreeNotes Paragontas7000 MyMindtoYOU Meow don't touch Ariana2018 Andreas542 Εχέμυθη jj! peris desp1naa physicscrazy hirasawayui CiNeFiL tsiobieman Eleanna7 Antigonivol LYMPEREPANAGIOTA Johnny15 harry akritas Luke. orchidea Γατόπαρδος. don_vito louminis Scott Νηματολάγνος panagiotis econ Myrtilo Mhtrogoal Viedo Liza19 Maraki4you Μαρια30 Στεφανος56 Slytherin SlimShady Αντικειμενικός chester20080 Alexandros36k Nikos 7 ΘανάσοςG4 uni77 KaterinaL ShadowS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Κοίτα να κοιταχτείς εσύ λίγο, γιατι σε βλέπω να ακούς γκού γκού γκού και μη θαρρείς πως είναι το γκούγκλε... γιατι είναι άλλο να δηλώνεις οτι θα θα θα και άλλο να καθαρίζεις πάνες. Στην αρχή όλο πούφ πούφ θα κάνεις...πόσα είναι τα μικρά; Και σαν τρελά κάνουν τα σκασμένα... Click για ανάπτυξη... Κατσε να τα μετρησω ποσα ειναι. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιανουαρίου 2021 @Μάξιμος επειδη εσυ εισαι ηδη πατερας ηθελα να σε ρωτησω αν μου επιτρεπεις, γιατί κανουμε ολοι εδω μια υπεροχη συζητηση και σας ευχαριστω ολους παιδια, εσυ πως ήσουν απεναντι στα παιδια σου. Τα μεγαλωσες με αγαπη, με ελευθερια, με πειθαρχια με τι ακριβως? Θα ηθελα να δω και την δικη σου αποψη επι του θεματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:01 Ο Μάξιμος έγραψε: #146 06-01-21 23:01 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Κατσε να τα μετρησω ποσα ειναι. Click για ανάπτυξη... Στα μαθηματικά ήσουν σκράπα, τι προσπαθείς τώρα. Αστο καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:01 Η EvanescenceQ: #147 06-01-21 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Στα μαθηματικά ήσουν σκράπα, τι προσπαθείς τώρα. Αστο καλύτερα... Click για ανάπτυξη... Δεν το δέχομαι μια χαρα ημουν κι εκει και σε ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:04 Ο Μάξιμος έγραψε: #148 06-01-21 23:04 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Δεν το δέχομαι μια χαρα ημουν κι εκει και σε ολα Click για ανάπτυξη... Ακου σε όλα, γιατί αφήνεις υπονοούμενα; τί ήσουν το παιδί θαύμα; Δεν ήσουν καθυστερημένο σε τίποτα; π.χ. στα θρησκευτικά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τους Σιίτες απο τους Σουνίτες, ούτε τους Ασασίνους μπορείς. Τι μου τσαμπουνάς τώρα εδώ; Και μη βάλεις κανένα κατεβατό, γιατι θα πάρω τα βουνά. Δεν απαντώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:07 Η EvanescenceQ: #149 06-01-21 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Ακου σε όλα, γιατί αφήνεις υπονοούμενα; τί ήσουν το παιδί θαύμα; Δεν ήσουν καθυστερημένο σε τίποτα; π.χ. στα θρησκευτικά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τους Σιίτες απο τους Σουνίτες, ούτε τους Ασασίνους μπορείς. Τι μου τσαμπουνάς τώρα εδώ; Click για ανάπτυξη... Ναι ήμουν παιδι υποδειγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:10 Ο Guest 209912: #150 06-01-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Ακου σε όλα, γιατί αφήνεις υπονοούμενα; τί ήσουν το παιδί θαύμα; Δεν ήσουν καθυστερημένο σε τίποτα; π.χ. στα θρησκευτικά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τους Σιίτες απο τους Σουνίτες, ούτε τους Ασασίνους μπορείς. Τι μου τσαμπουνάς τώρα εδώ; Και μη βάλεις κανένα κατεβατό, γιατι θα πάρω τα βουνά. Δεν απαντώ. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει αλήθεια, όλα επιτρέπονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:10 Ο Μάξιμος έγραψε: #151 06-01-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι ήμουν παιδι υποδειγμα Click για ανάπτυξη... Και με καμένες φλάντζες!!! imbilivible Αλήθεια, θέλω να σε ρωτήσω αν έχεις γνώμη για τους Ασασίνους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:12 Η EvanescenceQ: #152 06-01-21 23:12 Δεν απαντησες αυτο @Μάξιμος επειδη εσυ εισαι ηδη πατερας ηθελα να σε ρωτησω αν μου επιτρεπεις, γιατί κανουμε ολοι εδω μια υπεροχη συζητηση και σας ευχαριστω ολους παιδια, εσυ πως ήσουν απεναντι στα παιδια σου. Τα μεγαλωσες με αγαπη, με ελευθερια, με πειθαρχια με τι ακριβως? Θα ηθελα να δω και την δικη σου αποψη επι του θεματος. [/QUOTE] Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Και με καμένες φλάντζες!!! imbilivible Αλήθεια, θέλω να σε ρωτήσω αν έχεις γνώμη για τους Ασασίνους. Click για ανάπτυξη... Θανασιμη απειλη οι Ασασινοι για τους χριστιανους ηγεμονες της Μεσης Ανατολης μεχρι το 13ο αιωνα οποτε και τους εξολοθρευσαν οι Μογγολοι. Ηθελες κατι παραπάνω @Μάξιμος απο αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2021 Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:21 Ο Μάξιμος έγραψε: #153 06-01-21 23:21 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Δεν απαντησες αυτο @Μάξιμος επειδη εσυ εισαι ηδη πατερας ηθελα να σε ρωτησω αν μου επιτρεπεις, γιατί κανουμε ολοι εδω μια υπεροχη συζητηση και σας ευχαριστω ολους παιδια, εσυ πως ήσουν απεναντι στα παιδια σου. Τα μεγαλωσες με αγαπη, με ελευθερια, με πειθαρχια με τι ακριβως? Θα ηθελα να δω και την δικη σου αποψη επι του θεματος. Click για ανάπτυξη... Τα λάθη μας που διορθώσαμε και δεν διορθώσαμε και οι πειρασμοί, μας δίνουν την πείρα και με αυτήν την ριμάδα μιλώ εδώ τόσο παράξενα για να με προκαλείς. Θα ήθελα να αφιερώσω αλλού τον χρόνο μου, αλλά δεν ξέρω πότε θα το κάνω αυτό. Αλλά, θα το κάνω. Γιατι δεν μπορώ να συζητήσω εδώ. Λέω κάτι και απαντάς στο ένα δέκατο. Το υπολοιπο ξεχνιέται. Τα παιδιά μου είναι λεβέντες. Οτι δύσκολο και αν τους βρεθεί, στις εργασίες τους, το αντιλαμβάνονται στον αέρα. Πιάσε όμως τους Ασασίνους, γιατι είναι εξαιρετικά εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:22 Ο Guest 209912: #154 06-01-21 23:22 Ότι καπνιζαν χασίς προφανώς για να μπαινουν σε trance και να επικοινωνούν με το θείο. Από εκεί πηραν και το όνομα τους. Το "Δεν υπάρχει αλήθεια όλα επιτρέπονται" που έγραψα πριν ήταν ενα από τα ρητά τους. Δεν ρωτάει στην τύχη ο Μάξιμος. Προσπαθεί λαού λαού να σου πουλήσει γλαστρουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:23 Ο Μάξιμος έγραψε: #155 06-01-21 23:23 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Ότι καπνιζαν χασίς προφανώς για να μπαινουν σε trance και να επικοινωνούν με το θείο. Από εκεί πηραν και το όνομα τους. Το "Δεν υπάρχει αλήθεια όλα επιτρέπονται" που έγραψα πριν ήταν ενα από τα ρητά τους. Δεν ρωτάει στην τύχη ο Μάξιμος. Προσπαθεί λαού λαού να σου πουλήσει γλαστρουλες. Click για ανάπτυξη... Κάθε άποψη για κάποιο λόγο υπάρχει. Και ενήμερο σε βλέπω. Αλλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:28 Η Aura έγραψε: #156 06-01-21 23:28 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: σας ευχαριστω ολους παιδια Click για ανάπτυξη... Να σου δώσω λίγο αρνητική ενέργεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:29 Ο Μάξιμος έγραψε: #157 06-01-21 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Να σου δώσω λίγο αρνητική ενέργεια; Click για ανάπτυξη... Εσύ δροσουλίτσα, όσο και να προσπαθείς, δε βγαίνει...άστο καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:31 Η EvanescenceQ: #158 06-01-21 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Να σου δώσω λίγο αρνητική ενέργεια; Click για ανάπτυξη... Στειλε ναι! Γουσταρω αγρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:31 Ο Guest 209912: #159 06-01-21 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Κάθε άποψη για κάποιο λόγο υπάρχει. Και ενήμερο σε βλέπω. Αλλά... Click για ανάπτυξη... Έτσι λέγανε όλοι οι δάσκαλοι μου στο σχόλιο Μάξιμε. Πολυ καλός, αλλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:32 Η Aura έγραψε: #160 06-01-21 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Εσύ δροσουλίτσα, όσο και να προσπαθείς, δε βγαίνει...άστο καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Τι να προσπαθώ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 195 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour johnsala F1L1PAS charmander Piskantrila taketrance michaela888 Searching giorgos5002 Memetchi Scandal ROM32 Kate1914 Luludaki AggelikiGr Wonderkid rafaela11 fmarulezkd giannhs2001 BatGuin vas 78 touvlo A350 еще один пророк р... bibliofagos melmel Μήτσος10 Amorfati Joji linuxman Libertus ghоul epote Εριφύλη Ωρορα fourkaki o venizelikos χημεια4λαιφ Alessandra Eliza Maraki_lar_1980 Ilma Thodoris95 phleidhs camil Gianfranko Dark_kronos Indiana Jones marinbett Ανωνυμηπροοπτικη Δροσουλίτης FreeNotes Paragontas7000 MyMindtoYOU Meow don't touch Ariana2018 Andreas542 Εχέμυθη jj! peris desp1naa physicscrazy hirasawayui CiNeFiL tsiobieman Eleanna7 Antigonivol LYMPEREPANAGIOTA Johnny15 harry akritas Luke. orchidea Γατόπαρδος. don_vito louminis Scott Νηματολάγνος panagiotis econ Myrtilo Mhtrogoal Viedo Liza19 Maraki4you Μαρια30 Στεφανος56 Slytherin SlimShady Αντικειμενικός chester20080 Alexandros36k Nikos 7 ΘανάσοςG4 uni77 KaterinaL ShadowS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Κατσε να τα μετρησω ποσα ειναι. Click για ανάπτυξη... Στα μαθηματικά ήσουν σκράπα, τι προσπαθείς τώρα. Αστο καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:01 Η EvanescenceQ: #147 06-01-21 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Στα μαθηματικά ήσουν σκράπα, τι προσπαθείς τώρα. Αστο καλύτερα... Click για ανάπτυξη... Δεν το δέχομαι μια χαρα ημουν κι εκει και σε ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:04 Ο Μάξιμος έγραψε: #148 06-01-21 23:04 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Δεν το δέχομαι μια χαρα ημουν κι εκει και σε ολα Click για ανάπτυξη... Ακου σε όλα, γιατί αφήνεις υπονοούμενα; τί ήσουν το παιδί θαύμα; Δεν ήσουν καθυστερημένο σε τίποτα; π.χ. στα θρησκευτικά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τους Σιίτες απο τους Σουνίτες, ούτε τους Ασασίνους μπορείς. Τι μου τσαμπουνάς τώρα εδώ; Και μη βάλεις κανένα κατεβατό, γιατι θα πάρω τα βουνά. Δεν απαντώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:07 Η EvanescenceQ: #149 06-01-21 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Ακου σε όλα, γιατί αφήνεις υπονοούμενα; τί ήσουν το παιδί θαύμα; Δεν ήσουν καθυστερημένο σε τίποτα; π.χ. στα θρησκευτικά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τους Σιίτες απο τους Σουνίτες, ούτε τους Ασασίνους μπορείς. Τι μου τσαμπουνάς τώρα εδώ; Click για ανάπτυξη... Ναι ήμουν παιδι υποδειγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:10 Ο Guest 209912: #150 06-01-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Ακου σε όλα, γιατί αφήνεις υπονοούμενα; τί ήσουν το παιδί θαύμα; Δεν ήσουν καθυστερημένο σε τίποτα; π.χ. στα θρησκευτικά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τους Σιίτες απο τους Σουνίτες, ούτε τους Ασασίνους μπορείς. Τι μου τσαμπουνάς τώρα εδώ; Και μη βάλεις κανένα κατεβατό, γιατι θα πάρω τα βουνά. Δεν απαντώ. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει αλήθεια, όλα επιτρέπονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:10 Ο Μάξιμος έγραψε: #151 06-01-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι ήμουν παιδι υποδειγμα Click για ανάπτυξη... Και με καμένες φλάντζες!!! imbilivible Αλήθεια, θέλω να σε ρωτήσω αν έχεις γνώμη για τους Ασασίνους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:12 Η EvanescenceQ: #152 06-01-21 23:12 Δεν απαντησες αυτο @Μάξιμος επειδη εσυ εισαι ηδη πατερας ηθελα να σε ρωτησω αν μου επιτρεπεις, γιατί κανουμε ολοι εδω μια υπεροχη συζητηση και σας ευχαριστω ολους παιδια, εσυ πως ήσουν απεναντι στα παιδια σου. Τα μεγαλωσες με αγαπη, με ελευθερια, με πειθαρχια με τι ακριβως? Θα ηθελα να δω και την δικη σου αποψη επι του θεματος. [/QUOTE] Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Και με καμένες φλάντζες!!! imbilivible Αλήθεια, θέλω να σε ρωτήσω αν έχεις γνώμη για τους Ασασίνους. Click για ανάπτυξη... Θανασιμη απειλη οι Ασασινοι για τους χριστιανους ηγεμονες της Μεσης Ανατολης μεχρι το 13ο αιωνα οποτε και τους εξολοθρευσαν οι Μογγολοι. Ηθελες κατι παραπάνω @Μάξιμος απο αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2021 Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:21 Ο Μάξιμος έγραψε: #153 06-01-21 23:21 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Δεν απαντησες αυτο @Μάξιμος επειδη εσυ εισαι ηδη πατερας ηθελα να σε ρωτησω αν μου επιτρεπεις, γιατί κανουμε ολοι εδω μια υπεροχη συζητηση και σας ευχαριστω ολους παιδια, εσυ πως ήσουν απεναντι στα παιδια σου. Τα μεγαλωσες με αγαπη, με ελευθερια, με πειθαρχια με τι ακριβως? Θα ηθελα να δω και την δικη σου αποψη επι του θεματος. Click για ανάπτυξη... Τα λάθη μας που διορθώσαμε και δεν διορθώσαμε και οι πειρασμοί, μας δίνουν την πείρα και με αυτήν την ριμάδα μιλώ εδώ τόσο παράξενα για να με προκαλείς. Θα ήθελα να αφιερώσω αλλού τον χρόνο μου, αλλά δεν ξέρω πότε θα το κάνω αυτό. Αλλά, θα το κάνω. Γιατι δεν μπορώ να συζητήσω εδώ. Λέω κάτι και απαντάς στο ένα δέκατο. Το υπολοιπο ξεχνιέται. Τα παιδιά μου είναι λεβέντες. Οτι δύσκολο και αν τους βρεθεί, στις εργασίες τους, το αντιλαμβάνονται στον αέρα. Πιάσε όμως τους Ασασίνους, γιατι είναι εξαιρετικά εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:22 Ο Guest 209912: #154 06-01-21 23:22 Ότι καπνιζαν χασίς προφανώς για να μπαινουν σε trance και να επικοινωνούν με το θείο. Από εκεί πηραν και το όνομα τους. Το "Δεν υπάρχει αλήθεια όλα επιτρέπονται" που έγραψα πριν ήταν ενα από τα ρητά τους. Δεν ρωτάει στην τύχη ο Μάξιμος. Προσπαθεί λαού λαού να σου πουλήσει γλαστρουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:23 Ο Μάξιμος έγραψε: #155 06-01-21 23:23 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Ότι καπνιζαν χασίς προφανώς για να μπαινουν σε trance και να επικοινωνούν με το θείο. Από εκεί πηραν και το όνομα τους. Το "Δεν υπάρχει αλήθεια όλα επιτρέπονται" που έγραψα πριν ήταν ενα από τα ρητά τους. Δεν ρωτάει στην τύχη ο Μάξιμος. Προσπαθεί λαού λαού να σου πουλήσει γλαστρουλες. Click για ανάπτυξη... Κάθε άποψη για κάποιο λόγο υπάρχει. Και ενήμερο σε βλέπω. Αλλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:28 Η Aura έγραψε: #156 06-01-21 23:28 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: σας ευχαριστω ολους παιδια Click για ανάπτυξη... Να σου δώσω λίγο αρνητική ενέργεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:29 Ο Μάξιμος έγραψε: #157 06-01-21 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Να σου δώσω λίγο αρνητική ενέργεια; Click για ανάπτυξη... Εσύ δροσουλίτσα, όσο και να προσπαθείς, δε βγαίνει...άστο καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:31 Η EvanescenceQ: #158 06-01-21 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Να σου δώσω λίγο αρνητική ενέργεια; Click για ανάπτυξη... Στειλε ναι! Γουσταρω αγρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:31 Ο Guest 209912: #159 06-01-21 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Κάθε άποψη για κάποιο λόγο υπάρχει. Και ενήμερο σε βλέπω. Αλλά... Click για ανάπτυξη... Έτσι λέγανε όλοι οι δάσκαλοι μου στο σχόλιο Μάξιμε. Πολυ καλός, αλλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:32 Η Aura έγραψε: #160 06-01-21 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Εσύ δροσουλίτσα, όσο και να προσπαθείς, δε βγαίνει...άστο καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Τι να προσπαθώ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 195 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour johnsala F1L1PAS charmander Piskantrila taketrance michaela888 Searching giorgos5002 Memetchi Scandal ROM32 Kate1914 Luludaki AggelikiGr Wonderkid rafaela11 fmarulezkd giannhs2001 BatGuin vas 78 touvlo A350 еще один пророк р... bibliofagos melmel Μήτσος10 Amorfati Joji linuxman Libertus ghоul epote Εριφύλη Ωρορα fourkaki o venizelikos χημεια4λαιφ Alessandra Eliza Maraki_lar_1980 Ilma Thodoris95 phleidhs camil Gianfranko Dark_kronos Indiana Jones marinbett Ανωνυμηπροοπτικη Δροσουλίτης FreeNotes Paragontas7000 MyMindtoYOU Meow don't touch Ariana2018 Andreas542 Εχέμυθη jj! peris desp1naa physicscrazy hirasawayui CiNeFiL tsiobieman Eleanna7 Antigonivol LYMPEREPANAGIOTA Johnny15 harry akritas Luke. orchidea Γατόπαρδος. don_vito louminis Scott Νηματολάγνος panagiotis econ Myrtilo Mhtrogoal Viedo Liza19 Maraki4you Μαρια30 Στεφανος56 Slytherin SlimShady Αντικειμενικός chester20080 Alexandros36k Nikos 7 ΘανάσοςG4 uni77 KaterinaL ShadowS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Στα μαθηματικά ήσουν σκράπα, τι προσπαθείς τώρα. Αστο καλύτερα... Click για ανάπτυξη... Δεν το δέχομαι μια χαρα ημουν κι εκει και σε ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:04 Ο Μάξιμος έγραψε: #148 06-01-21 23:04 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Δεν το δέχομαι μια χαρα ημουν κι εκει και σε ολα Click για ανάπτυξη... Ακου σε όλα, γιατί αφήνεις υπονοούμενα; τί ήσουν το παιδί θαύμα; Δεν ήσουν καθυστερημένο σε τίποτα; π.χ. στα θρησκευτικά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τους Σιίτες απο τους Σουνίτες, ούτε τους Ασασίνους μπορείς. Τι μου τσαμπουνάς τώρα εδώ; Και μη βάλεις κανένα κατεβατό, γιατι θα πάρω τα βουνά. Δεν απαντώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:07 Η EvanescenceQ: #149 06-01-21 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Ακου σε όλα, γιατί αφήνεις υπονοούμενα; τί ήσουν το παιδί θαύμα; Δεν ήσουν καθυστερημένο σε τίποτα; π.χ. στα θρησκευτικά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τους Σιίτες απο τους Σουνίτες, ούτε τους Ασασίνους μπορείς. Τι μου τσαμπουνάς τώρα εδώ; Click για ανάπτυξη... Ναι ήμουν παιδι υποδειγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:10 Ο Guest 209912: #150 06-01-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Ακου σε όλα, γιατί αφήνεις υπονοούμενα; τί ήσουν το παιδί θαύμα; Δεν ήσουν καθυστερημένο σε τίποτα; π.χ. στα θρησκευτικά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τους Σιίτες απο τους Σουνίτες, ούτε τους Ασασίνους μπορείς. Τι μου τσαμπουνάς τώρα εδώ; Και μη βάλεις κανένα κατεβατό, γιατι θα πάρω τα βουνά. Δεν απαντώ. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει αλήθεια, όλα επιτρέπονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:10 Ο Μάξιμος έγραψε: #151 06-01-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι ήμουν παιδι υποδειγμα Click για ανάπτυξη... Και με καμένες φλάντζες!!! imbilivible Αλήθεια, θέλω να σε ρωτήσω αν έχεις γνώμη για τους Ασασίνους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:12 Η EvanescenceQ: #152 06-01-21 23:12 Δεν απαντησες αυτο @Μάξιμος επειδη εσυ εισαι ηδη πατερας ηθελα να σε ρωτησω αν μου επιτρεπεις, γιατί κανουμε ολοι εδω μια υπεροχη συζητηση και σας ευχαριστω ολους παιδια, εσυ πως ήσουν απεναντι στα παιδια σου. Τα μεγαλωσες με αγαπη, με ελευθερια, με πειθαρχια με τι ακριβως? Θα ηθελα να δω και την δικη σου αποψη επι του θεματος. [/QUOTE] Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Και με καμένες φλάντζες!!! imbilivible Αλήθεια, θέλω να σε ρωτήσω αν έχεις γνώμη για τους Ασασίνους. Click για ανάπτυξη... Θανασιμη απειλη οι Ασασινοι για τους χριστιανους ηγεμονες της Μεσης Ανατολης μεχρι το 13ο αιωνα οποτε και τους εξολοθρευσαν οι Μογγολοι. Ηθελες κατι παραπάνω @Μάξιμος απο αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2021 Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:21 Ο Μάξιμος έγραψε: #153 06-01-21 23:21 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Δεν απαντησες αυτο @Μάξιμος επειδη εσυ εισαι ηδη πατερας ηθελα να σε ρωτησω αν μου επιτρεπεις, γιατί κανουμε ολοι εδω μια υπεροχη συζητηση και σας ευχαριστω ολους παιδια, εσυ πως ήσουν απεναντι στα παιδια σου. Τα μεγαλωσες με αγαπη, με ελευθερια, με πειθαρχια με τι ακριβως? Θα ηθελα να δω και την δικη σου αποψη επι του θεματος. Click για ανάπτυξη... Τα λάθη μας που διορθώσαμε και δεν διορθώσαμε και οι πειρασμοί, μας δίνουν την πείρα και με αυτήν την ριμάδα μιλώ εδώ τόσο παράξενα για να με προκαλείς. Θα ήθελα να αφιερώσω αλλού τον χρόνο μου, αλλά δεν ξέρω πότε θα το κάνω αυτό. Αλλά, θα το κάνω. Γιατι δεν μπορώ να συζητήσω εδώ. Λέω κάτι και απαντάς στο ένα δέκατο. Το υπολοιπο ξεχνιέται. Τα παιδιά μου είναι λεβέντες. Οτι δύσκολο και αν τους βρεθεί, στις εργασίες τους, το αντιλαμβάνονται στον αέρα. Πιάσε όμως τους Ασασίνους, γιατι είναι εξαιρετικά εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:22 Ο Guest 209912: #154 06-01-21 23:22 Ότι καπνιζαν χασίς προφανώς για να μπαινουν σε trance και να επικοινωνούν με το θείο. Από εκεί πηραν και το όνομα τους. Το "Δεν υπάρχει αλήθεια όλα επιτρέπονται" που έγραψα πριν ήταν ενα από τα ρητά τους. Δεν ρωτάει στην τύχη ο Μάξιμος. Προσπαθεί λαού λαού να σου πουλήσει γλαστρουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:23 Ο Μάξιμος έγραψε: #155 06-01-21 23:23 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Ότι καπνιζαν χασίς προφανώς για να μπαινουν σε trance και να επικοινωνούν με το θείο. Από εκεί πηραν και το όνομα τους. Το "Δεν υπάρχει αλήθεια όλα επιτρέπονται" που έγραψα πριν ήταν ενα από τα ρητά τους. Δεν ρωτάει στην τύχη ο Μάξιμος. Προσπαθεί λαού λαού να σου πουλήσει γλαστρουλες. Click για ανάπτυξη... Κάθε άποψη για κάποιο λόγο υπάρχει. Και ενήμερο σε βλέπω. Αλλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:28 Η Aura έγραψε: #156 06-01-21 23:28 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: σας ευχαριστω ολους παιδια Click για ανάπτυξη... Να σου δώσω λίγο αρνητική ενέργεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:29 Ο Μάξιμος έγραψε: #157 06-01-21 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Να σου δώσω λίγο αρνητική ενέργεια; Click για ανάπτυξη... Εσύ δροσουλίτσα, όσο και να προσπαθείς, δε βγαίνει...άστο καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:31 Η EvanescenceQ: #158 06-01-21 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Να σου δώσω λίγο αρνητική ενέργεια; Click για ανάπτυξη... Στειλε ναι! Γουσταρω αγρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:31 Ο Guest 209912: #159 06-01-21 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Κάθε άποψη για κάποιο λόγο υπάρχει. Και ενήμερο σε βλέπω. Αλλά... Click για ανάπτυξη... Έτσι λέγανε όλοι οι δάσκαλοι μου στο σχόλιο Μάξιμε. Πολυ καλός, αλλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:32 Η Aura έγραψε: #160 06-01-21 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Εσύ δροσουλίτσα, όσο και να προσπαθείς, δε βγαίνει...άστο καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Τι να προσπαθώ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 195 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour johnsala F1L1PAS charmander Piskantrila taketrance michaela888 Searching giorgos5002 Memetchi Scandal ROM32 Kate1914 Luludaki AggelikiGr Wonderkid rafaela11 fmarulezkd giannhs2001 BatGuin vas 78 touvlo A350 еще один пророк р... bibliofagos melmel Μήτσος10 Amorfati Joji linuxman Libertus ghоul epote Εριφύλη Ωρορα fourkaki o venizelikos χημεια4λαιφ Alessandra Eliza Maraki_lar_1980 Ilma Thodoris95 phleidhs camil Gianfranko Dark_kronos Indiana Jones marinbett Ανωνυμηπροοπτικη Δροσουλίτης FreeNotes Paragontas7000 MyMindtoYOU Meow don't touch Ariana2018 Andreas542 Εχέμυθη jj! peris desp1naa physicscrazy hirasawayui CiNeFiL tsiobieman Eleanna7 Antigonivol LYMPEREPANAGIOTA Johnny15 harry akritas Luke. orchidea Γατόπαρδος. don_vito louminis Scott Νηματολάγνος panagiotis econ Myrtilo Mhtrogoal Viedo Liza19 Maraki4you Μαρια30 Στεφανος56 Slytherin SlimShady Αντικειμενικός chester20080 Alexandros36k Nikos 7 ΘανάσοςG4 uni77 KaterinaL ShadowS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Δεν το δέχομαι μια χαρα ημουν κι εκει και σε ολα Click για ανάπτυξη... Ακου σε όλα, γιατί αφήνεις υπονοούμενα; τί ήσουν το παιδί θαύμα; Δεν ήσουν καθυστερημένο σε τίποτα; π.χ. στα θρησκευτικά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τους Σιίτες απο τους Σουνίτες, ούτε τους Ασασίνους μπορείς. Τι μου τσαμπουνάς τώρα εδώ; Και μη βάλεις κανένα κατεβατό, γιατι θα πάρω τα βουνά. Δεν απαντώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:07 Η EvanescenceQ: #149 06-01-21 23:07 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Ακου σε όλα, γιατί αφήνεις υπονοούμενα; τί ήσουν το παιδί θαύμα; Δεν ήσουν καθυστερημένο σε τίποτα; π.χ. στα θρησκευτικά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τους Σιίτες απο τους Σουνίτες, ούτε τους Ασασίνους μπορείς. Τι μου τσαμπουνάς τώρα εδώ; Click για ανάπτυξη... Ναι ήμουν παιδι υποδειγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:10 Ο Guest 209912: #150 06-01-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Ακου σε όλα, γιατί αφήνεις υπονοούμενα; τί ήσουν το παιδί θαύμα; Δεν ήσουν καθυστερημένο σε τίποτα; π.χ. στα θρησκευτικά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τους Σιίτες απο τους Σουνίτες, ούτε τους Ασασίνους μπορείς. Τι μου τσαμπουνάς τώρα εδώ; Και μη βάλεις κανένα κατεβατό, γιατι θα πάρω τα βουνά. Δεν απαντώ. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει αλήθεια, όλα επιτρέπονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:10 Ο Μάξιμος έγραψε: #151 06-01-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι ήμουν παιδι υποδειγμα Click για ανάπτυξη... Και με καμένες φλάντζες!!! imbilivible Αλήθεια, θέλω να σε ρωτήσω αν έχεις γνώμη για τους Ασασίνους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:12 Η EvanescenceQ: #152 06-01-21 23:12 Δεν απαντησες αυτο @Μάξιμος επειδη εσυ εισαι ηδη πατερας ηθελα να σε ρωτησω αν μου επιτρεπεις, γιατί κανουμε ολοι εδω μια υπεροχη συζητηση και σας ευχαριστω ολους παιδια, εσυ πως ήσουν απεναντι στα παιδια σου. Τα μεγαλωσες με αγαπη, με ελευθερια, με πειθαρχια με τι ακριβως? Θα ηθελα να δω και την δικη σου αποψη επι του θεματος. [/QUOTE] Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Και με καμένες φλάντζες!!! imbilivible Αλήθεια, θέλω να σε ρωτήσω αν έχεις γνώμη για τους Ασασίνους. Click για ανάπτυξη... Θανασιμη απειλη οι Ασασινοι για τους χριστιανους ηγεμονες της Μεσης Ανατολης μεχρι το 13ο αιωνα οποτε και τους εξολοθρευσαν οι Μογγολοι. Ηθελες κατι παραπάνω @Μάξιμος απο αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2021 Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:21 Ο Μάξιμος έγραψε: #153 06-01-21 23:21 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Δεν απαντησες αυτο @Μάξιμος επειδη εσυ εισαι ηδη πατερας ηθελα να σε ρωτησω αν μου επιτρεπεις, γιατί κανουμε ολοι εδω μια υπεροχη συζητηση και σας ευχαριστω ολους παιδια, εσυ πως ήσουν απεναντι στα παιδια σου. Τα μεγαλωσες με αγαπη, με ελευθερια, με πειθαρχια με τι ακριβως? Θα ηθελα να δω και την δικη σου αποψη επι του θεματος. Click για ανάπτυξη... Τα λάθη μας που διορθώσαμε και δεν διορθώσαμε και οι πειρασμοί, μας δίνουν την πείρα και με αυτήν την ριμάδα μιλώ εδώ τόσο παράξενα για να με προκαλείς. Θα ήθελα να αφιερώσω αλλού τον χρόνο μου, αλλά δεν ξέρω πότε θα το κάνω αυτό. Αλλά, θα το κάνω. Γιατι δεν μπορώ να συζητήσω εδώ. Λέω κάτι και απαντάς στο ένα δέκατο. Το υπολοιπο ξεχνιέται. Τα παιδιά μου είναι λεβέντες. Οτι δύσκολο και αν τους βρεθεί, στις εργασίες τους, το αντιλαμβάνονται στον αέρα. Πιάσε όμως τους Ασασίνους, γιατι είναι εξαιρετικά εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:22 Ο Guest 209912: #154 06-01-21 23:22 Ότι καπνιζαν χασίς προφανώς για να μπαινουν σε trance και να επικοινωνούν με το θείο. Από εκεί πηραν και το όνομα τους. Το "Δεν υπάρχει αλήθεια όλα επιτρέπονται" που έγραψα πριν ήταν ενα από τα ρητά τους. Δεν ρωτάει στην τύχη ο Μάξιμος. Προσπαθεί λαού λαού να σου πουλήσει γλαστρουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:23 Ο Μάξιμος έγραψε: #155 06-01-21 23:23 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Ότι καπνιζαν χασίς προφανώς για να μπαινουν σε trance και να επικοινωνούν με το θείο. Από εκεί πηραν και το όνομα τους. Το "Δεν υπάρχει αλήθεια όλα επιτρέπονται" που έγραψα πριν ήταν ενα από τα ρητά τους. Δεν ρωτάει στην τύχη ο Μάξιμος. Προσπαθεί λαού λαού να σου πουλήσει γλαστρουλες. Click για ανάπτυξη... Κάθε άποψη για κάποιο λόγο υπάρχει. Και ενήμερο σε βλέπω. Αλλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:28 Η Aura έγραψε: #156 06-01-21 23:28 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: σας ευχαριστω ολους παιδια Click για ανάπτυξη... Να σου δώσω λίγο αρνητική ενέργεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:29 Ο Μάξιμος έγραψε: #157 06-01-21 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Να σου δώσω λίγο αρνητική ενέργεια; Click για ανάπτυξη... Εσύ δροσουλίτσα, όσο και να προσπαθείς, δε βγαίνει...άστο καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:31 Η EvanescenceQ: #158 06-01-21 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Να σου δώσω λίγο αρνητική ενέργεια; Click για ανάπτυξη... Στειλε ναι! Γουσταρω αγρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:31 Ο Guest 209912: #159 06-01-21 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Κάθε άποψη για κάποιο λόγο υπάρχει. Και ενήμερο σε βλέπω. Αλλά... Click για ανάπτυξη... Έτσι λέγανε όλοι οι δάσκαλοι μου στο σχόλιο Μάξιμε. Πολυ καλός, αλλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:32 Η Aura έγραψε: #160 06-01-21 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Εσύ δροσουλίτσα, όσο και να προσπαθείς, δε βγαίνει...άστο καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Τι να προσπαθώ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 195 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour johnsala F1L1PAS charmander Piskantrila taketrance michaela888 Searching giorgos5002 Memetchi Scandal ROM32 Kate1914 Luludaki AggelikiGr Wonderkid rafaela11 fmarulezkd giannhs2001 BatGuin vas 78 touvlo A350 еще один пророк р... bibliofagos melmel Μήτσος10 Amorfati Joji linuxman Libertus ghоul epote Εριφύλη Ωρορα fourkaki o venizelikos χημεια4λαιφ Alessandra Eliza Maraki_lar_1980 Ilma Thodoris95 phleidhs camil Gianfranko Dark_kronos Indiana Jones marinbett Ανωνυμηπροοπτικη Δροσουλίτης FreeNotes Paragontas7000 MyMindtoYOU Meow don't touch Ariana2018 Andreas542 Εχέμυθη jj! peris desp1naa physicscrazy hirasawayui CiNeFiL tsiobieman Eleanna7 Antigonivol LYMPEREPANAGIOTA Johnny15 harry akritas Luke. orchidea Γατόπαρδος. don_vito louminis Scott Νηματολάγνος panagiotis econ Myrtilo Mhtrogoal Viedo Liza19 Maraki4you Μαρια30 Στεφανος56 Slytherin SlimShady Αντικειμενικός chester20080 Alexandros36k Nikos 7 ΘανάσοςG4 uni77 KaterinaL ShadowS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Ακου σε όλα, γιατί αφήνεις υπονοούμενα; τί ήσουν το παιδί θαύμα; Δεν ήσουν καθυστερημένο σε τίποτα; π.χ. στα θρησκευτικά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τους Σιίτες απο τους Σουνίτες, ούτε τους Ασασίνους μπορείς. Τι μου τσαμπουνάς τώρα εδώ; Click για ανάπτυξη... Ναι ήμουν παιδι υποδειγμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:10 Ο Guest 209912: #150 06-01-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Ακου σε όλα, γιατί αφήνεις υπονοούμενα; τί ήσουν το παιδί θαύμα; Δεν ήσουν καθυστερημένο σε τίποτα; π.χ. στα θρησκευτικά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τους Σιίτες απο τους Σουνίτες, ούτε τους Ασασίνους μπορείς. Τι μου τσαμπουνάς τώρα εδώ; Και μη βάλεις κανένα κατεβατό, γιατι θα πάρω τα βουνά. Δεν απαντώ. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει αλήθεια, όλα επιτρέπονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:10 Ο Μάξιμος έγραψε: #151 06-01-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι ήμουν παιδι υποδειγμα Click για ανάπτυξη... Και με καμένες φλάντζες!!! imbilivible Αλήθεια, θέλω να σε ρωτήσω αν έχεις γνώμη για τους Ασασίνους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:12 Η EvanescenceQ: #152 06-01-21 23:12 Δεν απαντησες αυτο @Μάξιμος επειδη εσυ εισαι ηδη πατερας ηθελα να σε ρωτησω αν μου επιτρεπεις, γιατί κανουμε ολοι εδω μια υπεροχη συζητηση και σας ευχαριστω ολους παιδια, εσυ πως ήσουν απεναντι στα παιδια σου. Τα μεγαλωσες με αγαπη, με ελευθερια, με πειθαρχια με τι ακριβως? Θα ηθελα να δω και την δικη σου αποψη επι του θεματος. [/QUOTE] Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Και με καμένες φλάντζες!!! imbilivible Αλήθεια, θέλω να σε ρωτήσω αν έχεις γνώμη για τους Ασασίνους. Click για ανάπτυξη... Θανασιμη απειλη οι Ασασινοι για τους χριστιανους ηγεμονες της Μεσης Ανατολης μεχρι το 13ο αιωνα οποτε και τους εξολοθρευσαν οι Μογγολοι. Ηθελες κατι παραπάνω @Μάξιμος απο αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2021 Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:21 Ο Μάξιμος έγραψε: #153 06-01-21 23:21 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Δεν απαντησες αυτο @Μάξιμος επειδη εσυ εισαι ηδη πατερας ηθελα να σε ρωτησω αν μου επιτρεπεις, γιατί κανουμε ολοι εδω μια υπεροχη συζητηση και σας ευχαριστω ολους παιδια, εσυ πως ήσουν απεναντι στα παιδια σου. Τα μεγαλωσες με αγαπη, με ελευθερια, με πειθαρχια με τι ακριβως? Θα ηθελα να δω και την δικη σου αποψη επι του θεματος. Click για ανάπτυξη... Τα λάθη μας που διορθώσαμε και δεν διορθώσαμε και οι πειρασμοί, μας δίνουν την πείρα και με αυτήν την ριμάδα μιλώ εδώ τόσο παράξενα για να με προκαλείς. Θα ήθελα να αφιερώσω αλλού τον χρόνο μου, αλλά δεν ξέρω πότε θα το κάνω αυτό. Αλλά, θα το κάνω. Γιατι δεν μπορώ να συζητήσω εδώ. Λέω κάτι και απαντάς στο ένα δέκατο. Το υπολοιπο ξεχνιέται. Τα παιδιά μου είναι λεβέντες. Οτι δύσκολο και αν τους βρεθεί, στις εργασίες τους, το αντιλαμβάνονται στον αέρα. Πιάσε όμως τους Ασασίνους, γιατι είναι εξαιρετικά εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:22 Ο Guest 209912: #154 06-01-21 23:22 Ότι καπνιζαν χασίς προφανώς για να μπαινουν σε trance και να επικοινωνούν με το θείο. Από εκεί πηραν και το όνομα τους. Το "Δεν υπάρχει αλήθεια όλα επιτρέπονται" που έγραψα πριν ήταν ενα από τα ρητά τους. Δεν ρωτάει στην τύχη ο Μάξιμος. Προσπαθεί λαού λαού να σου πουλήσει γλαστρουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:23 Ο Μάξιμος έγραψε: #155 06-01-21 23:23 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Ότι καπνιζαν χασίς προφανώς για να μπαινουν σε trance και να επικοινωνούν με το θείο. Από εκεί πηραν και το όνομα τους. Το "Δεν υπάρχει αλήθεια όλα επιτρέπονται" που έγραψα πριν ήταν ενα από τα ρητά τους. Δεν ρωτάει στην τύχη ο Μάξιμος. Προσπαθεί λαού λαού να σου πουλήσει γλαστρουλες. Click για ανάπτυξη... Κάθε άποψη για κάποιο λόγο υπάρχει. Και ενήμερο σε βλέπω. Αλλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:28 Η Aura έγραψε: #156 06-01-21 23:28 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: σας ευχαριστω ολους παιδια Click για ανάπτυξη... Να σου δώσω λίγο αρνητική ενέργεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:29 Ο Μάξιμος έγραψε: #157 06-01-21 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Να σου δώσω λίγο αρνητική ενέργεια; Click για ανάπτυξη... Εσύ δροσουλίτσα, όσο και να προσπαθείς, δε βγαίνει...άστο καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:31 Η EvanescenceQ: #158 06-01-21 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Να σου δώσω λίγο αρνητική ενέργεια; Click για ανάπτυξη... Στειλε ναι! Γουσταρω αγρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:31 Ο Guest 209912: #159 06-01-21 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Κάθε άποψη για κάποιο λόγο υπάρχει. Και ενήμερο σε βλέπω. Αλλά... Click για ανάπτυξη... Έτσι λέγανε όλοι οι δάσκαλοι μου στο σχόλιο Μάξιμε. Πολυ καλός, αλλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:32 Η Aura έγραψε: #160 06-01-21 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Εσύ δροσουλίτσα, όσο και να προσπαθείς, δε βγαίνει...άστο καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Τι να προσπαθώ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 195 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour johnsala F1L1PAS charmander Piskantrila taketrance michaela888 Searching giorgos5002 Memetchi Scandal ROM32 Kate1914 Luludaki AggelikiGr Wonderkid rafaela11 fmarulezkd giannhs2001 BatGuin vas 78 touvlo A350 еще один пророк р... bibliofagos melmel Μήτσος10 Amorfati Joji linuxman Libertus ghоul epote Εριφύλη Ωρορα fourkaki o venizelikos χημεια4λαιφ Alessandra Eliza Maraki_lar_1980 Ilma Thodoris95 phleidhs camil Gianfranko Dark_kronos Indiana Jones marinbett Ανωνυμηπροοπτικη Δροσουλίτης FreeNotes Paragontas7000 MyMindtoYOU Meow don't touch Ariana2018 Andreas542 Εχέμυθη jj! peris desp1naa physicscrazy hirasawayui CiNeFiL tsiobieman Eleanna7 Antigonivol LYMPEREPANAGIOTA Johnny15 harry akritas Luke. orchidea Γατόπαρδος. don_vito louminis Scott Νηματολάγνος panagiotis econ Myrtilo Mhtrogoal Viedo Liza19 Maraki4you Μαρια30 Στεφανος56 Slytherin SlimShady Αντικειμενικός chester20080 Alexandros36k Nikos 7 ΘανάσοςG4 uni77 KaterinaL ShadowS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Ακου σε όλα, γιατί αφήνεις υπονοούμενα; τί ήσουν το παιδί θαύμα; Δεν ήσουν καθυστερημένο σε τίποτα; π.χ. στα θρησκευτικά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τους Σιίτες απο τους Σουνίτες, ούτε τους Ασασίνους μπορείς. Τι μου τσαμπουνάς τώρα εδώ; Και μη βάλεις κανένα κατεβατό, γιατι θα πάρω τα βουνά. Δεν απαντώ. Click για ανάπτυξη... Δεν υπάρχει αλήθεια, όλα επιτρέπονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:10 Ο Μάξιμος έγραψε: #151 06-01-21 23:10 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι ήμουν παιδι υποδειγμα Click για ανάπτυξη... Και με καμένες φλάντζες!!! imbilivible Αλήθεια, θέλω να σε ρωτήσω αν έχεις γνώμη για τους Ασασίνους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:12 Η EvanescenceQ: #152 06-01-21 23:12 Δεν απαντησες αυτο @Μάξιμος επειδη εσυ εισαι ηδη πατερας ηθελα να σε ρωτησω αν μου επιτρεπεις, γιατί κανουμε ολοι εδω μια υπεροχη συζητηση και σας ευχαριστω ολους παιδια, εσυ πως ήσουν απεναντι στα παιδια σου. Τα μεγαλωσες με αγαπη, με ελευθερια, με πειθαρχια με τι ακριβως? Θα ηθελα να δω και την δικη σου αποψη επι του θεματος. [/QUOTE] Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Και με καμένες φλάντζες!!! imbilivible Αλήθεια, θέλω να σε ρωτήσω αν έχεις γνώμη για τους Ασασίνους. Click για ανάπτυξη... Θανασιμη απειλη οι Ασασινοι για τους χριστιανους ηγεμονες της Μεσης Ανατολης μεχρι το 13ο αιωνα οποτε και τους εξολοθρευσαν οι Μογγολοι. Ηθελες κατι παραπάνω @Μάξιμος απο αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2021 Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:21 Ο Μάξιμος έγραψε: #153 06-01-21 23:21 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Δεν απαντησες αυτο @Μάξιμος επειδη εσυ εισαι ηδη πατερας ηθελα να σε ρωτησω αν μου επιτρεπεις, γιατί κανουμε ολοι εδω μια υπεροχη συζητηση και σας ευχαριστω ολους παιδια, εσυ πως ήσουν απεναντι στα παιδια σου. Τα μεγαλωσες με αγαπη, με ελευθερια, με πειθαρχια με τι ακριβως? Θα ηθελα να δω και την δικη σου αποψη επι του θεματος. Click για ανάπτυξη... Τα λάθη μας που διορθώσαμε και δεν διορθώσαμε και οι πειρασμοί, μας δίνουν την πείρα και με αυτήν την ριμάδα μιλώ εδώ τόσο παράξενα για να με προκαλείς. Θα ήθελα να αφιερώσω αλλού τον χρόνο μου, αλλά δεν ξέρω πότε θα το κάνω αυτό. Αλλά, θα το κάνω. Γιατι δεν μπορώ να συζητήσω εδώ. Λέω κάτι και απαντάς στο ένα δέκατο. Το υπολοιπο ξεχνιέται. Τα παιδιά μου είναι λεβέντες. Οτι δύσκολο και αν τους βρεθεί, στις εργασίες τους, το αντιλαμβάνονται στον αέρα. Πιάσε όμως τους Ασασίνους, γιατι είναι εξαιρετικά εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:22 Ο Guest 209912: #154 06-01-21 23:22 Ότι καπνιζαν χασίς προφανώς για να μπαινουν σε trance και να επικοινωνούν με το θείο. Από εκεί πηραν και το όνομα τους. Το "Δεν υπάρχει αλήθεια όλα επιτρέπονται" που έγραψα πριν ήταν ενα από τα ρητά τους. Δεν ρωτάει στην τύχη ο Μάξιμος. Προσπαθεί λαού λαού να σου πουλήσει γλαστρουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:23 Ο Μάξιμος έγραψε: #155 06-01-21 23:23 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Ότι καπνιζαν χασίς προφανώς για να μπαινουν σε trance και να επικοινωνούν με το θείο. Από εκεί πηραν και το όνομα τους. Το "Δεν υπάρχει αλήθεια όλα επιτρέπονται" που έγραψα πριν ήταν ενα από τα ρητά τους. Δεν ρωτάει στην τύχη ο Μάξιμος. Προσπαθεί λαού λαού να σου πουλήσει γλαστρουλες. Click για ανάπτυξη... Κάθε άποψη για κάποιο λόγο υπάρχει. Και ενήμερο σε βλέπω. Αλλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:28 Η Aura έγραψε: #156 06-01-21 23:28 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: σας ευχαριστω ολους παιδια Click για ανάπτυξη... Να σου δώσω λίγο αρνητική ενέργεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:29 Ο Μάξιμος έγραψε: #157 06-01-21 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Να σου δώσω λίγο αρνητική ενέργεια; Click για ανάπτυξη... Εσύ δροσουλίτσα, όσο και να προσπαθείς, δε βγαίνει...άστο καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:31 Η EvanescenceQ: #158 06-01-21 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Να σου δώσω λίγο αρνητική ενέργεια; Click για ανάπτυξη... Στειλε ναι! Γουσταρω αγρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:31 Ο Guest 209912: #159 06-01-21 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Κάθε άποψη για κάποιο λόγο υπάρχει. Και ενήμερο σε βλέπω. Αλλά... Click για ανάπτυξη... Έτσι λέγανε όλοι οι δάσκαλοι μου στο σχόλιο Μάξιμε. Πολυ καλός, αλλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:32 Η Aura έγραψε: #160 06-01-21 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Εσύ δροσουλίτσα, όσο και να προσπαθείς, δε βγαίνει...άστο καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Τι να προσπαθώ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 195 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour johnsala F1L1PAS charmander Piskantrila taketrance michaela888 Searching giorgos5002 Memetchi Scandal ROM32 Kate1914 Luludaki AggelikiGr Wonderkid rafaela11 fmarulezkd giannhs2001 BatGuin vas 78 touvlo A350 еще один пророк р... bibliofagos melmel Μήτσος10 Amorfati Joji linuxman Libertus ghоul epote Εριφύλη Ωρορα fourkaki o venizelikos χημεια4λαιφ Alessandra Eliza Maraki_lar_1980 Ilma Thodoris95 phleidhs camil Gianfranko Dark_kronos Indiana Jones marinbett Ανωνυμηπροοπτικη Δροσουλίτης FreeNotes Paragontas7000 MyMindtoYOU Meow don't touch Ariana2018 Andreas542 Εχέμυθη jj! peris desp1naa physicscrazy hirasawayui CiNeFiL tsiobieman Eleanna7 Antigonivol LYMPEREPANAGIOTA Johnny15 harry akritas Luke. orchidea Γατόπαρδος. don_vito louminis Scott Νηματολάγνος panagiotis econ Myrtilo Mhtrogoal Viedo Liza19 Maraki4you Μαρια30 Στεφανος56 Slytherin SlimShady Αντικειμενικός chester20080 Alexandros36k Nikos 7 ΘανάσοςG4 uni77 KaterinaL ShadowS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ναι ήμουν παιδι υποδειγμα Click για ανάπτυξη... Και με καμένες φλάντζες!!! imbilivible Αλήθεια, θέλω να σε ρωτήσω αν έχεις γνώμη για τους Ασασίνους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:12 Η EvanescenceQ: #152 06-01-21 23:12 Δεν απαντησες αυτο @Μάξιμος επειδη εσυ εισαι ηδη πατερας ηθελα να σε ρωτησω αν μου επιτρεπεις, γιατί κανουμε ολοι εδω μια υπεροχη συζητηση και σας ευχαριστω ολους παιδια, εσυ πως ήσουν απεναντι στα παιδια σου. Τα μεγαλωσες με αγαπη, με ελευθερια, με πειθαρχια με τι ακριβως? Θα ηθελα να δω και την δικη σου αποψη επι του θεματος. [/QUOTE] Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Και με καμένες φλάντζες!!! imbilivible Αλήθεια, θέλω να σε ρωτήσω αν έχεις γνώμη για τους Ασασίνους. Click για ανάπτυξη... Θανασιμη απειλη οι Ασασινοι για τους χριστιανους ηγεμονες της Μεσης Ανατολης μεχρι το 13ο αιωνα οποτε και τους εξολοθρευσαν οι Μογγολοι. Ηθελες κατι παραπάνω @Μάξιμος απο αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 6 Ιανουαρίου 2021 Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:21 Ο Μάξιμος έγραψε: #153 06-01-21 23:21 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Δεν απαντησες αυτο @Μάξιμος επειδη εσυ εισαι ηδη πατερας ηθελα να σε ρωτησω αν μου επιτρεπεις, γιατί κανουμε ολοι εδω μια υπεροχη συζητηση και σας ευχαριστω ολους παιδια, εσυ πως ήσουν απεναντι στα παιδια σου. Τα μεγαλωσες με αγαπη, με ελευθερια, με πειθαρχια με τι ακριβως? Θα ηθελα να δω και την δικη σου αποψη επι του θεματος. Click για ανάπτυξη... Τα λάθη μας που διορθώσαμε και δεν διορθώσαμε και οι πειρασμοί, μας δίνουν την πείρα και με αυτήν την ριμάδα μιλώ εδώ τόσο παράξενα για να με προκαλείς. Θα ήθελα να αφιερώσω αλλού τον χρόνο μου, αλλά δεν ξέρω πότε θα το κάνω αυτό. Αλλά, θα το κάνω. Γιατι δεν μπορώ να συζητήσω εδώ. Λέω κάτι και απαντάς στο ένα δέκατο. Το υπολοιπο ξεχνιέται. Τα παιδιά μου είναι λεβέντες. Οτι δύσκολο και αν τους βρεθεί, στις εργασίες τους, το αντιλαμβάνονται στον αέρα. Πιάσε όμως τους Ασασίνους, γιατι είναι εξαιρετικά εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:22 Ο Guest 209912: #154 06-01-21 23:22 Ότι καπνιζαν χασίς προφανώς για να μπαινουν σε trance και να επικοινωνούν με το θείο. Από εκεί πηραν και το όνομα τους. Το "Δεν υπάρχει αλήθεια όλα επιτρέπονται" που έγραψα πριν ήταν ενα από τα ρητά τους. Δεν ρωτάει στην τύχη ο Μάξιμος. Προσπαθεί λαού λαού να σου πουλήσει γλαστρουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:23 Ο Μάξιμος έγραψε: #155 06-01-21 23:23 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Ότι καπνιζαν χασίς προφανώς για να μπαινουν σε trance και να επικοινωνούν με το θείο. Από εκεί πηραν και το όνομα τους. Το "Δεν υπάρχει αλήθεια όλα επιτρέπονται" που έγραψα πριν ήταν ενα από τα ρητά τους. Δεν ρωτάει στην τύχη ο Μάξιμος. Προσπαθεί λαού λαού να σου πουλήσει γλαστρουλες. Click για ανάπτυξη... Κάθε άποψη για κάποιο λόγο υπάρχει. Και ενήμερο σε βλέπω. Αλλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:28 Η Aura έγραψε: #156 06-01-21 23:28 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: σας ευχαριστω ολους παιδια Click για ανάπτυξη... Να σου δώσω λίγο αρνητική ενέργεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:29 Ο Μάξιμος έγραψε: #157 06-01-21 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Να σου δώσω λίγο αρνητική ενέργεια; Click για ανάπτυξη... Εσύ δροσουλίτσα, όσο και να προσπαθείς, δε βγαίνει...άστο καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:31 Η EvanescenceQ: #158 06-01-21 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Να σου δώσω λίγο αρνητική ενέργεια; Click για ανάπτυξη... Στειλε ναι! Γουσταρω αγρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:31 Ο Guest 209912: #159 06-01-21 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Κάθε άποψη για κάποιο λόγο υπάρχει. Και ενήμερο σε βλέπω. Αλλά... Click για ανάπτυξη... Έτσι λέγανε όλοι οι δάσκαλοι μου στο σχόλιο Μάξιμε. Πολυ καλός, αλλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:32 Η Aura έγραψε: #160 06-01-21 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Εσύ δροσουλίτσα, όσο και να προσπαθείς, δε βγαίνει...άστο καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Τι να προσπαθώ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 195 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour johnsala F1L1PAS charmander Piskantrila taketrance michaela888 Searching giorgos5002 Memetchi Scandal ROM32 Kate1914 Luludaki AggelikiGr Wonderkid rafaela11 fmarulezkd giannhs2001 BatGuin vas 78 touvlo A350 еще один пророк р... bibliofagos melmel Μήτσος10 Amorfati Joji linuxman Libertus ghоul epote Εριφύλη Ωρορα fourkaki o venizelikos χημεια4λαιφ Alessandra Eliza Maraki_lar_1980 Ilma Thodoris95 phleidhs camil Gianfranko Dark_kronos Indiana Jones marinbett Ανωνυμηπροοπτικη Δροσουλίτης FreeNotes Paragontas7000 MyMindtoYOU Meow don't touch Ariana2018 Andreas542 Εχέμυθη jj! peris desp1naa physicscrazy hirasawayui CiNeFiL tsiobieman Eleanna7 Antigonivol LYMPEREPANAGIOTA Johnny15 harry akritas Luke. orchidea Γατόπαρδος. don_vito louminis Scott Νηματολάγνος panagiotis econ Myrtilo Mhtrogoal Viedo Liza19 Maraki4you Μαρια30 Στεφανος56 Slytherin SlimShady Αντικειμενικός chester20080 Alexandros36k Nikos 7 ΘανάσοςG4 uni77 KaterinaL ShadowS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν απαντησες αυτο @Μάξιμος επειδη εσυ εισαι ηδη πατερας ηθελα να σε ρωτησω αν μου επιτρεπεις, γιατί κανουμε ολοι εδω μια υπεροχη συζητηση και σας ευχαριστω ολους παιδια, εσυ πως ήσουν απεναντι στα παιδια σου. Τα μεγαλωσες με αγαπη, με ελευθερια, με πειθαρχια με τι ακριβως? Θα ηθελα να δω και την δικη σου αποψη επι του θεματος. [/QUOTE] Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 6 Ιανουαρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Και με καμένες φλάντζες!!! imbilivible Αλήθεια, θέλω να σε ρωτήσω αν έχεις γνώμη για τους Ασασίνους. Click για ανάπτυξη... Θανασιμη απειλη οι Ασασινοι για τους χριστιανους ηγεμονες της Μεσης Ανατολης μεχρι το 13ο αιωνα οποτε και τους εξολοθρευσαν οι Μογγολοι. Ηθελες κατι παραπάνω @Μάξιμος απο αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:21 Ο Μάξιμος έγραψε: #153 06-01-21 23:21 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Δεν απαντησες αυτο @Μάξιμος επειδη εσυ εισαι ηδη πατερας ηθελα να σε ρωτησω αν μου επιτρεπεις, γιατί κανουμε ολοι εδω μια υπεροχη συζητηση και σας ευχαριστω ολους παιδια, εσυ πως ήσουν απεναντι στα παιδια σου. Τα μεγαλωσες με αγαπη, με ελευθερια, με πειθαρχια με τι ακριβως? Θα ηθελα να δω και την δικη σου αποψη επι του θεματος. Click για ανάπτυξη... Τα λάθη μας που διορθώσαμε και δεν διορθώσαμε και οι πειρασμοί, μας δίνουν την πείρα και με αυτήν την ριμάδα μιλώ εδώ τόσο παράξενα για να με προκαλείς. Θα ήθελα να αφιερώσω αλλού τον χρόνο μου, αλλά δεν ξέρω πότε θα το κάνω αυτό. Αλλά, θα το κάνω. Γιατι δεν μπορώ να συζητήσω εδώ. Λέω κάτι και απαντάς στο ένα δέκατο. Το υπολοιπο ξεχνιέται. Τα παιδιά μου είναι λεβέντες. Οτι δύσκολο και αν τους βρεθεί, στις εργασίες τους, το αντιλαμβάνονται στον αέρα. Πιάσε όμως τους Ασασίνους, γιατι είναι εξαιρετικά εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:22 Ο Guest 209912: #154 06-01-21 23:22 Ότι καπνιζαν χασίς προφανώς για να μπαινουν σε trance και να επικοινωνούν με το θείο. Από εκεί πηραν και το όνομα τους. Το "Δεν υπάρχει αλήθεια όλα επιτρέπονται" που έγραψα πριν ήταν ενα από τα ρητά τους. Δεν ρωτάει στην τύχη ο Μάξιμος. Προσπαθεί λαού λαού να σου πουλήσει γλαστρουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:23 Ο Μάξιμος έγραψε: #155 06-01-21 23:23 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Ότι καπνιζαν χασίς προφανώς για να μπαινουν σε trance και να επικοινωνούν με το θείο. Από εκεί πηραν και το όνομα τους. Το "Δεν υπάρχει αλήθεια όλα επιτρέπονται" που έγραψα πριν ήταν ενα από τα ρητά τους. Δεν ρωτάει στην τύχη ο Μάξιμος. Προσπαθεί λαού λαού να σου πουλήσει γλαστρουλες. Click για ανάπτυξη... Κάθε άποψη για κάποιο λόγο υπάρχει. Και ενήμερο σε βλέπω. Αλλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:28 Η Aura έγραψε: #156 06-01-21 23:28 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: σας ευχαριστω ολους παιδια Click για ανάπτυξη... Να σου δώσω λίγο αρνητική ενέργεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:29 Ο Μάξιμος έγραψε: #157 06-01-21 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Να σου δώσω λίγο αρνητική ενέργεια; Click για ανάπτυξη... Εσύ δροσουλίτσα, όσο και να προσπαθείς, δε βγαίνει...άστο καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:31 Η EvanescenceQ: #158 06-01-21 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Να σου δώσω λίγο αρνητική ενέργεια; Click για ανάπτυξη... Στειλε ναι! Γουσταρω αγρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:31 Ο Guest 209912: #159 06-01-21 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Κάθε άποψη για κάποιο λόγο υπάρχει. Και ενήμερο σε βλέπω. Αλλά... Click για ανάπτυξη... Έτσι λέγανε όλοι οι δάσκαλοι μου στο σχόλιο Μάξιμε. Πολυ καλός, αλλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:32 Η Aura έγραψε: #160 06-01-21 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Εσύ δροσουλίτσα, όσο και να προσπαθείς, δε βγαίνει...άστο καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Τι να προσπαθώ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 195 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour johnsala F1L1PAS charmander Piskantrila taketrance michaela888 Searching giorgos5002 Memetchi Scandal ROM32 Kate1914 Luludaki AggelikiGr Wonderkid rafaela11 fmarulezkd giannhs2001 BatGuin vas 78 touvlo A350 еще один пророк р... bibliofagos melmel Μήτσος10 Amorfati Joji linuxman Libertus ghоul epote Εριφύλη Ωρορα fourkaki o venizelikos χημεια4λαιφ Alessandra Eliza Maraki_lar_1980 Ilma Thodoris95 phleidhs camil Gianfranko Dark_kronos Indiana Jones marinbett Ανωνυμηπροοπτικη Δροσουλίτης FreeNotes Paragontas7000 MyMindtoYOU Meow don't touch Ariana2018 Andreas542 Εχέμυθη jj! peris desp1naa physicscrazy hirasawayui CiNeFiL tsiobieman Eleanna7 Antigonivol LYMPEREPANAGIOTA Johnny15 harry akritas Luke. orchidea Γατόπαρδος. don_vito louminis Scott Νηματολάγνος panagiotis econ Myrtilo Mhtrogoal Viedo Liza19 Maraki4you Μαρια30 Στεφανος56 Slytherin SlimShady Αντικειμενικός chester20080 Alexandros36k Nikos 7 ΘανάσοςG4 uni77 KaterinaL ShadowS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Δεν απαντησες αυτο @Μάξιμος επειδη εσυ εισαι ηδη πατερας ηθελα να σε ρωτησω αν μου επιτρεπεις, γιατί κανουμε ολοι εδω μια υπεροχη συζητηση και σας ευχαριστω ολους παιδια, εσυ πως ήσουν απεναντι στα παιδια σου. Τα μεγαλωσες με αγαπη, με ελευθερια, με πειθαρχια με τι ακριβως? Θα ηθελα να δω και την δικη σου αποψη επι του θεματος. Click για ανάπτυξη... Τα λάθη μας που διορθώσαμε και δεν διορθώσαμε και οι πειρασμοί, μας δίνουν την πείρα και με αυτήν την ριμάδα μιλώ εδώ τόσο παράξενα για να με προκαλείς. Θα ήθελα να αφιερώσω αλλού τον χρόνο μου, αλλά δεν ξέρω πότε θα το κάνω αυτό. Αλλά, θα το κάνω. Γιατι δεν μπορώ να συζητήσω εδώ. Λέω κάτι και απαντάς στο ένα δέκατο. Το υπολοιπο ξεχνιέται. Τα παιδιά μου είναι λεβέντες. Οτι δύσκολο και αν τους βρεθεί, στις εργασίες τους, το αντιλαμβάνονται στον αέρα. Πιάσε όμως τους Ασασίνους, γιατι είναι εξαιρετικά εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:22 Ο Guest 209912: #154 06-01-21 23:22 Ότι καπνιζαν χασίς προφανώς για να μπαινουν σε trance και να επικοινωνούν με το θείο. Από εκεί πηραν και το όνομα τους. Το "Δεν υπάρχει αλήθεια όλα επιτρέπονται" που έγραψα πριν ήταν ενα από τα ρητά τους. Δεν ρωτάει στην τύχη ο Μάξιμος. Προσπαθεί λαού λαού να σου πουλήσει γλαστρουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:23 Ο Μάξιμος έγραψε: #155 06-01-21 23:23 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Ότι καπνιζαν χασίς προφανώς για να μπαινουν σε trance και να επικοινωνούν με το θείο. Από εκεί πηραν και το όνομα τους. Το "Δεν υπάρχει αλήθεια όλα επιτρέπονται" που έγραψα πριν ήταν ενα από τα ρητά τους. Δεν ρωτάει στην τύχη ο Μάξιμος. Προσπαθεί λαού λαού να σου πουλήσει γλαστρουλες. Click για ανάπτυξη... Κάθε άποψη για κάποιο λόγο υπάρχει. Και ενήμερο σε βλέπω. Αλλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:28 Η Aura έγραψε: #156 06-01-21 23:28 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: σας ευχαριστω ολους παιδια Click για ανάπτυξη... Να σου δώσω λίγο αρνητική ενέργεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:29 Ο Μάξιμος έγραψε: #157 06-01-21 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Να σου δώσω λίγο αρνητική ενέργεια; Click για ανάπτυξη... Εσύ δροσουλίτσα, όσο και να προσπαθείς, δε βγαίνει...άστο καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:31 Η EvanescenceQ: #158 06-01-21 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Να σου δώσω λίγο αρνητική ενέργεια; Click για ανάπτυξη... Στειλε ναι! Γουσταρω αγρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:31 Ο Guest 209912: #159 06-01-21 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Κάθε άποψη για κάποιο λόγο υπάρχει. Και ενήμερο σε βλέπω. Αλλά... Click για ανάπτυξη... Έτσι λέγανε όλοι οι δάσκαλοι μου στο σχόλιο Μάξιμε. Πολυ καλός, αλλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:32 Η Aura έγραψε: #160 06-01-21 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Εσύ δροσουλίτσα, όσο και να προσπαθείς, δε βγαίνει...άστο καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Τι να προσπαθώ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 195 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour johnsala F1L1PAS charmander Piskantrila taketrance michaela888 Searching giorgos5002 Memetchi Scandal ROM32 Kate1914 Luludaki AggelikiGr Wonderkid rafaela11 fmarulezkd giannhs2001 BatGuin vas 78 touvlo A350 еще один пророк р... bibliofagos melmel Μήτσος10 Amorfati Joji linuxman Libertus ghоul epote Εριφύλη Ωρορα fourkaki o venizelikos χημεια4λαιφ Alessandra Eliza Maraki_lar_1980 Ilma Thodoris95 phleidhs camil Gianfranko Dark_kronos Indiana Jones marinbett Ανωνυμηπροοπτικη Δροσουλίτης FreeNotes Paragontas7000 MyMindtoYOU Meow don't touch Ariana2018 Andreas542 Εχέμυθη jj! peris desp1naa physicscrazy hirasawayui CiNeFiL tsiobieman Eleanna7 Antigonivol LYMPEREPANAGIOTA Johnny15 harry akritas Luke. orchidea Γατόπαρδος. don_vito louminis Scott Νηματολάγνος panagiotis econ Myrtilo Mhtrogoal Viedo Liza19 Maraki4you Μαρια30 Στεφανος56 Slytherin SlimShady Αντικειμενικός chester20080 Alexandros36k Nikos 7 ΘανάσοςG4 uni77 KaterinaL ShadowS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ότι καπνιζαν χασίς προφανώς για να μπαινουν σε trance και να επικοινωνούν με το θείο. Από εκεί πηραν και το όνομα τους. Το "Δεν υπάρχει αλήθεια όλα επιτρέπονται" που έγραψα πριν ήταν ενα από τα ρητά τους. Δεν ρωτάει στην τύχη ο Μάξιμος. Προσπαθεί λαού λαού να σου πουλήσει γλαστρουλες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:23 Ο Μάξιμος έγραψε: #155 06-01-21 23:23 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Ότι καπνιζαν χασίς προφανώς για να μπαινουν σε trance και να επικοινωνούν με το θείο. Από εκεί πηραν και το όνομα τους. Το "Δεν υπάρχει αλήθεια όλα επιτρέπονται" που έγραψα πριν ήταν ενα από τα ρητά τους. Δεν ρωτάει στην τύχη ο Μάξιμος. Προσπαθεί λαού λαού να σου πουλήσει γλαστρουλες. Click για ανάπτυξη... Κάθε άποψη για κάποιο λόγο υπάρχει. Και ενήμερο σε βλέπω. Αλλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:28 Η Aura έγραψε: #156 06-01-21 23:28 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: σας ευχαριστω ολους παιδια Click για ανάπτυξη... Να σου δώσω λίγο αρνητική ενέργεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:29 Ο Μάξιμος έγραψε: #157 06-01-21 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Να σου δώσω λίγο αρνητική ενέργεια; Click για ανάπτυξη... Εσύ δροσουλίτσα, όσο και να προσπαθείς, δε βγαίνει...άστο καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:31 Η EvanescenceQ: #158 06-01-21 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Να σου δώσω λίγο αρνητική ενέργεια; Click για ανάπτυξη... Στειλε ναι! Γουσταρω αγρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:31 Ο Guest 209912: #159 06-01-21 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Κάθε άποψη για κάποιο λόγο υπάρχει. Και ενήμερο σε βλέπω. Αλλά... Click για ανάπτυξη... Έτσι λέγανε όλοι οι δάσκαλοι μου στο σχόλιο Μάξιμε. Πολυ καλός, αλλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:32 Η Aura έγραψε: #160 06-01-21 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Εσύ δροσουλίτσα, όσο και να προσπαθείς, δε βγαίνει...άστο καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Τι να προσπαθώ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 195 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour johnsala F1L1PAS charmander Piskantrila taketrance michaela888 Searching giorgos5002 Memetchi Scandal ROM32 Kate1914 Luludaki AggelikiGr Wonderkid rafaela11 fmarulezkd giannhs2001 BatGuin vas 78 touvlo A350 еще один пророк р... bibliofagos melmel Μήτσος10 Amorfati Joji linuxman Libertus ghоul epote Εριφύλη Ωρορα fourkaki o venizelikos χημεια4λαιφ Alessandra Eliza Maraki_lar_1980 Ilma Thodoris95 phleidhs camil Gianfranko Dark_kronos Indiana Jones marinbett Ανωνυμηπροοπτικη Δροσουλίτης FreeNotes Paragontas7000 MyMindtoYOU Meow don't touch Ariana2018 Andreas542 Εχέμυθη jj! peris desp1naa physicscrazy hirasawayui CiNeFiL tsiobieman Eleanna7 Antigonivol LYMPEREPANAGIOTA Johnny15 harry akritas Luke. orchidea Γατόπαρδος. don_vito louminis Scott Νηματολάγνος panagiotis econ Myrtilo Mhtrogoal Viedo Liza19 Maraki4you Μαρια30 Στεφανος56 Slytherin SlimShady Αντικειμενικός chester20080 Alexandros36k Nikos 7 ΘανάσοςG4 uni77 KaterinaL ShadowS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Ότι καπνιζαν χασίς προφανώς για να μπαινουν σε trance και να επικοινωνούν με το θείο. Από εκεί πηραν και το όνομα τους. Το "Δεν υπάρχει αλήθεια όλα επιτρέπονται" που έγραψα πριν ήταν ενα από τα ρητά τους. Δεν ρωτάει στην τύχη ο Μάξιμος. Προσπαθεί λαού λαού να σου πουλήσει γλαστρουλες. Click για ανάπτυξη... Κάθε άποψη για κάποιο λόγο υπάρχει. Και ενήμερο σε βλέπω. Αλλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:28 Η Aura έγραψε: #156 06-01-21 23:28 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: σας ευχαριστω ολους παιδια Click για ανάπτυξη... Να σου δώσω λίγο αρνητική ενέργεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:29 Ο Μάξιμος έγραψε: #157 06-01-21 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Να σου δώσω λίγο αρνητική ενέργεια; Click για ανάπτυξη... Εσύ δροσουλίτσα, όσο και να προσπαθείς, δε βγαίνει...άστο καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:31 Η EvanescenceQ: #158 06-01-21 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Να σου δώσω λίγο αρνητική ενέργεια; Click για ανάπτυξη... Στειλε ναι! Γουσταρω αγρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:31 Ο Guest 209912: #159 06-01-21 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Κάθε άποψη για κάποιο λόγο υπάρχει. Και ενήμερο σε βλέπω. Αλλά... Click για ανάπτυξη... Έτσι λέγανε όλοι οι δάσκαλοι μου στο σχόλιο Μάξιμε. Πολυ καλός, αλλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:32 Η Aura έγραψε: #160 06-01-21 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Εσύ δροσουλίτσα, όσο και να προσπαθείς, δε βγαίνει...άστο καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Τι να προσπαθώ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 195 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour johnsala F1L1PAS charmander Piskantrila taketrance michaela888 Searching giorgos5002 Memetchi Scandal ROM32 Kate1914 Luludaki AggelikiGr Wonderkid rafaela11 fmarulezkd giannhs2001 BatGuin vas 78 touvlo A350 еще один пророк р... bibliofagos melmel Μήτσος10 Amorfati Joji linuxman Libertus ghоul epote Εριφύλη Ωρορα fourkaki o venizelikos χημεια4λαιφ Alessandra Eliza Maraki_lar_1980 Ilma Thodoris95 phleidhs camil Gianfranko Dark_kronos Indiana Jones marinbett Ανωνυμηπροοπτικη Δροσουλίτης FreeNotes Paragontas7000 MyMindtoYOU Meow don't touch Ariana2018 Andreas542 Εχέμυθη jj! peris desp1naa physicscrazy hirasawayui CiNeFiL tsiobieman Eleanna7 Antigonivol LYMPEREPANAGIOTA Johnny15 harry akritas Luke. orchidea Γατόπαρδος. don_vito louminis Scott Νηματολάγνος panagiotis econ Myrtilo Mhtrogoal Viedo Liza19 Maraki4you Μαρια30 Στεφανος56 Slytherin SlimShady Αντικειμενικός chester20080 Alexandros36k Nikos 7 ΘανάσοςG4 uni77 KaterinaL ShadowS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: σας ευχαριστω ολους παιδια Click για ανάπτυξη... Να σου δώσω λίγο αρνητική ενέργεια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:29 Ο Μάξιμος έγραψε: #157 06-01-21 23:29 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Να σου δώσω λίγο αρνητική ενέργεια; Click για ανάπτυξη... Εσύ δροσουλίτσα, όσο και να προσπαθείς, δε βγαίνει...άστο καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:31 Η EvanescenceQ: #158 06-01-21 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Να σου δώσω λίγο αρνητική ενέργεια; Click για ανάπτυξη... Στειλε ναι! Γουσταρω αγρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:31 Ο Guest 209912: #159 06-01-21 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Κάθε άποψη για κάποιο λόγο υπάρχει. Και ενήμερο σε βλέπω. Αλλά... Click για ανάπτυξη... Έτσι λέγανε όλοι οι δάσκαλοι μου στο σχόλιο Μάξιμε. Πολυ καλός, αλλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:32 Η Aura έγραψε: #160 06-01-21 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Εσύ δροσουλίτσα, όσο και να προσπαθείς, δε βγαίνει...άστο καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Τι να προσπαθώ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 195 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour johnsala F1L1PAS charmander Piskantrila taketrance michaela888 Searching giorgos5002 Memetchi Scandal ROM32 Kate1914 Luludaki AggelikiGr Wonderkid rafaela11 fmarulezkd giannhs2001 BatGuin vas 78 touvlo A350 еще один пророк р... bibliofagos melmel Μήτσος10 Amorfati Joji linuxman Libertus ghоul epote Εριφύλη Ωρορα fourkaki o venizelikos χημεια4λαιφ Alessandra Eliza Maraki_lar_1980 Ilma Thodoris95 phleidhs camil Gianfranko Dark_kronos Indiana Jones marinbett Ανωνυμηπροοπτικη Δροσουλίτης FreeNotes Paragontas7000 MyMindtoYOU Meow don't touch Ariana2018 Andreas542 Εχέμυθη jj! peris desp1naa physicscrazy hirasawayui CiNeFiL tsiobieman Eleanna7 Antigonivol LYMPEREPANAGIOTA Johnny15 harry akritas Luke. orchidea Γατόπαρδος. don_vito louminis Scott Νηματολάγνος panagiotis econ Myrtilo Mhtrogoal Viedo Liza19 Maraki4you Μαρια30 Στεφανος56 Slytherin SlimShady Αντικειμενικός chester20080 Alexandros36k Nikos 7 ΘανάσοςG4 uni77 KaterinaL ShadowS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Aura: Να σου δώσω λίγο αρνητική ενέργεια; Click για ανάπτυξη... Εσύ δροσουλίτσα, όσο και να προσπαθείς, δε βγαίνει...άστο καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:31 Η EvanescenceQ: #158 06-01-21 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Να σου δώσω λίγο αρνητική ενέργεια; Click για ανάπτυξη... Στειλε ναι! Γουσταρω αγρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:31 Ο Guest 209912: #159 06-01-21 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Κάθε άποψη για κάποιο λόγο υπάρχει. Και ενήμερο σε βλέπω. Αλλά... Click για ανάπτυξη... Έτσι λέγανε όλοι οι δάσκαλοι μου στο σχόλιο Μάξιμε. Πολυ καλός, αλλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:32 Η Aura έγραψε: #160 06-01-21 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Εσύ δροσουλίτσα, όσο και να προσπαθείς, δε βγαίνει...άστο καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Τι να προσπαθώ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 195 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour johnsala F1L1PAS charmander Piskantrila taketrance michaela888 Searching giorgos5002 Memetchi Scandal ROM32 Kate1914 Luludaki AggelikiGr Wonderkid rafaela11 fmarulezkd giannhs2001 BatGuin vas 78 touvlo A350 еще один пророк р... bibliofagos melmel Μήτσος10 Amorfati Joji linuxman Libertus ghоul epote Εριφύλη Ωρορα fourkaki o venizelikos χημεια4λαιφ Alessandra Eliza Maraki_lar_1980 Ilma Thodoris95 phleidhs camil Gianfranko Dark_kronos Indiana Jones marinbett Ανωνυμηπροοπτικη Δροσουλίτης FreeNotes Paragontas7000 MyMindtoYOU Meow don't touch Ariana2018 Andreas542 Εχέμυθη jj! peris desp1naa physicscrazy hirasawayui CiNeFiL tsiobieman Eleanna7 Antigonivol LYMPEREPANAGIOTA Johnny15 harry akritas Luke. orchidea Γατόπαρδος. don_vito louminis Scott Νηματολάγνος panagiotis econ Myrtilo Mhtrogoal Viedo Liza19 Maraki4you Μαρια30 Στεφανος56 Slytherin SlimShady Αντικειμενικός chester20080 Alexandros36k Nikos 7 ΘανάσοςG4 uni77 KaterinaL ShadowS Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Aura: Να σου δώσω λίγο αρνητική ενέργεια; Click για ανάπτυξη... Στειλε ναι! Γουσταρω αγρια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:31 Ο Guest 209912: #159 06-01-21 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Κάθε άποψη για κάποιο λόγο υπάρχει. Και ενήμερο σε βλέπω. Αλλά... Click για ανάπτυξη... Έτσι λέγανε όλοι οι δάσκαλοι μου στο σχόλιο Μάξιμε. Πολυ καλός, αλλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:32 Η Aura έγραψε: #160 06-01-21 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Εσύ δροσουλίτσα, όσο και να προσπαθείς, δε βγαίνει...άστο καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Τι να προσπαθώ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 35 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Κάθε άποψη για κάποιο λόγο υπάρχει. Και ενήμερο σε βλέπω. Αλλά... Click για ανάπτυξη... Έτσι λέγανε όλοι οι δάσκαλοι μου στο σχόλιο Μάξιμε. Πολυ καλός, αλλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2021 στις 23:32 Η Aura έγραψε: #160 06-01-21 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Εσύ δροσουλίτσα, όσο και να προσπαθείς, δε βγαίνει...άστο καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Τι να προσπαθώ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Μάξιμος: Εσύ δροσουλίτσα, όσο και να προσπαθείς, δε βγαίνει...άστο καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Τι να προσπαθώ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.