Ξερω να κανω πολυ πετυχημενα τον μαμακα...Ξερω και μπορω να ειμαι απιστευτα διαλατικος και διπλωματης με ολους και σε οποιαδηποτε κατασταση...Μπορω να ανεχτω και να προσπερασω με εναν αναστεναγμο και ενα κουνημα του κεφαλιου που υποδηλωνει απογοητευση, οποιαδηποτε αδικια,θαψιμο ΄η κι εγω δεν ξερω τι που αφορουν ε-μ-ε-ν-α.Μπορω να δωσω δευτερες ευκαιριες...αλλοιμονο!
Αυτο ομως που πραγματικα με εξοργιζει, με βγαζει εξω απο τα ρουχα μου και μου εξαντλει τοσο την υπομονη οσο και την καλοσυνη μου, ειναι οταν καποιος, ειτε απο κακια, ειτε απο ωφελος, ειτε απο κομπλεξ, ειτε για να "χτυπησει" εμενα, προσπαθησει να κανει κακο σε ατομα που αγαπαω και που ξερει οτι τα αγαπαω πραγματικα πολυ...
Κι εκει ειμαι "ηρεμος" και συνηθως ή τακτικη μου ιεναι να τον κανω σκουπιδι τον αλλο με ηρεμο τροπο, αλλα εαν δω οτι παραπαει γινομαι Τουρκος...Καποιος ο οποιος ακομα και αυτοι που με ξερουν καλα δυσκολευονται να με αναγνωρισουν.
Οχι οτι θα κατσω και θα αρχισω τις βλασθημιες ή τα μπουνιδια...Αυτα ειναι η πιο ευκολη λυση!Απλως βγαζω τοση "κακια" και γινομαι τοσο κακο ανθρωπος που οπως προειπα θα βρω και θα πω κατι στον αλλο που θα τον ψτυπησει στο κοκκαλο και θα τον τρωωει για ολη του την ζωη.
Δυστυχως απο τοτε που την εκανα για εξωτερικο τα νερα καθαρισαν αρκετα και στον πατο τους ξεχωρισαν ποιοι ήταν πραγματικοι φιλοι και ποιοι οχι...Εχω ακουσει διαφορα και παρα πολλοι "φιλοι" μου που και καλα αλληλολατρευομασταν μεχρι τοτε, με το που εφυγα αρχισαν τις καφριλες με την τοτε κοπελα μου.Αλλοι της την επεσαν, αλλοι της ελεγαν οτι τωρα που θα ειμαι εξωτερικο θα πηγαινω με αλλες, κτλ κτλ.Φυσικα αυτη σταθηκε κυρια και οπως ειναι φυσικο εγω τα εμαθα...(Ηταν τοσο νταουλια που περιμεναν να μην τα μαθω...).Φυγαν αυτοι...
Πιο προσφατο παραδειγμα (προ διετιας), οταν ο καλλιτερος μεχρι τοτε φιλος μου (για τον οποιο και αν ειχα ξεσκιστει...κυριολεκτικα ομως), λογο μιας γκομενας η οποια του εκανε τα γλυκα ματια, "καρφωσε" εμενα τελικα.Τωρα το πως-που και γιατι ειναι μεγαλη ιστορια...
Το point ειναι οτι η ζωουλα μας ειναι μια ροδα που γυριζει...ενας κυκλος!
Οσοι εκαναν το λαθος και φερθηκαν σκαρτα η ιδια η ζωη θα τους τιμωρησει...αργα η γρηγορα.Γι' αυτο και μετα το οποιο σκηνικο ΔΕΝ μου αρεσει να συνεχιζω και να διαιωνιζω το ολο θεμα.(Οτι γινει οσο ειναι ζεστο το ζητημα). Γιατι ετσι "επεμβαινω" και μεγαλωνω τον κυκλο αυτο.
Γενικα δεν εχω ενοχλησει κανεναν και δεν μου αρεσει να θελουν να με βλαψουν.Ξερω ομως οτι στον κοσμο υπαρχουν πολλοι κακοι ανθρωποι που παντα θα το προσπαθουν αυτο...Δεν πειραζει ομως.
Για εμενα σημαντικο ειναι αυτοι που μου εχουν δειξει με τον απλο καθημερινο τροπο συμπεριφορας τους οτι αξιζουν να εχουν θεση στην καρδια μου, να ειναι καλα και να μην προσπαθησει ο οποιοσδηποτε χ,ψ, ω να τους βλαψει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.