princess
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
princess
Εκκολαπτόμενο μέλος

DrJ7000
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν δεν έχεις πρόβλημα με τη χύμα κατάσταση που επικρατεί στα camping και έχεις καλή παρέα για χαβαλέ πήγαινε με 1000. Απλά ξέρω οτι ο κόσμος μαζέυεται το πρώτο σκ του ιουλίου.Για τις άλλες μέρες δε ξέρω.Εγώ τότε πήγαινα.
Τα τελευταία 2 χρόνια δεν έχω πάει οπότε δε ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι.
maik85
Πολύ δραστήριο μέλος

Επικρατεί πολύ χύμα κατάσταση. Δεν υπάρχει ποτέ απόλυτη ησυχία. Όχι πως δεν θα κοιμάσαι αλλά δεν πας να ηρεμήσεις κιόλας

Από θέμα υγιεινής όταν έχει κόσμο(Σαββατοκύριακα) δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Επίσης εκείνες τις μέρες δεν έχει κ ζεστό νερό πολλές φορές. Τις υπόλοιπες είναι καλά!
Το κυριότερο είναι να χεις καλή παρέα. Αν έχεις καλή παρέα δεν σε πειράζει τίποτα πιστεύω. Έχει απίστευτο χαβαλέ!! Υπάρχει οργάνωση, έχει μινι μάρκετ, γιατρό, ρεύμα, τακτικά λεωφορείο. Επίσης το κόστος για να μείνεις είναι μηδενικό σχεδόν. Μόνο ό,τι φας κ ό,τι πιεις.
Τώρα πάντως δεν ξέρω τί παίζει από κόσμο. Πήγα και φέτος το πρώτο σ-κ. Είχε σχεδόν 10000 φοιτητές, αλλα όσο πάει κ πέφτει.
Το προτείνω αν θες να πας πάντως!!

giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάω συνέχεια τα τελευταία 7 χρόνια! (μόνο φέτος δεν πήγα λόγω εξεταστικής....)
Το πρώτο (και το 2ο) σκ γίνεται της π....ς!
Θέλει γερά νεύρα να αντέξεις τον κόσμο, τις ουρές, τη μπίχλα.... αλλά αξίζει με 1000!!!!
Αν πας τέτοια εποχή, είναι χαλαρά τα πράγματα. Ζεστό νερό, καθαρές τουαλέτες, μεγάλες μερίδες στη λέσχη...
Χαλαρή κατάσταση....
Αλλά πιστεύω πως επιβάλεται μια φορά στη ζωή σου να πας στον πανικό....
Είναι εμπειρία....
Niyia
Διάσημο μέλος

Εμείς εδώ στην Αθήνα δεν έχουμε κάτι αντίστοιχο βρε παιδιά?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto
Περιβόητο μέλος

Νταξ έχω πάει σε κάμπινγκ που έχει φοιτητές αλλά όχι και να γίνεται τέτοιος χαμός.
Προτιμώ την παρέα και μόνο.
Και με την τουαλέτα έχω ένα (μεγάλο) πρόβλημα

Niyia
Διάσημο μέλος

...
Και με την τουαλέτα έχω ένα (μεγάλο) πρόβλημα![]()
Εγώ να δεις τι πρόβλημα έχω

Αλλά στο ποσείδι ε... μια φορά αξίζει να πάς έστω κ για λίγο, μόνο για την φάση

Στην Αθήνα δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο ε?

Idril
Πολύ δραστήριο μέλος

Ααααχ, θέλω να ξαναγίνω (προπτυχιακή!) φοιτήτρια...
Niyia
Διάσημο μέλος

Το Ποσείδι είναι καλή φάση. (Για πολύ λίγες μέρες βέβαια γιατί τοση βαβούρα και μπίχλα δεν αντέχεται για πολύ, αλλά και για 2 μέρες να πας δεν το ξεχνας εύκολα, μάλλον, δεν το ξεχνάς ΠΟΤΕ...)
Ααααχ, θέλω να ξαναγίνω (προπτυχιακή!) φοιτήτρια...
αυτό ξαναπές το ΠΡΟπτυχιακή (αχχχχχχχχχχχχ!!!) γιατί το ΜΕΤΑπτυχιακή...καμία σχέση όμως

shaman
Πολύ δραστήριο μέλος

Τι είν' αυτό ρε παιδιά.
Ε.
Niyia
Διάσημο μέλος

Τι είν' αυτό ρε παιδιά.
Είναι φοιτητικό κάμπινγκ στο 1ο πόδι της Χαλκιδικής.
Συχνάζουν συνήθως οι φοιτητές από τα πανεπιστήμια κ ΤΕΙ της Βορείου Ελλάδος (κ όχι μόνο της Βορείου

shaman
Πολύ δραστήριο μέλος

Πρώτο από δεξια ή αριστερά?
Niyia
Διάσημο μέλος

Εξάλλου στο δεξί πόδι δεν πατάει ούτε θηλυκή μύγα

Idril
Πολύ δραστήριο μέλος

shaman
Πολύ δραστήριο μέλος

Vkey
Επιφανές μέλος

Συχνάζουν συνήθως οι φοιτητές από τα πανεπιστήμια κ ΤΕΙ της Βορείου Ελλάδος (κ όχι μόνο της Βορείου) αμέσως μετά την εξεταστική του Ιουνίου, γίνεται τρελός "χαβαλές" κ είναι πολύ φθηνό.
Και όσοι είχαν κάποτε φίλες-φίλους φοιτητές στην Θεσσαλονίκη

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.