Μου έχει τύχει να ξεκινήσω για τη δουλειά, ήμουν σε μια σχετική κατηφόρα πριν μπω σε κεντρικό δρόμο και το φρένο απλά δεν έπιανε. Σαν να κόπηκε ξαφνικά ο ιμάντας ή το λαστιχάκι. Ευτυχώς πήγαινα σιγά και έβαλα σιγά σιγά χειρόφρενο.
Πάντως εξαιτίας παπουτσιού πράγματι τράκαρα κάποια στιγμή. Εγώ σε πλατεία ήθελα να σταματήσω γιατί είχε προτεραιότητα αυτός που έμπαινε στην πλατεία και δεν μπόρεσα να φρενάρω λόγω παπουτσιού και ένας με μηχανή έπεσε κάτω (όχι με δύναμη γιατί πηγαίναμε σιγά). Ήρθε το ανακριτικό της τροχαίας, αυτός είπε οτι δεν έχει χτυπήσει κι οτι αρνείται να έρθει ασθενοφόρο, θα πήγαινε είπε έτσι κι αλλιώς στο νοσοκομείο να δει ένα φίλο του που ήταν άρρωστος. Μετά από κάνα χρόνο μού έρχεται εξώδικο που έλεγε οτι μετά αυτός πήγε στο νοσοκομείο και του βρήκαν οτι κάτι είχε πάθει και ζητούσε αποζημίωση, πήρα τον ασφαλιστή και μου είπε οτι αυτά τα λύνουν οι ασφαλιστικές.
Οπότε να θυμάστε οτι αν χτυπήσετε πρέπει να το πείτε εκείνη την ώρα, αν υπογράψετε οτι δεν έχετε χτυπήσει, μετά δεν μπορείτε να ζητήσετε τίποτα.
Κι άλλες ιστορίες έχω.
Δεν έκανες δήλωση ατυχήματος εκείνη την ώρα;
Η τροχαία δεν έκανε καταγραφή για να εχεις το αντίγραφο της από το συμβάν;
Μου κάνει εντύπωση ολο αυτό ....
Οι σφαλιστικές σε καλύπτουν σε τέτοιες περιπτώσεις ΜΟΝΟ αν εχεις κάνει την συγκεκριμένη ώρα δήλωση ατυχήματος και φυσικά ΑΝ έχεις νομική κάλυψη που πολλοί λένε σιγά μην την βάζεις γιατί ανεβαίνει το κόστος αλλά δεν ξέρουν ότι είναι ότι πιο σημαντικό...
Έπειτα εφόσον αυτός πήγε μετέπειτα νοσοκομείο δεν τον καλύπτει πουθενά αυτό το χαρτί αν στην επιτόπια καταγραφή δήλωνε ότι ειναι εντάξει...
Μπάζει από παντού η όλη ιστορία και εφόσον δεν έχεις κανένα νέο πάει να πει δεν προχώρησε.
Το ότι έχεις νομική κάλυψη δεν σημαίνει ότι τελείωσε η ταλαιπωρία σου .
Τρεχεις με δικαστηρια απλα γλυτωνεις το κοστος του δικηγορου ...
Όσο για τα ατυχήματα ουκ ολίγα, οι καταγραφές που ασχολουμε και οι πραγματογνωμοσηνες γι αυτούς τους λόγους δεκάδες θα έλεγα και συνήθως γίνετε όταν πάει να πατηθεί φρένο και μπερδεύεται ή σαγιονάρα, το πέδιλο, το πατακι ή ή σολα του παπουτσιού ειναι τρακτεροτη και αντίστοιχα τρακτεροτο το πεταλ του φρενου...μαγκωνει άσχημα..
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Οκτωβρίου 2022
Σχετικό - άσχετο μιας που μιλάτε για ασφάλειες που σας έσωσαν κυριολεκτικά: κάποιος που οδηγεί ποδήλατο εντός πόλης, μήπως τον συμφέρει να κάνει κάποιου είδους ασφάλιση;
Εννοώ για την περίπτωση που προκαλέσει ο ίδιος ατύχημα μεταξύ αυτοκινήτων, όχι απαραίτητα να πάει να σκοτώσει άλλον ή να σκοτωθεί μόνος του
Όχι δεν μπορεί εδώ τώρα μετά από πολύ αγώνα καταφέραμε και εντάχθηκαν τα ηλεκτρικά...
Έτσι και έκανες ατύχημα με ηλεκτρικό το μόνο που θα έπρεπε να κάνεις είναι τον σταυρό σου στην κυριολεξία γιατί ΚΑΜΙΑ ασφαλιστική δεν σε καλύπτει εφόσον αυτός ο όρος ακόμα και τώρα δεν υπάρχει σε πολλα συμβόλαια ...
Πολλές δικλείδες υπάρχουν όπως τα συμβόλαια από φυσικές καταστροφές..
Αν ήταν όλα τόσο εύκολα δεν θα είχε μείνει ούτε μια ασφαλιστική όρθια με τις αποζημιώσεις που θα έπρεπε να πληρώνει..
Ότι ατύχημα και α κάνετε ακόμα και αν ο άλλος σας πει δεν πειράζει ΠΑΝΤΑ θα καλείται τροχαία για καταγραφή..
Ξέρετε πόσοι έφυγαν γιατί δήθεν ήταν εντάξει και μετά τους ερχόταν ειδοποιητηριο να πληρώσουν την ζημιά του αλλου ΕΝΩ δεν έφταιγαν καν ;
Μην εμπιστεύεστε κανέναν και τίποτα...