StefKarla
Νεοφερμένο μέλος
Η StefKarla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα.

23-10-22

12:32
Σας έχει τύχει ποτέ να γλιστρήσει η να μπερδευτεί στο φρένο το παπούτσι που φορούσατε και να μην μπορείτε να φρενάρετε;
Πως το αντιμετωπίσατε?
Πως το αντιμετωπίσατε?
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.492 μηνύματα.

23-10-22

12:37
Σε κάποια φάση στην εθνική οδό είχε μπερδευτεί το πατάκι με το φρένο και λίγο με το γκάζι, οπότε έπρεπε να σταματήσω και να το φτιάξω.
Το καλό της όλης υπόθεσης ήταν ότι η εθνική οδός είναι μεγάλος και βολικος δρόμος, κι έτσι άνοιξα αλαρμ και σιγά-σιγά σταματούσα στη ΛΕΑ.
Αν το πάθαινα μέσα στην πόλη, πιθανότατα θα σήκωνα το χειρόφρενο.
Btw, μην φοράτε παντόφλες, τακούνια και μην είστε ξυπόλυτοι όταν οδηγείτε!
Το καλό της όλης υπόθεσης ήταν ότι η εθνική οδός είναι μεγάλος και βολικος δρόμος, κι έτσι άνοιξα αλαρμ και σιγά-σιγά σταματούσα στη ΛΕΑ.
Αν το πάθαινα μέσα στην πόλη, πιθανότατα θα σήκωνα το χειρόφρενο.
Btw, μην φοράτε παντόφλες, τακούνια και μην είστε ξυπόλυτοι όταν οδηγείτε!
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.650 μηνύματα.

23-10-22

12:46
δεν μου έχει τύχει ποτέ. 

Ryuzaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πολιτικός μηχανικός. Έχει γράψει 1.967 μηνύματα.

23-10-22

14:01
Οχι ακριβως, αλλα μου εχει τυχει στην εθνικη εν κινησει, να βραχυκυκλωσει το αμαξι η μοναδα A/C και να μην περνει με τιποτα μπρος, με αποτελεσμα να κολησουν ολα τα υδραυλικα συστηματα (τιμονι, φρενα).
Χειροφρενο πανω-κατω μεχρι να σταματησει το αυτοκινητο.
Χειροφρενο πανω-κατω μεχρι να σταματησει το αυτοκινητο.

23-10-22

16:19
Μου έχει τύχει να ξεκινήσω για τη δουλειά, ήμουν σε μια σχετική κατηφόρα πριν μπω σε κεντρικό δρόμο και το φρένο απλά δεν έπιανε. Σαν να κόπηκε ξαφνικά ο ιμάντας ή το λαστιχάκι. Ευτυχώς πήγαινα σιγά και έβαλα σιγά σιγά χειρόφρενο.
Πάντως εξαιτίας παπουτσιού πράγματι τράκαρα κάποια στιγμή. Εγώ σε πλατεία ήθελα να σταματήσω γιατί είχε προτεραιότητα αυτός που έμπαινε στην πλατεία και δεν μπόρεσα να φρενάρω λόγω παπουτσιού και ένας με μηχανή έπεσε κάτω (όχι με δύναμη γιατί πηγαίναμε σιγά). Ήρθε το ανακριτικό της τροχαίας, αυτός είπε οτι δεν έχει χτυπήσει κι οτι αρνείται να έρθει ασθενοφόρο, θα πήγαινε είπε έτσι κι αλλιώς στο νοσοκομείο να δει ένα φίλο του που ήταν άρρωστος. Μετά από κάνα χρόνο μού έρχεται εξώδικο που έλεγε οτι μετά αυτός πήγε στο νοσοκομείο και του βρήκαν οτι κάτι είχε πάθει και ζητούσε αποζημίωση, πήρα τον ασφαλιστή και μου είπε οτι αυτά τα λύνουν οι ασφαλιστικές.
Οπότε να θυμάστε οτι αν χτυπήσετε πρέπει να το πείτε εκείνη την ώρα, αν υπογράψετε οτι δεν έχετε χτυπήσει, μετά δεν μπορείτε να ζητήσετε τίποτα.
Κι άλλες ιστορίες έχω.
Πάντως εξαιτίας παπουτσιού πράγματι τράκαρα κάποια στιγμή. Εγώ σε πλατεία ήθελα να σταματήσω γιατί είχε προτεραιότητα αυτός που έμπαινε στην πλατεία και δεν μπόρεσα να φρενάρω λόγω παπουτσιού και ένας με μηχανή έπεσε κάτω (όχι με δύναμη γιατί πηγαίναμε σιγά). Ήρθε το ανακριτικό της τροχαίας, αυτός είπε οτι δεν έχει χτυπήσει κι οτι αρνείται να έρθει ασθενοφόρο, θα πήγαινε είπε έτσι κι αλλιώς στο νοσοκομείο να δει ένα φίλο του που ήταν άρρωστος. Μετά από κάνα χρόνο μού έρχεται εξώδικο που έλεγε οτι μετά αυτός πήγε στο νοσοκομείο και του βρήκαν οτι κάτι είχε πάθει και ζητούσε αποζημίωση, πήρα τον ασφαλιστή και μου είπε οτι αυτά τα λύνουν οι ασφαλιστικές.
Οπότε να θυμάστε οτι αν χτυπήσετε πρέπει να το πείτε εκείνη την ώρα, αν υπογράψετε οτι δεν έχετε χτυπήσει, μετά δεν μπορείτε να ζητήσετε τίποτα.
Κι άλλες ιστορίες έχω.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

23-10-22

16:53
Εμένα μου έχει τύχει στο μάθημα οδήγησης να μην μπαίνει η ταχύτητα στη μέση της Συγγρού. Έπαθα ένα μικρό πανικό στην αρχή αλλά μετά το βρήκα και όλα καλά.
Πολλά τέτοια συμβαίνουν καθημερινά όταν είσαι οδηγός, το θέμα είναι να μην χάσεις τη ψυχραιμία σου καθώς τότε έρχονται τα χειρότερα. Εγώ να πω την αλήθεια είμαι fan του αυτόματου αυτοκινήτου καθώς κακά τα ψέματα σε γλυτώνει από πολλούς μπελάδες / κινδύνους.
Πολλά τέτοια συμβαίνουν καθημερινά όταν είσαι οδηγός, το θέμα είναι να μην χάσεις τη ψυχραιμία σου καθώς τότε έρχονται τα χειρότερα. Εγώ να πω την αλήθεια είμαι fan του αυτόματου αυτοκινήτου καθώς κακά τα ψέματα σε γλυτώνει από πολλούς μπελάδες / κινδύνους.
Ryuzaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πολιτικός μηχανικός. Έχει γράψει 1.967 μηνύματα.

23-10-22

17:16
Ο καλυτερος τροπος να σπασεις τα δοντια σου, εχοντας συνηθισει σε χειροκινητο, οταν μπερδεψεις το φρενο με τον συμπλεκτη που απουσιαζειΕγώ να πω την αλήθεια είμαι fan του αυτόματου αυτοκινήτου καθώς κακά τα ψέματα σε γλυτώνει από πολλούς μπελάδες / κινδύνους.

Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.

23-10-22

18:34
Ο πατέρας μου είναι ασφαλιστής, το πόσες ιστορίες έχει ακούσει ή έχει βρεθεί εκεί... Μια φορά πήγε να δει ένα ατύχημα, ένα αμάξι αναποδογύρισε και βρέθηκε στη ταράτσα ενός σπιτιού. Το σπίτι βρισκόταν χαμηλά από το δρόμο και έτσι ο δρόμος με τη ταράτσα του σπιτιού είναι στο ίδιο ύψος.Μου έχει τύχει να ξεκινήσω για τη δουλειά, ήμουν σε μια σχετική κατηφόρα πριν μπω σε κεντρικό δρόμο και το φρένο απλά δεν έπιανε. Σαν να κόπηκε ξαφνικά ο ιμάντας ή το λαστιχάκι. Ευτυχώς πήγαινα σιγά και έβαλα σιγά σιγά χειρόφρενο.
Κι άλλες ιστορίες έχω.
Και μένα πολλές φορές δεν μου μπαίνει η πρώτη ή η όπισθεν στο κιβώτιο αλλά μικρό το κακό γιατί συμβαίνει όταν είμαι ακίνητος.Εμένα μου έχει τύχει στο μάθημα οδήγησης να μην μπαίνει η ταχύτητα στη μέση της Συγγρού. Έπαθα ένα μικρό πανικό στην αρχή αλλά μετά το βρήκα και όλα καλά.
Οι γονείς μου έχουν 2 αυτοκίνητα 1 με χειροκίνητο και 1 με αυτόματο κιβώτιο. Τα έχω οδηγήσει και τα 2. Καλό το αυτόματο κιβώτιο αλλα μόνο για μέσα στη πόλη γιατί στη εθνική οδό δεν συνεργάζεται καλά στις προσπερασεις με αποτέλεσμα να προτιμώ το χειροκίνητο κιβώτιο να έχω το έλεγχο του αυτοκινήτου.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

23-10-22

19:06
Στο όλα τα αυτοκίνητα (αυτόματα, χειροκίνητα) φρένο και γκάζι τα πατάς με το δεξί πόδι, ενώ τον συμπλέκτη (χειροκίνητο) με το αριστερό. Δεν θα μπερδευτείς λόγω συνήθειας.Ο καλυτερος τροπος να σπασεις τα δοντια σου, εχοντας συνηθισει σε χειροκινητο, οταν μπερδεψεις το φρενο με τον συμπλεκτη που απουσιαζει![]()
Το χειρότερο που μου έχει τύχει ήταν "τραυματισμός" γέρου, που όπως τη himela μετά τη σύγκρουση περπατούσε κανονικά και μετά από 6 μήνες μου ήρθε εξώδικο. Τότε κατάλαβα ότι οι αυτόπτες μάρτυρες είναι αναξιόπιστοι και συνήθως παίρνουν το δρόμο του ευάλωτου. Πήγαινα με 20 σε δρόμο που το αντίθετο ρεύμα ήταν γεμάτο και πετάγεται ξαφνικά από τα σταματημένα αυτοκίνητα χωρίς να ελέγξει. Τελικά τα βρήκαν οι ασφαλιστικές και ο γέρος έφαγε 20.000 από την ασφαλιστική μου. Πιστεύω ότι τους βρίσκουν δικηγόροι από τις καταγραφές των αστυνομικών και τους ωθούν να πάνε δικαστικά. Δεν εξηγείται αλλιώς.
Μην οδηγάτε ανασφάλιστοι γιατί θα το πληρώνετε μια ζωή στην περίπτωση που γίνει η στραβή.
StefKarla
Νεοφερμένο μέλος
Η StefKarla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα.

23-10-22

19:08
Με τι παπούτσι οδηγούσες όταν χτύπησες την μηχανή?Μου έχει τύχει να ξεκινήσω για τη δουλειά, ήμουν σε μια σχετική κατηφόρα πριν μπω σε κεντρικό δρόμο και το φρένο απλά δεν έπιανε. Σαν να κόπηκε ξαφνικά ο ιμάντας ή το λαστιχάκι. Ευτυχώς πήγαινα σιγά και έβαλα σιγά σιγά χειρόφρενο.
Κι άλλες ιστορίες έχω.

23-10-22

21:20
Υποθέτω κάποιο τύπου σανδάλι χωρίς κράτημα πίσω κι έτσι γλύστρησε το πόδι και δεν έφτασε στο φρένο. Από τότε οδηγώ μόνο με παπούτσι που έχει κράτημα - δέσιμο πίσω και ποτέ τακούνι αφού μπορεί να πιαστεί στο χαλάκι και να μην μπορείς να αντιδράσεις.Με τι παπούτσι οδηγούσες όταν χτύπησες την μηχανή?
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

23-10-22

21:32
Σχετικό - άσχετο μιας που μιλάτε για ασφάλειες που σας έσωσαν κυριολεκτικά: κάποιος που οδηγεί ποδήλατο εντός πόλης, μήπως τον συμφέρει να κάνει κάποιου είδους ασφάλιση;
Εννοώ για την περίπτωση που προκαλέσει ο ίδιος ατύχημα μεταξύ αυτοκινήτων, όχι απαραίτητα να πάει να σκοτώσει άλλον ή να σκοτωθεί μόνος του
Εννοώ για την περίπτωση που προκαλέσει ο ίδιος ατύχημα μεταξύ αυτοκινήτων, όχι απαραίτητα να πάει να σκοτώσει άλλον ή να σκοτωθεί μόνος του

Guest 528707
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

24-10-22

07:38
Δεν έκανες δήλωση ατυχήματος εκείνη την ώρα;Μου έχει τύχει να ξεκινήσω για τη δουλειά, ήμουν σε μια σχετική κατηφόρα πριν μπω σε κεντρικό δρόμο και το φρένο απλά δεν έπιανε. Σαν να κόπηκε ξαφνικά ο ιμάντας ή το λαστιχάκι. Ευτυχώς πήγαινα σιγά και έβαλα σιγά σιγά χειρόφρενο.
Κι άλλες ιστορίες έχω.
Η τροχαία δεν έκανε καταγραφή για να εχεις το αντίγραφο της από το συμβάν;
Μου κάνει εντύπωση ολο αυτό ....
Οι σφαλιστικές σε καλύπτουν σε τέτοιες περιπτώσεις ΜΟΝΟ αν εχεις κάνει την συγκεκριμένη ώρα δήλωση ατυχήματος και φυσικά ΑΝ έχεις νομική κάλυψη που πολλοί λένε σιγά μην την βάζεις γιατί ανεβαίνει το κόστος αλλά δεν ξέρουν ότι είναι ότι πιο σημαντικό...
Έπειτα εφόσον αυτός πήγε μετέπειτα νοσοκομείο δεν τον καλύπτει πουθενά αυτό το χαρτί αν στην επιτόπια καταγραφή δήλωνε ότι ειναι εντάξει...
Μπάζει από παντού η όλη ιστορία και εφόσον δεν έχεις κανένα νέο πάει να πει δεν προχώρησε.
Το ότι έχεις νομική κάλυψη δεν σημαίνει ότι τελείωσε η ταλαιπωρία σου .
Τρεχεις με δικαστηρια απλα γλυτωνεις το κοστος του δικηγορου ...
Όσο για τα ατυχήματα ουκ ολίγα, οι καταγραφές που ασχολουμε και οι πραγματογνωμοσηνες γι αυτούς τους λόγους δεκάδες θα έλεγα και συνήθως γίνετε όταν πάει να πατηθεί φρένο και μπερδεύεται ή σαγιονάρα, το πέδιλο, το πατακι ή ή σολα του παπουτσιού ειναι τρακτεροτη και αντίστοιχα τρακτεροτο το πεταλ του φρενου...μαγκωνει άσχημα..
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Όχι δεν μπορεί εδώ τώρα μετά από πολύ αγώνα καταφέραμε και εντάχθηκαν τα ηλεκτρικά...Σχετικό - άσχετο μιας που μιλάτε για ασφάλειες που σας έσωσαν κυριολεκτικά: κάποιος που οδηγεί ποδήλατο εντός πόλης, μήπως τον συμφέρει να κάνει κάποιου είδους ασφάλιση;
Εννοώ για την περίπτωση που προκαλέσει ο ίδιος ατύχημα μεταξύ αυτοκινήτων, όχι απαραίτητα να πάει να σκοτώσει άλλον ή να σκοτωθεί μόνος του![]()
Έτσι και έκανες ατύχημα με ηλεκτρικό το μόνο που θα έπρεπε να κάνεις είναι τον σταυρό σου στην κυριολεξία γιατί ΚΑΜΙΑ ασφαλιστική δεν σε καλύπτει εφόσον αυτός ο όρος ακόμα και τώρα δεν υπάρχει σε πολλα συμβόλαια ...
Πολλές δικλείδες υπάρχουν όπως τα συμβόλαια από φυσικές καταστροφές..
Αν ήταν όλα τόσο εύκολα δεν θα είχε μείνει ούτε μια ασφαλιστική όρθια με τις αποζημιώσεις που θα έπρεπε να πληρώνει..
Ότι ατύχημα και α κάνετε ακόμα και αν ο άλλος σας πει δεν πειράζει ΠΑΝΤΑ θα καλείται τροχαία για καταγραφή..
Ξέρετε πόσοι έφυγαν γιατί δήθεν ήταν εντάξει και μετά τους ερχόταν ειδοποιητηριο να πληρώσουν την ζημιά του αλλου ΕΝΩ δεν έφταιγαν καν ;
Μην εμπιστεύεστε κανέναν και τίποτα...

24-10-22

08:40
Μα καλά, εννοείται αυτό, αφού σού λέω ήρθε ανακριτικό της τροχαίας. Εντωμεταξύ αυτό έγινε πριν 20 χρόνια. Δεν έμαθα ποτέ τί έγινε με αυτόν τον τύπο. Κατάλαβα οτι εκείνη την ώρα βιαζόταν και μετά σκέφτηκε να πάρει αποζημίωση.Δεν έκανες δήλωση ατυχήματος εκείνη την ώρα;
Guest 528707
Επισκέπτης

24-10-22

11:33
Τωρα πλεον οι ασφαλιστηκες εχουν εξελίξει πολυ τα συστηματα τους ..Μα καλά, εννοείται αυτό, αφού σού λέω ήρθε ανακριτικό της τροχαίας. Εντωμεταξύ αυτό έγινε πριν 20 χρόνια. Δεν έμαθα ποτέ τί έγινε με αυτόν τον τύπο. Κατάλαβα οτι εκείνη την ώρα βιαζόταν και μετά σκέφτηκε να πάρει αποζημίωση.
Η καταγραφη γινετε επιτοπου με ταμπλετ τα οποια ειναι συνδεμενα και στελνονται απευθειας ολα τα στοιχεια ,απο επιτοπιες φωτο μεχρι και υπευθυνη δηλωση για το ποιος φταει εκεινη την ωρα και τι απαιτησεις εχει ..
Γινεται μια πρωτη αλλα και πολυ καθαροστικη πραγματογνωμοσυνη και βαση αυτης κρινεται αν θα προχωρηση σε αναθεση- εκτιμητη για την επισκευη της ζημιας ή της αποζημειωσης οταν υπαρχουν τυχων αλλες ζημιες
Και ολο αυτο ακριβως γιατι πολλοι πηγαιναν απιτι τους και νομιζαν οτι τοσο ευκολα η εκαστοτε ασφαλεια θα τους αποζημειωση ...
Ειμαστε στον τομεα αυτο αισιος 25 χρονια και πραγματικα οσο εχουν την δεδομενη στιγμη σφίξει τα πραγματα δεν το εχω ξαναδει και ειναι επομενο εφοσον πολλες ασφαλιστικες που δεν ειναι τοσο καλα εξοπλισμενες φαλίρισαν μεσα σε μια νυχτα ....
Δεν εμαθες γιατι πολυ απλα η πρωτη του κινηση απορρίφθηκε αυτοματα εφοσον δεν πηγε εκεινη την ωρα νοσοκομειο

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.061 μηνύματα.

24-10-22

13:19
@Margarita 00 έκανα ένα google search χθες και βρήκα ότι παίζουν ασφαλείες για ποδήλατα πχ για σωματικες βλαβες μέχρι 30k, υλικές ζημιές μεχρι 15k, καλύψει οδοντιατρικων εξόδων ξέρω γω μέχρι 500 EUR and so on με 25 ευρώ το χρόνο ή κάτι τέτοιο. Αυτές οι ασφάλειες τι είναι δηλαδή, αξίζει να τις κάνεις αν εχεις ηλεκτρικό;
Guest 528707
Επισκέπτης

24-10-22

14:31
Δεν είμαι ασφαλιστρια Πέτρο, συνεργάζομαι με τις ασφαλιστικές σε ότι αφορά τις πραγματογνωμοσυνες και τις επιτόπιες καταγραφές ατυχημάτων και βάση το αποτέλεσμα που λαμβάνω αν καλύπτονται ή όχι οι εκάστοτε ασφαλισμένοι τα ξέρω όλα αυτά.@Margarita 00 έκανα ένα google search χθες και βρήκα ότι παίζουν ασφαλείες για ποδήλατα πχ για σωματικες βλαβες μέχρι 30k, υλικές ζημιές μεχρι 15k, καλύψει οδοντιατρικων εξόδων ξέρω γω μέχρι 500 EUR and so on με 25 ευρώ το χρόνο ή κάτι τέτοιο. Αυτές οι ασφάλειες τι είναι δηλαδή, αξίζει να τις κάνεις αν εχεις ηλεκτρικό;
Το νούμερο ένα θέμα πλέον που αντιμετωπίζω ειναι οτι αλλα τους λένε οι ασφαλιστές των πελατών μου και άλλα τελικά έχουν υπογράψει στο συμβόλαιο και στο τέλος ενώ νομίζουν οτι ειναι καλυμμένοι υπάρχουν αυτά τα ψηλά γράμματα που τα βλέπεις δυστηχως αφού την έχεις πάθει την ζημιά.
Μπορείς να κάνεις μια γενική ασφάλεια και να βάλεις ότι όρο θες εσύ μέσα.
Επικοινώνησε με ένα ασφαλιστή και βάση τις καλύψεις που θες θα σου βγάλει ένα πακέτο.
Πρόσεχε όμως τα ψηλα γράμματα,εσένα ξεφεύγει το ασφαλιστήριο από το κομμάτι οδική κάλυψη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Scandal
- charmander
- StefKarla
- AnnaVrt12
- User2350
- Panagiotis849
- Ilma
- Dreamer_SW
- camil
- jj!
- J.Cameron
- Joji
- Δροσουλίτης
- Εχέμυθη
- Paragontas7000
- fourkaki
- johnsala
- American Economist
- fmarulezkd
- Unboxholics
- chester20080
- Ryuzaki
- Meow
- louminis
- Miranda32
- Μαυρίκιος
- Viedo
- Citylights
- GeorgePap2003
- giannhs2001
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.