dooo
Διακεκριμένο μέλος

γιατί έβαζες κεραίες στο βουνό?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος

Βάζω και υπόστεγα άν σε ένδιαφέρει, εγώ με τον πατέρα μου φτιάξαμε του σπιτιού, εκείνος ανέβαζε πράγματα και εγώ τα έφτιαχνα στήριζα, βήδωνα κλπκλπ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Βρες βρομερε τύπε άλλο εγώ άλλο εσύ, με σπίτι 120 τετραγωνικά θα μάθουν ανατομία άν τα σταματήσουν θα έχουν καλό δάσκαλό, εγώ έμαθα άρμεγμα όργωμα, και να βάζω κεραιες στο βουνό, κάτι είναι και αυτό![]()
Εντιτ.....
εκτός από τις κεραίες, τα υπόλοιπα τα ξέρω κι εγώ......

mania
Επιφανές μέλος

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

ότι δεν καταλαβαίνεις με ρωτάς φυσικά....
είναι μία κάτοψη και 4 όψεις του χώρου
φυσικά απ τη στιγμή που δεν έχω πλακάκια και διαστάσεις αυτών, το σχέδιο είναι κατά προσέγγιση.
Μια σωστή μελέτη, βγαίνει βάση των πλακιδίων που έχουν επιλεγεί ώστε να συμπίπτουν κατά την τοποθέτηση οι αρμοί με εσοχές ή εξοχές κι άλλες σημαντικές περασιές
Για την ώρα, απλά η τοποθέτηση των ειδών υγιεινής στον χώρο, όπως θα το έκανα αν ήταν δικό μου

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Τι αριστούργημα είναι αυτό;
Ειλικρινά είναι τέλειο Κουέ μου, δεν ξέρω πως να σε ευχαριστήσω, όχι απλά μου έδωσες ιδέες, αλλά βρήκες λύσεις σε όλα τα μικροπροβλήματα !!!!
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Καλά δεν σε πιστεύω....
Τι αριστούργημα είναι αυτό;
Ειλικρινά είναι τέλειο Κουέ μου, δεν ξέρω πως να σε ευχαριστήσω, όχι απλά μου έδωσες ιδέες, αλλά βρήκες λύσεις σε όλα τα μικροπροβλήματα !!!!
αλήθεια το λες? αν ναι... χαίρομαι

μόλις αποφασίσεις το είδος, το χρώμα και τις διαστάσεις των πλακιδίων δώστα μου ώστε να βγάλουμε το οριστικά σωστό σχέδιο (αν σκοπεύεις να το κρατήσεις αυτό) με διαστάσεις και να σου υπολογίσω και τα τετραγωνικά που θα χρειαστείς

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Μόλις προχωρήσω, θα ενημερώσω για περισσότερες λεπτομέρειες.

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Το δερμα με τι υφασμα ταιριαζει?

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

έχε υπόψη σου ότι είναι ως επί το πλείστον χειμωνιάτικο "ύφασμα"
Giovanna
Επιφανές μέλος

θ ατο κανεις και στο δωματιο μουυυυυυ?
misslittledevil
Επιφανές μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

εννοείς σχέδια σαν το μπάνιο του Ανδρέα?KE εισαι φοβερη!!!!!!
θ ατο κανεις και στο δωματιο μουυυυυυ?

Αν ναι, χρειάζομαι αρκετό χρόνο....
ήδη έχω γειώσει ένα μπάνιο εδώ και καιρό

Τι χρόνο παράδοσης μου δίνεις?

Το πλέον οικονομικό κι εύκολο κι εύχρηστο αν θες να μπλέξεις ύφασμα είναι τα μαξιλάρια και οι μαξιλάρεςΕχω δερματινους καναπεδες για το σαλονι, σε μπεζ χρωμα.. Θελω να το ταιριαξω και με κατι αλλο στο καινουριο σπιτι, αλλα δεν ξερω τι ειναι αυτο το αλλο.![]()
Πολλά διαφορετικά σχήματα και χρώματα....
Κυρίως με χοντρό ύφασμα και ένα δυο μεγάλα γούνινα

Είναι όμως επαναλαμβάνω χειμωνιάτικο ντεκόρ...
Για πιο ανοιξιάτικο καλοκαιρινό, θα περιοριστείς σε λίγα λινά
Με το μπεζ ταιριάζουν πάρα πολλά χρώματα, ανάλογα το γενικότερο ύφος
Μπορείς να το κάνεις αρχοντικό βάζοντας στοιχεία κόκκινα και μπορντώ
Μπορείς να το κάνεις πιο νεανικό με πορτοκαλιά και μωβ
Μπορείς να το κάνεις ρομαντικό με συγκεκριμένες ροζ αποχρώσεις και λεπτομέρειες χρυσό
Κι άλλα τέτοια

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Το πλέον οικονομικό κι εύκολο κι εύχρηστο αν θες να μπλέξεις ύφασμα είναι τα μαξιλάρια και οι μαξιλάρες
Πολλά διαφορετικά σχήματα και χρώματα....
Κυρίως με χοντρό ύφασμα και ένα δυο μεγάλα γούνινα
Είναι όμως επαναλαμβάνω χειμωνιάτικο ντεκόρ...
Για πιο ανοιξιάτικο καλοκαιρινό, θα περιοριστείς σε λίγα λινά
Με το μπεζ ταιριάζουν πάρα πολλά χρώματα, ανάλογα το γενικότερο ύφος
Μπορείς να το κάνεις αρχοντικό βάζοντας στοιχεία κόκκινα και μπορντώ
Μπορείς να το κάνεις πιο νεανικό με πορτοκαλιά και μωβ
Μπορείς να το κάνεις ρομαντικό με συγκεκριμένες ροζ αποχρώσεις και λεπτομέρειες χρυσό
Κι άλλα τέτοια![]()
Σ' ευχαριστω πολυ ΚΕ.

Giovanna
Επιφανές μέλος

θα βγαλω φωτο αν ειναι, θα σου στειλω και διαστασεις και θα σου πω και τα επιπλα που ειχα, που θα πεταξω, και τι σκοπευω να παρω, να μου πεις τη γνωμη σου.
αν θες να κανεις και σχεδιο, κανε.. κανενα προβλημα.
εγω γνωμη θελω βασικα, απο καποιον εμπειρο και που να πιανει το ματι του,(εδω μαλλον και το χερι του!) ωστε να μου πει καμια ιδεα να εξοικονομησω χωρο..
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

όταν είσαι έτοιμη δώσε φωτό μέσω της gallery και διαστάσεις και το φτιάχνουμε και το δωματιάκι σου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.