Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.110 μηνύματα.

17-09-24

18:19
Moλις νιυ ηρθε μηνυμα απο το 112 οτι ειναι σε εξελιξη πυρκαγια ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗς ΜΟΤΟΡΟΙΛ απομακρυνθητε απο την περιοχη...ξερετε τι εστι μοτοροιλ ναι;
Βεβαια σε ολη την περιοχη το στελνουν...αγιοι θεοδωροι κινδυνευουν πιο πολυ...αλλα ειναι πολυ σοβαρο νομιζω
Ρε παιδια βγηκα στο μπαλκονι και βλεπω εναν καταμαυρο καπνο μπροστα..τι στο καλο; Αυτο δεθχνει κοντα μου!
Βεβαια σε ολη την περιοχη το στελνουν...αγιοι θεοδωροι κινδυνευουν πιο πολυ...αλλα ειναι πολυ σοβαρο νομιζω
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ρε παιδια βγηκα στο μπαλκονι και βλεπω εναν καταμαυρο καπνο μπροστα..τι στο καλο; Αυτο δεθχνει κοντα μου!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.110 μηνύματα.

17-09-24

18:24
2η ειδιποιηση να φυγπυμε..φανταζομαι δεν εννοουν στο Λουτρακι..αλλα ειναι πολυ τρομκτικο,καταμαυρος καπνος λεμε..στο φεεις γινεται χαμος απο ομαδες Λουτρακιου
Αυτον τον μαυρο καπνο βλεπω πολυ εντονα απο το μπαλκονι μου
Μολις το ειπαν στην ΕΡΤ@Poirot
View attachment 138803
Μέσα στα refineries φωτιά;; Όντως αυτό είναι πολύ σοβαρό και τα media δεν έχουν πει κάτι ακόμα.
Παλι στην ΕΡΤ το λεει..![]()
Live Update: Πυρκαγιά στη Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους - Κλειστή η παλαιά εθνική οδός, κανονικά τα δρομολόγια του προαστιακού
Νωρίτερα είχε σταλεί μήνυμα από το 112 για εκκένωση της περιοχής - Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις επί τόπου - Μαρτυρίες κατοίκων για εκρήξειςwww.protothema.gr
ΕΛΛΑΔΑ
Φωτιά στις εγκαταστάσεις της Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους
![]()
H σελίδα ανανεώνεται αυτόματα
Μαύροι καπνοί από τη φωτιά στις εγκαταστάσεις
17/09/2024 18:25
Δείτε βίντεο
17/09/2024 18:23
Δείτε φωτογραφία
![]()
17/09/2024 18:21
Μεγάλη φωτιά στις εγκαταστάσεις της Motor Oil
Η κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι μεγάλη: Ηδη βρίσκονται επί τόπου 30 πυροσβέστες με επτά οχήματα, ενώ έχουν κινητοποιηθεί 2 εναέρια μέσ
Αυτον τον μαυρο καπνο βλεπω πολυ εντονα απο το μπαλκονι μου
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.846 μηνύματα.

17-09-24

18:27
Ωχ αυτό δεν είναι καλό.
www.alfavita.gr

Μεγάλη φωτιά σε εγκαταστάσεις της Motor Oil - Εκρήξεις και μαύροι καπνοί στην ατμόσφαιρα (Vid)
Μεγάλη φωτιά στις εγκαταστάσεις της Motor Oil - Συγκλονιστικά βίντεο
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

17-09-24

18:37
Στο μεταξυ ειχα βγει και προν στο μπαλκονι και εχε συννεφα κανονικα το τοπιο..αλλα εβλεοα χαμηλα πολυ μαυριλα και ελεγα δεν μπορει αυτο να ειναι κανονικο συννεφο,ψιλιαστηκα πυρκαγια αλλα σε καμια περιοτωση να βλεπω απο την μοτορ οολ
δειτε απο το μπαλκονι μου....εχει κανονικα συννεφα ο ουρανος αλλα εκει που ειναι ΜΕΣΑ στο γαλαζιο πλαισιο ειναι μαυροι καπνοι απο τους αγιους θεοδωρους!
δειτε απο το μπαλκονι μου....εχει κανονικα συννεφα ο ουρανος αλλα εκει που ειναι ΜΕΣΑ στο γαλαζιο πλαισιο ειναι μαυροι καπνοι απο τους αγιους θεοδωρους!
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.846 μηνύματα.

17-09-24

18:39

16.207 Aufrufe · 113 Reaktionen | ⚠️ΕΚΤΑΚΤΟ: μεγάλη #φωτιά στις εγκαταστάσεις της #MotorOil #ΑγιοιΘεοδωροι #AgioiTheodoroi | By Άγιοι Θεόδωροι / Agioi Theodoroi | Facebook
⚠️ΕΚΤΑΚΤΟ: μεγάλη #φωτιά στις εγκαταστάσεις της #MotorOil #ΑγιοιΘεοδωροι #AgioiTheodoroi
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.417 μηνύματα.

17-09-24

18:47
Μη βγαίνετε έξω αυτός ο καπνός είναι ο,τι χειρότερο, και αν είναι απαραίτητο μόνο με μάσκα.Στο μεταξυ ειχα βγει και προν στο μπαλκονι και εχε συννεφα κανονικα το τοπιο..αλλα εβλεοα χαμηλα πολυ μαυριλα και ελεγα δεν μπορει αυτο να ειναι κανονικο συννεφο,ψιλιαστηκα πυρκαγια αλλα σε καμια περιοτωση να βλεπω απο την μοτορ οολ
View attachment 138806
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

17-09-24

18:48
Σε ευχαριστω καρδια μου το ξερω,αλλα προς το παρον στο λουτρακι εδω δεν μυριζει κατι..απλα τον βλεπουμε...Μη βγαίνετε έξω αυτός ο καπνός είναι ο,τι χειρότερο, και αν είναι απαραίτητο μόνο με μάσκα.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.417 μηνύματα.

17-09-24

18:50
Από Λουτράκι φαίνεται τόσο πολύ;; Παναγία μουΣε ευχαριστω καρδια μου το ξερω,αλλα προς το παρον στο λουτρακι εδω δεν μυριζει κατι..απλα τον βλεπουμε...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

17-09-24

18:54
Καλε ναι λεμε...απο το μπαλκονι μου..φαντασου ειμαι απεναντι απο το κεντρο υγειας..στο κεντρο ειμαι..απλα 4 δρομους παραλληλους απο τον κεντρικο.Από Λουτράκι φαίνεται τόσο πολύ;; Παναγία μου
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.

17-09-24

18:54
Ρε δεν πάμε καλά ρε... Να γίνει καμια μαλακία στη Μοτοροιλ να παρει μαζι της ολη την Κορινθία.
Καλά το λεω εγω, με σελοτεηπ βαστιεται σε ενα κομματι αυτή η χώρα.
American Economist
Επιφανές μέλος

17-09-24

18:55
Ρε δεν πάμε καλά ρε... Να γίνει καμια μαλακία στη Μοτοροιλ να παρει μαζι της ολη την Κορινθία.
Το πιο αστείο είναι ότι δεν έχουν κλείσει την Εθνική Οδο, περνούν τα αυτοκίνητα και δίπλα καίγονται τα διυλιστήρια. Καμια ευθύνη ρε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

17-09-24

18:55
Και κακης ποιοτητας σελοτειπ.Καλά το λεω εγω, με σελοτεηπ βαστιεται σε ενα κομματι αυτή η χώρα.

Στο μεταξυ εχει και δικα της πυροσβεστικα οχηματα η μοτορ οιλ..δεν ξερω τι θα γινοταν αν δεν τα ειχε και περιμενα με μονο απο την πυροσβεστικη.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.197 μηνύματα.

17-09-24

19:00
Ατομικη ευθυνη, νουδουλα, πέρνα μονος σου απέξω, αμα κανει μπαμ ζητα αποζημιωση απο το αμάξι σου. Αυτο θα φταίει.Το πιο αστείο είναι ότι δεν έχουν κλείσει την Εθνική Οδο, περνούν τα αυτοκίνητα και δίπλα καίγονται τα διυλιστήρια. Καμια ευθύνη ρε.
Φαντασου αν έχει δικά της οχήματα με γρηγορη αποκριση και έφτασε σε αυτο το σημειο η κατάσταση, τι μαλακία πρέπει να γινε.Και κακης ποιοτητας σελοτειπ.
Στο μεταξυ εχει και δικα της πυροσβεστικα οχηματα η μοτορ οιλ..δεν ξερω τι θα γινοταν αν δεν τα ειχε και περιμενα με μονο απο την πυροσβεστικη.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

17-09-24

19:01
Οταν λεμε δικα της..εννοουμε ιδιωτικα..οχι της πυροσβεστικης εξω απο την μοτοροιλ.Λογικα ξεκινησαν αυτα να σβηνουν και ηρθαν και τα δημοσια πυροσβεστικα..φαντασου να μην υπηρχαν αυτα ΜΕΣΑ στην μοτοροιλ.Ατομικη ευθυνη, νουδουλα, πέρνα μονος σου απέξω, αμα κανει μπαμ ζητα αποζημιωση απο το αμάξι σου. Αυτο θα φταίει.
Φαντασου αν έχει δικά της οχήματα με γρηγορη αποκριση και έφτασε σε αυτο το σημειο η κατάσταση, τι μαλακία πρέπει να γινε.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

17-09-24

19:01
Μόνο Κόρινθος; Άνετα θα πάρει μέχρι τα ΜέγαραΡε δεν πάμε καλά ρε... Να γίνει καμια μαλακία στη Μοτοροιλ να παρει μαζι της ολη την Κορινθία.
Έχει κλείσει η παλιά πάντως.Το πιο αστείο είναι ότι δεν έχουν κλείσει την Εθνική Οδο, περνούν τα αυτοκίνητα και δίπλα καίγονται τα διυλιστήρια. Καμια ευθύνη ρε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

17-09-24

19:02
Που να φτασει και στον Ασπροπυργο τι εχει να γινει...Μόνο Κόρινθος; Άνετα θα πάρει μέχρι τα Μέγαρα

Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

17-09-24

19:03
ΠανηγύριΠου να φτασει και στον Ασπροπυργο τι εχει να γινει...![]()

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

17-09-24

19:05
Στο μεταξυ οντως μπειτε στο λινκ να δειτε κατω κατω το βιντεο απο οδηγο ρε παιδια στον θεο σας...περνανε διπλα απο τα φλεγομενα διυλιστηρια..112 στειλανε σοτυς κατοικους...για τα αμαξια που περνανε διπλα..χεστηκαμε;
Ελλαδαρα λεμεεεεεεεεεεε!
Μπειτε ,δειτε και φριξτε.Βιντεο απο οδηγους
www.protothema.gr
Ελλαδαρα λεμεεεεεεεεεεε!

Live Update: Πυρκαγιά στη Motor Oil στους Αγίους Θεοδώρους - Κλειστή η παλαιά εθνική οδός, κανονικά τα δρομολόγια του προαστιακού
Νωρίτερα είχε σταλεί μήνυμα από το 112 για εκκένωση της περιοχής - Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις επί τόπου - Μαρτυρίες κατοίκων για εκρήξεις
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος

17-09-24

19:05
Έγινε έκρηξη σε "φούρνο" όπου διαλύονται οι ουσίες πρώτα πριν συνεχίσουν την επεξεργασία.Φαντασου αν έχει δικά της οχήματα με γρηγορη αποκριση και έφτασε σε αυτο το σημειο η κατάσταση, τι μαλακία πρέπει να γινε.
Πάντα έχει δική της πυροσβεστική ιδιωτική η motor oil για τέτοια περιστατικά, μετά έρχεται και η δημόσια υπηρεσία
Πουπουλινα μου ξέρεις πόσοι περνάνε παράνομα από τον δρόμο της μοτοροιλ (της εισόδου των διυλιστηρίων) για τυχόν να κόψουν δρόμο από/προς Κόρινθο (που σιγά τι κόβουν, τίποτα) και καμία ασφάλεια δεν σε καλύπτει αν τρακάρεις εκεί; (Συνέχεια τρακαρουν κατά την έξοδο προς αγίους Θεοδώρους οι λιγότερο γνώστες γιατί είναι απότομη η στροφή)Στο μεταξυ οντως μπειτε στο λινκ να δειτε κατω κατω το βιντεο απο οδηγο ρε παιδια στον θεο σας...περνανε διπλα απο τα φλεγομενα διυλιστηρια..112 στειλανε σοτυς κατοικους...για τα αμαξια που περνανε διπλα..χεστηκαμε;
Ελλαδαρα λεμεεεεεεεεεεε!
![]()
Νωρίτερα είχε σταλεί μήνυμα από το 112 για εκκένωση της περιοχής - Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις επί τόπου - Μαρτυρίες κατοίκων για εκρήξειςwww.protothema.gr
Δεν βάζει μυαλό ο κόσμος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

17-09-24

19:08
Τωρα εκλεισε η ΠΑΛΑΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΓΡΑΦΟΥΝ..νωρις το σκεφτηκαν μωρε
Απο εκρηξη κατα τη διαρκεια καθαρισμου...καποιος εκανε κατι λαθος .. αυτο ειναι σιγουρο.
![]()
Motor Oil: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά - Ολονύχτια επιφυλακή για την πλήρη κατάσβεση
Τρεις ελαφρά τραυματίες, ο ένας με εγκαύματα πρώτου βαθμού στα χέρια, στο νοσοκομείο της Κορίνθου - Ενεργοποιήθηκαν τα συστήματα ψύξης και πυρόσβεσης και απομονώθηκε το σημείο έναρξης - Δεν έφτασε σε δεξαμενές η φωτιά - Βίντεο και φωτογραφίεςwww.protothema.gr
Στο χώρο των παλιών διυλιστηρίων έχει ξεσπάσει η πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις της Motor Oil. Σύμφωνα με την εικόνα που έχουν έως αυτή την ώρα οι Αρχές, από την πυρκαγιά δεν απειλούνται έμφορτες δεξαμενές. Ωστόσο, η κατάσβεση θεωρείται δύσκολη επιχείρηση και ο σχεδιασμός είναι να γίνει διαβροχή όλης της περιμέτρου, προκειμένου να μην επεκταθεί πέρα από το σημείο που έχει ξεσπάσει. Ηδη, ο «πύργος» από τον οποίο ξεκίνησε η πυρκαγιά έχει πέσει.
![]()
Ηδη, επιχειρούν στη Motor Oil 47 πυροσβέστες με 17 οχήματα σε συνεργασία με τις δυνάμεις πυρόσβεσης της Motor Oil. Η φλόγα έχει πέσει, ωστόσο το μεγάλο πρόβλημα αυτή την ώρα είναι ο πυκνός μαύρος καπνός, που εμποδίζει τα τρία εναέρια μέσα που βρίσκονται επί τόπου, να επιχειρήσουν.
![]()
![]()
![]()
![]()
Καίει μαζούτ σε σωληνώσεις, ενώ κατά τις πρώτες εκτιμήσεις, η πυρκαγιά προκλήθηκε πιθανόν από έκρηξη κατά τη διάρκεια εργασιών (διαδικασία shut down), στο πλαίσιο της οποίας ο καθαρισμός πραγματοποιείται από τεχνίτες που εισέρχονται μέσα στη δεξαμενή.
![]()
![]()
![]()
Ηδη, σύμφωνα πάντα με την εικόνα που υπάρχει έως αυτή την ώρα για την κατάσταση, λειτουργούν τα συστήματα ψύξης, αλλά και τα πυροσβεστικά μέσα των εγκαταστάσεων του διυλιστηρίου, ενώ μεγάλη είναι η κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων. Ωστόσο η κατάσβεση της πυρκαγιάς θεωρείται πολύ δύσκολη, οπότε ο πρώτος στόχος των δυνάμεων που επιχειρούν εκεί είναι να μην επεκταθεί πέρα από το αρχικό σημείο της έναρξης.
Στο σημείο της πυρκαγιάς βρίσκονται ήδη 2 ασθενοφορα, προληπτικά, και έως τώρα δεν υπάρχει καμία αναφορά για τραυματία. Παράλληλα, εχουν τεθεί σε υψιστη ετοιμοτητα το νοσοκομειο Κορίνθου και το Θριάσιο.
Την ίδια ώρα, με εντολή της Πυροσβεστικής και του ΟΣΕ, η αμαξοστοιχία 1324 παραμένει στον σταθμό της Κινέτας και η αμαξοστοιχία 1327 παραμένει στον σταθμό της Κορίνθου, εξαιτίας πυρκαγιάς στην περιοχή της Ελευσίνας. Αναμένονται καθυστερήσεις και πιθανές ακυρώσεις δρομολογίων.
Οι πυροσβεστικές δυνάμεις θα "βρέξουν" γύρω γύρω για να μην επεκταθεί. Η φωτιά αυτή στο σημείο που είναι δύσκολα σβήνει, θα χρειαστεί αφρό και δεν είναι δεδομένο ότι και τα ελικόπτερα θα μπορέσουν να κάνουν ρίψεις, λόγω πυκνού καπνού. Η εικόνα λίγα λεπτά πριν από τις επτά ήταν ελάχιστα βελτιωμένη και συνεχίζει και καίει πολύ.
Απο εκρηξη κατα τη διαρκεια καθαρισμου...καποιος εκανε κατι λαθος .. αυτο ειναι σιγουρο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.