!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

είμαι τρελός, τ' ομολογώ...
Αμάν και πως για ένα σου βλέμμα,
διακαώς, σ' επιθυμώ...

Πάντως πράγματι κάνει σε γυφτέ ...
Δεν ξέρω ο υπολογιστής πρέπει να είναι μικρός και κομψός για μένα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι το ACER ASPIRE 8920G-834G32BN GEMSTONE BLUE
Πάντως γενικώς για τα acer δεν έχω ακούσει καλά πράγματα, αλλά εμένα με ικανοποιεί ως προς τα χαρακτηριστικά του... Πώς σας φαίνεται;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki
Διάσημο μέλος

Όταν παίρνεις laptop κοιτάς 2 πράγματα: ποιότητα κατασκευής και εγγύηση/υποστήριξη. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά, η εμφάνιση και λοιπά κουραφέξαλα είναι δευτερεύοντα.

Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να έχει το laptop έναν γερό επεξεργαστή Dual core. Εσύ τι θα πρότεινες; Κάποια μάρκα ή ακόμη και συγκεκριμένο μοντέλο...Μακρυά απο Acer, χαλαρά τα χειρότερα laptop της αγοράς.
Όταν παίρνεις laptop κοιτάς 2 πράγματα: ποιότητα κατασκευής και εγγύηση/υποστήριξη. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά, η εμφάνιση και λοιπά κουραφέξαλα είναι δευτερεύοντα.
Anarki
Διάσημο μέλος

nightwalker
Νεοφερμένο μέλος

Μακρυά απο Acer, χαλαρά τα χειρότερα laptop της αγοράς.
πολυ σωστα!γι αυτο το λογο πιστευω οτι τα dell θεωρουνται απ τα πρωτα σε ολο τον κοσμο!δν ειναι τυχαιο αλλωστε οτι η Τ/Υ τους ειναι απ τις καλυτερες.Και τα lenovo(πρωην IBM) πιστευω οτι ειναι αρκετα καλα!(αθανατα thinkpad αλλωστε!!)
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτός και

αυτός.
Παυλος
Νεοφερμένο μέλος

!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

Τι λές ρε άναρκι από πάντα Acer είχα και είμαι πολύ ευχαριστημένη...Αρχική Δημοσίευση από Anarki:Μακρυά απο Acer, χαλαρά τα χειρότερα laptop της αγοράς.
Παυλος
Νεοφερμένο μέλος

πολυ σωστα!γι αυτο το λογο πιστευω οτι τα dell θεωρουνται απ τα πρωτα σε ολο τον κοσμο!δν ειναι τυχαιο αλλωστε οτι η Τ/Υ τους ειναι απ τις καλυτερες.Και τα lenovo(πρωην IBM) πιστευω οτι ειναι αρκετα καλα!(αθανατα thinkpad αλλωστε!!)
δηλαδη τι να πουμε για τα μακ???:thanks:
Anarki
Διάσημο μέλος

Συγνώμη αλλά δεν θεωρώ μια 14χρονη με πολύ περιορισμένες τεχνικές γνώσεις ικανή να κρίνει την ποιότητα του laptop που χρησιμοποιεί.Τι λές ρε από πάντα Acer είχα και είμαι πολύ ευχαριστημένη...
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

Καταρχάς το δικό μου δεν είναι το μόνο λάπτοπ στο οποίο έχω δουλέψει...Θέλω να πώ και άλλοι φίλοι μου έχουν λάπτοπ και όχι acer και δεν μπορώ να πω ότι ήταν και η καλύτερη εμπειρία. Τώρα βέβαια έχω sony αλλά δεν μου φαίνεται να έχει και μεγάλες διαφορές. Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι δεν τα θεωρώ και τα χειρότερα. Αντίθετα είναι αρκετά καλά, έως πολύ. Την ποιότητα που έχει το λαπτοπ μου την γνωρίζω πολύ καλά με συγκρίσεις που κάνω με τα άλλα.Αρχική Δημοσίευση από Anarki:Συγνώμη αλλά δεν θεωρώ μια 14χρονη με πολύ περιορισμένες τεχνικές γνώσεις ικανή να κρίνει την ποιότητα του laptop που χρησιμοποιεί.
demerlad
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καταρχάς το δικό μου δεν είναι το μόνο λάπτοπ στο οποίο έχω δουλέψει...Θέλω να πώ και άλλοι φίλοι μου έχουν λάπτοπ και όχι acer και δεν μπορώ να πω ότι ήταν και η καλύτερη εμπειρία. Τώρα βέβαια έχω sony αλλά δεν μου φαίνεται να έχει και μεγάλες διαφορές. Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι δεν τα θεωρώ και τα χειρότερα. Αντίθετα είναι αρκετά καλά, έως πολύ. Την ποιότητα που έχει το λαπτοπ μου την γνωρίζω πολύ καλά με συγκρίσεις που κάνω με τα άλλα.
Anarki μην της πας κοντρα οταν θελει γινεται πολυ κακια

Ναι ναι βαλια συμφωνω τα acer ειναι τα καλυτερα laptop που κυκλοφορουν

fotini22589
Νεοφερμένο μέλος

whiteshadow
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.