Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

12-02-25

15:52
Με αφορμή το θέμα για τα φυτά του @Ουριήλ, το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ:
www.e-steki.gr
... και για να κρατήσουμε ξέχωρες τις συλλογές, ανοίγω αυτό το θέμα για φωτογραφίες ζώων!
Αρχίζω:
Ένας φωτογράφος κατάφερε να απαθανατίσει αυτό το σπάνιο είδος αγριόγατας.

Φύση, περιβάλλον και λουλούδια (φωτογραφίες και ιστορίες)
Υάκινθος ή ζουμπούλι (hyacinthus orientalis) Ιστορία Από την ελληνική μυθολογία ο Υάκινθος έχει πάρει το όνομα του από την τραγική ιστορια του Υακινθου, μαθητή και εραστή του θεού Απόλλωνα όπου δολοφονήθηκε από τον Ζεφυρο και από το αίμα του εμφανίστηκαν τα γνωστά λουλούδια. ιδιότητες Στην...
Αρχίζω:
Ένας φωτογράφος κατάφερε να απαθανατίσει αυτό το σπάνιο είδος αγριόγατας.
Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.

12-02-25

15:58
Μπορώ να βάλω και την ιρις μου;

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

12-02-25

16:11
Μπορείς, αλλά να ξέρεις ότι έχουμε κι αυτό!Μπορώ να βάλω και την ιρις μου;![]()
![]()

Φωτογραφίζοντας τα κατοικίδιά μας!
:) Άντε μιά και δέν έχουμε τί να κάνουμε άς δείξουμε ο ένας στον άλλο photos απο τα κατοικίδια μας. Τί λέτε καλή ιδέα?:hmm: Δεκτοί και αυτοί που δέν έχουν κατοικίδια αλλά θέλουν να σχολιάσουν
Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.

12-02-25

16:22
thanks! καλυτερα εκειΜπορείς, αλλά να ξέρεις ότι έχουμε κι αυτό!
![]()
Φωτογραφίζοντας τα κατοικίδιά μας!
:) Άντε μιά και δέν έχουμε τί να κάνουμε άς δείξουμε ο ένας στον άλλο photos απο τα κατοικίδια μας. Τί λέτε καλή ιδέα?:hmm: Δεκτοί και αυτοί που δέν έχουν κατοικίδια αλλά θέλουν να σχολιάσουνwww.e-steki.gr

chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.

12-02-25

16:56
Έχει νόημα να βάζουμε stock φωτογραφίες από άλλους όμως; Ο σκοπός του άλλου thread ειμαι φυση φυτά δέντρα λουλούδια και κατοικίδια που έχουμε βγάλει φωτο εμείς οι ίδιοι
Έτσι και τώρα θα περίμενα αυτό το thread να αφορά ζωα και πανίδα που έχουμε βγάλει εμείς φωτο αλλά δεν είναι κατοικίδια μας. Όχι έτοιμες φωτο παρμενες από άλλους που βρίσκονται ετσι κι αλλιώς στο ίντερνετ, δεν έχει φάση ετσι
Ποιο από τα δύο αφορα το thread;
Έτσι και τώρα θα περίμενα αυτό το thread να αφορά ζωα και πανίδα που έχουμε βγάλει εμείς φωτο αλλά δεν είναι κατοικίδια μας. Όχι έτοιμες φωτο παρμενες από άλλους που βρίσκονται ετσι κι αλλιώς στο ίντερνετ, δεν έχει φάση ετσι
Scandal
Διαχειριστής

12-02-25

17:37
Τα φυτά είναι εύκολη υπόθεση γιατί οι πιο πολλοί κάτι έχουμε ή βλέπουμε στο δρόμο, τώρα πόσοι βγάζουν φωτος ζώων πέρα από τα κατοικίδια τους;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.

10-03-25

20:25
Ουαου...τωρα ειδα το θεμα που ανοιξες Πετρο! Θα το τιμησω δεοντος!
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.444 μηνύματα.

10-03-25

20:56
Μια αρκτική αλεπού κουβαλάει τα αυγά -τρόπαιο από μία επιδρομή της σε φωλιά χήνας. Φιναλίστ 2017 στην κατηγορία: Πορτρέτα Ζώων. Φωτογραφία: Sergey Gorshkov/2017 Wildlife Photographer of the Year
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

10-03-25

21:00
Την παρακάτω τρελή πτήση μιας πανέμορφης κουκουβάγιας τού χιονιού, την κατέγραψε μια κάμερα κυκλοφορίας στο Μόντρεαλ...

10-03-25

22:34
Προσωπικά δεν έχω βάλει φωτογραφίες που έχω τραβήξει μόνη μου στο thread με την φύση και ασφαλώς το ίδιο θα γίνει κι εδώ.Έχει νόημα να βάζουμε stock φωτογραφίες από άλλους όμως; Ο σκοπός του άλλου thread ειμαι φυση φυτά δέντρα λουλούδια και κατοικίδια που έχουμε βγάλει φωτο εμείς οι ίδιοι
Είναι δυνατόν, για παράδειγμα, να έχουμε τραβήξει οι ίδιοι φωτογραφία ενός ανακόντα;
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.

10-03-25

22:42
Θα το ξαναπώ. Δεν υπάρχει thread που να ειναι αποκλειστικά για φωτογραφίες ζώων γενικά κάθε είδους που τραβηχτηκαν απο τα μέλη, ενώ υπάρχει για φυση δέντρα λουλούδια (δεν το λεει στον τίτλο του οτι ειναι φωτο απο μελη αλλα ολες εκει ειναι απο μελη καθως θεωρούν πως ειναι ευκολότερο να βγαλει καποιος φωτο λουλουδια παρα ζωα). Θεωρώ πολύ πιο χρήσιμο να βάζουμε τις δικές μας φωτογραφίες, έχει άλλη αξία. Προφανώς εδω δεν θα σου ζητούσα να βάλεις λιονταρια αν δεν έχεις πάει σε σαφαρι, αλλά κάλλιστα μπορείς να βάλεις πουλια έντομα άλογα σκύλους γάτες σαύρες φίδια γλάρους και ο,τι άλλο παρόμοιο ο δικός σου φακός τράβηξε σε ένα ταξίδι, σε ένα ζωολογικό, ή απλώς στο δρόμο.Προσωπικά δεν έχω βάλει φωτογραφίες που έχω τραβήξει μόνη μου στο thread με την φύση και ασφαλώς το ίδιο θα γίνει κι εδώ.
Είναι δυνατόν, για παράδειγμα, να έχουμε τραβήξει οι ίδιοι φωτογραφία ενός ανακόντα;
Το άλλο thread που υπάρχει αφορα τα δικα μας κατοικιδια, στο οποιο δεν μπορώ να βάλω κανένα από τα παραπάνω, ούτε καν τα οικοσιτα ζωα που βγάζω στο δρόμο καθώς δεν είναι τα δικά μου κατοικίδια. Πιστεύω γίνομαι κατανοητός.
Το να ανεβάζει ο καθένας ό,τι stock φωτογραφία παρμενη απο το ίντερνετ τι νόημα έχει να δείξει τι; Για να συζητάμε γενικώς και αοριστως ένα είδος ζώου αν μας αρεσει;
Πολύ περισσότερο νόημα έχει να τράβηξες εσύ την φωτογραφία και να σχολιάσουμε την ιστορία αυτής.
Για παράδειγμα πάνω σε αυτό που είπες, σκέψου ένας από εμάς να είχε καταφέρει να βγάλει όντως ένα περίεργο φίδι ακόμα και ανακόντα και να το ανεβαζε. Μπροστά στις άλλες θεϊκές stock φωτογραφίες national geographic τι αξία θα είχε; Ενώ κανονικά ειναι φωτο επιτευγμα για τον ίδιο.

10-03-25

23:01
Νομίζω ότι τα οικόσιτα ζώα που φωτογραφίζεις στον δρόμο, μια χαρά μπορείς να τα βάζεις εδώ.Θα το ξαναπώ. Δεν υπάρχει thread που να ειναι αποκλειστικά για φωτογραφίες ζώων γενικά κάθε είδους που τραβηχτηκαν απο τα μέλη, ενώ υπάρχει για φυση δέντρα λουλούδια (δεν το λεει στον τίτλο του οτι ειναι φωτο απο μελη αλλα ολες εκει ειναι απο μελη καθως θεωρούν πως ειναι ευκολότερο να βγαλει καποιος φωτο λουλουδια παρα ζωα). Θεωρώ πολύ πιο χρήσιμο να βάζουμε τις δικές μας φωτογραφίες, έχει άλλη αξία. Προφανώς εδω δεν θα σου ζητούσα να βάλεις λιονταρια αν δεν έχεις πάει σε σαφαρι, αλλά κάλλιστα μπορείς να βάλεις πουλια έντομα άλογα σκύλους γάτες σαύρες φίδια γλάρους και ο,τι άλλο παρόμοιο ο δικός σου φακός τράβηξε σε ένα ταξίδι, σε ένα ζωολογικό, ή απλώς στο δρόμο.
Το άλλο thread που υπάρχει αφορα τα δικα μας κατοικιδια, στο οποιο δεν μπορώ να βάλω κανένα από τα παραπάνω, ούτε καν τα οικοσιτα ζωα που βγάζω στο δρόμο καθώς δεν είναι τα δικά μου κατοικίδια. Πιστεύω γίνομαι κατανοητός.
Το να ανεβάζει ο καθένας ό,τι stock φωτογραφία παρμενη απο το ίντερνετ τι νόημα έχει να δείξει τι; Για να συζητάμε γενικώς και αοριστως ένα είδος ζώου αν μας αρεσει;
Πολύ περισσότερο νόημα έχει να τράβηξες εσύ την φωτογραφία και να σχολιάσουμε την ιστορία αυτής.
Για παράδειγμα πάνω σε αυτό που είπες, σκέψου ένας από εμάς να είχε καταφέρει να βγάλει όντως ένα περίεργο φίδι ακόμα και ανακόντα και να το ανεβαζε. Μπροστά στις άλλες θεϊκές stock φωτογραφίες national geographic τι αξία θα είχε; Ενώ κανονικά ειναι φωτο επιτευγμα για τον ίδιο.
Εγώ δεν είδα κάπου στο thread των λουλουδιών ότι πρέπει να είναι αποκλειστικά και μόνο δικές μας φωτογραφίες γι΄αυτό έψαξα και βρήκα φωτογραφίες των λουλουδιών που ήθελα και τις ανάρτησα.
Μην νομίζετε δηλαδή ότι λέω και ψέματα.
Τώρα ΟΚ, δεν θα το κάνουμε θέμα αλλά ξεκαθαρίστε το για να ξέρουν οι συμμετέχοντες τι ισχύει.
Σκόπευα πχ να βάλω φωτογραφία του Άι-άι.
Αν πρέπει να την έχουμε τραβήξει μόνοι μας, να μην την βάλω. Κατάλαβες;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.

19-03-25

20:23
Σε αντιδιαστολη με μια αλλη ''μαμα'' που εφαγε και τα 3 παιδια της για να κρατησει εναν μαλακα.
Μια φωτογραφία που απαθανατίζει τη στιγμή που μια μητέρα τσακάλι κυνηγάει έναν αετό που έχει απαγάγει το μικρό της. Οι εικόνες τραβήχτηκαν από τον φωτογράφο άγριας ζωής Ateeb Hussain, ο οποίος βρέθηκε στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή για να απαθανατίσει το τσακάλι σε δράση. Όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα, η φύση είναι βάναυση, αλλά αυτή τη φορά η ανατριχιαστική ιστορία είχε αίσιο τέλος.
Το μέρος είναι το Εθνικό Καταφύγιο Maasai Mara στην Κένυα, όπου ένας αετός πέταξε πάνω από ένα μικρό τσακάλι και το πήρε μακριά.
Ωστόσο, η μητέρα του ζώου καραδοκούσε και δεν άφησε το κουτάβι της να χαθεί. Είναι γνωστό ότι μετά από αυτό το περιστατικό, η μητέρα τσακάλι όχι μόνο έσωσε το φαινομενικά ατραυμάτιστο κουτάβι της, αλλά μπόρεσε επίσης να το κρύψει σε μια σπηλιά από τους λαθροκυνηγούς.
Via
The Beauty of Nature.
Μια φωτογραφία που απαθανατίζει τη στιγμή που μια μητέρα τσακάλι κυνηγάει έναν αετό που έχει απαγάγει το μικρό της. Οι εικόνες τραβήχτηκαν από τον φωτογράφο άγριας ζωής Ateeb Hussain, ο οποίος βρέθηκε στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή για να απαθανατίσει το τσακάλι σε δράση. Όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα, η φύση είναι βάναυση, αλλά αυτή τη φορά η ανατριχιαστική ιστορία είχε αίσιο τέλος.
Το μέρος είναι το Εθνικό Καταφύγιο Maasai Mara στην Κένυα, όπου ένας αετός πέταξε πάνω από ένα μικρό τσακάλι και το πήρε μακριά.
Ωστόσο, η μητέρα του ζώου καραδοκούσε και δεν άφησε το κουτάβι της να χαθεί. Είναι γνωστό ότι μετά από αυτό το περιστατικό, η μητέρα τσακάλι όχι μόνο έσωσε το φαινομενικά ατραυμάτιστο κουτάβι της, αλλά μπόρεσε επίσης να το κρύψει σε μια σπηλιά από τους λαθροκυνηγούς.
Via
The Beauty of Nature.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

19-03-25

20:34
Στρατώνι της Χαλκιδικής
Ο ιππόκαμπος και το...λάφυρό του...
Φωτογράφος : Νικόλας Σαμαράς (Ocean Photography Awards 2021)
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

19-03-25

20:36
Οι μασκες που εφτασαν γμτ...
Scandal
Διαχειριστής

19-03-25

20:41
Μικρός είχα ξετρελαθεί με αυτό το ζωάκι. Δεν ξέρω γιατί, το ζωγράφιζα συνέχεια!Στρατώνι της Χαλκιδικής
View attachment 146236
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

19-03-25

20:42
Και πώς την κρατάει το καημένο ε ; Σφιχτά, σφιχτά...Γύρευε τί να νομίζει ότι βρήκε...Οι μασκες που εφτασαν γμτ...
Τέτοιοι είμαστε...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

19-03-25

20:42
Βασικα ειναι πανεμορφο! Σαν γλυφιτζουρακι!Μικρός είχα ξετρελαθεί με αυτό το ζωάκι. Δεν ξέρω γιατί, το ζωγράφιζα συνέχεια!
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

19-03-25

20:43
Ναι, έχεις δίκιο !! Το λέγαμε και αλογάκι της Παναγιάς...Μικρός είχα ξετρελαθεί με αυτό το ζωάκι. Δεν ξέρω γιατί, το ζωγράφιζα συνέχεια!
Όλα τα παιδιά νομίζω το αγαπούσαμε πολύ. Και τώρα το αγαπάνε...
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα.

19-03-25

20:45
Δεν φτάνει που κουβαλάει και τα αυγά το λέτε και γλυφιτζουράκι... Καληνύχτα Κεμαλ (συγγνώμη δεν άντεξα, πάω πίσω στα μαθήματα)Βασικα ειναι πανεμορφο! Σαν γλυφιτζουρακι!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.