Φωτογραφίες ζώων - Wild & Cute: Από σαβάνες μέχρι σαλόνια!

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Δεν φτάνει που κουβαλάει και τα αυγά το λέτε και γλυφιτζουράκι... Καληνύχτα Κεμαλ (συγγνώμη δεν άντεξα, πάω πίσω στα μαθήματα)
Seahorse GIF by The Masked Singer
Κάτσε βρε παιδί...περίμενε λίγο, μη φεύγεις !!!

Με την καλή έννοια..."γλυκό όπως το γλειφιτζούρι"...

Ουριήλ

Διάσημο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα.
Κάτσε βρε παιδί...περίμενε λίγο, μη φεύγεις !!!

Με την καλή έννοια..."γλυκό όπως το γλειφιτζούρι"...
Δεν ήξερα ότι υπάρχει και κακή εννοια... Βλέπω ο Κεμάλ να μην ξυπνάει.

Πάντως πέρα από την πλάκα δεν έχω δει ποτέ, πάντα ήθελα να δω (και συνήθως πάω στη θάλασσα καθημερινά το καλοκαίρι :adventure:)

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Δεν ήξερα ότι υπάρχει και κακή εννοια... Βλέπω ο Κεμάλ να μην ξυπνάει.
Ξέρω ΄γω...λίγο θέλει, εδώ μέσα, να γίνει το κακό και είπα να διευκρινίσω καλού - κακού...:P
Πάντως πέρα από την πλάκα δεν έχω δει ποτέ, πάντα ήθελα να δω (και συνήθως πάω στη θάλασσα καθημερινά το καλοκαίρι :adventure:)
Κι εγώ έχω πολλά χρόνια να δω ή ν΄ ακούσω κάποιον να ΄χει δει. Δεν ξέρω τί συμβαίνει...

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.444 μηνύματα.
Τρισάθλιο ανθρώπινο είδος 😞

Μία αρκούδα του ήλιου, το μικρότερο είδος αρκούδας στον πλανήτη που απειλείται με την εξαφάνιση -από την αχαλίνωτη απόδοση, αλλά και από τη ζήτηση για τα όργανα τους που δημοσιεύονται στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική- φυλάσσεται πίσω από τα κάγκελα σε άθλιες συνθήκες στον ζωολογικό κήπο της Σουμάτρας στην Ινδονησία.
agriazoi.jpg

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.
Ποναει η ψυχη μου οταν τα βλεπει αυτα...απολυτα το εννοω.. :no:

Ουριήλ

Διάσημο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.031 μηνύματα.
Ποναει η ψυχη μου οταν τα βλεπει αυτα...απολυτα το εννοω.. :no:
Εμένα να δεις. Πονάει η ψυχή μου ολόκληρη όταν βλέπω και τους ανθρώπους αλλά αυτή είιμαστε. Αν μια μέρα αποκτήσω δύναμη θα σώσω όσες περισσότερες ψυχές μπορέσω και δεν μιλάω μόνο ως μελλοντικός γιατρός, αν όλα πάνε καλά, γιατί είμαστε και άνθρωποι

Τελευταία επεξεργασία:

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.
Πανεμορφα πλασματα!

Το σύνορο του λύγκα, Ίγκορ Μετέλσκι, Ρωσία

Νικητής, Ζώα στο Περιβάλλον τους

Οι κορυφαίες φωτογραφίες άγριας ζωής για το 2024-6

Ένας λύγκας τεντώνεται στο απογευματινό φως του ήλιου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια