Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

17-06-22

13:10
Θα τρελαθώωωω

Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.087 μηνύματα.

17-06-22

19:57
Χάζευα ένα παλιό αρχείο και βρήκα αυτές τις random φωτογραφίες με ζώα. Σας έχω από γαϊδούρι ως παγώνι 

Wonderkid
Διακεκριμένο μέλος
Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.732 μηνύματα.

17-06-22

23:06
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ζάκυνθος 2016
penelopenick
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 158 μηνύματα.

18-06-22

05:32
Τα πηγα μια τελευταια βολτα πριν να φυγω(2:30 το βραδυ) Τα δυο,ο ασπρος και ο μαυρος ειναι οι δικοι μου,ο Μπουμπης μου(14 χρονων ο λευκος) και ο Ρας μου(2,5 ετων) και μπροστα η Κανελλιτσα ενος φιλου μου(8 ετων). Βραδυ,σε ενα παρκακι της γειτονιας. Ειναι πολυ ηρεμα και ομορφα,ενιωσα και σημερα μαζι τους μια απελευθερωση που βγηκαμε καθως τελειωσα με πανελληνιες,αγγλικα κτλπ. Ηρθε η ωρα για ξεκουραση,για χαλαρωση,για προσωπικη αναζητηση. Ξερω πως θα μετανιωσω που το ανεβαζω,καθως θα το βλεπω καποια στιγμη οταν θα μου χει φυγει ο μπουμπης μου και θα κλαιω,αλλα αυτη ειναι η ζωη. Ολοι περαστικοι ειμαστε(ξερω σας εκανα την καρδια περιβολι). Τουλαχιστον χαιρομαι που τον εζησα,που τον ζω και που τον λατρευω. Θα ηθελα να δω και αλλες σας εικονες απο την τωρα καθημερινοτητα σας που προφανως εχει αλλαξει κατα πολυ ειδικα μετα απο πανελληνιες και γενικοτερα απο εναν κουραστικο χειμωνα και να περιγραψετε τα συναισθηματα σας. Καλημερα!
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.322 μηνύματα.

19-06-22

17:42
GeoCommand
Νεοφερμένο μέλος
Ο GeoCommand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 93 μηνύματα.

19-06-22

18:22
Marseille JUN/‘22

19-06-22

19:21
Πριν από κάτι μέρες πήγα μόνη μου σε ινδουιστικό ναό σε μια πόλη πολύ κοντά από αυτή που μένω (πρόσφατα μετακόμισα στην Ινδία). Αρχικά αντίκρισα κάτι γυναίκες να "ψάλλουν" και πραγματικά τραγουδούσαν υπέροχα, έκατσα και τις άκουγα κανένα δεκάλεπτο. Την πρώτη φορά που πήγα στο ναό, αν και είχα πάει διαβασμενη, ήμουν φουλ αγχωμενη καί τα έκανα όλα λάθος και δεν έζησα καθόλου την εμπειρία. Αφού έκανα μια μικρή βόλτα εκεί τριγύρω αποφάσισα να ξαναμπώ. Έκατσα εκεί μαζί με τον κόσμο που προσευχόταν και πραγματικά ήταν μία απίστευτη εμπειρία.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

19-06-22

20:09
Που ειναι αυτο καλε; Ελλαδα το αποκλειω και απο τα μπαλκονια και τα διαχωριστικα.ΠΟΥ;
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.528 μηνύματα.

19-06-22

22:52
Κι όμως, είναι Ελλάδα!Που ειναι αυτο καλε; Ελλαδα το αποκλειω και απο τα μπαλκονια και τα διαχωριστικα.ΠΟΥ;

Περαστική με αυτοκίνητο από την Ποσειδώνος , την είχα δει κάποιες φορές , με εντυπωσίασε.
Ώσπου μια φορά βρήκα ευκαιρία και την απαθανάτισα.

Έχει παραδίπλα κι έναν παρόμοιου στιλ ουρακοτάγκο:
Η γάτα όμως, μ'άρεσε καλύτερα.

Υ.Γ.Ο καλλιτέχνης έχω την εντύπωση Ιάπωνας(?) κι έχει φιλοτεχνήσει μια σειρά από παρόμοιες γάτες.
Τις βρήκα τυχαία και εκ των υστέρων στο google κάποια στιγμή τις πολύχρωμες γάτες του.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.322 μηνύματα.

21-06-22

12:51

Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

22-06-22

18:35
Γουρλοματα

Joji
Επιφανές μέλος

22-06-22

20:37
Λοιπόν, αυτό είναι ένα μωρό περιστέρι. Παρακαλώ.
Joji
Επιφανές μέλος

23-06-22

12:18
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.900 μηνύματα.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.900 μηνύματα.
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.120 μηνύματα.

29-06-22

18:49
Καραβοστάσι Θεσπρωτίας
Μπέλα βράκα (στα Σύβοτα Θεσπρωτίας).Αυτό που φαίνεται είναι μικρό νησάκι που περνάς απέναντι κολυμπώντας.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 332 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- Kate1914
- Reader
- American Economist
- Wonderkid
- Luludaki
- taketrance
- Scandal
- AggelikiGr
- pinkheart
- Μήτσος10
- touvlo
- fockos
- Ilma
- Varus
- giannhs2001
- A350
- Nexus4877
- Δροσουλίτης
- charmander
- Memetchi
- vasilis123321
- Paragontas7000
- NeosUser2023
- Joji
- Giorgkalo
- Jack of Spades
- Andante
- bouk0u
- BatGuin
- Hased Babis
- jellojina
- fmarulezkd
- chester20080
- SlimShady
- synthnightingale
- Εριφύλη
- Libertus
- anonymos3627
- TehWinnerGR
- linuxman
- Dr. Gl. Luminous
- melina_51
- Unboxholics
- camil
- GeorgePap2003
- Albert.123
- ghоul
- Bleach_enjoyer
- phleidhs
- bibliofagos
- Arianara S3
- Robelano
- Fernando_A
- jj!
- physicscrazy
- Βρεγμένη γάτα
- naturale
- χημεια4λαιφ
- johnsala
- Esperos1
- Thinkguy
- Dmzk
- Ariana2018
- kordella
- User2350
- afantos
- iew
- Dark_kronos
- Ωρορα
- papadocGR
- Indiana Jones
- synopsis
- urbanfairy
- Alessandra Eliza
- ilovekpop
- aggorf
- Jim175
- Christos1971
- Abiogenesis
- marww
- Human being
- emman89
- Ness
- iiTzArismaltor_
- dmav
- arko
- jims
- Μαυρίκιος
- roundi1985
- Helen06
- Nikoleta_Giann
- ggl
- medousa
- hirasawayui
- AnnaVrt12
- Γίδι
- parrot/παπαγάλος
- Rania00
- spring day
- tsiobieman
- Rosario15
- lepipini
- Εχέμυθη
- Sevasti
- alexd99
- art_of_poetry
- Idontknoww
- louminis
- Mexicanos
- J.Cameron
- _pathfinder_
- mpapa
- oups
- Galaxiarch
- bruh_234
- Dna7991
- Stelios725
- Sherlockina
- Dimitris2001
- Citylights
- Athens2002
- GeoCommand
- Viedo
- Magigi
- Johnny15
- Meow
- nimbus
- Forgetit
- το κοριτσι του μαη
- Έμμα
- Αρίκος
- Panagiotis849
- penelopenick
- Kostas_)
- aceon
- Pen_addict
- Ryuzaki
- Αντικειμενικός
- Mapas26
- L0st
- sofoula2430
- kiyoshi
- 1011
- Αναστασία197
- desp1naa
- CiNeFiL
- snowy
- Machiavelian
- Panos_02
- Mt73
- New member
- Isida
- mathboi
- GiorgosAsi
- Unseen skygge
- Ace of Spades
- Λολιτααα
- Theodora03
- nicole1982
- DeWiN
- grtt
- Earthquake
- igeorgeoikonomo
- Nikos 7
- Mhtrogoal
- fretoe
- harry akritas
- Nickx
- barkos
- Insertcoin
- Luke.
- McManus
- orchidea
- Slytherin
- Αλκης Κ.
- T C
- ΜαρίαΖΤ
- Βλα
- tslef8
- Vold
- uni77
- Κλημεντίνη
- element skate
- johnnyantony
- Εβανζελί
- Trolling Stones
- Μάρκος Βασίλης
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.