User2350
Δραστήριο μέλος
Ο Άκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 404 μηνύματα.

31-08-22

21:24
Ωωω το τραμ! Μου έχει λείψει!! Θενκς!!
Αν πας Γούβα στείλε και από κει!! Μου αρέσει παρά πολύ!!!
Αν πας Γούβα στείλε και από κει!! Μου αρέσει παρά πολύ!!!

meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Η meetmeinmontauk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11.796 μηνύματα.
Guest 201209
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

31-08-22

22:22
αν πω οτι δεν μου λειπει θα ειναι τεράστιο ψέμα. Θεσσαλονικιός που ζει στην Αθήνα
BaSO4
Δραστήριο μέλος
Η Δρ. Βουλίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 744 μηνύματα.

31-08-22

23:32
Ποιο απ' όλα σου λείπει;αν πω οτι δεν μου λειπει θα ειναι τεράστιο ψέμα. Θεσσαλονικιός που ζει στην Αθήνα
Guest 201209
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

31-08-22

23:33
το φαγητο, οι άνθρωποι, η ποιοτικη ζωη, γενικά οι χαλαροί ρυθμοί. Δεν μου λειπει η ανεργια της παντωςΠοιο απ' όλα δε σου λείπει;
BaSO4
Δραστήριο μέλος
Η Δρ. Βουλίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 744 μηνύματα.

31-08-22

23:39
Ααα οκευ, άλλο κατάλαβα, γιατί διάβασα λάθος. Εν τω μεταξύ, εκεί δεν είμαι στη Θεσσαλονίκη ακριβώς.το φαγητο, οι άνθρωποι, η ποιοτικη ζωη, γενικά οι χαλαροί ρυθμοί. Δεν μου λειπει η ανεργια της παντως
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.318 μηνύματα.

31-08-22

23:49
Μπανάκι στα Νιφορέικα σήμερα και τράβηξα μπόλικες φωτογραφίες. Anyhow, enjoy!
Gate4
Επιφανές μέλος
Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 25.523 μηνύματα.

01-09-22

12:11

Αθήνα

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.

01-09-22

12:14
Μπανάκι στα Νιφορέικα σήμερα και τράβηξα μπόλικες φωτογραφίες. Anyhow, enjoy!View attachment 107601
View attachment 107603View attachment 107604View attachment 107606View attachment 107607View attachment 107608View attachment 107609View attachment 107610View attachment 107611
Φανταστικές φωτό

taketrance
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο taketrance αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.222 μηνύματα.

04-09-22

10:26
Cotswolds, Αγγλία
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.

04-09-22

13:37
Ωραίο κλασικό Βρετανικό τοπίο.

04-09-22

19:33
Οι φωτογραφίες αυτές δεν αποτυπώνουν ούτε το 1/10 της ομορφιάς που αντίκρισα αυτό το σαββατοκύριακο. Κάναμε δύο day trips , με τους φίλους μου, το Σάββατο πήγαμε σε αυτή την υπέροχη θάλασσα καί σήμερα σε αυτή την κρεμαστή γέφυρα. Επίσης, σήμερα κάναμε canoe Kayak στον ποταμό καί μετά ξαναπήγαμε στη θάλασσα, που ουσιαστικά είναι το δέλτα ενός ποταμού που ενώνεται με τη θάλασσα για να βουτήξουμε μερικοί. Επομένως η Εχέμυθη επίσημα έκανε μπάνιο στην αραβική θάλασσα, καμία σχέση με τις δικές μας αλλά απ'τό ολότελα εγώ την Παναγιώταινα πολύ την ευχαριστήθηκα

Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα.

04-09-22

19:46
Ζήλεψα αρκετά. Αρκετό εξωτικό το τοπίο, η θάλασσα, οι φοίνικες. Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες. ΜπράβοΟι φωτογραφίες αυτές δεν αποτυπώνουν ούτε το 1/10 της ομορφιάς που αντίκρισα αυτό το σαββατοκύριακο. Κάναμε δύο day trips , με τους φίλους μου, το Σάββατο πήγαμε σε αυτή την υπέροχη θάλασσα καί σήμερα σε αυτή την κρεμαστή γέφυρα. Επίσης, σήμερα κάναμε canoe Kayak στον ποταμό καί μετά ξαναπήγαμε στη θάλασσα, που ουσιαστικά είναι το δέλτα ενός ποταμού που ενώνεται με τη θάλασσα για να βουτήξουμε μερικοί. Επομένως η Εχέμυθη επίσημα έκανε μπάνιο στην αραβική θάλασσα, καμία σχέση με τις δικές μας αλλά απ'τό ολότελα εγώ την Παναγιώταινα πολύ την ευχαριστήθηκα
View attachment 108052View attachment 108054View attachment 108055View attachment 108056View attachment 108057
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

04-09-22

19:52
Υπέροχο το μερος!Οι φωτογραφίες αυτές δεν αποτυπώνουν ούτε το 1/10 της ομορφιάς που αντίκρισα αυτό το σαββατοκύριακο. Κάναμε δύο day trips , με τους φίλους μου, το Σάββατο πήγαμε σε αυτή την υπέροχη θάλασσα καί σήμερα σε αυτή την κρεμαστή γέφυρα. Επίσης, σήμερα κάναμε canoe Kayak στον ποταμό καί μετά ξαναπήγαμε στη θάλασσα, που ουσιαστικά είναι το δέλτα ενός ποταμού που ενώνεται με τη θάλασσα για να βουτήξουμε μερικοί. Επομένως η Εχέμυθη επίσημα έκανε μπάνιο στην αραβική θάλασσα, καμία σχέση με τις δικές μας αλλά απ'τό ολότελα εγώ την Παναγιώταινα πολύ την ευχαριστήθηκα
View attachment 108052View attachment 108054View attachment 108055View attachment 108056View attachment 108057

BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

04-09-22

20:54

04-09-22

20:59
Ναι, δεν είχα ιδέα ότι η νότια Ινδία έχει τόσο τροπικά τοπία. και ειδικά να περπατάς μέσα από κάτι δρομάκια Με φοίνικες και να έχει πολύχρωμα σπίτια τριγύρω σου ναι, η αλήθεια είναι ότι το χάρηκαΖήλεψα αρκετά. Αρκετό εξωτικό το τοπίο, η θάλασσα, οι φοίνικες. Πολύ ωραίες οι φωτογραφίες. Μπράβο
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα.

04-09-22

21:04
Καταλαβαίνω για το πρώτο σκέλος δηλαδή το δρομάκι με φοίνικες, είχα πάει σε ένα Φοινικόδασος στη νότια Κρήτη και μου άρεσε πολύ και λίγο πέρα είχε ποτάμι και κάθισαμε με τις ώρες σε μια σκια, για το δεύτερο σκέλος με πολυχρώμα σπιτάκια δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν το έχω ζήσεικαι ειδικά να περπατάς μέσα από κάτι δρομάκια Με φοίνικες και να έχει πολύχρωμα σπίτια τριγύρω σου ναι, η αλήθεια είναι ότι το χάρηκα

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.520 μηνύματα.

05-09-22

21:00
Ενθυμήματα...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 332 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- American Economist
- Wonderkid
- rafaela11
- Luludaki
- taketrance
- Reader
- Scandal
- Kate1914
- AggelikiGr
- pinkheart
- Μήτσος10
- touvlo
- fockos
- Ilma
- Varus
- giannhs2001
- A350
- Nexus4877
- Δροσουλίτης
- charmander
- Memetchi
- vasilis123321
- Paragontas7000
- NeosUser2023
- Joji
- Giorgkalo
- Jack of Spades
- Andante
- bouk0u
- BatGuin
- Hased Babis
- jellojina
- fmarulezkd
- chester20080
- SlimShady
- synthnightingale
- Εριφύλη
- Libertus
- anonymos3627
- TehWinnerGR
- linuxman
- Dr. Gl. Luminous
- melina_51
- Unboxholics
- camil
- GeorgePap2003
- Albert.123
- ghоul
- Bleach_enjoyer
- phleidhs
- bibliofagos
- Arianara S3
- Robelano
- Fernando_A
- jj!
- physicscrazy
- Βρεγμένη γάτα
- naturale
- χημεια4λαιφ
- johnsala
- Esperos1
- Thinkguy
- Dmzk
- Ariana2018
- kordella
- User2350
- afantos
- iew
- Dark_kronos
- Ωρορα
- papadocGR
- Indiana Jones
- synopsis
- urbanfairy
- Alessandra Eliza
- ilovekpop
- aggorf
- Jim175
- Christos1971
- Abiogenesis
- marww
- Human being
- emman89
- Ness
- iiTzArismaltor_
- dmav
- arko
- jims
- Μαυρίκιος
- roundi1985
- Helen06
- Nikoleta_Giann
- ggl
- medousa
- hirasawayui
- AnnaVrt12
- Γίδι
- parrot/παπαγάλος
- Rania00
- spring day
- tsiobieman
- Rosario15
- lepipini
- Εχέμυθη
- Sevasti
- alexd99
- art_of_poetry
- Idontknoww
- louminis
- Mexicanos
- J.Cameron
- _pathfinder_
- mpapa
- oups
- Galaxiarch
- bruh_234
- Dna7991
- Stelios725
- Sherlockina
- Dimitris2001
- Citylights
- Athens2002
- GeoCommand
- Viedo
- Magigi
- Johnny15
- Meow
- nimbus
- Forgetit
- το κοριτσι του μαη
- Έμμα
- Αρίκος
- Panagiotis849
- penelopenick
- Kostas_)
- aceon
- Pen_addict
- Ryuzaki
- Αντικειμενικός
- Mapas26
- L0st
- sofoula2430
- kiyoshi
- 1011
- Αναστασία197
- desp1naa
- CiNeFiL
- snowy
- Machiavelian
- Panos_02
- Mt73
- New member
- Isida
- mathboi
- GiorgosAsi
- Unseen skygge
- Ace of Spades
- Λολιτααα
- Theodora03
- nicole1982
- DeWiN
- grtt
- Earthquake
- igeorgeoikonomo
- Nikos 7
- Mhtrogoal
- fretoe
- harry akritas
- Nickx
- barkos
- Insertcoin
- Luke.
- McManus
- orchidea
- Slytherin
- Αλκης Κ.
- T C
- ΜαρίαΖΤ
- Βλα
- tslef8
- Vold
- uni77
- Κλημεντίνη
- element skate
- johnnyantony
- Εβανζελί
- Trolling Stones
- Μάρκος Βασίλης
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.