Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.769 μηνύματα.

06-07-24

16:31
Πού είναι αυτό καλέ; Τρομερή παραλία!
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.042 μηνύματα.

06-07-24

16:32
Χαραμιδα ΛέσβουΠού είναι αυτό καλέ; Τρομερή παραλία!
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.769 μηνύματα.

06-07-24

16:34
Πλάκα κάνεις! Εμ, για αυτό κάτι με θύμιζε. Όντως υπέροχο μέρος είναι.Χαραμιδα Λέσβου
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.042 μηνύματα.

06-07-24

16:35
Καταπληκτικό νησί, κάθε εβδομάδα θα ανεβάζω θάλασσες, μπορεί και πιο συχνάΠλάκα κάνεις! Εμ, για αυτό κάτι με θύμιζε. Όντως υπέροχο μέρος είναι.

Kate1914
Διακεκριμένο μέλος

06-07-24

16:41
Άμα τύχει και πας καμιά φορά και στα Τσόνια, κάνε μας τη χάρη να ανεβάσεις και από εκεί. Είναι καταπληκτικά απ' όσο θυμάμαι.Καταπληκτικό νησί, κάθε εβδομάδα θα ανεβάζω θάλασσες, μπορεί και πιο συχνά![]()
Ουριήλ
Διάσημο μέλος

06-07-24

16:47
Εννοείται, είναι από τις καλύτερες παραλίες, μου κάνει εντύπωση που την γνωρίζεις!Άμα τύχει και πας καμιά φορά και στα Τσόνια, κάνε μας τη χάρη να ανεβάσεις και από εκεί. Είναι καταπληκτικά απ' όσο θυμάμαι.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος

06-07-24

16:51
Εε επειδή έχω πάει ρε και 'συ, αλλιώς πού να την ήξερα;Εννοείται, είναι από τις καλύτερες παραλίες, μου κάνει εντύπωση που την γνωρίζεις!

Ουριήλ
Διάσημο μέλος

06-07-24

16:53
Είναι λίγο απομονωμένη η συγκεκριμένη και νόμιζα ότι μόνο οι ντόπιοι την γνωρίζουμε λίγο πολύ αλλά εννοείται θα την ανεβάσω όταν πάωΕε επειδή έχω πάει ρε και 'συ, αλλιώς πού να την ήξερα;![]()

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.294 μηνύματα.

06-07-24

17:27
Καλά να περνάς αγόρι!

Πώς είναι το νερό; Εδώ που έκανα σήμερα το πρώτο μπάνιο μου για φέτος, ήταν κρύο.
Ουριήλ
Διάσημο μέλος

06-07-24

17:40
Επισης Ουλτρααα!Καλά να περνάς αγόρι!
Πώς είναι το νερό; Εδώ που έκανα σήμερα το πρώτο μπάνιο μου για φέτος, ήταν κρύο.

Αρκετά ωραία, είναι λίγο κρύα αλλά γρήγορα την συνηθίζεις, και το γεγονός που είναι πεντακάθαρη και μέχρι και με αέρα βλέπεις κατω την κάνει ακόμα πιο ελκυστική!
Πως είναι στην όμορφη Γαλλία; Θυμάμαι πριν κάποια χρόνια που είχα πάει αλλά στη νότια Γαλλία μου είχε κάνει εντύπωση το σμαραγδένιο χρώμα της θάλασσας
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.294 μηνύματα.

06-07-24

19:19
Εδώ που είμαι δεν έχω πρόσβαση σε θάλασσα, αλλά σε λίμνη. Ωραία ήταν, μου αρέσει γενικά το κολύμπι σε λίμνη/ποτάμι. Η συγκεκριμένη λίμνη ήταν πολύ καθαρή επίσης!Πως είναι στην όμορφη Γαλλία; Θυμάμαι πριν κάποια χρόνια που είχα πάει αλλά στη νότια Γαλλία μου είχε κάνει εντύπωση το σμαραγδένιο χρώμα της θάλασσας
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

06-07-24

19:28
Εδώ που είμαι δεν έχω πρόσβαση σε θάλασσα, αλλά σε λίμνη. Ωραία ήταν, μου αρέσει γενικά το κολύμπι σε λίμνη/ποτάμι. Η συγκεκριμένη λίμνη ήταν πολύ καθαρή επίσης!
![]()
Νεκρός 14χρονος από αμοιβάδα που τρώει τον εγκέφαλο - Είχε κολυμπήσει σε μολυσμένο νερό
Ένα 14χρονο αγόρι στην Ινδία πέθανε την Πέμπτη από μόλυνση που προκλήθηκε από μια αμοιβάδα που τρώει τον εγκέφαλο. Φέρεται να προσβλήθηκε ενώ κολυμπούσε σεwww.enikos.gr
Τα συμπτώματα μόλυνσης από αμοιβάδα που τρώει τον εγκέφαλο
Αυτή η μικροσκοπική αμοιβάδα βρίσκεται παγκοσμίως σε θερμά σώματα γλυκού νερού, συμπεριλαμβανομένων των λιμνών, των ποταμών

Ουριήλ
Διάσημο μέλος

06-07-24

19:35
Το φαντάζομαι, οπουδήποτε καλά είναι εφόσον σου δίνει μια δροσιά αν και θα ήθελα να δοκιμάσω να κολυμπήσω σε γλυκά νερά. Μπορείς να κανείς και πικ νικ μόλις τελειώσεις και να καθίσεις να απολαύσεις το φαγητό που έχεις φτιάξει και να διαβάσεις βιβλία, όνειροΕδώ που είμαι δεν έχω πρόσβαση σε θάλασσα, αλλά σε λίμνη. Ωραία ήταν, μου αρέσει γενικά το κολύμπι σε λίμνη/ποτάμι. Η συγκεκριμένη λίμνη ήταν πολύ καθαρή επίσης!
Θα υπήρχαν προειδοποίησης αν δεν ήταν καθαρή, Γαλλία είναι. Εντωμεταξύ βλέπω πόσους ανθρώπους να κολυμπούν σε θάλασσες δίπλα από λιμάνι, εκεί μπορεί να μην δεις αμοιβάδες αλλά ο,τι άλλο θέλεις το έχει

Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

06-07-24

19:42
(Νωρίς το θυμήθηκα, 20 μέρες μετά)
Εκεί είναι πάρα πολύ ωραία βράδυ και να έχει αέρα. Δεν ξέρω, νιώθεις μία ελευθερία.
Guest 991508
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

07-07-24

19:48
Ουριήλ
Διάσημο μέλος

07-07-24

19:59
Καμίνι Λέσβου

Kate1914
Διακεκριμένο μέλος

07-07-24

20:24
Ωραία και αυτό το μέρος, αλλά τα κολοκυθολούλουδα στην τελευταία φωτογραφία (πιστεύω να μην γελάστηκα και να είναι αυτά) είναι όλα τα λεφτά
Ουριήλ
Διάσημο μέλος

07-07-24

20:31
Όντως είναι κολοκυθολούλουδαΩραία και αυτό το μέρος, αλλά τα κολοκυθολούλουδα στην τελευταία φωτογραφία (πιστεύω να μην γελάστηκα και να είναι αυτά) είναι όλα τα λεφτά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 332 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- American Economist
- Wonderkid
- rafaela11
- Luludaki
- taketrance
- Reader
- Scandal
- Kate1914
- AggelikiGr
- pinkheart
- Μήτσος10
- touvlo
- fockos
- Ilma
- Varus
- giannhs2001
- A350
- Nexus4877
- Δροσουλίτης
- charmander
- Memetchi
- vasilis123321
- Paragontas7000
- NeosUser2023
- Joji
- Giorgkalo
- Jack of Spades
- Andante
- bouk0u
- BatGuin
- Hased Babis
- jellojina
- fmarulezkd
- chester20080
- SlimShady
- synthnightingale
- Εριφύλη
- Libertus
- anonymos3627
- TehWinnerGR
- linuxman
- Dr. Gl. Luminous
- melina_51
- Unboxholics
- camil
- GeorgePap2003
- Albert.123
- ghоul
- Bleach_enjoyer
- phleidhs
- bibliofagos
- Arianara S3
- Robelano
- Fernando_A
- jj!
- physicscrazy
- Βρεγμένη γάτα
- naturale
- χημεια4λαιφ
- johnsala
- Esperos1
- Thinkguy
- Dmzk
- Ariana2018
- kordella
- User2350
- afantos
- iew
- Dark_kronos
- Ωρορα
- papadocGR
- Indiana Jones
- synopsis
- urbanfairy
- Alessandra Eliza
- ilovekpop
- aggorf
- Jim175
- Christos1971
- Abiogenesis
- marww
- Human being
- emman89
- Ness
- iiTzArismaltor_
- dmav
- arko
- jims
- Μαυρίκιος
- roundi1985
- Helen06
- Nikoleta_Giann
- ggl
- medousa
- hirasawayui
- AnnaVrt12
- Γίδι
- parrot/παπαγάλος
- Rania00
- spring day
- tsiobieman
- Rosario15
- lepipini
- Εχέμυθη
- Sevasti
- alexd99
- art_of_poetry
- Idontknoww
- louminis
- Mexicanos
- J.Cameron
- _pathfinder_
- mpapa
- oups
- Galaxiarch
- bruh_234
- Dna7991
- Stelios725
- Sherlockina
- Dimitris2001
- Citylights
- Athens2002
- GeoCommand
- Viedo
- Magigi
- Johnny15
- Meow
- nimbus
- Forgetit
- το κοριτσι του μαη
- Έμμα
- Αρίκος
- Panagiotis849
- penelopenick
- Kostas_)
- aceon
- Pen_addict
- Ryuzaki
- Αντικειμενικός
- Mapas26
- L0st
- sofoula2430
- kiyoshi
- 1011
- Αναστασία197
- desp1naa
- CiNeFiL
- snowy
- Machiavelian
- Panos_02
- Mt73
- New member
- Isida
- mathboi
- GiorgosAsi
- Unseen skygge
- Ace of Spades
- Λολιτααα
- Theodora03
- nicole1982
- DeWiN
- grtt
- Earthquake
- igeorgeoikonomo
- Nikos 7
- Mhtrogoal
- fretoe
- harry akritas
- Nickx
- barkos
- Insertcoin
- Luke.
- McManus
- orchidea
- Slytherin
- Αλκης Κ.
- T C
- ΜαρίαΖΤ
- Βλα
- tslef8
- Vold
- uni77
- Κλημεντίνη
- element skate
- johnnyantony
- Εβανζελί
- Trolling Stones
- Μάρκος Βασίλης
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.