Δεν το έχω παρατηρήσει να πω την αλήθεια, αν και έχω να ταξιδεύσω 5 χρόνια με τα παλιά A320 και A321 να πω την αλήθεια, με A320neo δεν έχω ταξιδεύσει ποτέ αρα δεν έχω άποψη. Ούτε για Sky Express έχω άποψη, καθώς ταξιδεύω μόνο με Star Alliance ώστε να μαζεύω mile and bonus. Το αστείο είναι ότι χθες μαζί με την δικιά μου πτήση, αναχωρούσε ταυτόχρονα και η πτήση της Sky Express. Καθώς και οι 2 πτήσεις αναχώρησαν από Ηράκλειο στις 21:50 το βράδυ με ελάχιστα λεπτά διαφορά. Σε 1 μήνα πρώτα ο θεός πάω Στοκχόλμη για διακοπές Χριστουγέννων, πάλι με A321Neo της Aegean.
Στην αρχή είχα σκοπό να πάω Χανιά, όμως δεν είχε τόσες πολλές πτήσεις όσο για Ηράκλειο (η Aegean έχει 5 ημερήσιες) με αποτέλεσμα να μην μου βγαίνει ο χρόνος. Χθες στο Ηράκλειο είχα 9 ώρες γεμάτες, χρόνος που ήταν υπέρ αρκετός. Για Χανιά αν θυμάμαι καλά η τελευταία πτήση για Αθήνα ήταν στις 19:00, γεγονός που σήμαινε ότι θα είχα μόλις 6 ώρες για περιήγηση. Ένα καλό επίσης που είχε το Ηράκλειο είναι ότι το αεροδρόμιο είναι μέσα στην Πόλη, σκέψου ότι το ταξί με πήγε στην Κνωσό μέσα σε 10 λεπτά.