mindcircus
Περιβόητο μέλος
mindcircus
Περιβόητο μέλος
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Ένα περιστέρι στο λιμάνι της Αίγινας.
Αύριο φεύγω για διακοπές περίπου μια βδομάδα (νωρίς φέτος, αλλά για να προλάβουν να φύγουν και οι άλλοι συνάδελφοι - και μια βδομάδα μόνο, λόγω κρίσης).
Ελπίζω να επιστρέψω με αρκετές φωτογραφίες από τα Δωδεκάνησα, εκεί πηγαίνω κάθε χρόνο.
Θα έχω και ένα μικρό λάπτοπ φέτος μαζί μου, με όχι όμως και τόσο καλή οθόνη, και θα μπαίνω πότε-πότε στο στέκι.
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλες διακοπες & καλη ξεκουραση Δημητρη !!!![]()
Ένα περιστέρι στο λιμάνι της Αίγινας.
Αύριο φεύγω για διακοπές περίπου μια βδομάδα (νωρίς φέτος, αλλά για να προλάβουν να φύγουν και οι άλλοι συνάδελφοι - και μια βδομάδα μόνο, λόγω κρίσης).
Ελπίζω να επιστρέψω με αρκετές φωτογραφίες από τα Δωδεκάνησα, εκεί πηγαίνω κάθε χρόνο.
Θα έχω και ένα μικρό λάπτοπ φέτος μαζί μου, με όχι όμως και τόσο καλή οθόνη, και θα μπαίνω πότε-πότε στο στέκι.

Isiliel
Επιφανές μέλος
Liakouras
Δραστήριο μέλος

Μου αρέσει αρκετά. Είναι απο τις φωτογραφίες που ξυπνάνε με εκπληκτικό τρόπο θύμισες απο χωριό, παιδικά χρόνια... δεν ξέρω ίσως φταίει οτι έχω συνδέση έντονα τα παιδικά μου χρόνια κι την ξεγνιασιά τους με τα υπέροχα καλοκαίρια εκείνης της εποχής.
Γωνιά απο το σπίτι του καθενός μας στο χωριό, φώς απο το χωριό του καθενός μας... "καθαρό"...
Το μόνο που δεν μου κάθεται καλά προσωπικά είναι το κάθετο κάδρο. Θα προτιμούσα ίσως δύο ξεχωριστά τετράγωνα. Η ένα κάθετο 6Χ7 χωρίς τον κουρτινόδρομο.
Στα πλην η παραμόρφωση

Πολύ καλή προσπάθεια

Παρακάτω σου παραθέτω την δική μου τετράγωνη "άποψη" σε λίγο πειραγμένο έγχρωμο κι σε α/μ. Μην με παρεξηγείς έχω ένα κόλημα με το τετράγωνο φορμά.
Συνημμένα
Isiliel
Επιφανές μέλος

Όποιος θέλει να σχολιαστεί η φωτογραφία του, ή να λάβει δημόσια συμβουλές, συμφωνήσαμε πως θα το κάνει στο αντίστοιχο θέμα: Κριτική για τις φωτογραφίες μας.
Noisette
Περιβόητο μέλος

Το μόνο που δεν μου κάθεται καλά προσωπικά είναι το κάθετο κάδρο. Θα προτιμούσα ίσως δύο ξεχωριστά τετράγωνα. Η ένα κάθετο 6Χ7 χωρίς τον κουρτινόδρομο.
Στα πλην η παραμόρφωση
Πολύ καλή προσπάθεια
Παρακάτω σου παραθέτω την δική μου τετράγωνη "άποψη" σε λίγο πειραγμένο έγχρωμο κι σε α/μ. Μην με παρεξηγείς έχω ένα κόλημα με το τετράγωνο φορμά.
Αγαπητέ μου αρέσει πάρα πολύ η "παραλλαγή" σε τετράγωνο κάδρο. Η έγχρωμη. Κάτι με χαλούσε στην κάθετη. Σ'ευχαριστώ!

Η α/μ δεν μου αρέσει. Νομίζω πως χάνει πάρα πολύ.
@Isiliel: Έχεις δίκιο. Ωστόσο, δεν με πειράζει η κριτική του Ηλία.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Γι' αυτό και δεν την αφαίρεσα. Ωστόσο είναι υποχρέωσή μου να διευθετήσω θέματα που αφορούν τις συζητήσεις και σας ζητώ να σεβαστούμε όλοι τον διαχωρισμό ώστε να μπορεί ο καθένας να παραθέσει τις φωτογραφίες του, είτε εδώ απλά για να τις δούμε, είτε στο άλλο θέμα για σχολιασμό και κριτική.@Isiliel: Έχεις δίκιο. Ωστόσο, δεν με πειράζει η κριτική του Ηλία.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

eumorfia95
Νεοφερμένο μέλος

Aν δεν ανεβαίνουν πάνε στο https://imageshack.us/Παράθεση εικόνων:
Υπάρχουν δύο τρόποι παράθεσης εικόνων:
Εξωτερικό link φωτογραφίας: Εάν έχετε βρει κάποια εικόνα στον παγκόσμιο ιστό που θέλετε να μοιραστείτε με τους υπόλοιπους χρήστες του φόρουμ, θα πρέπει να αντιγράψετε καταρχάς τη διεύθυνσή της. Πατώντας δεξί κλικ επάνω στην εικόνα, ανατρέχουμε στην επιλογή:
- Ως εξωτερικό link από άλλη σελίδα
- Ως συνημμένο, από τον υπολογιστή σας
Copy Image location (για Internet Explorer και Firefox)
Copy Image Address (για Opera και Safari)
Copy Image URL (για Google Chrome)
Με αυτή την ενέργεια έχουμε αντιγράψει την διεύθυνση που παραπέμπει απευθείας στην εικόνα.
Επιστρέφοντας τώρα στο μήνυμά σας, για να την παραθέσετε δεν έχετε παρά να πατήσετε το εικονίδιοκαι να επικολλήσετε (με δεξί κλικ και paste), τη διεύθυνση που συλλέξατε παραπάνω. Η εικόνα θα παρουσιαστεί μέσα στο post σας, στη θέση που είχατε τον κέρσορα κατά την εισαγωγή της.![]()
Συνημμένο, από τον υπολογιστή σας Για να ανεβάσετε μια εικόνα που έχετε στον υπολογιστή σας, θα πρέπει να πατήσετε το εικονίδιο. Στο παράθυρο που θα σας ανοίξει, από την επιλογή "Μεταφορά αρχείου από τον Η/Υ" πατώντας browse, εντοπίζετε την εικόνα στον υπολογιστή σας και πατάτε "Ανέβασμα". Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, κλείνετε το παράθυρο διαχείρισης συνημμένων. Η εικόνα θα προστεθεί ως συνημμένο, στο τέλος του μηνύματός σας.![]()
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Για το imageshack λες;Κάτι τέτοιο προσπάθησα να κάνω στην προηγούμενη σελίδα και δεν ανοίγει τώρα καθόλου
Την κάνεις upload εκεί και εδώ κάνεις επικόλληση το forum code/url/δεθυμάμαιπωςτο λέει.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 332 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Kate1914
- AggelikiGr
- rafaela11
- pinkheart
- Μήτσος10
- Scandal
- Luludaki
- touvlo
- fockos
- Ilma
- Varus
- giannhs2001
- A350
- American Economist
- Nexus4877
- Δροσουλίτης
- charmander
- taketrance
- Memetchi
- Wonderkid
- vasilis123321
- Paragontas7000
- NeosUser2023
- Joji
- Giorgkalo
- Jack of Spades
- Andante
- bouk0u
- BatGuin
- Hased Babis
- jellojina
- fmarulezkd
- chester20080
- SlimShady
- synthnightingale
- Εριφύλη
- Libertus
- anonymos3627
- TehWinnerGR
- linuxman
- Dr. Gl. Luminous
- melina_51
- Unboxholics
- camil
- GeorgePap2003
- Albert.123
- ghоul
- Bleach_enjoyer
- phleidhs
- bibliofagos
- Arianara S3
- Robelano
- Fernando_A
- jj!
- physicscrazy
- Βρεγμένη γάτα
- naturale
- χημεια4λαιφ
- johnsala
- Esperos1
- Thinkguy
- Dmzk
- Ariana2018
- kordella
- User2350
- afantos
- iew
- Dark_kronos
- Ωρορα
- papadocGR
- Indiana Jones
- synopsis
- urbanfairy
- Alessandra Eliza
- ilovekpop
- aggorf
- Jim175
- Christos1971
- Abiogenesis
- marww
- Human being
- emman89
- Ness
- iiTzArismaltor_
- dmav
- arko
- jims
- Μαυρίκιος
- roundi1985
- Helen06
- Nikoleta_Giann
- ggl
- medousa
- hirasawayui
- AnnaVrt12
- Γίδι
- parrot/παπαγάλος
- Rania00
- spring day
- tsiobieman
- Rosario15
- lepipini
- Εχέμυθη
- Sevasti
- alexd99
- art_of_poetry
- Idontknoww
- louminis
- Mexicanos
- J.Cameron
- _pathfinder_
- mpapa
- oups
- Galaxiarch
- bruh_234
- Dna7991
- Stelios725
- Sherlockina
- Dimitris2001
- Citylights
- Athens2002
- GeoCommand
- Viedo
- Magigi
- Johnny15
- Meow
- nimbus
- Forgetit
- το κοριτσι του μαη
- Έμμα
- Αρίκος
- Panagiotis849
- penelopenick
- Kostas_)
- aceon
- Pen_addict
- Ryuzaki
- Αντικειμενικός
- Mapas26
- L0st
- sofoula2430
- kiyoshi
- 1011
- Αναστασία197
- desp1naa
- CiNeFiL
- snowy
- Machiavelian
- Panos_02
- Mt73
- New member
- Isida
- mathboi
- GiorgosAsi
- Unseen skygge
- Ace of Spades
- Λολιτααα
- Theodora03
- nicole1982
- DeWiN
- grtt
- Earthquake
- igeorgeoikonomo
- Nikos 7
- Mhtrogoal
- fretoe
- harry akritas
- Nickx
- barkos
- Insertcoin
- Luke.
- McManus
- orchidea
- Slytherin
- Αλκης Κ.
- T C
- ΜαρίαΖΤ
- Βλα
- tslef8
- Vold
- uni77
- Κλημεντίνη
- element skate
- johnnyantony
- Εβανζελί
- Trolling Stones
- Μάρκος Βασίλης
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.