Φωτογραφίζοντας τα κατοικίδιά μας!

Καλοκαιρινή ραστώνη
IMG_20230713_145206.jpg

Όλοι βιδωμένοι κάτω από το κλιματιστικό.

IMG_5484.jpeg
IMG_5477.jpeg

Αλλά και λίγη μελαγχολία έξω..

IMG_5397.jpeg

Όχι θα κάτσω να σκάσω..
IMG_5396.jpeg

Τελευταία επεξεργασία:
Δεν είχα γάτα, μα σκύλο. Δεν ήξερα από γάτες, γενικά. Ώσπου μπήκε στη ζωή μου...η Χαρούλα. Εδώ και 1,5 χρόνων περίπου. Είναι η γάτα των γειτόνων, οι οποίοι είναι και πολύ καλοί φίλοι. Οπότε, κάθε μέρα, την έχω εδώ. Για μια καλησπέρα. Την αγαπώ. Πολύ. Πάρα πάρα πολύ...

Τύπισσα...όμως. Δε θέλει πολλά πολλά (σαν τις άλλες γάτες...). Δυσκολεύτηκα πολύ, μέχρι να με συνηθίσει. Πήγαινα να την χαϊδέψω και συμπεριφερόταν τελείως διαφορετικά απ΄ τα γατάκια που ήξερα. Ούτε χάδια, ούτε τριψίματα, ούτε τίποτα. Κι εκεί...πάνω στην απογοήτευσή μου με πλησίασε εκείνη. Κι από τότε, κάθε μέρα, είμαστε και μαζί. Το ΄χει δίπορτο...

fadfada.jpg

Δεν είχα γάτα, μα σκύλο. Δεν ήξερα από γάτες, γενικά. Ώσπου μπήκε στη ζωή μου...η Χαρούλα. Εδώ και 1,5 χρόνων περίπου. Είναι η γάτα των γειτόνων, οι οποίοι είναι και πολύ καλοί φίλοι. Οπότε, κάθε μέρα, την έχω εδώ. Για μια καλησπέρα. Την αγαπώ. Πολύ. Πάρα πάρα πολύ...

Τύπισσα...όμως. Δε θέλει πολλά πολλά (σαν τις άλλες γάτες...). Δυσκολεύτηκα πολύ, μέχρι να με συνηθίσει. Πήγαινα να την χαϊδέψω και συμπεριφερόταν τελείως διαφορετικά απ΄ τα γατάκια που ήξερα. Ούτε χάδια, ούτε τριψίματα, ούτε τίποτα. Κι εκεί...πάνω στην απογοήτευσή μου με πλησίασε εκείνη. Κι από τότε, κάθε μέρα, είμαστε και μαζί. Το ΄χει δίπορτο...

fadfada.jpg
Πολύ όμορφη είναι 😁.

fadfada.jpg

Πωπω, σαν λούτρινο είναι. Για τρελό ζούπηγμα. Τι ράτσα είναι;

Πωπω, σαν λούτρινο είναι. Για τρελό ζούπηγμα. Τι ράτσα είναι;
Άσε, έχω ξετρελαθεί μαζί της. Σαν μετάξι είναι το τρίχωμά της. Τα δε μάτια της...σαν μάτι της τίγρης (ένα πολύ χαρακτηριστικό χρώμα στα κομπολόϊα...)...

Είναι Schottish fold...

Τα πιο γλυκά αυτάκια έχουν :happy:

Η μαλάκω
AE4C8913-3123-4FAA-B845-BDA3C794677B.jpeg

0294595B-D333-4FBC-9512-68DB54BEF451.jpeg

heyyyyy, new baby in town ❣️

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back