Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.322 μηνύματα.

05-01-22

22:52
Εε, εντάξει τώρα. Εξωτική ομορφιάΔεν είναι δικός μου αλλά το φιλοξενώ αραιά και που το μοσχαναθρεμενο. Norwegian forest cat
View attachment 92190View attachment 92191

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.898 μηνύματα.

05-01-22

23:00
Καταπληκτική και πολυ γλυκιάΔεν είναι δικός μου αλλά το φιλοξενώ αραιά και που το μοσχαναθρεμενο. Norwegian forest cat
View attachment 92190View attachment 92191

fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.833 μηνύματα.

05-01-22

23:10
Και μερικά βιντεάκια από τον καριόλη
Όταν δε του δίνεις προσοχή (όχι, δε τον ανέβασα εγώ)
Κάθε φορά που βγαίνει έξω πήδαει με τον ίδιο τρόπο και λες και πάει για περιπέτεια.
Για Νορβηγός είναι ιδαίτερα αγαπησιάρης
Κάθε φορά που βγαίνει έξω πήδαει με τον ίδιο τρόπο και λες και πάει για περιπέτεια.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.898 μηνύματα.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

06-01-22

03:15
Πλάκα έχει!

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ωραια γάτα όντως! Να το χαίρεσαι!Και μερικά βιντεάκια από τον καριόλη
View attachment 92199
View attachment 92200
View attachment 92201
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.085 μηνύματα.

06-01-22

12:05
Το καινούργιο μου pet 
(Τη φωτογραφία την εχω τραβήξει όντως εγω, αλλά φυσικά δεν εχω ενυδρείο με καρχαρία σπίτι μου)

(Τη φωτογραφία την εχω τραβήξει όντως εγω, αλλά φυσικά δεν εχω ενυδρείο με καρχαρία σπίτι μου)
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.322 μηνύματα.

06-01-22

15:58
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 13.938 μηνύματα.

06-01-22

16:02
τι ομορφο που ειναι!!!Γεματο σκανταλιες!!!!

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
αυτο ελειπε να το ειχες και κατοικιδιο,εκει θα μας εριχνες ολους μεμιαςΤο καινούργιο μου pet

parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.860 μηνύματα.
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

07-01-22

03:12
Τι κουκλάκι!!!!! Να το χαίρεσαι!

Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.085 μηνύματα.

10-01-22

00:03
EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

10-01-22

00:03
Τι κουκλάκι είναι αυτό!!!!!!Με υιοθέτησε το 2005.
View attachment 92709

Σε κάνει να γελάς με τις γκριμάτσες του.
Να το χαίρεσαι!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.239 μηνύματα.

10-01-22

00:07
Μια στατική φωτό έβαλε ο άνθρωπος, πότε πρόλαβε να σε κάνει να γελάσεις το σκυλί με τις γκριμάτσες του;Τι κουκλάκι είναι αυτό!!!!!!
Σε κάνει να γελάς με τις γκριμάτσες του.
Να το χαίρεσαι!

Pak
Επιφανές μέλος

10-01-22

00:09
Εχει πάει σπίτι του και το έχει δει. Τι ζόρι τραβάς εσύ τώρα;Μια στατική φωτό έβαλε ο άνθρωπος, πότε πρόλαβε να σε κάνει να γελάσεις το σκυλί με τις γκριμάτσες του;![]()

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος

10-01-22

00:10
Μη φυτρωνεις εκεί που δε σε σπέρνουνΜια στατική φωτό έβαλε ο άνθρωπος, πότε πρόλαβε να σε κάνει να γελάσεις το σκυλί με τις γκριμάτσες του;![]()

Για να το γράφω κάτι είδα μου θύμησε ένα παρόμοιο σκυλί της ξαδέρφης μου .Έκανε σκερτσακια

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.239 μηνύματα.

10-01-22

00:13
Εντάξει τύπε. Σόρρυ. Η ξαδέρφη καλό κομμάτι; Στείλε ινφο.Μη φυτρωνεις εκεί που δε σε σπέρνουν
Για να το γράφω κάτι είδα μου θύμησε ένα παρόμοιο σκυλί της ξαδέρφης μου .Έκανε σκερτσακια![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 297 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- BatGuin
- Kate1914
- Jack of Spades
- Reader
- Joji
- Scandal
- rafaela11
- DimitraA.
- Giorgkalo
- fockos
- Memetchi
- American Economist
- Εριφύλη
- Paragontas7000
- jellojina
- synthnightingale
- Μήτσος10
- iew
- Fernando_A
- teacher_40
- AggelikiGr
- SlimShady
- iiTzArismaltor_
- despoina13
- ghоul
- Antonia Alexandra
- fmarulezkd
- Wonderkid
- Esperos1
- taketrance
- charmander
- Βρεγμένη γάτα
- eukleidhs1821
- naturale
- Totreno
- Unboxholics
- hirasawayui
- suaimhneas
- phleidhs
- afantos
- camil
- Swthrhs theodokou
- Kely1234567
- johnsala
- Indiana Jones
- Abiogenesis
- Δροσουλίτης
- gmoutzour
- edweimaste
- arko
- epote
- jj!
- giannhs2001
- Arianara S3
- Maria_Xagorari
- Ness
- Panagiotis849
- penelopenick
- Τodoroki
- maria89
- User2350
- spring day
- Viktor1a
- tsiobieman
- Viedo
- Κορνήλιος
- lepipini
- chester20080
- Arvacon
- GeorgePap2003
- Citylights
- Εχέμυθη
- litsa2
- Stres
- Αλύτρωτος
- Stelios725
- GiorgosAsi
- louminis
- parrot/παπαγάλος
- oups
- Αλκης Κ.
- Ωρορα
- Meow
- J.Cameron
- mpapa
- Princebegging
- tourourou3
- Libertus
- Magigi
- Kris.gr
- Lila955
- Tokyo
- Μαυρίκιος
- FreeNotes
- don't touch
- Mexicanos
- Αρίκος
- epan
- sunsetpp
- nemii_nemo
- Ariana2018
- Pen_addict
- gademis
- Nickx
- Mt73
- μανολης_
- New member
- CiNeFiL
- Αντικειμενικός
- Dreamer_SW
- Lucifers
- το κοριτσι του μαη
- Panos_02
- AK-92
- fretoe
- DeWiN
- Mapas26
- Φωτεινη Τζα.
- Isida
- Sevasti
- physicscrazy
- Helen93
- Nikos 7
- DioOsm
- VasoGrimes
- Uncle Curtis
- kostas338
- igeorgeoikonomo
- kauphy
- An_uknown_world
- leo41
- Έμμα
- orange crush
- Loozen
- Ace of Spades
- Thundergirl
- Unseen skygge
- idontknow1
- Elef8eria_Ad
- Scott
- Lvh
- Cookie_Monster
- 1011
- Alma Libre
- ag97
- harry akritas
- Cupid
- Mhtrogoal
- Luke.
- orchidea
- Selenium
- iminspain
- Λίνα
- aye
- Myrtilo
- Alexandros36k
- Νηματολάγνος
- Jocaste
- Χαρουβιάν
- ΘανάσοςG4
- tslef8
- epk
- T C
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.