Φωτογραφίζοντας τα κατοικίδιά μας!

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.
IMG_6984.jpeg

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.444 μηνύματα.
Το γλυκό μου έπεσε πριν μέρες στο δρόμο από παράθυρο πρώτου ορόφου.. Ευτυχώς χωρίς απώλεια.🙏
IMG_20250327_100801.jpg

yorkie

Πολύ δραστήριο μέλος

Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.581 μηνύματα.
IMG_7232.jpeg

Huge throwback, το πρώτο μου παιδί.
Εδώ ήταν 10 ημερών ο Μπρούνο 💙
Μπισκοτάκι 🐶

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.444 μηνύματα.

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.650 μηνύματα.
pipi.jpg

Grand Duchess

Περιβόητο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.413 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

glayki

Περιβόητο μέλος

Πηγαίνοντας για καφε συναντάς ομορφιές.
IMG_20240714_133202.jpg

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

glayki

Περιβόητο μέλος

Πως αντέχεις να μη το παρεις σπιτι;

Εγω οταν συνανταω ομορφα γατιά έξω, ευχομαι να βγαλω το μαγικο τσαντακι του Σπόρτ Μπίλλυ και να τα βαλω μεσα και να τα παρω σπίτι.
Μα και τις δυο που έχω κάπως έτσι τις πήρα. Και πόσες άλλες γάτες και σκύλους κατά καιρούς έχω φιλοξενήσει. Δε θα μπορουσα πανω απο δυο εντός σπιτιού.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια