Φωτογραφίζοντας τα κατοικίδιά μας!

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.907 μηνύματα.
Και επειδη βεβαια επεσε πολυ η θερμοκρασια και κρυωσε η ανωμαλαρα μου..ειπε να κρυφτει στο γουνινο γατοσπιτο της γιατι..πολυ κρυο επιασε ρε παιδι μου.

1753721101848.png

amarelia

Διακεκριμένο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.341 μηνύματα.
IMG_3048.jpeg

:inlove::inlove::inlove:

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.779 μηνύματα.
Σαν να μαζεύτηκαν πολλά τιγρακια. :redface:
Από εδώ η γάτα της γειτόνισσας, λίγο ντροπαλός και τώρα άρχισε να με συνηθίζει και να τον πλησιάζω για να τον χαϊδεψω.
1000023154.jpg

amarelia

Διακεκριμένο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.341 μηνύματα.
IMG_3181.jpeg

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.779 μηνύματα.
Το σκυλάκι της συγκατοικού της αδερφής μου. Είναι Μαλτέζ με poodle δηλαδή maltiploo. Ξεχάστε ότι ξέρετε από Μαλτέζ γιατί αυτό είναι υπερδραστήριο, πηδάει σαν κατσίκι (ευτυχώς δε είναι ούτε 3+ κιλά γιατί πηδούσε πάνω στη κοιλιά μου ) και δε κουράζεται ποτέ ακόμη και 20 χλμ να περπατήσει. Εδώ σε μια στιγμή ηρεμίας :P
1000023667.jpg

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.573 μηνύματα.
Το σκυλάκι της συγκατοικού της αδερφής μου. Είναι Μαλτέζ με poodle δηλαδή maltiploo. Ξεχάστε ότι ξέρετε από Μαλτέζ γιατί αυτό είναι υπερδραστήριο, πηδάει σαν κατσίκι (ευτυχώς δε είναι ούτε 3+ κιλά γιατί πηδούσε πάνω στη κοιλιά μου ) και δε κουράζεται ποτέ ακόμη και 20 χλμ να περπατήσει. Εδώ σε μια στιγμή ηρεμίας :P
View attachment 151569
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΠΛΑΚΑ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια