Απέκτησα λοιπόν πρόσφατα την μ700...
Έχει δύο ειδών λήψεις, μία κλασική (Ρ), όπου μεν μπορείς να ρυθμίσεις ISO, φως, κλπ...
Και την SCN, η οποία έχει πολλάααα προφίλ: Indoor, Sport, portrait, candle... χαμός!!
Ε, πώς γίνεται να διαλέγω πάντα το λάθος προφίλ;
Με την παλιά μου, μία sony, έπαιζα με το αντίστοιχο (αν και διαφορετικό) scn και όλα καλά!
Εδώ όλο μου βγαίνουν ή θολές, ή όλο κόκκους...
Ξέρει κανείς;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να φανταστείς, με την παλιά έβγαζα και με night και με night and portrait, δηλαδή με προφίλ που κανονικά θέλουν τρίποδο, πολύ ωραίες φωτογραφίες!! Ειδικά ο κόκκος μου τη σπάει...
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Μηπως φταιει η ρυθμιση του iso? Πειραξε το λιγο, αυτο ευθυνεται για τον κοκκο..
Ακριβώς αυτό... Έχεις πειράξει το ISO και το έχεις κάνει μεγάλο. Προσπάθησε να το βάλεις πάλι στο auto. Γενικότερα τα μεγάλα ISO θέλουν τριποδάκι.
ps. Φερε την μηχανούλα απο το meeting να την δούμε!

Αλλά, ναι, θα τη φέρω στο meeting και περιμένω πόρισμα...
Εντάααξειιι;;;;

moonlight
Διάσημο μέλος

εχετε κατι να μου προτεινετε καλο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moonlight
Διάσημο μέλος

εχω δει κατι OLYMPUS E5, VR-320, VG-130 δεν εχω ιδεα ομως τι γινεται. για την πρωτη η τιμη φανταζομαι ειναι απαγορευτικη δεν ξερω και ποσο θα ειναι εκει. απλα μπηκα στο σαιτ της εταιρειας και χαθηκα. γιαυτο ειπα αν μπορειτε να με καθοδηγησετε λιγο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.