Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

με τον φακό της φωτογραφικής μου
Κατατοπιστικότατος -_-
Δεν ξέρεις τι φακό έχει η μηχανή σου πάνω; Ενδιαφέρον...

Με 200αρη ειναι, btw
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος

Κατατοπιστικότατος -_-
Δεν ξέρεις τι φακό έχει η μηχανή σου πάνω; Ενδιαφέρον...![]()

να πω την αλήθεια δεν ξέρω πως λέγεται τον αγόρασα ξεχωριστά πάντως
![]()
Καλά και τι φακό αγόρασες; Τηλεφακός είναι προφανώς, αλλά πως τον ζήτησες;
Δεν με ενδιαφέρει λέει *passes out*
fockos
Επιφανές μέλος

Καλά και τι φακό αγόρασες; Τηλεφακός είναι προφανώς, αλλά πως τον ζήτησες;
Δεν με ενδιαφέρει λέει *passes out*

δεν ήταν τηλεφακός που είπα (λάθος είπα πριν) απλώς έκανα zoom in στο full. Θα σου γράψω αύριο τα νούμερα του.
Myrtle
Διάσημο μέλος

μπορουμε να βαλουμε αυτες που εχουμε τραβηξει και να ψηφισουμε??
Ναι, Έμιλυ! Εδώ είναι ο διαγωνισμός. Μπορείς να ανεβάσεις μία φωτογραφία με θέμα "Ζωάκια" και στο τέλος θα βγει νικήτρια αυτή που έχει τις πιο πολλές ψήφους!

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Βασικά την φωτογραφική την πουλούσαν χωρίς φακό (μεταχειρισμένη την πήρα) και αγόρασα έναν φακό που μου προτείναν σε ένα μαγαζί
δεν ήταν τηλεφακός που είπα (λάθος είπα πριν) απλώς έκανα zoom in στο full. Θα σου γράψω αύριο τα νούμερα του.

fockos
Επιφανές μέλος

Όσο αφορά τον φακό ναι έχεις δίκιο είναι περίεργο που δεν ξέρω τον φακό αλλά πραγματικά αυτό που με νοιάζει είναι να τραβάω φωτογραφίας δεν ασχολούμαι επαγγελματικά. (εδώ έμαθα ότι το λουλουδάκι είναι το μακρο) στην αρχή φωτογράφιζα μόνο στο αυτόματο

Αν η ΟΔ δε μπορεί να πιστεί ότι είναι δικιά μου η φώτο μπορεί να αφαιρέσει.
Μάλλον έχεις τον Nikkor 18 - 200 mm. Zoom είναι τότε.
Θα κοιτάξω και θα ποστάρω τα γράμματα. Πάντως πρέπει να είναι πολύ καλή φωτογραφική
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Αυτό το καλοκαιρι.... Αυγουστο 2011venividivici την φοτογραφια απο το ροδινι ποτε την εβγαλες;

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αυτό το καλοκαιρι.... Αυγουστο 2011![]()
Χμμ... Μαλλον εχω καιρο να παω... το θυμαμε πολυ πιο βρωμικο..

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Χμμ... Μαλλον εχω καιρο να παω... το θυμαμε πολυ πιο βρωμικο..![]()
Δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα με την καθαριότητα αλλά έμενα δίπλα στο πάρκο Ροδίνι και άκουγα τα νερά και ήταν καταπληκτικά...κρίμα που είχε τόσο πολύ θόρυβο ο δρόμος...
Αλλά μου άρεσε που ήταν γεμάτο ψαρακια, χελωνιτσες, παγώνια, χήνες και πάπιες....μου είπαν οι ντόπιοι ότι κάποτε έβλεπες και ελάφια....
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάντως, (χωρίς να υποστηρίζω Φόκο), επειδή μου έχει τύχει να μου πουν "και καλά εσύ την έβγαλες αυτή τώρα;" και παρόμοια, είναι ΑΠΑΙΣΙΟ να σου λένε ότι κοροιδεύεις τον κόσμο ενω είναι δουλειά σου, το ξέρεις, και είσαι περήφανος για αυτή (και η φωτό και οτιδήποτε). Και ναι, θα προσπαθήσεις να αποδείξεις ότι πράγματι είναι δουλειά σου για να πάρεις και το θαυμασμό και την ικανοποίηση ότι έβγαλες μία φωτογραφία που αρέσει σε τόσο πολύ κόσμο. I know I would.
Είναι όμως πιο απαίσιο να χρησιμοποιείς δουλειά η οποία δεν σου ανήκει, να την παρουσιάζεις ως δική σου και να νιώθεις περηφάνη/ος για αυτήν. Δεν λέω, ούτε υποννοώ ότι οι φώτος του fockos δεν είναι δικές του, απλά το λέω γιατί ουκ ολίγες φορές έχουν ποστάρει άτομα φωτογραφίες που δεν είχαν τα πνευματικά δικαιώματα. Αν μου έλεγαν ότι η φώτο δεν είναι δική μου, θα έδειχνα το raw αρχείο ή κάτι άλλο που να δείχνει ότι όντως η φώτο είναι δική μου, και θα έληγε το θέμα εκεί. Δεν το βρίσκω και τόσο δα τραγικό να ζητήσεις από κάποιο άτομο στοιχεία ότι η φώτο του ανήκει. Εμένα δηλαδή δεν θα με ενοχλούσε κάτι τέτοιο.
Και κάτι τελευταίο...
οι 2 φώτος είναι λίγες

Είναι όμως πιο απαίσιο να χρησιμοποιείς δουλειά η οποία δεν σου ανήκει, να την παρουσιάζεις ως δική σου και να νιώθεις περηφάνη/ος για αυτήν. Δεν λέω, ούτε υποννοώ ότι οι φώτος του fockos δεν είναι δικές του, απλά το λέω γιατί ουκ ολίγες φορές έχουν ποστάρει άτομα φωτογραφίες που δεν είχαν τα πνευματικά δικαιώματα. Αν μου έλεγαν ότι η φώτο δεν είναι δική μου, θα έδειχνα το raw αρχείο ή κάτι άλλο που να δείχνει ότι όντως η φώτο είναι δική μου, και θα έληγε το θέμα εκεί. Δεν το βρίσκω και τόσο δα τραγικό να ζητήσεις από κάποιο άτομο στοιχεία ότι η φώτο του ανήκει. Εμένα δηλαδή δεν θα με ενοχλούσε κάτι τέτοιο.
Συμφωνώ, ούτε κι εμένα θα με ενοχλούσε να δώσω αποδείξεις.
Να πω κι εγώ κάτι, θα ήταν προτιμότερο να μαζευτούν οι φωτογραφίες και να μπουν σε δημοσκόπηση για να βγει νικητής. Ο λόγος, ότι ένα άτομο που έχει ποστάρει στις πρώτες σελίδες, μπορεί να μην πάρει τις ψήφους που θα έπαιρνε, διότι κάποιοι δεν κάθονται να διαβάσουν ολόκληρα τα θέματα, αλλά κοιτάνε μόνο τις τελευταίες σελίδες.
Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

Συμφωνώ, ούτε κι εμένα θα με ενοχλούσε να δώσω αποδείξεις.
Να πω κι εγώ κάτι, θα ήταν προτιμότερο να μαζευτούν οι φωτογραφίες και να μπουν σε δημοσκόπηση για να βγει νικητής. Ο λόγος, ότι ένα άτομο που έχει ποστάρει στις πρώτες σελίδες, μπορεί να μην πάρει τις ψήφους που θα έπαιρνε, διότι κάποιοι δεν κάθονται να διαβάσουν ολόκληρα τα θέματα, αλλά κοιτάνε μόνο τις τελευταίες σελίδες.
Συμφωνώ απόλυτα. Συνήθως οι φωτος στην πρώτη σελίδα συγκεντρώνουν τις περισσότερες ψήφους

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.