Συγουρα υπαρχουν μεγαλες διαφφορες απο τοτε (πριν απο 5-15 χρονια) σε σχεση με σημερα. Δεν ξερω κατα ποσο μπορει να αλλαξαν τα πραγματα απο την εποχη που ηταν η επιροη 15 μεχρι τοτε που εγινε ηο Γιαννης η μεχρι την Doo η μεχρι την Michele. Ξερω ομως οτι υπαρχουν τεραστιες διαφορες τα τελευτα 5-6 χρονια. Κατα τον τροπο που ζω εγω δεν εχει μεγαλες διαφορες απο αυτ απου λετε εσεθς, αλλα μην ξεχναμε οτι εγω διαφερω (και πολυ μαλιστα) απο τον υπολιπο κοσμο. Δεν ξερω αν ειναι καλο η κακο, ουτε με απασχολει και δεν εχει και σχεση με αυτο που συζιταμε τωρα.
Τα πραγματα ειναι συγουρα πιο λασκα, θα ητανε καλο αυτο αν ομως ητανε με μετρο. Για το μακιγιαζ που αναφερθικε καπου, ε ΕΛΕΟΣ, να μπινω στην πρωτη και στην δευτερα γυμνασιου και τα μισα κοριτσια να ειναι τιγκα στο make-up... Ε, παραειναι, μηπος να ντυνομαι και εγω Paul Stanley και να κυκλοφορω; Για της εξοδους που αναφερθικε και αυτο. Παω μια βολτα με τον πατερα μου και να βλεπω στα μπαρ και στης καφετεριες μου συνομιλικους και συνομιλικες μου. Ε, δεν ειναι μικροι ακομα...; Και το θεμα ειναι οτι δεν πηγανε πρωτη φορα φετος, πηγανε και περιση, και πιθανοτατα προπερσυ.και αυτο εχει και αντικτιπο για της βολτες και τα παρτυ που αναφερθικαν Η ευγενια την σημερων ημερα δεν υπαρχει, εγω ειμαι απο τα ελαχιστα παιδια που μιλαω στον πληθιντικο σε εναν ενηλικο κτλ και αρκετες φορες με εχουν κοροιδεψει για αυτο.Επισης το να βλεπω ενα παιδι που να καθετε (καταμεσης του δρομου, της αυλης του σχολειου, σε μια καφετερια και οπου αλλου μπορεις να φανταστης) να φιλιετε με ενα αλλο παιδι ιδιας ηλικιας. Ακομα και απο τα 12 η τα 13.... Τι κερδιζουν απο αυτο το πραγμα; Δλδ εγω που δεν εχω ενσανθει τπτ τετιο ακομα πρεπει να με στηλετε για ερευνες; Και πραγματικα χαιρομαι που εχω παει 14ρων και δεν εχω φιλισει κοπελα, ιδικα οταν βλεπω αλλα παιδια στο σχολειο μου να φιλιουντια κανονικα με της ωρες απλα για να πουνε στον φιλο η στην φιλη τους ειναι πιο μαγκες απο αυτον/αυτην.
Τα κινιτα, που τα περασε η επιρροη σαν ενα απλο σημιο, μας βαζουν σε μια μεγαλυ διαφορα σε σχεση με πριν απο μερικα χρονια. Τωρα το καθε παιδι θελει καινουργιο κινιτο καθε λιγους μηνες και επιπλεων τους τα περνουν οι γωνεις τους. Διχνοντας οτι η γονεις γινονται ολο και πιο ελλαστικοι με τα παιδια τους, πραγμα που μαλλον θα μας βγαλει σε κακο στο τελος.Επισης η τηλεωρασημ και κυριος τα προγραματα που βαζει.
Και να σας ρωτισω. ΤΙ εχουν καταλαβει τα σημερινα παιδια σε σχεση με εσας;
ΥΓ. Ρε παιδια; Μηπος τελικα εχω μηνει πολυ πισω σε σχεση με τα παιδια της ηλικιας μου; Μηπος ζω στον δικο μου κοσμο, φτιαγμενο ωστε να μιαζει με το 70 και το 80;
EDIT: Και μην ξεχναμε οτι δεν ειναι καθολου ασυνιθιστο να δεις κοριτσια 13-14 χρονων να την πευτουν σε ενηλικους,και οτι δεν ειναι ασυνιθιστο να βλεπεις 13 χρονων παιδια να πινουν μπυρες, και καμια φορα και πιο σκληρα ποτα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.