Χαλάσατε ποτέ μια φιλία για μια σχέση;

Guest 209912

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Οχι, και δεν νομίζω να το έκανα. Δεν μπλέκουμε με πρώην και νυν φίλων για να μην έχουμε τέτοια δίλημματα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ιππολύτη

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ιππολύτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 1.972 μηνύματα.
Μάλλον ναι. Αλλά δεν ήταν και φίλη φίλη, απλώς κάναμε παρέα πριν χρόνια και έπειτα πηγαίναμε για έναν ετήσιο καφέ. Αυτός ήταν "κόλλημά" της για χρόνια. Ήθελα τουλάχιστον να το μάθει από μένα αλλά για άλλους λόγους δεν ενδιαφέρθηκε να μιλήσουμε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Agaphbou

Περιβόητο μέλος

Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.328 μηνύματα.
Έχω χαλάσει αλλά δεν ξέρω εάν θα κρατούσε υπό άλλες συνθήκες, αν κρίνω απ τον (κάκιστο) χαρακτήρα της κοπέλας και το πισώπλατο θάψιμο που έτρωγα. Απ' την άλλη, μια χρονιά που είχα παραμελήσει εντελώς τους κολλητούς μου λόγω needy πρώην, δε μου κράτησαν καθόλου κακία και όλα επανήλθαν αμέσως στο φυσιολογικό, οπότε σε γενικές γραμμές θα έλεγα όχι.

Guest 209912

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

Agaphbou

Περιβόητο μέλος

Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.328 μηνύματα.
That is some olympic level mental gymnastics Agaph

Μ έχει χτυπήσει ο ήλιος νομίζω, πάω να μπω στη θάλασσα μπας και συνέλθω :P

Κλημεντίνη

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.666 μηνύματα.
Μαλλον ναι.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.749 μηνύματα.
Όχι, την σούταρα την καρχια.

Agaphbou

Περιβόητο μέλος

Όχι, την σούταρα την καρχια.

Πωπω, άνετα σε κάνω εικόνα να είσαι εσύ το καλό, υπομονετικό παιδί και η άλλη κάρχια.

Μάρκος Βασίλης

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα.
Όχι, δεν υπάρχει λόγος, άλλωστε, να γίνει κάτι τέτοιο, κατ' εμέ. Συντρόφισσες και σύντροφοι (ερωτικοί, όχι ιδεολογικοί :Ρ) που άμεσα ή έμμεσα «απαιτούν» την αποστασιοποίηση από φίλες/ους δεν έχουν απλά θέση.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια