BReaTHeR
Πολύ δραστήριο μέλος

Χαμογελάτε στη ζωή σας αρκετά; Πιστεύω ότι όσο πιο πολύ χαμογελάω τόσο περισσότερα χαμόγελα εισπράττω κι απ΄τους γύρω μου!

Εσείς τι λέτε;

Σας ευχαριστώ για τα χαμόγελα που θα μου δώσετε! Θα με κάνουν ομορφότερο στην καρδιά και στην ψυχή!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

κατά τα άλλα θα έλεγα ότι είμαι ιδιαίτερα χαμογελαστός τύπος (μου έμαθαν από μικρή το κόλπο ότι έτσι είμαι πιο όμορφη

Η αληθεια είναι ότι εγώ νομίζω ότι είναι θέμα νοοτροπίας.... θέμα σκεπτικού.... για μένα, ας είναι καλά η γιαγιά μου η καλή που μου δίδαξε πραγματικά πόσο σημαντικό είναι το χαμόγελο και πόσο ΠΙΟ σημαντικό και απαραίτητο είναι όταν όλα πάνε στραβά!!
Κατα τα άλλα.... ναι οι ομορφότεροι άνθρωποι είναι αυτοί που δείχνουν τα δόντια τους ενώ χαμογελούν και όχι ενώ σε βρίζουν

kleftra
Διάσημο μέλος

Εκτός του ότι το γέλιο έχει αποδεδειγμένα ευεργετικές ιδιοτήτες για τον οργανισμό κάνει και όλους τους άλλους να ανησυχούν

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

crazyhelen
Διάσημο μέλος

erodia
Δραστήριο μέλος

μια λαϊκή ρήση που μου την έλεγε συχνά ο παππούς μου όταν με έβλεπε μουτρωμένη...τότε δεν καταλάβαινα την "δύναμη"... τώρα όμως...

misslittledevil
Επιφανές μέλος

^^Vampire^^
Πολύ δραστήριο μέλος

Nana
Δραστήριο μέλος

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

"Smile, the second best thing you can do with your lips.."
theio_vrefos
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από emufear:"Smile, the second best thing you can do with your lips.."
συγγνώμη που θα στο χαλάσω, αλλά υπάρχει φυλετική διάκριση σε αυτό

για τις γυναίκες είναι το 3ο καλύτερο πράμα που μπορούν να κάνουν με τα ... lips

Ισως πολλες ασχημες και παρατεταμενες στιγμες που εζησα να μου ανεπτυξαν σαν (τελικη) μεθοδο αμυνας το χαμογελο-γελιο...

Πιστευω πως ο καθενας μας δειχνει πραγματικα ποσο ομορφος ανθρωπος ειναι μεσα απο το χαμογελο του...
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

BReaTHeR
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Mario:Προσπαθω να χαμογελω οσο γινεται περισσοτερο και ειδικα οταν ειμαι εξω με φιλους ή παρεα το καλλιτερο μου ειναι να τους βλεπω ολους να χαμογελουν!Και το επιδιωκω (οταν αρμοζει και στο κλιμα φυσικα) με καθε τροπο.
Ισως πολλες ασχημες και παρατεταμενες στιγμες που εζησα να μου ανεπτυξαν σαν (τελικη) μεθοδο αμυνας το χαμογελο-γελιο...![]()
Πιστευω πως ο καθενας μας δειχνει πραγματικα ποσο ομορφος ανθρωπος ειναι μεσα απο το χαμογελο του...
Συμφωνώ και επαυξάνω ότι το χαμόγελο δείχνει ένα κομμάτι της ψυχής. Άλλωστε με το χαμόγελο αλλάζει και η έκφραση των ματιών που λένε ότι επίσης είναι ο καθρέφτης της ψυχής!
kleftra
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:θέλω επίσης να συμπληρώσω ότι όταν χαμογελάμε κάνει τους άλλους να ανησυχούν... που ήταν το αστείο και δεν το κατάλαβαν![]()
![]()
![]()
![]()
Και μενα μου αρεσει αυτη η εκφραση αλλα την ερμηνεύω λιγάκι διαφορετικά.
Δεν ανησυχούν γιατι δεν καταλαβαν το αστείο αλλα γιατι παρα τις φιλοτιμες προσπάθειες ορισμένων παραμένουμε χαμογελαστοί

Kassie
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΚλεφτρουλαΑρχική Δημοσίευση από kleftra:Και μενα μου αρεσει αυτη η εκφραση αλλα την ερμηνεύω λιγάκι διαφορετικά.
Δεν ανησυχούν γιατι δεν καταλαβαν το αστείο αλλα γιατι παρα τις φιλοτιμες προσπάθειες ορισμένων παραμένουμε χαμογελαστοί![]()

Βεβαια για δοκιμαστε να εφαρμοσετε αυτη τη μεθοδο σε υπαλληλο σε δημοσια υπηρεσια(γιατι εγω την δοκιμασα

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Scandal
Διαχειριστής

Σε αυτό συμφωνώ καθώς ισχύει και για μένα.Αρχική Δημοσίευση από Mario:Ισως πολλες ασχημες και παρατεταμενες στιγμες που εζησα να μου ανεπτυξαν σαν (τελικη) μεθοδο αμυνας το χαμογελο-γελιο...![]()
Γενικά, χαμογελάω αρκετά. Ακόμα και αν είμαι σε πολύ χάλια ψυχολογική κατάσταση, το χαμόγελο που μπορώ να βγάλω στους γύρω μου μη θέλωντας να μεταφέρω αρνητική ενέργεια λόγο της κατάστασης μου, κανείς δε [θα]σκέφτεται [/-όταν] ότι είμαι χάλια.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.