Subject to change
e-steki.gr Founder

Πήρα που λέτε μια συσκευασία χαρτιά υγείας με 12 ρολά μέσα όπως πάντα. Όπως γνωριζετε, οι σακούλες του σούπερ μάρκετ δεν επαρκούν για να το βάλεις μέσα και μάλλον γι'αυτό όλα έχουν χερούλι για να τα κουβαλάς απο εκεί.
Ωστόσο απο μικρή με έμαθαν οι γονείς μου οτι δεν είναι "σωστό" να κουβαλάς το χαρτί υγείας έτσι φάτσα φόρα και καλό είναι να το βάζεις σε μια σακούλα έστω όσο χωράει, φαντάζομαι για να φαίνεται οτι έκανες ο,τι πέρναγε απο το χέρι σου για να το κρύψεις. Φυσικά όσοι έχετε δοκιμάσει να κουβαλήσετε έτσι τόσο μεγάλη συσκευασία χαρτί υγείας θα διαπιστώσατε οτι είναι και τρομερά άβολο, ενώ αν απλά το πιάναμε απο το χερούλι που έχει, χωρίς να το βάλουμε σε σακούλα, η μεταφορά του θα ήταν πολύ πιο εύκολη.
Και ερωτώ, προς τι αυτός ο ανούσιος πουριτανισμός; Τι κακό έχει δηλαδή το να δει κάποιος οτι αγοράσαμε χαρτί υγείας; Που ούτως ή άλλως φαίνεται δηλαδή απο αυτή τη σακούλα, άρα το θέμα γίνεται ακόμα πιο γελοίο!
Επίσης μια φορά είχα πει σε ένα φίλο μου αν μπορεί να μου φέρει ένα χαρτί υγείας στο μάθημα (στην τσάντα του) γιατί όταν θα γύριζα δεν ήταν ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ, μου είχε τελειώσει και δεν προλάβαινα να αγοράσω. Η περιπτερού του του είπε οτι για να έχω λέει τέτοια άνεση να του πω κάτι τόσο ...προσωπικό μάλλον τον γουστάρω! Άλλη μια περίπτωση ηλίθιου πουριτανισμού όσον αφορά το χαρτί υγείας!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Να μαντέψω ότι όλοι αυτοί στα σπίτια τους δεν χρησιμοποιούν δηλαδή χαρτί υγείας.

Subject to change
e-steki.gr Founder

Έχεις πάρει ποτέ συσκευασία με 12 ρολά; Την κουβαλάς σε σακούλα ή έτσι απο το χερούλι της; (εννοείται όταν μεταφέρεις τα ψώνια με τα πόδια)Δεν το είχα σκεφτεί αυτό. Εγώ μόνο τα προφυλακτικά κρύβω και τα υγρά καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής επειδή ντρέπομαι. Χαρτιά υγείας και σερβιέτες ποτέ δεν με επηρέαζαν.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

Έχεις πάρει ποτέ συσκευασία με 12 ρολά; Την κουβαλάς σε σακούλα ή έτσι απο το χερούλι της; (εννοείται όταν μεταφέρεις τα ψώνια με τα πόδια)
Δεν έχω πάρει ποτέ αυτή την συσκευασία (όπως έχω γράψει στο topic με τις παραξενιές χρησιμοποιώ κυρίως μωρομάντηλα

Subject to change
e-steki.gr Founder

Θα αρχίσω να το κάνω κι εγώΕγω μια φορα παντα φατσα φορα το πηγαινοφερνω και δεν εχω ακουσει ποτε κανεναν να το κρυβει επιτηδες(Αν και οταν παιρνω τη συσκευασια με τα 2 ρολα, σχωρατε με αλλα τα βαζω σε σακουλες, με βολευει περισσοτερο απ'το να τα επιδεικνυω
)

Δεν παίρνω ποτέ συσκευασία με 2 ρολά, νιώθω οτι με πιάνουν κώτσο

Isiliel
Επιφανές μέλος

Οι εταιρείες θα μπορούσαν να φτιάχουν τη συσκευασία αδιαφανή ώστε να μην έχουμε τέτοια προβλήματα!

Για ολα τα λευτα η περιπτερου!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

Σορυ ρε Λια αλλα απιστευτο το σκεπτικο της!!!!

Προσωπικα τωρα που λες, οντως το εχω παρατηρησει σε πολλες περιπτωσεις...
ενταξει, εγω οταν παιρνω τις 12αδες, και στο s.market που παν να μου το στριμοξουν στην σακουλα, τους λεω οτι δεν πειραζει θα το παρω "παραμασχαλα".

Asterismos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τώρα με τα χαρτιά υγείας δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Με βολεύει να τα βάλω στις σακούλες για τη μεταφορά τους, αλλά αν δεν χωράνε δεν θα χαλαστώ κιόλας.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Το να χρησιμοποιήσω τα προφυλακτικά όμως με μια κοπέλα μπροστά στη θεία μου ή να σκουπίζομαι με το χαρτί στην είσοδο της πολυκατοικίας πχ, ε εντάξει εκεί θα είμαι για σφαλιάρες.
underwater
Περιβόητο μέλος

adespoto
Περιβόητο μέλος

Πουριτανισμός;
Πού κολλάνε όλα αυτά;

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

Ψιλοασχετο, θυμηθηκα μια φαση πριν χροοοοονια που ειχα παει σουπερ μαρκετ να παρω σερβιετες κι ο τυπας στο ταμειο ειχε σκασει στα γελια με το που τις ειδεΣας εχει τυχει κανας τετοιος γελοιος;

Asterismos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μα ποτέ όμως! Δεν τον ρώτησες να σου πει γιατί γελάει?Ψιλοασχετο, θυμηθηκα μια φαση πριν χροοοοονια που ειχα παει σουπερ μαρκετ να παρω σερβιετες κι ο τυπας στο ταμειο ειχε σκασει στα γελια με το που τις ειδεΣας εχει τυχει κανας τετοιος γελοιος;
adespoto
Περιβόητο μέλος

Ψιλοασχετο, θυμηθηκα μια φαση πριν χροοοοονια που ειχα παει σουπερ μαρκετ να παρω σερβιετες κι ο τυπας στο ταμειο ειχε σκασει στα γελια με το που τις ειδεΣας εχει τυχει κανας τετοιος γελοιος;
Εμένα με κοίταζε η ταμίας του σουπερμάρκετ περίεργα επειδή είχα πάει να αγοράσω προφυλακτικά. Συγνώμη κιόλας ρε κοπελιά αλλά δεν είμαι ακόμα έτοιμη να γίνω μάνα.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Βρε δεν εννοώ να τα κρατάς στο χέρι επειδή έτσι σου κάπνισε! Η συσκευασία που λέω είναι πολύ μεγάλη για να χωρέσει σε σακούλα (η μισή κρέμεται απέξω) και έχει δικό της χερούλι οπότε μπορεί να μεταφερθεί πολύ πιο άνετα εκτός σακούλας!Το σκέφτηκα λίγο να γυρνάω από το σουπερμάρκετ με το χαρτί υγείας στο χέρι και μου φάνηκε λίγο γελοίο! Αλλά μετά σκέφτηκα ότι δεν είναι το χαρτί το ζήτημα, γελοίο μου φαίνεται να περπατάω και με ένα απορρυπαντικό στο χέρι ή με μια συσκευασία κοτόπουλο.Είναι η εικόνα που δεν την έχω συνηθίσει. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ το χαρτί υγείας ταμπού.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Άλλο ένα ταμπου και ηλίθιος πουριτανισμός είναι οτι "τα προφυλακτικά πρέπει να τα αγοράζει ο άντρας"Εμένα με κοίταζε η ταμίας του σουπερμάρκετ περίεργα επειδή είχα πάει να αγοράσω προφυλακτικά. Συγνώμη κιόλας ρε κοπελιά αλλά δεν είμαι ακόμα έτοιμη να γίνω μάνα.

Hunter
Περιβόητο μέλος

εγω θα τον ειχα παρει με της φαπες λεμε.Ψιλοασχετο, θυμηθηκα μια φαση πριν χροοοοονια που ειχα παει σουπερ μαρκετ να παρω σερβιετες κι ο τυπας στο ταμειο ειχε σκασει στα γελια με το που τις ειδεΣας εχει τυχει κανας τετοιος γελοιος;
στο θεμα μας, κυριολεκτικα "χεστηκα" τι θα πει ο καθενας αμα με δει να κουβαλαω χαρτι υγειας, σε οποιαδηποτε συσκευασια, αυτοι δηλαδη δεν;;;;;;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.