Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.509 μηνύματα.

25-05-18

23:14
Μια χαρά είναι τα χαρτιά υγείας (ή κ@λόχαρτα, κατά την αγοραία έκφραση) σε δημόσια θέα, απενοχοποιημένα.
Κατά 12άδες, ή και κατά μόνας, ποιος νιώθει πλέον αμηχανία να τα έχει ακαλύπτα, όταν συχνά και χωρίς ενδοιασμό εκθέτονται άλλα "απόκρυφα";
Κατά 12άδες, ή και κατά μόνας, ποιος νιώθει πλέον αμηχανία να τα έχει ακαλύπτα, όταν συχνά και χωρίς ενδοιασμό εκθέτονται άλλα "απόκρυφα";

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 991793
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

01-07-18

12:02
Εδώ πουλάνε ψεύτικα βυζγιά σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων (ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε) σε σημείο που τα βλέπουν μικρά, στο χαρτί υγείας θα κολλήσουμε; Και σε τελική ανάλυση η μισή ντροπή δική μου και η μισή αυτού που το πουλάει! 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.492 μηνύματα.

01-07-18

17:48
Για τους γέρους δεν ξέρω τι λέτε, πάντως το 2015 όταν είχαν κλείσει οι τράπεζες εγώ τους έβλεπα όλους να κουβαλάνε 4-4 τις 12άδες
(και μάλιστα ήταν το χαρτί υγείας Carrefour discount
)

10-03-25

11:44
Ορίστε θεματάρες.
΄Ηξεραν οι άνθρωποι να περνάνε καλά και να διασκεδάζουν.
Αλλά το 2007, δεν ήξερα καν την λέξη "forum".

΄Ηξεραν οι άνθρωποι να περνάνε καλά και να διασκεδάζουν.
Αλλά το 2007, δεν ήξερα καν την λέξη "forum".
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

10-03-25

17:11
Θέλω να ενημερώσω το θέμα μετα απο 18 χρόνια. Η άποψη του συντάκτη έχει όντως αλλάξει.
Τα κωλόχαρτα είναι passe. Το ΠΩΠΩΒΡΥΣΑΚΙ είναι η νεα τρεντιά.
Βρυσάκι δίπλα στη λεκάνη για πλύσιμο κώλου και μετα απαλό σκούπισμα της κωλότρυπας, πιθανόν με υγρά μωρομάντηλα, για να μην ερεθίζεται με τον λάθος τρόπο το κωλαρίνγκι.
Οι υπόλοιποι καθήστε και ρολλάρετε τα χαρτιά, διπλα και τριπλά να κάνει και τριβή με την κωλότρυπα να πεταξει σπίθες το σκατό όπως εναποτίθεται επάνω στου δέντρου τον συνελεχθέντα και πολτοποιηθέντα λευκό φλοιό που ονομάζετε "χαρτί υγείας" και να φωνάζετε "πω ρε πούστη επιμένει το σκατό στον κώλο, ΔΩΣΤΟΥ ΔΩΣΤΟΥ!" και να χει φυγει μισό ρολό στην καθε "συνεδρία".
Να πασαλείβεται κι όλας, να χει καμια συστάδα απο κωλότριχες η χαραμάδα να κανει πλαστελίνη και μερέντα να μενει παγιδευμένη η γλυκια σκατουλα στις τριχες να ξεραθεί και μετα να σηκωσετε και το βρακι και να πειτε "όλα καλά".
Αποτρίχωση κωλου και βρυσάκι = η μόνη ανθρωπινη λύση.
Βρυσάκι δίπλα στη λεκάνη για πλύσιμο κώλου και μετα απαλό σκούπισμα της κωλότρυπας, πιθανόν με υγρά μωρομάντηλα, για να μην ερεθίζεται με τον λάθος τρόπο το κωλαρίνγκι.
Οι υπόλοιποι καθήστε και ρολλάρετε τα χαρτιά, διπλα και τριπλά να κάνει και τριβή με την κωλότρυπα να πεταξει σπίθες το σκατό όπως εναποτίθεται επάνω στου δέντρου τον συνελεχθέντα και πολτοποιηθέντα λευκό φλοιό που ονομάζετε "χαρτί υγείας" και να φωνάζετε "πω ρε πούστη επιμένει το σκατό στον κώλο, ΔΩΣΤΟΥ ΔΩΣΤΟΥ!" και να χει φυγει μισό ρολό στην καθε "συνεδρία".
Να πασαλείβεται κι όλας, να χει καμια συστάδα απο κωλότριχες η χαραμάδα να κανει πλαστελίνη και μερέντα να μενει παγιδευμένη η γλυκια σκατουλα στις τριχες να ξεραθεί και μετα να σηκωσετε και το βρακι και να πειτε "όλα καλά".
Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.

10-03-25

18:07
Αυτό το ποστ χρειαζόμουν μετά το μεσημεριανό, ευχαριστώ πολύ valder!Θέλω να ενημερώσω το θέμα μετα απο 18 χρόνια. Η άποψη του συντάκτη έχει όντως αλλάξει.
Όσο για το βρυσακι....δεν είναι ενοχλητικη η πίεση που βγαίνει από αυτό;
Επίσης, θες και σαπούνι, μόνο με νερό δεν γίνεται. Οπότε, καλύτερα να μπεις να πλυθεις κατευθείαν...
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.444 μηνύματα.

10-03-25

18:15
Δε χρειάζεται καν να μπεις στη μπανιέρα. Κάθεσαι στο χείλος της και κάνεις μια χαρά τη δουλειάΑυτό το ποστ χρειαζόμουν μετά το μεσημεριανό, ευχαριστώ πολύ valder!
Επίσης, θες και σαπούνι, μόνο με νερό δεν γίνεται. Οπότε, καλύτερα να μπεις να πλυθεις κατευθείαν...

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

10-03-25

18:31
Αυτό το ποστ χρειαζόμουν μετά το μεσημεριανό, ευχαριστώ πολύ valder!
Να εισαι καλά!
Πέρα από την πλάκα, έχεις δίκιο, επειδη ειναι πολύ μαλακό το δέρμα στην πρωκτική περιοχή, δε θέλει πίεση, για τον ιδιο λογο που δεν κανει η τριβή με το κλασσικό χαρτι υγείας.Όσο για το βρυσακι....δεν είναι ενοχλητικη η πίεση που βγαίνει από αυτό;
Εχει το βρυσάκι ρυθμιστή και για ζεστο κρυο και για πίεση μικρή ή μεγάλη.
Κανονικά θέλει χλιαρό νερό (όχι ζεστό) και μέτρια πίεση.
ΜΟΝΟ ΝΕΡΟ! Θέλω να μυρίζει ο κώλος γιασεμί.Επίσης, θες και σαπούνι, μόνο με νερό δεν γίνεται. Οπότε, καλύτερα να μπεις να πλυθεις κατευθείαν...
Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.

10-03-25

19:00
Α έχεις δίκαιο, δεν το σκέφτηκα αυτό γιατί δεν έχω μπανιέραΔε χρειάζεται καν να μπεις στη μπανιέρα. Κάθεσαι στο χείλος της και κάνεις μια χαρά τη δουλειάμετά του τηλεφώνου.

Ααα καλο αυτό, δεν το ήξερα!Εχει το βρυσάκι ρυθμιστή και για ζεστο κρυο και για πίεση μικρή ή μεγάλη.
Από κοντά που είχα δει ένα, έβγαζε πολύ απότομα νερό και όσα βιντεακια έχω δει έχουν αυτή την πίεση που το νερό μπορεί να σου μπει μέσα στο εντερο.
Μία απορία, Πώς θα μυρίζει γιασεμι χωρίς σαπούνι;ΜΟΝΟ ΝΕΡΟ! Θέλω να μυρίζει ο κώλος γιασεμί.

Valder
Τιμώμενο Μέλος

10-03-25

19:09
Ωραια, και να μπει μεσα στο έντερο τι θα συμβει;Ααα καλο αυτό, δεν το ήξερα!
Από κοντά που είχα δει ένα, έβγαζε πολύ απότομα νερό και όσα βιντεακια έχω δει έχουν αυτή την πίεση που το νερό μπορεί να σου μπει μέσα στο εντερο.
Δεν ειναι βοθρόνερο, ειναι βρυσης. Αντε και μπήκε σου λεω εγω, μια μικρη ποσοτητα. Θα την αποβάλλεις. Ήδη ότι υπάρχει εκει εχει βακτηρια από τη φυση του. Αμα μπει νερό είναι σα να κανεις και douche (αυτο με το εξαρτηματακι με τη φουσκίτσα).
Το μονο που θα με φοβιζε είναι να μην τραυματιστεί ο εξω σφιγκτήρας ή ο έσω (που ειναι και πιο λεπτο το τοιχωμά του απ οτι εχω διαβάσει)
Let us pretend.Μία απορία, Πώς θα μυρίζει γιασεμι χωρίς σαπούνι;![]()
Friday_k
Δραστήριο μέλος

10-03-25

19:15
Είναι πολύ περίεργη αίσθηση να σου μπαίνει νερό στον κωλο!Ωραια, και να μπει μεσα στο έντερο τι θα συμβει;
Πιο εύκολα τραυματιζεται ο σφιγκτηρας από τα κοπρανα και το άγχος πάρα από το νερό του βρυσακιουΤο μονο που θα με φοβιζε είναι να μην τραυματιστεί ο εξω σφιγκτήρας ή ο έσω (που ειναι και πιο λεπτο το τοιχωμά του απ οτι εχω διαβάσει)

nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.574 μηνύματα.

10-03-25

19:18
Αυτό το ποστ χρειαζόμουν μετά το μεσημεριανό, ευχαριστώ πολύ valder!
Ναι είναι οι τουαλέτες με τεχνητή νοημοσύνη. Κάνεις την ανάγκη σου και μετά έχει ένα τηλεφωνάκι για να πλένεσαι.
Το τηλεφωνάκι είναι για τις υψηλές πιέσεις έκτοξευσης αέρος-αέρος που εκλύεται και πυρηνική ενέργεια. Από όσο έχω δει έχει αυτορυθμιζόμενο κουμπί για να ρυθμίζεις την πίεση του νερού. Αν δεν κάνω λάθος αυτός ο τύπος υπάρχει στις ανεπτυγμένες ισλαμικές χώρες. Οι άνθρωποι σκέφτονται μπροστά. Σου λένε αντί να χαλάμε χαρτί υγείας και αντί να σκουπίζεσαι να σπρώχνεις το καθίζημα και όλο πιο μέσα και να σπαταλάς ένα ρολό υγείας για την ανάγκη, καλύτερα το νεράκι. Επίσης ενυδατώνει τοπικά και την περιοχή. Εδώ στα Εμιράτα έχουν χρυσές λεκάνες, στο πωποβρυσάκι θα κολλήσουν;

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.

10-03-25

19:19
Εγω δεν χρειαζομαι ειδικο βρυσακι.Το τηλεφωνο της μπανιερας φτανει μεχρι την χεστρα.Θέλω να ενημερώσω το θέμα μετα απο 18 χρόνια. Η άποψη του συντάκτη έχει όντως αλλάξει.
Αφου ξαλαφρωσω...σηκωνομαι...βαζω το τελεφωνο στην χεστρα..ανοιγω την βρυση και....απολαμβανω καθαρο νερο!
Οποτε σωστα τα λες ΑΛΛΑ....Οταν εχουμε διαρροια οφειλουμε πρωτα να σκουπιστουμε για να μην γεμισουμε το συμπαν..εκτος αν με το βρυσακι διπλα δεν χρειαζεται να σηκωθεις..αν χρειαζεται θα σταξει η διαρροιουλα κια θα γεμισουμε το πατωμα.Οποτε πρωτα σκουπισμα και μετα πλυσιμο.
Αφιερωνω στο θεμα αυτο την..υπογραφη μου.Ηταν τυχαιο οντως.,.απο χτες την εχω.

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Τελειο ειναι.Νιωθεις να καθαριζει καλε.Είναι πολύ περίεργη αίσθηση να σου μπαίνει νερό στον κωλο!
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.574 μηνύματα.

10-03-25

19:21
Ο καφές μου βγήκε από το αυτί με το κωλαρίνγκι. Αυτό τώρα πως θα το πεις στα Γερμανικά.

Ο πωπός πάντως λέγεται και στα Γερμανικά.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

10-03-25

19:29
Γενικα μου αρεσει να παιζω με το βρυσάκι, ακομα και το φτυαράκι του γατουλη οταν κολλάνε ακαθαρσιες με αμμο (στο χειλος ξερεις, υπολλείμματα) το βαζω πάνω απο τη λεκανη (μου) και το πλακωνω με το βρυσάκι και γινεται γυαλί.Εγω δεν χρειαζομαι ειδικο βρυσακι.Το τηλεφωνο της μπανιερας φτανει μεχρι την χεστρα.
Αφου ξαλαφρωσω...σηκωνομαι...βαζω το τελεφωνο στην χεστρα..ανοιγω την βρυση και....απολαμβανω καθαρο νερο!
Οποτε σωστα τα λες ΑΛΛΑ....Οταν εχουμε διαρροια οφειλουμε πρωτα να σκουπιστουμε για να μην γεμισουμε το συμπαν..εκτος αν με το βρυσακι διπλα δεν χρειαζεται να σηκωθεις..αν χρειαζεται θα σταξει η διαρροιουλα κια θα γεμισουμε το πατωμα.Οποτε πρωτα σκουπισμα και μετα πλυσιμο.
Παλια είχα μπανιέρα και εκανα οτι εκανα με το τηλ στο χειλος της, οπως ελεγε και η Γλαυκη πιο πανω νομιζω.
Οντως αυτη ειναι γαμάτη!Αφιερωνω στο θεμα αυτο την..υπογραφη μου.Ηταν τυχαιο οντως.,.απο χτες την εχω.![]()
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

10-03-25

19:35
Ξέρετε οτι υπάρχουν τα μωρομάντηλα, ετσι;
Τι μπατιλίκια κάνετε με τις βρύσες;!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.

10-03-25

19:38
Τα μωρομαντηλα δεν σε πλενουν.Τι αλλο θα ακουσουμε; Κια ποσα μωρομαντηλα στο καθε χεσιμο να χαλαμε;Εχουν και χημικα.Βρυτσουλα και παλι βρυσουλα λεμε.Αγνο.,.παρθενο νερο.Ξέρετε οτι υπάρχουν τα μωρομάντηλα, ετσι;

amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

10-03-25

19:41
Έχει και μωρομάντηλα που είναι και χωρίς χημικά, οργανικά.Τα μωρομαντηλα δεν σε πλενουν.Τι αλλο θα ακουσουμε; Κια ποσα μωρομαντηλα στο καθε χεσιμο να χαλαμε;Εχουν και χημικα.Βρυτσουλα και παλι βρυσουλα λεμε.Αγνο.,.παρθενο νερο.![]()
Αλλά οκ, εγώ το έλεγα για τη βρύση και σε έκανα εικόνα να τραβάς τη βρύση του μπάνιου τη μεγάλη και να γίνεται ο χαμός. Είπες και για διάρροια, Γκουέρνικα το σκηνικό.
Κατα τ’άλλα αν θέλει ο άλλος να κάνει και κολονοσκόπηση για να νιώσει καθαρός, ας κάνει
Friday_k
Δραστήριο μέλος

10-03-25

19:43
Τα μωρομαντηλα που έχουν χαμομηλι και είναι ειδικά για τα μωρά, δεν κάνουν;Τα μωρομαντηλα δεν σε πλενουν.Τι αλλο θα ακουσουμε; Κια ποσα μωρομαντηλα στο καθε χεσιμο να χαλαμε;Εχουν και χημικα.Βρυτσουλα και παλι βρυσουλα λεμε.Αγνο.,.παρθενο νερο.![]()
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

10-03-25

19:47
Κανουν..απλα θες πολλα για να καθαρισεις.Προτιμω το νερακι..Τα μωρομαντηλα που έχουν χαμομηλι και είναι ειδικά για τα μωρά, δεν κάνουν;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.