nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.574 μηνύματα.

10-03-25

19:49
χλιαρό ή κρύο νεράκι;

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.

10-03-25

19:51
Το χειμωνα χλιαρο προς ζεστο..το καλοκαιρακι δροσερο..χλιαρό ή κρύο νεράκι;![]()
![]()

glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.444 μηνύματα.

10-03-25

20:07
Νερό και υγρό για ευαίσθητη περιοχή. Αν θες να νιώθεις φρέσκος και λαχταριστος και προπάντων καθαρός .
Τα μωρομαντηλα περιέχουν ένα σωρό χημικά ακόμα και τα υποτιθέμενα οργανικά
Τα μωρομαντηλα περιέχουν ένα σωρό χημικά ακόμα και τα υποτιθέμενα οργανικά
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

10-03-25

20:10
Κι εγω νεράκι προτιμώ. Τα μωρομαντηλα τα παμπερς που εχω, τα εχω για τον γατουλη βασικά, αν και τα χω χρησιμοποιήσει και σε μενα για να σκουπιστω και δεν μου αφησαν καλή αισθηση πίσω.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.444 μηνύματα.

10-03-25

20:18
Αυτά είναι.. Massage options και heated seats
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.122 μηνύματα.

10-03-25

20:54
Για εμένα πολύ κακώς δεν φτιάχνουν μπιντέδες στα νέα διαμερίσματα.
adams33
Δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

12-03-25

10:49
Δεν χρειάζονται ,άλλωστε οι χώροι στα καινούργια διαμερίσματα είναι περιορισμένοι.Για εμένα πολύ κακώς δεν φτιάχνουν μπιντέδες στα νέα διαμερίσματα.
Ολο αυτο εχει αντικατασταθεί με διπλη έξοδο στην παροχή από το καζανάκΙ.
Εκεί τοποθετείς ένα ακόμα "τηλέφωνο " οπως το λένε με ανάλογο "καλώδιο " και κάνεις ακριβώς την ίδια δουλειά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...