io-io
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angie_Ann
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσεις επί τόπου αυτήν την φόρμα και να δεις πού ψηφίζεις, αν είσαι γραμμένη.Λοιποοοον. Φετος ψηφιζω για πρωτη φορα, αν και εχω ενηλικιωθει εδω και 4 χρονια, γιατι τις αλλες φορες ημουν εκτος Ελλαδας. Ξερω οτι δεν χρειαζεσαι πλεον εκλογικο βιβλιαριο αλλα μονο ταυτοτητα. Αυτο που με ενδιαφερει να μαθω, κυριως απο ατομα που ειναι σε παρομοια κατασταση με τη δικη μου (δλδ "προσφατα" ενηλικιωθηκαν) ειναι εαν χρειαζεται καποια διαδικασια για να γραφτω στους εκλογικους καταλογους!

Πας εκεί μόνο με την ταυτότητα.

Υ.γ. Το Ε.Ε.Α. άστο κενό.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Μονο για να γλιτωσεις την ταλαιπωρια, ΜΗ βασιστεις στο οτι θα ψηφισεις στο ιδιο σχολειο που ψηφιζουν κι οι δικοι σου..Κανε ενα τηλεφωνακι στον δημο ή δεν ξερω αν υπαρχουν στο ιντερνετ καπου τα ονοματα, για να δεις που πρεπει να πας.
io-io
Διάσημο μέλος

Δε χρειαζεσαι κατι αλλο, λογικα εισαι ηδη εγγεγραμμενη στους καταλογους..
Μονο για να γλιτωσεις την ταλαιπωρια, ΜΗ βασιστεις στο οτι θα ψηφισεις στο ιδιο σχολειο που ψηφιζουν κι οι δικοι σου..Κανε ενα τηλεφωνακι στον δημο ή δεν ξερω αν υπαρχουν στο ιντερνετ καπου τα ονοματα, για να δεις που πρεπει να πας.
Νομιζω οτι ξερω που ειμαι, εκει που ειναι και τα χαρτια μου λογικα, ε?
Θενξ παιδακια, παω να δω αυτο του Γιωργου!
ψ. οκ, με βρηκα!
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Στα σχολεια πηγαινουν μονο τα ονοματα, δεν υπαρχει κατι αλλο, απλα καλο ειναι να βεβαιωθεις πριν πας να ψηφισεις σε ποιο σχολειο ειναι το ονομα σου..
Στον δημο σου θα ειναι σιγουρα, το σχολειο ειναι το θεμα

io-io
Διάσημο μέλος

Τα χαρτια σου, τι εννοεις;
Στα σχολεια πηγαινουν μονο τα ονοματα, δεν υπαρχει κατι αλλο, απλα καλο ειναι να βεβαιωθεις πριν πας να ψηφισεις σε ποιο σχολειο ειναι το ονομα σου..
Στον δημο σου θα ειναι σιγουρα, το σχολειο ειναι το θεμα![]()
Α ναι, σορρυ, δεν εξηγησα. Ο δημος που ειμαι γραμμενη ειναι χωριο, οποτε ενα σχολειο.

adespoto
Περιβόητο μέλος

Scandal
Διαχειριστής

-petros
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Κοίτα να δεις που φτάσαμε!

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

αυτόματα γίνεται αυτό, νομίζω.
νι... με το που κλείνεις τα 18 [εμένα τουλ κανείς δεν με έψαξε την τελευταία φορά κανείς και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν έκανα εγώ κανένα χαρτί για να πακετωθω να τρέχω να ψηφίζω!

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Και βλέπετε από την παραπάνω φόρμα (του ΥΠ.ΕΣ.) πού ψηφίζετε. Αναφέρει μάλιστα και την τελευταία ενημέρωση.Το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσεις επί τόπου αυτήν την φόρμα και να δεις πού ψηφίζεις, αν είσαι γραμμένη.
Πας εκεί μόνο με την ταυτότητα.
Υ.γ. Το Ε.Ε.Α. άστο κενό.
Εγώ από εκεί έμαθα για τις Δημοτικές/Νομαρχιακές πέρσι.

Scandal
Διαχειριστής

Περιμενεις,περιμενεις,περιμενεις,μπαινεις στην αιθουσα..δινεις την ταυτοτητα σου σε καποιον που θα ναι σ'ενα θρανιακι.. αυτος λεει το ονομα σου σε καποιον αλλο που εχει τα χαρτια με τα ονοματα και σε διαγραφουν..περνας στο διπλανο γραφειακι, σου δινουν εναν πακο με τα ψηφοδελτια και τον φακελο. Τα παιρνεις και μπαινεις στο παραβαν. Σταυρωνεις οσα πρεπει (δε θυμαμαι ποσους υποψηφιους πρεπει, αλλα συνηθως ειναι γραμμενο στον πινακα), το βαζεις στον φακελο και βγαινεις. Πας, και το ριχνεις. Δεν ξεχνας να παρεις την ταυτοτητα σου. Αυτα!
χμμ πολύ μούφα μου ακούγεται

Thanks!
-petros
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.