Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες - Μιλάνο 2026

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.348 μηνύματα.
@American Economist

Ναι παλευε να κανει σωστά το lip synch των Ιταλικών, αλλα πιο παγωμένη δε την εχω ξανά δει σε τόσο μεγάλο event κι ενω εχει πάρει τοσα millions (με τοσα χρηματα ενα τραγουδι στα ιταλικα θα έπρεπε να το παπαγαλισει). Ακόμα και οταν αρχισε το δικο της τραγουδι... κατι δε μου πάει καλά.

@American Economist

Ναι παλευε να κανει σωστά το lip synch των Ιταλικών, αλλα πιο παγωμένη δε την εχω ξανά δει σε τόσο μεγάλο event κι ενω εχει πάρει τοσα millions (με τοσα χρηματα ενα τραγουδι στα ιταλικα θα έπρεπε να το παπαγαλισει). Ακόμα και οταν αρχισε το δικο της τραγουδι... κατι δε μου πάει καλά.

Αν δεν κάνω λάθος παλεύει εδώ και αρκετά χρόνια με bipolar disorder με αποτέλεσμα να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή. Πολύ πιθανόν αυτό το χρονικό διάστημα να είναι πιεσμένη ψυχολογικά με αποτέλεσμα να βγαίνει πάνω στο σκηνή, μη θεωρείς απίθανο να την αναγκάζουν να τραγουδάει σε μερικές περιπτώσεις (managers, δισκογραφικές, κτλ). Βέβαια δεν ξέρω τι πραγματικά μπορεί να συμβαίνει, απλά κάνω μια υπόθεση. Είναι κρίμα πάντως.​

Αν δεν κάνω λάθος παλεύει εδώ και αρκετά χρόνια με bipolar disorder με αποτέλεσμα να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή. Πολύ πιθανόν αυτό το χρονικό διάστημα να είναι πιεσμένη ψυχολογικά με αποτέλεσμα να βγαίνει πάνω στο σκηνή, μη θεωρείς απίθανο να την αναγκάζουν να τραγουδάει σε μερικές περιπτώσεις (managers, δισκογραφικές, κτλ). Βέβαια δεν ξέρω τι πραγματικά μπορεί να συμβαίνει, απλά κάνω μια υπόθεση. Είναι κρίμα πάντως.​
Ναι το ξέρω και κάτι τέτοιο υπέθεσα κι εγώ.
Πολύ κρίμα, να είσαι θρύλος της μουσικής βιομηχανίας με τέτοια καριέρα πίσω και να χάνεις τη χαρά του να βρίσκεσαι στη σκηνή. :/:
Και η Celine Dion είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας αλλά δεν ήταν τέτοιας φύσεως, οπότε εκείνη τουλάχιστον τη χάρηκε τη σκηνική της παρουσία και τα έδωσε όλα.

@American Economist

Γιατί δεν φέρνουν νέους καλλιτέχνες να τραγουδήσουν live ; Όλο αυτό με το lip sync είναι απάτη , ειδικά όταν αυτά τα ονόματα έχουν χάσει τη φωνή τους

Γιατί δεν φέρνουν νέους καλλιτέχνες να τραγουδήσουν live ; Όλο αυτό με το lip sync είναι απάτη , ειδικά όταν αυτά τα ονόματα έχουν χάσει τη φωνή τους
Λένε ότι ποτέ δεν τραγουδάνε live σε τέτοια μεγάλα events.
Ούτε τη Celine άφησαν ούτε παλαιότερα την Whitney, είναι κανόνας τους, ανεξάρτητα της ικανότητας των τραγουδιστών.

Αλλά ναι, συμφωνώ.
Που κολλάει η αμερικανίδα Mariah με ένα ιταλικό τραγούδι σε τελετή έναρξης ευρωπαϊκής χώρας (όπου συνήθως η χώρα που το hostάρει παρουσιάζει στοιχεία της κουλτούρας της), ίσα να πουν ότι φέρανε έναν θρύλο στο event τους, τον οποίο φυσικά χρυσοπληρώσανε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back