Σας αρέσει;
Δείξτε μας καμιά φωτογραφία να παίρνουμε ιδέες και ενίοτε να ζηλέψουμε.

Με τι υλικά τα κατασκευάζετε;
Χάντρες και τα λοιπά διακοσμητικά τα κάνετε εσείς ή τα αγοράζετε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrisopsaro
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μόνη σου τα κάνεις; (εννοώ τα διακοσμητικά)
EirhnhAnselmo
Νεοφερμένο μέλος

moonlight
Διάσημο μέλος

εδωωωωωωωω.......και οχι για να κανουμε διαφημιση αλλα παρτε ενα λινκ ετσι για το καλο... myspace.com/xrisakisart
τι υλικο χρησιμοποιεις?
mindcircus
Περιβόητο μέλος

εδωωωωωωωω.......και οχι για να κανουμε διαφημιση αλλα παρτε ενα λινκ ετσι για το καλο... myspace.com/xrisakisart
Είναι πολύ ωραία η δουλεια σου Χρύσα!
Φοράω χειροποίητα, κατά κύριο λόγο δαχτυλίδια, επιλέγω όμως κυρίως μονόχρωμα, μου αρέσουν τα ''πετροειδή''

Εχω βρεί εναν τύπο, λίγο καμμένο

Συνεχίστε γιατί είμαι φαν του χειρoποίητου!

Δεν μπορώ δυστυχώς να δω τα δικά σου γιατί δεν έχω φμπ και δε με βάζει στις φωτοςαν θέλετε μπορείτε να μας βρείτε στο facebook ως Elena-Eirhnh Jewellery

xrisopsaro
Εκκολαπτόμενο μέλος

theodora τι εννοεις οταν λες διακοσμητικα?
mindcircus φτιαχνω διαφορα...συνηθως οτι μου ερθει εκεινη τη στιγμη που θα δω τα υλικα μου....
τωρα σιγα σιγα ξανα αρχιζω....τα ειχα σταματησει για τις πανελληνιες....
EirhnhAnselmo
Νεοφερμένο μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

Και εγώ είχα ξεκινήσει την ενασχόληση από την στιγμή που μπήκα στην σχολή και είναι ένα ευχάριστο χόμπυ. Θα ήθελα να μάθω νέες τεχνικές (πέρα από φίμο) όπως αυτή με την πλαστικοποιημένη εικόνα-φωτογραφία και το ασημένιο περίγραμμα.
Ενδιαφέροντα tutorials υπάρχουν στο ftiaxto.gr.
Δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά δεν μπορώ να ανεβάσω τώρα εικόνες. Μια άλλη φορά.
xrisopsaro
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ενδιαφέροντα tutorials υπάρχουν στο ftiaxto.gr.
Δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά δεν μπορώ να ανεβάσω τώρα εικόνες. Μια άλλη φορά.
ναι κι εγω εκει μπαινω...αλλα και για το felting(https://art-makes-me-happy.blogspot.com/2009/02/felting.html) πχ εγω βρηκα πολυ ωραια βιντεακια και στο youtube
παντως αν πατε σε μαγαζια που πουλανε υλικα και εργαλεια για ζωγραφικη,γλυπτικη κλπ πουλανε και βιβλια 'η μπορουν να σε ενημερωσουν οι ιδιοι
Υ.Γ: αυτο με τη πλαστικοποιημενη εικονα με μεταλο γυρω γυρω δεν ειναι τιποτα...νομιζω αυτο το πλαστικο το ριχνεις απο πανω με συριγκα και το μεταλο γυρω γυρω ειναι φλουδα που κλεινεις τα πλαγια γυρω απο την εικονα..σαν την διπλωνεις ενα πραγμα...
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Πάρα πολύ ωραίο το κολιεδάκι, πραγματικά (θα μου άρεσε και η παραλλαγή του ροζ με μαύρο, για τις πιο μονόχρωμες κι αυστηρές επιλογές μερικών γυναικών)
Εχεις δαχτυλίδια;
EirhnhAnselmo
Νεοφερμένο μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

Υ.Γ: αυτο με τη πλαστικοποιημενη εικονα με μεταλο γυρω γυρω δεν ειναι τιποτα...νομιζω αυτο το πλαστικο το ριχνεις απο πανω με συριγκα και το μεταλο γυρω γυρω ειναι φλουδα που κλεινεις τα πλαγια γυρω απο την εικονα..σαν την διπλωνεις ενα πραγμα...
Το λες πολύ απλά...

Τι εννοείς το ρίχνεις το πλαστικό με σύριγγα;

xrisopsaro
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το λες πολύ απλά...
Τι εννοείς το ρίχνεις το πλαστικό με σύριγγα;Την φλούδα ασημιού που θα την βρω;
για αυτο με την συριγγα δεν ειμαι σιγουρη...ρωτα εκει που θα πας να παρεις τα υλικα σου....αλλα αν ειναι με συριγγα τοτε σημαινει πως εχεις την εικονα σου και το υγρο υλικο το ριχνεις απο πανω της με συριγγα και το αφηνεις να στεγνωσει....(δεν ξερω αν καταλαβες ετσι πως τα ειπα!)θα μπορουσες να βαλεις και υγρο γυαλι...παλι με συριγγα...δεν εχω κανει παντως τετοιο ακομη...αυτα τα εχω ρωτησει κι εγω....
οσο για το μεταλο...δεν ειναι απαραιτητο να χρησιμοποιεις ασημι(ειναι και ακριβο)...οι περισσοτερες κοπελες που εχω δει χρησιμοποιουν και αλλα μεταλα(που δεν μαυριζουν ομως...να το προσεξεις αυτο)
εχεις μαγαζι που ψωνιζεις τα υλικα σου?
Noisette
Περιβόητο μέλος

για αυτο με την συριγγα δεν ειμαι σιγουρη...ρωτα εκει που θα πας να παρεις τα υλικα σου....αλλα αν ειναι με συριγγα τοτε σημαινει πως εχεις την εικονα σου και το υγρο υλικο το ριχνεις απο πανω της με συριγγα και το αφηνεις να στεγνωσει....(δεν ξερω αν καταλαβες ετσι πως τα ειπα!)θα μπορουσες να βαλεις και υγρο γυαλι...παλι με συριγγα...δεν εχω κανει παντως τετοιο ακομη...αυτα τα εχω ρωτησει κι εγω....
οσο για το μεταλο...δεν ειναι απαραιτητο να χρησιμοποιεις ασημι(ειναι και ακριβο)...οι περισσοτερες κοπελες που εχω δει χρησιμοποιουν και αλλα μεταλα(που δεν μαυριζουν ομως...να το προσεξεις αυτο)
εχεις μαγαζι που ψωνιζεις τα υλικα σου?
Αχα... Είχα δει στο ftiaxto.gr ότι μπορείς αυτό με το πλαστικό να το κάνεις με το μηχάνημα που κάνει τις πλαστικοποιήσεις (σε ταυτοτητες, χαρτια κτλ).
Τι άλλα μέταλλα υπάρχουν?
Όχι δεν έχω... Όπου βρω!
xrisopsaro
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αχα... Είχα δει στο ftiaxto.gr ότι μπορείς αυτό με το πλαστικό να το κάνεις με το μηχάνημα που κάνει τις πλαστικοποιήσεις (σε ταυτοτητες, χαρτια κτλ).
Τι άλλα μέταλλα υπάρχουν?
Όχι δεν έχω... Όπου βρω!
αυτο νομιζω τα κανει σαν τις ταυτοτητες ενα πραγμα...αλλα δεν ειναι και πολυ ωραιο το αποτελεσμα...
εχω ακουσει για νικελ αλλα απο μεταλλα δεν ξερω πολλα...
αθηνα μενεις?
Noisette
Περιβόητο μέλος

αυτο νομιζω τα κανει σαν τις ταυτοτητες ενα πραγμα...αλλα δεν ειναι και πολυ ωραιο το αποτελεσμα...
εχω ακουσει για νικελ αλλα απο μεταλλα δεν ξερω πολλα...
αθηνα μενεις?
Ναι Αθήνα μένω. Έχεις να μου προτείνεις κάποιο μαγαζί;

xrisopsaro
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι Αθήνα μένω. Έχεις να μου προτείνεις κάποιο μαγαζί;![]()
https://www.diva.com.gr/v2/index.php αυτο ειναι στο κεντρο...εχει πολλα καταστηματα εκει γυρω
https://hobby.gr/ παλι κεντρο
https://pacoartcenter.gr/store/home.php?cat= αυτο ειναι Ν.Ιωνια(εγω το προτιμω γιατι εχει καλες τιμες και οι ανθρωποι του εχουν γνωσεις..και γιατι ειναι πιο κοντα μου)
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Πολύ ωραίες οι δουλειές σας! ^^

Τον πηλό από που μπορώ να τον βρω;

Είδα τη ''δουλειά'' κάποιων κοριτσιών και απλά έμεινα.
Τα βερνικόνουν και είναι ανθεκτικά στο νερό!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.