Λεπόν, πολλά από αυτά τα τραγούδια που ακολουθούν πιθανώς να έχουν ξαναναφερθεί, αλλα τώρα βαριέμαι (
) να κάτσω να βρώ ποιά είναι αυτά, οπότε πάρτε έναν κατάλογο με ΚΟΡΥΦΑΙΑ, καθώς και μια σύντομη περίληψή τους...
[ANL] Πάμε Για Test (...πάμε για test, πάμε για test, θέλω χωρίς καπότα sex...)
[Ανδρέας Βάσιος] Φοράς Τα Κο, Φοράς Τα Κι (...φοράς τα πράσινα, τα μπλέ, που με τρελαι, που με πεθαί, με τα ναζάκια σου καλέ)
[Αντώνης Καρδαμίλης] Πές Μου Φωτεινή (...πές μου φωτεινή, πως μ'αγαπάς πολύ...)
[Βασίλης Βασιλειάδης] Ματαλαμά Η Χαλιμά
[Γιάννης Βασιλείου] Καμπριολέ (...μπες μεσ' το καμπριολέ, πάμε για κανά καφέ...)
[Γιάννης Ζουγανέλης] Ο Μακρυμάλλης (...άσε πια τον μακρυμάλλη για χατίρι φαλακρού...)
[Γιάννης Φλωρινιώτης] Να Απατάς Τον Άντρα Σου Είναι Συνηθισμένο (...να απατάς τον εραστή που το 'δες πια γραμμένο...)
[Γιάννης Φλωρινιώτης] Πειράζει Που Είσαι Μεγάλη Φίρμα (..πειράζει??)
[Γιάννης Φλωρινιώτης] Τα Μπαλάκια (...πιάνε τα μπαλάκια μου και χτύπα τα ξανά και σιγά θα μάθεις κόλπα πονηρά...)
[Γιάννης Φλωρινιώτης] Το Κορίτσι Του Μπαρ (...ένα ουίσκυ με λίγο πάγο και κόκα κόλα... μάλιστα κύριε, τι θέλετε άλλο, έχουμε απ' όλα...)
[Γιώργος Σαλαμπάσης] Μις Ελλάς (...θα σε κάνω μις ελλάς, μη γελάς, μη γελάς...)
[Δήμος Μυλωνάς] Ερωτεύτηκα Γι' Αυτό Κουρεύτηκα (...όλοι αυτοί που βρίζανε τα ωραία μου μαλλιά, λεν τώρα που κουρεύτηκα πως μου πετάν τ'αυτιά...)
[Δημήτρης Σταρόβας]
www.apisti.com (...σε ψάχνω σ'όλο το ιντερνετ μ' οχτακοσάρη πέντιουμ, αλλά δεν είσαι πουθενά, γι' αυτό θα πάω σε μέντιουμ...)
[Δημήτρης Σταρόβας] Αγλέορας (...θα φάω για σένα τα σάντουιτς όλου του κόσμου γιατί ήσουν εσύ η ζωή μου το φώς μου...)
[Δημήτρης Σταρόβας] Ανεμογκάστρι (...ανεμογκάστρι ήτανε, τζάμπα οι ετοιμασίες, τζάμπα τα πήρανε οι γιατροί, τζάμπα κι οι εκκλησίες...)
[Δημήτρης Σταρόβας] Είναι Μύθος (...είναι μύθος, είναι μύθος, το δασύτριχό μου στήθος...)
[Ζορζ Πιλαλί & Το Καραβάνι] Το Τρίκυκλο (...καλησπέρα σας, έχετε αγκαζάρει τραπέζι; έχω ένα ρεζερβουάρ για δώδεκα άτομα...)
[Ζόρζ Πιλαλί] Η Μπετονιέρα (...την μπετονιέρα μην κατηγοράς, αυτή σου δίνει για να φάς...)
[Ηλίας Μεγαλούδης] Κυρά Μαρία
[Ηλίας Μεγαλούδης] Μη Το Λές Ηλία
[Ηλίας Μεγαλούδης] Μικρές Αγγελίες
[Ηλίας Μεγαλούδης] Ο Παπαγάλος
[Ηλίας Μεγαλούδης] Πές Μου Γιάννη
[Ηλίας Μεγαλούδης] Τα Πρώτα Μου Μαθήματα
[Ηλίας Μεγαλούδης] Τα Σπυράκια
[Ηλιάς Μεγαλούδης] Ο Μανωλιός
[Ηλιάς Μεγαλούδης] Τώρα Άλλο Ξύνεις
[Κώστας Γκολέμης] Άντε Γαμ**** Ρε Μαλάκω
[Κώστας Γκολέμης] Μπαρκουλίδης (...το δικό μου το πουλί δεν το έχουνε πολλοί...)
[Μάρκος Σεφερλής] S.A.G.A.P.O.
[Μάρκος Σεφερλής] Η Πεθερά Μου (...σκοτώστε την και πάρτε την από μπροστά μου, δεν είναι η γυναίκα μου αυτή, είναι η πεθερά μου...)
[Μάρκος Σεφερλής] Τον Παίρνεις (...τον παίρνεις εδώ, τον παίρνεις εκεί, τον παίρνεις παραπέρα...)
[Ματθαίος Γιαννούλης] Θέλεις Να Τα Φτιάξουμε
[Μπάμπης Μαρκάκης & Ρούλα Καλάκη] Μπάι Μπάι Μάι Ντάρλινγκ
[Μπάμπης Παπαδόπουλος] Άλλαξ' Ο Κολιές (...κι έγινε βραχιόλι, άλλαξ' ο κολλιές που θέλουνε πολλές...)
[Μπάμπης Παπαδόπουλος] Βρε Δε Πα Να Γα... (...ν'αγαπηθείς με άλλον, σκασίλα μου μεγά...)
[Μπάμπης Παπαδόπουλος] Μπήκαν Τα Γίδια Στο Μαντρί (...τα πρόβατα στη στάνη, βλάχα μου με το φουστάνι...)
[Νίκος Βασιλόπουλος] Σε Θέλει Το Πουλάκι Μου (...σε θέλω κι εγώ, εμείς οι δυό μωράκι μου θα κάνουμε χωριό...)
[Νίκος Μακρόπουλος] Ύποπτο Το Αίσθημά Σου (...πάντα ήθελες να το 'χεις δίπορτο...)
[Πέγκυ Ζήνα] Άν Πάς Με Άλλη (...θα σου σπάσω το κεφάλι...)
[Πέπη Τσεσμελή] Και Σκανδαλίζομαι (...μονάχη αγγίζομαι, μένω γυμνή με μια γραβάτα και φιλίζομαι(??)...)
[Πέπη Τσεσμελή] Οι Μπότες (...αν θέλεις ν' ανοίξουν της καρδούλας μου οι πόρτες, βγάλε όλα τα ρούχα σου εκτός από τις μπότες...)
[Παντελής Καναράκης] Η Μπουρνουζοπετσέτα (...η μπουρνουζοπετσέτα η καλή είναι τόσο απαλή, σαν την καρδιά ενός μαρουλιού, είσαι έρωτας απριλιού...)
[Πατρινοί] Ο Μπακλαβάς
[Παύλος Παούνης] Κομμάτια Έχω Γίνει (...και έχεις την ευθύνη...)
[Στέλιος Ράτσκος] Έλα Στο Corner (...έλα για ένα φραπεδάκι, στο μαγαζί θα κάθομαι του φίλου μου του Σάκη...)
[Σταμάτης Γαρδέλης] Άντε Σπάσε Ρε ****** (...ποιός είσαι εσύ που ήρθες εδώ, σε μας να κάνεις πλάκα; Άντε σπάσε ρε ******...)
[Σταύρος Ζουμπάς] Να Ζήσουν Οι Κομμώτριες (...να ζήσουν οι κομμώτριες, τα όμορφα κορίτσια, που έχουνε χρυσή καρδιά, δεν κάνουνε καπρίτσια...)
[Σταύρος Ζουμπάς] Ψιτ, Ψιτ, Ψυχραιμία (...να 'χεις ηρεμία...)
[Σταύρος Λιβυκός] Ο Ύμνος Του Κερατά (...πάρε τηλέφωνο τον κερατά, καλύτερα τώρα παρά μετά...)
[Τάκης Καραολής & Ρούλα Καλάκη] Εγώ Χτυπώ Την Πόρτα Σου (...μπαμπά, μπαμπάκα; ορίστε παιδί μου; κάποιος χτυπάει την πόρτα. ποιός, ποιός είναι...; )
[Τάκης Πλακιάς] Μανεκέν (...τα ματάκια σου με καίνε γιατί είσαι μανεκένε...)
[Τόλης Τσιμογιάννης] Και Κάνεις Και Ζημιές (...και έχεις κι απαιτήσεις, τραπέζι πρώτο θές...)
[Τόλης Τσιμογιάννης] Και Ο Άγιος Πέτρος (...αν ζούσε φέτος θα είχε κολαστεί...)
[Τόλης Τσιμογιάννης] Μην Το Πείς Χαρά Μου (...ότι συναντιόμαστε, μην το πείς χαρά μου μη, πώς κρυφά βλεπόμαστε...)
[Τόλης Τσιμογιάννης] Μια Καρδιά Μοντέλλο 2000 (...εμένανε με σώνει χειρούργος καρδιολόγος, τηλεφωνήστε γρήγορα να έρθει επειγόντως...)
[Τόλης Τσιμογιάννης] Ποιός Το 'Πε Οι Ξανθιές Πως Δεν Έχουν Μυαλό (...ποιός το 'πε, να τον βγάλω αμέσως τρελό...) ...ΝΑΙ ΚΑΛΑ...
[Τόλης Τσιμογιάννης] Στην Πίστα Τα Μωρά Μου (...τα sexy τα κορμάκια τους ανάβουν τη φωτιά μου...)
[Τόλης Τσιμογιάννης] Τολμηρά Κορίτσια (...μ'αρέσουνε τα τολμηρά κορίτσια, μ'αρέσουνε κι ας έχουνε και βίτσια...)
[Τόλης Τσιμογιάννης] Τώρα Ποιός Με Πιάνει (...πέταξα τη βέρα, πάει και το στεφάνι...)
[Χρήστος Κορωπιώτης] Τζέμης Μπόντ (...τζέμης μπόντ θα γίνω για να σε αποχτήσω...)
[Άγγελος Καλογερόπουλος] Μου Αρέσουν Οι Χοντρές (...από πού ν'αρχίσω, απ' τον γοφό σου; απ' το κορμί το θεϊκό σου; απ' τα κιλά τα 100 σου; ...και βάλε...)
[Τάσος Μπουγάς] In Out (...μέσα έξω, κάνε μου τέτοια να σε διαλέξω...)
[Ανδρέας Βάσιος] Άμπρα Κατάμπρα (...με μαγικά δεν τον κρατάνε έναν άντρα...)
[Ανδρέας Βάσιος] Εγώ, Εσύ Και Το Κουπέ (...και τα ματάκια σου τα μπλέ...)
[Ανδρέας Βάσιος] Κλωνοποίηση (...η κούκλα είναι ποίηση και θέλει κλωνοποίηση...)
[Ανδρέας Βάσιος] Λίγο Λίγο Λι
[Γιώργος Σιμίδης] Έλα Και Με String (...έλα μου, έλα μου, κάνε μου τα γούστα, έλα μου και με string και με μίνι φούστα...)
[Γιώργος Σιμίδης] Το Κορμί Σου Το Φιδίσιο (...φέρτο να στο κάνω ίσιο, κι άμα δείς ότι σ'αρέσει, θα σου φτιάξω και τη μέση...)
[Μιχάλης Σερεφίδης] Νέλι Νέλι, Θα Το Πνίξω Το Κουνέλι
[Μπάμπης Παπαδόπουλος] Internet (...με γραμμή άι ες ντι έν, φωτογραφίες θα σου στέλνω, θα μου στέλνεις έμ πι θρή και εγώ θα αρρωσταίνω...)
[Μπάμπης Παπαδόπουλος] Παντρεύω Τη Γυναίκα Μου
[Νίκος Βασιλόπουλος] Σε Θέλει Το Πουλάκι Μου (...σε θέλω κι εγώ, εμείς οι δυο μωράκι μου θα κάνουμε χωριό...)
[Σούλα Δανέζη] Θέλει Και Λίγο Πουτανιά (...δεν φτάνει μόνο η ομορφιά, θέλει και λίγο πουτανιά...)
[Σπύρος Πόντιος] Λάθος Το Πιάνεις (...αφού σε θέλω και με θές, άσε να χύνεται ο καφές...)
Άντε Γραμήσου (...είσαι ωραίος και τυπάς, μα πού το πάς, αν μ'αγαπάς, πήγαινε στοιχίσου...)
Βγάλ' Την Έξω (...να στην κόψω την καρδούλα σου μπας και σωθώ...)