Βάζω τον εαυτό μου στην άκρη και σκέφτομαι... Αν όταν τελειώσω το διδακτορικό δεν καταφέρω να βρω δουλειά με απολαβές ανάλογες των "προσόντων" μου [βάση νόμου πτυχίο+μάστερ+διδακτορικό πρέπει να παίρνω "καλά λεφτά"] τι θα κάνω? Θα περιμένω κάποιον να αποφασίσει να με πληρώσει τόσο? Υποθέτω πως όχι... θα βρίζω την τύχη μου σίγουρα... αλλά υποθέτω θα κάνω απλώς υπομονή περιμένοντας (αλλά δουλεύοντας) την κατάλληλη ευκαιρία...
αυτο ειναι ενα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ...
ΟΛΟΙ νομιζω οτι το σκεφτομαστε και ολοι θα πουμε οχι οταν προκυψει κατι τετοιο...
και μιας και το χω προσφατο, θα σας πω το εξης...
εκατσε μια πολυ καλη θεση πανω στο αντικειμενο με το οποιο ασχολουμαι, σε γνωστη εταιρια, στην κηφισσια (δλδ πολυ μακρια μου)...πολυ υπευθυνη θεση,mpla mpla
ο μισθος (ημιαπασχοληση, ευελικτο) δεν ηταν υπολογισμενος με βαση υπαρχον πτυχιο, 3 ξενες γλωσσες (+4η, αλλα χωρις πιστοποιηση αλλα δε παει στο δγιαααλο δαυτη), υπολογιστες, και ουτε εχει επιδομα υπολογιστη κλπ κλπ...
κατα βαση, ηταν σχεδον βασει νομου οι απολαβες-λιγο λιγοτερο για την ακριβεια, αλλα χωρις ασφαλιση απο την αρχη... κατι σαν δοκιμαστικη περιοδος...
αυριο θα πω οχι.
για τον πολυ απλο λογο, οτι βγαινουν 20 ωρες εργασιας +15 ωρες μετακινησεις, και δε μου δινουν και αυτα που θα επρεπε...
για πιο λογο να αναλωθω;; εξαλλου, ηδη εχω τη δουλεια μου, αυτη θα ηταν εξτρα..

απο την αλλη, οκ...
εμπειρια, γνωριμιες, υπευθυνοτητες...
αλλα ειναι μονο 350ε...!