fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:02 Η fantasmenos: #21 21-12-11 02:02 Αρχική Δημοσίευση από living_doll: ποιο υπονοούμενο; ότι η καλύτερη κοριτσοπαγίδα είναι η σοκολάτα ? Click για ανάπτυξη... Όταν εννοεί κοριτσοπαγίδα δεν εννοεί να δώσει τσικουλάτα στο μικρό του κοριτσάκι για να κάτσει φρόνιμα ώστε ο μπαμπάκας να δουλέψει με την ησυχία του αλλά για να χτυπήσει γκομινάκια... Οπότε το ορθότερο είναι η "γκομενοπαγίδα" Όσο για την αυτοβιομηχανία, δεν αποτελεί έκπληξη ο κλάδος με πολυτελή αγαθά επηρεάζεται πάντα σε μια κρίση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:50 Η grotesque_mask: #22 21-12-11 02:50 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Όταν εννοεί κοριτσοπαγίδα δεν εννοεί να δώσει τσικουλάτα στο μικρό του κοριτσάκι για να κάτσει φρόνιμα ώστε ο μπαμπάκας να δουλέψει με την ησυχία του αλλά για να χτυπήσει γκομινάκια... Οπότε το ορθότερο είναι η "γκομενοπαγίδα" Click για ανάπτυξη... νταξ είμαι αθώο κορίτσι εγώ που να τα καταλάβω αυτά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από living_doll: ποιο υπονοούμενο; ότι η καλύτερη κοριτσοπαγίδα είναι η σοκολάτα ? Click για ανάπτυξη... Όταν εννοεί κοριτσοπαγίδα δεν εννοεί να δώσει τσικουλάτα στο μικρό του κοριτσάκι για να κάτσει φρόνιμα ώστε ο μπαμπάκας να δουλέψει με την ησυχία του αλλά για να χτυπήσει γκομινάκια... Οπότε το ορθότερο είναι η "γκομενοπαγίδα" Όσο για την αυτοβιομηχανία, δεν αποτελεί έκπληξη ο κλάδος με πολυτελή αγαθά επηρεάζεται πάντα σε μια κρίση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grotesque_mask Πολύ δραστήριο μέλος Η in bianco e nero αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.193 μηνύματα. 21 Δεκεμβρίου 2011 στις 02:50 Η grotesque_mask: #22 21-12-11 02:50 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Όταν εννοεί κοριτσοπαγίδα δεν εννοεί να δώσει τσικουλάτα στο μικρό του κοριτσάκι για να κάτσει φρόνιμα ώστε ο μπαμπάκας να δουλέψει με την ησυχία του αλλά για να χτυπήσει γκομινάκια... Οπότε το ορθότερο είναι η "γκομενοπαγίδα" Click για ανάπτυξη... νταξ είμαι αθώο κορίτσι εγώ που να τα καταλάβω αυτά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Όταν εννοεί κοριτσοπαγίδα δεν εννοεί να δώσει τσικουλάτα στο μικρό του κοριτσάκι για να κάτσει φρόνιμα ώστε ο μπαμπάκας να δουλέψει με την ησυχία του αλλά για να χτυπήσει γκομινάκια... Οπότε το ορθότερο είναι η "γκομενοπαγίδα" Click για ανάπτυξη... νταξ είμαι αθώο κορίτσι εγώ που να τα καταλάβω αυτά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.