Flo92
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina
Τιμώμενο Μέλος

Θέλω να κάνω μια έρευνα αλλά είπα να ξεκινήσω από εδώ. Δεν έχω καμία απολύτως ιδέα όσον αφορά αυτό το θέμα.
Χρειάζομαι και μικρόφωνο στον σταθερό; Ή όχι;

Επίσης, τι κάμερα να ζητήσω; δηλαδή στο μαγαζί που θα πάω για να δω, να αναφέρω μόνο την χρήση; ή πάει ανάλογα και με την μάρκα του υπολογιστή;
Μπορώ να την εγκαταστήσω μόνη; Χρειάζεται να εγκαταστήσω και τίποτα άλλο αργότερα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Πήγα το καλοκαίρι σε ένα πολυκατάστημα, πήρα μία γύρω στα 13 ευρώ (αν θυμάμαι καλά), είχε και φθηνότερες βέβαια, την εγκατέστησα στον υπολογιστή με το CD που είχε μέσα, και δουλεύει μια χαρά με δικό της ενσωματωμένο μικρόφωνο, και είσοδο στο USB, πολύ απλά τα πράγματα..Θέλω να πάρω μια κάμερα για τον υπολογιστή. Κυρίως για skype να έχω επικοινωνία με τον αδερφό μου και από εκεί.
Θέλω να κάνω μια έρευνα αλλά είπα να ξεκινήσω από εδώ. Δεν έχω καμία απολύτως ιδέα όσον αφορά αυτό το θέμα.
Χρειάζομαι και μικρόφωνο στον σταθερό; Ή όχι;
Επίσης, τι κάμερα να ζητήσω; δηλαδή στο μαγαζί που θα πάω για να δω, να αναφέρω μόνο την χρήση; ή πάει ανάλογα και με την μάρκα του υπολογιστή;
Μπορώ να την εγκαταστήσω μόνη; Χρειάζεται να εγκαταστήσω και τίποτα άλλο αργότερα;![]()
Devina
Τιμώμενο Μέλος

Πήγα το καλοκαίρι σε ένα πολυκατάστημα, πήρα μία γύρω στα 13 ευρώ (αν θυμάμαι καλά), είχε και φθηνότερες βέβαια, την εγκατέστησα στον υπολογιστή με το CD που είχε μέσα, και δουλεύει μια χαρά με δικό της ενσωματωμένο μικρόφωνο, και είσοδο στο USB, πολύ απλά τα πράγματα..
Αα, μάλιστα. Ωραία, εύκολο ακούγεται. Το περίμενα πιο δύσκολο.Σε ευχαριστώ πολύ. =)
Θα παω και θα το ψάξω και βλέπουμε από εκεί και πέρα...
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος

Scandal
Διαχειριστής

-petros
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

Ναι, αλλά έχω να την χρησιμοποιήσω μερικά χρόνια...Ο Τίτλος είναι σαφής...Εχετε Web camera ?

Dalian
Περιβόητο μέλος

Αυτό basically. Και πάλι, την αποφεύγω συνήθως για λόγους privacy.έχω μια που είναι ενσωματωμένη στο λαπτοπ και τη χρησιμοποιώ πότε πότε στο μσν όποτε θέλουμε να κάνουμε χαβαλέ.![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lacta144
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope
Επιφανές μέλος

moxa15
Διάσημο μέλος

ο μονος λογος να την χρησιμοποιήσω ειναι αμα μιλαω με την αδερφη μου στη θεσσαλονικη...
σε οτι αφορα το skype δεν με αρεσει τοσο νιωθω λιγο αβολα,προτιμω απλα να παρω ενα τηλέφωνο το ατομο που επιθυμω να μιλησω...
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

moxa15
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.