Χριστουγεννιάτικες παιδικές αναμνήσεις, θυμάσαι;

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.
Από όταν ήμουνα παιδί ως και σήμερα η μεγαλύτερη επιθυμία και αγωνία μου για τα Χριστούγεννα ήταν και είναι τα . . .

1636567856798.png
1636567894237.png
1636567958268.png

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.105 μηνύματα.
Εμενα παλι δεν μου αρεσαν ιδιαιτερα οι κουραμπιεδες και τα μελομακαρονα,αλλα μου αρεσαν τρομερα οι σπιτικες δίπλες που εφτιαχνε η μανα μου!
Ανεπαναληπτες!

1636569102483.png

Αλλα αυτο που περιμενα με την αδελφη μου τρελλά,ήταν η Χριστουγεννιατικη γιορτη που εκανε η δουλεια του πατερα μου,(ΕΥΔΑΠ στα παλαια χρονια)η οποια περιελαμβανε θεατρικη παρασταση παντα απο τις καλυτερες,χριστουγεννιατικα γλυκισματα,τσουρεκια κλπ σε ολα τα παιδια και ΔΩΡΑ...ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ! Δεν ξερω τι εδιναν για αγορια,διοτι ηταν διαφορετικα τα δωρα,αλλα εμεις που ειμασταν κοριτσια παιρναμε η καθεμια ,τα τσουρεκια μας,τις σοκολατες μας και κουκλες τεραστιες σε κουτι!! ΟΧΙ ΤΥΠΟΥ bibibo.Κυριαρχουσαν τα παιχνιδια ΛΥΡΑ και EL GRECO .Και ηταν ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΠΑΙΔΙΑ!

Μαλίστα μια χρονια ηταν κατι πανεμορφες κουκλες που μιλαγαν! Δεν μιλαμε για ψευτοκουκλες,μιλαμε για εξαιρετικης ποιοτητας κουκλες και μεγαλες!
Στο μεταξυ ηταν κατι το ανεπαναληπτο για μενα και την αδελφη μου,διοτι ο πατερας μου αν και μορφωμενος ειχε καλη θεση στην ΕΥΔΑΠ αλλα δεν δουλευε η μανα μου,καμια βοηθεια απο κανεναν....,ενας μισθος,η μανα μου εκανε οικονομιες για να εχουμε...λεφτα γιοκ για κουκλες! Οποτε ηταν και οι μοναδικες που παιρναμε...και τρελλαινομασταν πραγματικα!
Αυτη ειναι η πιο εντονη μνημη μου απο τα χριστουγενα τα παιδικα!

1636570000614.png

κουκλα ελ γκρεκο

1636570089995.png

Κούκλα που μιλάει Ελ Γκρέκο εποχής​

Μεταχειρισμενη ρε παιδια!

1636570307759.png

1636570608602.png

:bounce:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια