Χριστουγεννιάτικες ταινίες που σας έχουν σημαδέψει

sunsetpp

Νεοφερμένος

Η Penny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Fashion designer και μας γράφει απο Ραφήνα (Αττική). Έχει γράψει 104 μηνύματα.
Γράψτε μερικες Χριστουγεννιατικες ταινιες που σας εχουν σημαδεψει,ειτε σας αρέσουν παρα πολύ και τις βλεπετε ξανα και ξανα στις γιορτες ειτε απλα σας θυμιζουν καποια πραγματα.ας ξεκινησω!
1.home alone 1 kai 2
2.scrooged
3.Jack frost

 

Poirot

Διάσημο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,670 μηνύματα.
Μα το Πολικό Εξπρές φυσικά! <3


Άμεση επιβίβασηηη!
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,576 μηνύματα.
The polar express is the classic Christmas signature for me.
 

H|M

Διάσημο μέλος

Ο H|M αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,465 μηνύματα.

 
Τελευταία επεξεργασία:

BeatrixKiddo

Περιβόητο μέλος

Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,048 μηνύματα.
Well επειδή τα Χριστούγεννα τα έχω συνδέσει με το να μένεις στο σπίτι και να βλέπεις συνέχεια ταινίες με φίλους και οικογένεια θα παραθεσω μερικές ταινίες που τις βλέπω κάθε χρόνο στάνταρ και με έχουν σημαδέψει.
1.Home alone 1&2 : δεν νοούνται Χριστούγεννα χωρίς αυτές τις 2 ταινίες. Γνωρίζω ότι υπάρχουν και 3 και 4 και ίσως και 5 αλλά δεν μου άρεσαν γιατί χάνονταν το πόιντ της ταινίας αλλάζε ο κύριος πρωταγωνιστής και δεν έλεγε απλά για εμένα. Home alone χωρίς Macaulay Culkin δεν γίνεται :P
2. A Christmas Carol: αυτό το animation με τον jim Carrey νιώθω ότι έκανε εξαιρετική αναπαράσταση τη ζωή του Scrooge στα πλαίσια της φαντασίας βέβαια. Περνάει πολύ όμορφα μηνύματα και τη συνιστώ 100% να τη δείτε και φέτος τα Χριστούγεννα.
3. Τhe polar express: κλασσική Χριστούγεννιατικη ταινία (θυμάμαι είχα πάει και στο σινεμά να τη δω τότε) πολύ ωραία και αστεία.
4.Scrooged: Εξαιρετική ταινία με τον Bill Murray και το τέλος είναι πάντα ο λόγος που θέλω να τη δω ξανά και ξανά.
5.Surviving Christmas: Πολύ αστεία ταινία και μου αρέσει που δείχνει μέσω της ταινίας ότι τα Χριστούγεννα είναι όμορφα όταν τα περνάς με την οικογένειά και με ανθρώπους που αγαπάς.
6.Elf: λατρεύω τον will Ferrell σε αυτή την ταινία γιατί βγάζει το κάτι το αγαθο.
7.Jack frost: Συγκινουμαι κάθε φορά που την βλέπω
Βέβαια έβλεπα και μια άλλη ταινία αλλά δεν θυμάμαι το όνομα. Αλλά για αρχή αυτά κάνουν
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top