Resaldis
Δραστήριο μέλος
Ο Resaldis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα.

11-10-22

19:31
Τα ελληνικά νησιά, στο μυαλό όλων μας είναι συνδυασμένα με το καλοκαίρι. Όμως, η αλήθεια είναι πως η κάθε εποχή του χρόνου έχει τη γοητεία της και είναι ακόμα πιο αισθητή όταν την απολαύσει κανείς στο νησί. Τη χειμερινή περίοδο, τα νησιά μας επιφυλάσσουν στον ταξιδιώτη ξεχωριστές εμπειρίες που δεν τις ζεις το καλοκαίρι και ακριβώς από κάτω ακολουθούν οι 5 λόγοι για να πας στο νησί τον χειμώνα!

5 λόγοι να πας στα νησιά χειμώνα | Ferryscanner
Αυτοί είναι οι 5 λόγοι για να πας στα νησιά τον χειμώνα και να περάσεις ξεχωριστές χειμερινές διακοπές με τους δικούς σου!
Δροσουλίτης
Δραστήριο μέλος
Ο Δροσουλίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 441 μηνύματα.

13-10-22

10:16
Είχα την τύχη να περάσω τα Χριστούγεννα στο Κουφονήσι, την εποχή που κρατούσε τον αυθεντικό του χαρακτήρα, κοντά 20 χρόνια πριν και πραγματικά ήταν μοναδική εμπειρία. Πήγαινα κάθε καλοκαίρι και το δοκίμασα και τον χειμώνα. Το κακό της υπόθεσης ήταν πως με κακόμαθε τόσο, που έκανε πολύ εμφανείς τις όποιες αλλαγές ακολούθησαν (κυρίως στην ιδιοσυγκρασία των κατοίκων) και οι αλυσιδωτές αντιδράσεις με οδήγησαν να μείνω με τις αναμνήσεις μου, αποχαιρετώντας το για πάντα. Ευτυχώς αυτές παρέμειναν άφθαρτες, σαν ανομολόγητος έρωτας!

13-10-22

10:32
Δε νομίζω ότι έχει κάποια διαφορά το να είσαι σε νησί. Η μόνη διαφορά που βρίσκω είναι το πιο έντονο κουτσομπολιό για το τί φοράει ο καθένας.

13-10-22

13:08
How about Χριστούγεννα σε νησί/παραλία στο νότιο ημισφαίριο/ ισημερινό που να έχει καλοκαίρι και να αλλάζεις χρόνο πίνοντας σαμπάνια και κάνοντας νυχτερινό μπάνιο στη θάλασσα; εγώ θα τό έψηνα φουλ
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.650 μηνύματα.

13-10-22

15:31
κάνω σχεδόν κάθε χρόνο στην πελοπόννησο. νησί δεν είναι; 
η παρέα είναι που μετράει, οι συνθήκες της ζωής κάθε φορά και η όρεξη που έχεις. εγώ τελευταία δεν έχω καθόλου όρεξη για γιορτές.

η παρέα είναι που μετράει, οι συνθήκες της ζωής κάθε φορά και η όρεξη που έχεις. εγώ τελευταία δεν έχω καθόλου όρεξη για γιορτές.

Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

13-10-22

22:54
Εχω κανει Χριστουγεννα Χονολουλου. Μαγεια.How about Χριστούγεννα σε νησί/παραλία στο νότιο ημισφαίριο/ ισημερινό που να έχει καλοκαίρι και να αλλάζεις χρόνο πίνοντας σαμπάνια και κάνοντας νυχτερινό μπάνιο στη θάλασσα; εγώ θα τό έψηνα φουλ

13-10-22

23:00
Ρεεεεε τέλειο! θέλω κι εγώ! Γενικά μπήκε στο bucket list μου, ειδικά όταν πήγα Γκόα πρόσφατα κατάλαβα ότι αυτό που θέλω είναι να κάνω πρωτοχρονιά σε παραλία με φουλ ζέστη καί τροπική βλάστηση. Στη Γκόα έχουν ένα ποτό σαν το Malibu, λέγεται cabu , ε, ένα τέτοιο σε κοκτέιλ θέλω και τό μαγιό μουΕχω κανει Χριστουγεννα Χονολουλου. Μαγεια.
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Η Nelliel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.061 μηνύματα.

13-10-22

23:06
Ασε, ειναι απο τα καλυτερα Χριστουγεννα της ζωης μου. Χριστουγεννιατικη μουσικη να παιζει παντου, παγωτακι στην παραλια, ολη μερα και ολη νυχτα εξω, χριστουγεννιατικα δεντρα στολισμενα με λουλουδια, στα πεζοδρομια θαμνοι απο αυτο το κοκκινο χριστουγεννιατικο φυτο και μια ατμοσφαιρα τοσο μα τοσο γιορτινη. Ακομα τραγουδαω το mele kalikimaka καθε χριστουγεννα απο τοτε που πηγα εκει το 2017Ρεεεεε τέλειο! θέλω κι εγώ! Γενικά μπήκε στο bucket list μου, ειδικά όταν πήγα Γκόα πρόσφατα κατάλαβα ότι αυτό που θέλω είναι να κάνω πρωτοχρονιά σε παραλία με φουλ ζέστη καί τροπική βλάστηση. Στη Γκόα έχουν ένα ποτό σαν το Malibu, λέγεται cabu , ε, ένα τέτοιο σε κοκτέιλ θέλω και τό μαγιό μου

13-10-22

23:12
Ρε Νελιελ πόσο τέλειο ακούγεται! έχε που είμαι σε φάση που θα ξεκινήσω να ψάχνω για δουλειά καί δε με παίρνει να ξοδέψω χρήματα για ταξίδια. Αλλιώς, θα το έψηνα να τό ζήσω έτσι οπουδήποτε στον κόσμο! Ίσως του χρόνου να τό συνδιάσω έτσι γιατί, guess what, με κάλεσαν καί σ άλλο γάμο στην Ινδία. Του χρόνου το Δεκέμβρη Χριστούγεννα στη Γκόα μετά τον γάμο, μου τό υπόσχομαι: PΑσε, ειναι απο τα καλυτερα Χριστουγεννα της ζωης μου. Χριστουγεννιατικη μουσικη να παιζει παντου, παγωτακι στην παραλια, ολη μερα και ολη νυχτα εξω, χριστουγεννιατικα δεντρα στολισμενα με λουλουδια, στα πεζοδρομια θαμνοι απο αυτο το κοκκινο χριστουγεννιατικο φυτο και μια ατμοσφαιρα τοσο μα τοσο γιορτινη. Ακομα τραγουδαω το mele kalikimaka καθε χριστουγεννα απο τοτε που πηγα εκει το 2017
Nelliel
Περιβόητο μέλος

13-10-22

23:17
Δεν εχω φωτο σε αυτο το λαπτοπ αλλα θα ανεβασω αρογτερα απο το αλλο. Δες αν σε συμφερει να πας καπου κοντα, πχ καναρια νησια. Σε εμενα η Χονολουλου ειναι απευθειας πτηση 5 ωρες και μου ειχε κοστισει μολις $1500 πτησεις+ξενοδοχειο+καθημερινα εξοδα για 1 βδομαδα.Ρε Νελιελ πόσο τέλειο ακούγεται! έχε που είμαι σε φάση που θα ξεκινήσω να ψάχνω για δουλειά καί δε με παίρνει να ξοδέψω χρήματα για ταξίδια. Αλλιώς, θα το έψηνα να τό ζήσω έτσι οπουδήποτε στον κόσμο! Ίσως του χρόνου να τό συνδιάσω έτσι γιατί, guess what, με κάλεσαν καί σ άλλο γάμο στην Ινδία. Του χρόνου το Δεκέμβρη Χριστούγεννα στη Γκόα μετά τον γάμο, μου τό υπόσχομαι: P

13-10-22

23:22
Τελειοοοοοο! Άψογο! Πάντως για όσους ψήνονται για νότια Ινδία έχει από Αθήνα με wizz air για Abu Dhabi και μετά με indigo/air Arabia για Μουμπάι. Εμένα μου είχε βγεί περίπου 250-280€/ οι δύο πτήσεις με βαλίτσα ( αν πάτε με χειραποσκευη θα σας βγεί ακόμα πιο φθηνά). Για Γκόα είτε παίρνεις νυχτερινό λεωφορείο 16 ώρες τύπου 12€ είτε τρένο που βγαίνει ακομα πιο φθηνά είτε πτήση. Καί βρίσκεις άνετα hostel με 9-12€/μέρα ή ξενοδοχείο με γύρω στα 18-30€/ βράδυ (προφανώς υπάρχουν και πιο φθηνές και πιο ακριβές επιλογές) που γενικά είναι τίποτα! Γενικά οποίος θέλει φθηνές διακοπές καί εκτός Ευρώπης μια χαρά βρίσκει έχω να πω.Δεν εχω φωτο σε αυτο το λαπτοπ αλλα θα ανεβασω αρογτερα απο το αλλο. Δες αν σε συμφερει να πας καπου κοντα, πχ καναρια νησια. Σε εμενα η Χονολουλου ειναι απευθειας πτηση 5 ωρες και μου ειχε κοστισει μολις $1500 πτησεις+ξενοδοχειο+καθημερινα εξοδα για 1 βδομαδα.
Αλλά γενικά πολύ καλά σου έκατσε!
Nelliel
Περιβόητο μέλος

13-10-22

23:44
Μου ειχε βγει γυρω στα $300 τα αεροπορικα, $800 το ξενοδοχειο και τα υπολοιπα τα ξοδεψα εδω και εκει. Ανοιξα το αλλο λαπτοπ για φωτο:Τελειοοοοοο! Άψογο! Πάντως για όσους ψήνονται για νότια Ινδία έχει από Αθήνα με wizz air για Abu Dhabi και μετά με indigo/air Arabia για Μουμπάι. Εμένα μου είχε βγεί περίπου 250-280€/ οι δύο πτήσεις με βαλίτσα ( αν πάτε με χειραποσκευη θα σας βγεί ακόμα πιο φθηνά). Για Γκόα είτε παίρνεις νυχτερινό λεωφορείο 16 ώρες τύπου 12€ είτε τρένο που βγαίνει ακομα πιο φθηνά είτε πτήση. Καί βρίσκεις άνετα hostel με 9-12€/μέρα ή ξενοδοχείο με γύρω στα 25-30€ (προφανώς υπάρχουν και πιο φθηνές και πιο ακριβές επιλογές) που γενικά είναι τίποτα! Γενικά οποίος θέλει φθηνές διακοπές καί εκτός Ευρώπης μια χαρά βρίσκει έχω να πω.
Αλλά γενικά πολύ καλά σου έκατσε!

14-10-22

00:00
Λατρεύω τους ουρανοξύστες με τη θάλασσα, τα δέντρα και το ηλιοβασίλεμα και κλαίω Με τόν τύπο με το φοσφοριζε στρώμα θαλάσσης. Φοβερή αντίθεση καλοκαιριού με χριστουγεννιάτικα δέντρα! Οκ μ έπεισες! Next time!Μου ειχε βγει γυρω στα $300 τα αεροπορικα, $800 το ξενοδοχειο και τα υπολοιπα τα ξοδεψα εδω και εκει. Ανοιξα το αλλο λαπτοπ για φωτο:
View attachment 109796View attachment 109797View attachment 109798View attachment 109799View attachment 109800View attachment 109801
Nelliel
Περιβόητο μέλος

14-10-22

00:07
ηταν πολυ χαρουμενη ατμοσφαιρα, εχω και βιντεο αλλα δεν λειτουργουσε ο ηχος και δεν ηξερα σε ποια ακουγοταν η χριστουγεννιατικη μουσικη. Επισης το βραδυ στα πεζοδρομια και σε εστιατορια και εμπορικα κεντρα εβλεπες αναμμενους πυρσους. Στο boxing day ηταν ακομα πιο τελεια. Τρελες προσφορες αλλα δεν ειχα εξτρα βαλιτσα και δεν ειχα ορεξη να κουβαλαω επιπλεον αποσκευες οποτε δεν ψωνησα σχεδον τιποτα. Φαντασου μαγαζια οπως το HM να ειναι απο $5-20 ολοκληρο το μαγαζιΛατρεύω τους ουρανοξύστες με τη θάλασσα, τα δέντρα και το ηλιοβασίλεμα και κλαίω Με τόν τύπο με το φοσφοριζε στρώμα θαλάσσης. Φοβερή αντίθεση καλοκαιριού με χριστουγεννιάτικα δέντρα! Οκ μ έπεισες! Next time!

14-10-22

00:16
Ρε τί όμορφα! Από τιμές σε φαγητό καί ποτά τί έπαιζε; Γενικά μετά την Ινδία αποφάσισα ότι διακοπές θά κάνω εκτός Ευρώπης. Πρίν τό φοβόμουν. Τώρα νομίζω ότι αισθάνομαι ότι το χωηταν πολυ χαρουμενη ατμοσφαιρα, εχω και βιντεο αλλα δεν λειτουργουσε ο ηχος και δεν ηξερα σε ποια ακουγοταν η χριστουγεννιατικη μουσικη. Επισης το βραδυ στα πεζοδρομια και σε εστιατορια και εμπορικα κεντρα εβλεπες αναμμενους πυρσους. Στο boxing day ηταν ακομα πιο τελεια. Τρελες προσφορες αλλα δεν ειχα εξτρα βαλιτσα και δεν ειχα ορεξη να κουβαλαω επιπλεον αποσκευες οποτε δεν ψωνησα σχεδον τιποτα. Φαντασου μαγαζια οπως το HM να ειναι απο $5-20 ολοκληρο το μαγαζι
Μετά την Ινδία έμαθα ότι καλύτερα να παίρνεις λίγα πράγματα μαζί σου γιατί ποτέ δε ξέρεις τί μπορεί να σού γυαλίσει. Ενώ εμένα δε μου άρεσε ποτέ το παζάρι στη Γκόα μπορώ να πω ότι έκανα πολύ καλό παζάρι και γενικά αν δεις το πόσα πράγματα πήρα από Ινδία και τό πως τα χωρεσα στη βαλίτσα είναι ένα θαύμα. Αλλά ακόμα καί χωρίς παζάρι είχε πχ προσφορά Levi's jeans 1+1 με τύπου 50 ευρώ, πήρα τσάντα σχετικά μεγάλη όλο δέρμα με 20€ και χίλια δυο άλλα παμφθηνα πράγματα
Υγ η τσάντα είναι μεγαλύτερη απ'ότι φαίνεται. Ξέρω ότι τί θά πείτε" μας τα παν κι άλλοι" αλλά όντως ισχύει

Nelliel
Περιβόητο μέλος

14-10-22

00:30
Πολυ ωραια η τσαντα! Εγω πηρα ενα τσαντακι δερματινο απο εκει, γυρω στα $15. Ρουχα κτλ ηταν πολυ φτηνα γιατι το ξενοδοχειο μου ηταν πολυ κοντα στο nordstrom rack. Φαγητο και ποτο ηταν σε τυπικες αμερικανικες τιμες. Πιο χαμηλα απο Καναδα αλλα πιο υψηλες απο Ελλαδα. Το καθε κυριο γευμα χωρις αλκοολ μου εβγαινε γυρω στα 15-20. Τα κοκτειλ ηταν γυρω στα $5-6. Τα παγωτα στην παραλια νομιζω ηταν γυρω στα $5-6.Ρε τί όμορφα! Από τιμές σε φαγητό καί ποτά τί έπαιζε; Γενικά μετά την Ινδία αποφάσισα ότι διακοπές θά κάνω εκτός Ευρώπης. Πρίν τό φοβόμουν. Τώρα νομίζω ότι αισθάνομαι ότι το χω
Μετά την Ινδία έμαθα ότι καλύτερα να παίρνεις λίγα πράγματα μαζί σου γιατί ποτέ δε ξέρεις τί μπορεί να σού γυαλίσει. Ενώ εμένα δε μου άρεσε ποτέ το παζάρι στη Γκόα μπορώ να πω ότι έκανα πολύ καλό παζάρι και γενικά αν δεις το πόσα πράγματα πήρα από Ινδία και τό πως τα χωρεσα στη βαλίτσα είναι ένα θαύμα. Αλλά ακόμα καί χωρίς παζάρι είχε πχ προσφορά Levi's jeans 1+1 με τύπου 50 ευρώ, πήρα τσάντα σχετικά μεγάλη όλο δέρμα με 20€ και χίλια δυο άλλα παμφθηνα πράγματα
Υγ η τσάντα είναι μεγαλύτερη απ'ότι φαίνεται. Ξέρω ότι τί θά πείτε" μας τα παν κι άλλοι" αλλά όντως ισχύει
View attachment 109803
Τα levi's εδω ειναι φτηνα και μου κανει εντυπωση η διαφορα στην τιμη σε σχεση με Ελλαδα. Εδω πλεον δεν ειναι και τοσο διαδεδομενα. Τα βρισκω συχνα στο costco στα $15-20. Εγω σκεφτομαι φετος για Χριστουγεννα να παω Ισλανδια. Θα ηθελα και Κεμπεκ Σιτι, αλλα θα κανει πολυ κρυο εκει και ημουν εκει το καλοκαιρι. Τον χειμωνα βεβαια ειναι αλλη φαση. Ισως παω για ΣΚ. θα ηθελα πολυ να παω σε νησι αγονης γραμμης να κανω Χριστουγεννα. Αυτα τα μικρα νησακια στο Αιγαιο ειναι τα αγαπημενα μου.

14-10-22

14:18
Πωωωωωωωωω Ισλανδία! Καλά, κάτσε να βρώ δουλειά και από τού χρόνου σχωρα με άλλα θα σού φορτωνομαι. Είμαι εξαιρετική παρέαΠολυ ωραια η τσαντα! Εγω πηρα ενα τσαντακι δερματινο απο εκει, γυρω στα $15. Ρουχα κτλ ηταν πολυ φτηνα γιατι το ξενοδοχειο μου ηταν πολυ κοντα στο nordstrom rack. Φαγητο και ποτο ηταν σε τυπικες αμερικανικες τιμες. Πιο χαμηλα απο Καναδα αλλα πιο υψηλες απο Ελλαδα. Το καθε κυριο γευμα χωρις αλκοολ μου εβγαινε γυρω στα 15-20. Τα κοκτειλ ηταν γυρω στα $5-6. Τα παγωτα στην παραλια νομιζω ηταν γυρω στα $5-6.
Τα levi's εδω ειναι φτηνα και μου κανει εντυπωση η διαφορα στην τιμη σε σχεση με Ελλαδα. Εδω πλεον δεν ειναι και τοσο διαδεδομενα. Τα βρισκω συχνα στο costco στα $15-20. Εγω σκεφτομαι φετος για Χριστουγεννα να παω Ισλανδια. Θα ηθελα και Κεμπεκ Σιτι, αλλα θα κανει πολυ κρυο εκει και ημουν εκει το καλοκαιρι. Τον χειμωνα βεβαια ειναι αλλη φαση. Ισως παω για ΣΚ. θα ηθελα πολυ να παω σε νησι αγονης γραμμης να κανω Χριστουγεννα. Αυτα τα μικρα νησακια στο Αιγαιο ειναι τα αγαπημενα μου.

Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.602 μηνύματα.

14-10-22

17:31
Και εγώ θέλω να πάω πολύ στη Ισλανδία και να νοικιάσω ένα Campervan να κοιμάμαι εκεί και για να κάνω το γύρω του νησιού. Αλλά είναι πανάκριβα εκεί πέρα γιατί για Ισλανδία να κάνεις με άνεση το γύρω του νησίου θέλει σίγουρα 12-14 μέρες και είναι πολλά λεφτά αλλά αν είναι να πας Ισλανδία να το κάνεις σωστά για να το θυμάσαι.
Nelliel
Περιβόητο μέλος

15-10-22

00:04
Ελα! Εχω χωρο μεχρι τον Μαρτιο. Για το μετα δεν ξερω, σκεφτομαι σοβαρα να μετακομισω μονιμα Ελλαδα πριν το καλοκαιρι. Δεν τους αντεχω αλλο εδω. Πιο αφιλοξενο και κρυο κοσμο δεν εχω συναντησει πουθενα αλλου. Τα λεω χρονια τωρα οτι εχουν θεμα αλλα εχω ακουσει διαφορα εδω μεσα. Συναντησα ενα ζευγαρι καναδων τον περασμενο Αυγ και ημουν με μια φιλη μου και της ελεγα ποσο βλαμμενοι ειναι εδω και δεν με πιστευε. Το διαπιστωσε οταν ειδα το ζευγαρι και τους μιλησα.Πωωωωωωωωω Ισλανδία! Καλά, κάτσε να βρώ δουλειά και από τού χρόνου σχωρα με άλλα θα σού φορτωνομαι. Είμαι εξαιρετική παρέα![]()
Για να μπω και στο θεμα, σε νησια εδω δεν θα κανεις καλα χριστουγεννα, αλλα στο Κεμπεκ Σιτι ναι. Ειναι απο τους καλυτερους χριστουγεννιατικους προορισμους. Πηγα τον περασμενο Ιουνιο σε μαγαζι με χριστουγεννιατικα και ηταν απιστευτο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 68 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.