Χριστούγεννα σε νησί

Έχετε γιορτάσει ποτέ Χριστούγεννα σε νησί;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 11)

Nascentes morimur

Διάσημο μέλος

Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.149 μηνύματα.
Καθόλου άσχημη ιδέα μιας και διακοπές δεν έκανα φέτος λόγο δουλειάς
και που μάλλον θα κάτσω κοντά στις γιορτές . ( έτσι λέω :bleh: )
Στο νησί μου σίγουρα μιας και έχω να πάω
να πω
πως θα κάτσω
και θα απολαυσω γιορτές δεν ξέρω απο πότε :hmm:

Μυρωδιές απο φαγητά της μανούλας και γλυκά (αχ!)
κιθάρα τραγούδι
ο τσακωμός με τον μπαμπά για το ποιος θα κερδίσει στο τάβλι

Θα ήθελα
έστω και για λίγες μέρες επιστροφή σε εκείνα τα αθώα χρόνια της εφηβείας
που όλα ήταν τόσο απλά!!

Λείπουν όλα :(

Μη λέω πολλά όμως
είδομεν.
Αν πάλι δεν έχω κέφι να πάω πουθενά
θα γράψω στον Αη βασίλη να του πω οτι φέτος
ήμουν καλό κορίτσι :bleh:

:santa:;)

Μαυρίκιος

Διάσημο μέλος

Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.831 μηνύματα.
Άν έχεις σπίτι και δεν χρειαστούν πολλά έξοδα πας σφαίρα, πέρα του ότι εκεί είναι πολύ ασφαλέστερα και για τον κορονοιό επειδή δεν είναι ο ένας πάνω στον άλλον όπως στις αγορές της Αθήνας.

Fernando_A

Δραστήριο μέλος

Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 754 μηνύματα.
Θα κάνει κανένας σας χριστούγεννα σε κάποιο νησί; Ίσως κάνω φέτος, αλλά πέρσι είχα πάει τέλη νοέμβρη στην Σύρο και πέτυχα την αρχή των γιορτινών εκδηλώσεων και ήταν πολύ ωραία.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.
Θα κάνει κανένας σας χριστούγεννα σε κάποιο νησί; Ίσως κάνω φέτος, αλλά πέρσι είχα πάει τέλη νοέμβρη στην Σύρο και πέτυχα την αρχή των γιορτινών εκδηλώσεων και ήταν πολύ ωραία.
Αναλογα το νησι πιστευω.Φιλος απο μυτιλληνη που εκανε χριστουγγενα εκει,μου ειπε δεν κυκλοφορουσε ψυχη στους δρομους μετα το απογευμα.Ενω,αλλος ροδιτης μου ειπε οτι περασε φανταστικα στη ροδο.

Fernando_A

Δραστήριο μέλος

Ο Manos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 754 μηνύματα.
Αναλογα το νησι πιστευω.Φιλος απο μυτιλληνη που εκανε χριστουγγενα εκει,μου ειπε δεν κυκλοφορουσε ψυχη στους δρομους μετα το απογευμα.Ενω,αλλος ροδιτης μου ειπε οτι περασε φανταστικα στη ροδο.
Ναι πρέπει να ξέρεις σε ποιό νησί θα έχει κόσμο. Από κυκλάδες θα διάλεγα ξεκάθαρα την Σύρο.:)

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.602 μηνύματα.
Εγώ στα Χανιά θα πάω στο πατρικό μου για τις διακοπές. Εκεί πέρα είναι κάπου στη μέση όσο αφορά για τις γιορτές και για το κόσμο. Έχει εορταστικές εκδήλωσεις, μαζεύεται κόσμος τα βραδιά κτλ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια