04-11-25
16:42
Μπαίνουμε σιγά σιγά στην εποχή των Χριστουγέννων! Πόσοι τα περιμένετε με ανυπομονησία; 

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.424 μηνύματα.
Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.758 μηνύματα.
04-11-25
18:08
Είχα τρομερή όρεξη τον Αύγουστο -Σεπτέμβρη αλλά τώρα δεν έχω όρεξη για τίποτα με αυτή την ζέστη, λες και έχουμε Πάσχα
.
Θα πάτε πουθενά φέτος; Που θα τα γιορτάσετε;
Θα πάτε πουθενά φέτος; Που θα τα γιορτάσετε;
ghоul
Νεοφερμένο μέλος
Ο ghоul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 33 μηνύματα.
04-11-25
18:28
Εννοείται τα περιμένω. Λατρεύω τα Χριστούγεννα. Βέβαια το Πάσχα έχει κοκορέτσι, αλλά και πάλι δεν συγκρίνεται η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.
04-11-25
22:13
Πέρυσι δούλευα, φέτος θα δουλεύω πάλι Χριστούγεννα. Αλλά νταξ ωραία είναι υποθέτω
dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.458 μηνύματα.
04-11-25
22:37
τα περιμένω με χαρά, γιατί θα δω τις ανιψιές μου.
κατά τα άλλα δεν τρελαίνομαι.
κατά τα άλλα δεν τρελαίνομαι.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.857 μηνύματα.
05-11-25
01:06
Είναι τα μόνα Χριστούγεννα που δεν θέλω να έρθουν καθόλου γιατί αν δεν έχω απολυθεί μέχρι τότε ξέρω πως Χριστούγεννα και αλλαγή χρόνου, όσο όλοι θα είναι με οικογένεια και φίλους και θα περνάνε υπέροχα μαζί, εγώ θα κρατάω έναν δίσκο σε ένα φισκα μαγαζί που θα γίνεται της μουρλής.
Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.758 μηνύματα.
05-11-25
09:30
Μου θυμίζει την μητέρα μου αυτό που λες, δούλευε για πολλά χρόνια στην εστίαση πριν συνταξιοδοτηθεί, πάντα το Πάσχα και το καλοκαίρι δεν την είχα ποτέ στις διακοπές, ούτε στην 28η, έπαιρνε άδεια για να έρθει στις παρελάσεις μόνο. Μόνο τα Χριστούγεννα ήταν σπίτι. Ελπίζω να μπορείς να περάσεις χρόνο με τους δικούς σου και όλα να πάνε καλά.Είναι τα μόνα Χριστούγεννα που δεν θέλω να έρθουν καθόλου γιατί αν δεν έχω απολυθεί μέχρι τότε ξέρω πως Χριστούγεννα και αλλαγή χρόνου, όσο όλοι θα είναι με οικογένεια και φίλους και θα περνάνε υπέροχα μαζί, εγώ θα κρατάω έναν δίσκο σε ένα φισκα μαγαζί που θα γίνεται της μουρλής.
ultraviolence
Συντονιστής
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.620 μηνύματα.
05-11-25
10:41
Τα Χριστούγεννα μου φέρνουν γενικά μια μελαγχολία όμως φέτος δεν θα την αφήσω να μου τα χαλάσει. Θα κάνω όλα τα παραδοσιακά στο νέο μου σπίτι γιατί ψοφάω για κάτι τέτοια. Δηλαδή: κουραμπιέδες, μελομακάρονα, δίπλες, Χριστόψωμο κτλ. Στον κήπο έχουμε ένα μεγάλο έλατο οπότε λέω να στολίσω αυτό, μέχρι εκεί που φτάνω τέλος πάντων. Για να είμαι ειλικρινής όμως, υπάρχει και μια πίκρα κάπου μέσα μου. Ωραία θα ήταν να ήμασταν μαζί οι 2 οικογένειες και να τα γιορτάζαμε στο νέο μου σπίτι. Καλές γιορτές εύχομαι σε όλους σας.
Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
05-11-25
11:23
Καλές γιορτές ουλτρα ειδικά τώρα με το νέο σου σπίτι πρέπει να είναι πολύ ιδιαίτερο συναίσθημα ο στολισμός!!Τα Χριστούγεννα μου φέρνουν γενικά μια μελαγχολία όμως φέτος δεν θα την αφήσω να μου τα χαλάσει. Θα κάνω όλα τα παραδοσιακά στο νέο μου σπίτι γιατί ψοφάω για κάτι τέτοια. Δηλαδή: κουραμπιέδες, μελομακάρονα, δίπλες, Χριστόψωμο κτλ. Στον κήπο έχουμε ένα μεγάλο έλατο οπότε λέω να στολίσω αυτό, μέχρι εκεί που φτάνω τέλος πάντων. Για να είμαι ειλικρινής όμως, υπάρχει και μια πίκρα κάπου μέσα μου. Ωραία θα ήταν να ήμασταν μαζί οι 2 οικογένειες και να τα γιορτάζαμε στο νέο μου σπίτι. Καλές γιορτές εύχομαι σε όλους σας.
Εύχομαι η επιθυμία σου να πραγματοποιηθεί στο μέλλον!
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.805 μηνύματα.
05-11-25
11:33
Η έναρξη ξεκινά πάντα με την αγορά μιας νέας κούπας....Τα πρωινά να γίνουν ακόμη πιο ζεστά χουχουλιαρικα και φωτεινά!
Ο καιρός δεν μας κάνει μόνο τη χάρη....
Με το καλό μα έρθει το σπουδαιότερο και φωτεινότερο μήνυμα σε όλα τα σπιτικά μας !!!
Αυτό το παιδάκι μέσα μου το ευγνωμονώ που μου χαρίζει τέτοιες μέρες υπέροχα συναισθήματα!!!
Ο καιρός δεν μας κάνει μόνο τη χάρη....
Με το καλό μα έρθει το σπουδαιότερο και φωτεινότερο μήνυμα σε όλα τα σπιτικά μας !!!
Αυτό το παιδάκι μέσα μου το ευγνωμονώ που μου χαρίζει τέτοιες μέρες υπέροχα συναισθήματα!!!
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.570 μηνύματα.
05-11-25
12:37
Ανυπομονώ κάθε χρόνο για τις γιορτές είναι η αγαπημένη μου εποχή ! Με κάνει να νιώθω ξανά παιδί
Βέβαια συνήθως τα περνάω πολύ μόνη μου (όχι την ημέρα των Χριστουγέννων αλλά γενικά τις ημέρες των γιορτών)
εύχομαι φέτος να πάει καλύτερα !
επισης , φέτος βλέπω πολύ κόσμο κάθεται και πλένει τα δέντρα του στην αυλή ή στο μπάνιο πριν τα στολίσουν
τι νέα μόδα είναι αυτή; Μου φαίνεται λίγο περίεργο
Βέβαια συνήθως τα περνάω πολύ μόνη μου (όχι την ημέρα των Χριστουγέννων αλλά γενικά τις ημέρες των γιορτών)
εύχομαι φέτος να πάει καλύτερα !
επισης , φέτος βλέπω πολύ κόσμο κάθεται και πλένει τα δέντρα του στην αυλή ή στο μπάνιο πριν τα στολίσουν
τι νέα μόδα είναι αυτή; Μου φαίνεται λίγο περίεργο
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.805 μηνύματα.
05-11-25
14:03
Του ψυχαναγκασμού και της βλακείας το ανάγνωσμα…επισης , φέτος βλέπω πολύ κόσμο κάθεται και πλένει τα δέντρα του στην αυλή ή στο μπάνιο πριν τα στολίσουν
τι νέα μόδα είναι αυτή; Μου φαίνεται λίγο περίεργο![]()

Πλένουν, λέει, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα στο TikTok όλες μαζί, σαν πρόβατα που ακολουθούν την “τάση”.
Μία το έκανε πρώτη, χωρίς να σκεφτεί, και τώρα το κάνουν χιλιάδες “νοικοκυρές του διαδικτύου”, για να φαίνεται το σπίτι τους πιο “καθαρό”.
Χωρίς μια απο αυτές (ξανθιές μελαχρινές
)αναρωτιέται τι ακριβώς πλένει .....ένα δέντρο με σιδερένια βάση που σκουριάζει, με σύρμα ντυμένο πλαστικό, που μετά θα το βάλει μέσα στο σπίτι και θα το κρατήσει χρόνια.Λεπτομέρειες, ε; Αρκεί να δείχνει ωραίο στο βίντεο.
Ψυχαναγκασμός μεταμφιεσμένος σε “αισθητική”.
Και η κοινή λογική, για άλλη μια φορά, στο πλυντήριο μαζί με το δέντρο.
.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.512 μηνύματα.
Μου άρεσε:
Μου δίνει κουράγιο να βλέπω όρθιους και στα καλα τους είδωλα τις παιδικής μου ηλικίας. Όσο κρατήσει
Μου δίνει κουράγιο να βλέπω όρθιους και στα καλα τους είδωλα τις παιδικής μου ηλικίας. Όσο κρατήσει

Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
Ο ηθοποιός του Κέβιν εν τω μεταξύ είχε μεγάλο αγώνα που εν τέλει βγήκε νικητής μετά από πολλά χρόνια σε κέντρο απεξάρτησης (average Hollywood child actor lore). Πλέον είναι καλά στην υγεία του, είναι παντρεμένος και έχει και παιδί (νομιζω).Μου άρεσε:
View attachment 154600
Μου δίνει κουράγιο να βλέπω όρθιους και στα καλα τους είδωλα τις παιδικής μου ηλικίας. Όσο κρατήσει![]()
Το σπίτι το έχεις δει πως το έχουν σακατεψει; Σαν νοσοκομείο φαίνεται πλέον.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.301 μηνύματα.
Εγώ πάντως δεν μπορούσα να μην παραθέσω αυτό:
Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
Εν τω μεταξύ είναι πολύ ικονικ το τραγούδι αλλά φαντάζομαι θα το βάζουν 100 φορές την ημέρα στα μαγαζιά.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.570 μηνύματα.
Επιβεβαιώνω γιατί στη μονάδα έβαζαν αυτή τη περίοδο επίσης χριστουγεννιάτικα πιο σιγά βέβαια αλλά αν ήσουν αποστείρωση ήταν τέρμα
Τις πρώτες 2-3 μέρες είναι καλά μετά σε πιάνει ένα
Τις πρώτες 2-3 μέρες είναι καλά μετά σε πιάνει ένα
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.512 μηνύματα.
Τόσο 80 - 90s...
Ασχημούλικες, δε λεω.
Ασχημούλικες, δε λεω.

dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.458 μηνύματα.
καλά χριστούγεννα σε όλ@ς με μια αφιέρωση:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 46 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool