Ενδιαφερον αυτο.
O χρονος ουδεποτε με αγγιξε/αγχωσε κι αν συνέβη φορές ήταν επειδή με αγχωναν άλλοι.

Οσο αγχωδης είμαι, άλλο τοσο passive και τεμπέλα γίνομαι.

Καλλιεργω το μετρο ομως.
Θυμάμαι παλαιοτερα δεν είχα χρόνο αναπνοης, όμως παράλληλα με δυο σχολες συν δουλειά, την μπυρίτσα μου την έπινα. Με ονόμασαν ''restless'' και δε με παραξενεψε. Καποτε διαβαζα νυχτες, σημερα ειναι απλως.... αδυνατον!
Αποφάσισα το καλοκαίρι πχ να αραξω μετα απο τοσο αγωνα και πόσο αντεξα? Εναμισυ μήνα σου λέω.Bρήκα δουλειά έστω για λιγο στο νησί που ημουν. Ο παρελθοντικός ''προβληματισμος'' μου ήταν ''
πως θα καθήσω λιγάκι ν'aράξω''? Το θέλησα, το εφτιαξα και το έκανα. Απο τότε απολαμβάνω
καλύτερα τις ταβανοθεραπείες.
Βασικό είναι το πρόγραμμα. Δε δουλέυω σήμερα ώρες πρωινες κι οσοι εργαζονται απογευματα θα καταλαβουν. Οσο με προβληματίζει το θεμα ''υπνος'', τόσο μπάινω στην πρίζα να το φτιάξω και αυτό γίνεται σταδιακα.
Ειναι φοβερό να βάζεις στοιχήματα με τον εαυτό σου και ενα πρωινο να συνειδητοποιείς πως τα έχεις υλοποιήσει.
Είμαι τύπος πρωινός και δραστήριος.Δεν εχω παραπονα απο το
οργανωτικο στρωσιμο της ζωης μου, τα ζορια τα περασα στο 3ο με 4ο ετος ως φοιτητρια. Κοιμονουν ως το μεσημερι, διαβαζα τις νυχτες.
Σημερα κομπλε. Θαθελα μονο να φτιαξω τον υπνο μου.

Αυτο ειναι ενα χρονιο θεμα και πρεπει να το φροντισω. Αμα πεσω στο κρεβατι παιζει να κλεισω και δωδεκαωρα - δε τιθεται θεμα αυπνιας δηλαδη/ λιωνω/λατρευω τον υπνο

, αλλα αλλες μερες συνεχομενες παιζει να κοιμηθω μονο 4 ωρες...
Σίγουρα μια μικρή δόση σοκολατίτσας μας βοηθάει να ενεργοποιηθεί ο εγκέφαλος ξανά....
Σοκολατες τον χειμωνα τρωω σχεδον καθε μερα

(ανεπιτρεπτο..)στα διαλειμματα της δουλειας.
Αλλα ακρως αναζοωγονητικο!
ο χρόνος είναι κάτι που με φοβίζει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό....
και αυτό επειδή δεν το επέτρεψα εγώ..., σαν τη διαφήμιση που κοιτάς το κόστος και χάνεις την αξία....
τελικά καταλαβαίνω οτί αξία έχει ο χρόνος, όταν εμπιστευτείς μέσα του κάποια πράγματα καλά
εγώ παραδέχομαι, οτί ξέχασα, οτί ο χρόνος δεν ξεχνάει κανέναν..., εμείς ξεχνάμε την αξία του....
Ξερεις τι πιστευω? Αν κανεις αυτα που αγαπας κι εχεις στρωμενη τη ζωη σου οπως θελεις, ο χρονος δε σε νοιαζει. Δεν ξερω καν αν υπαρχει...