Και οκ, φτάνει η μαλακία με τις αυτοκτονίες, δε φταίει το μνημόνιο για αυτό. Ή τουλάχιστον δε φταίει μόνο το μνημόνιο για αυτό. Η χώρα νοσεί οικονομικά για πολλούς λόγους και δανείζεται για να επιβιώσει, αν δεν είναι σε θέση να τηρήσει τις εντολές του δανειστή καλά θα έκανε να μη δανειζόταν. Ίδιες παπαριές περί αυτοκτονιών λέει και η χ.α. μόνο και μόνο για να αγιοποιήσει το ξύλο που έδινε σε κάθε κακομοίρη.
Η χώρα φίλτατε, νοσεί πρωτίστως κοινωνικά και έπειτα οικονομικά, όποτε θα συμφωνήσω, μάλλον δεν φταίει μόνο το μνημόνιο για τις αυτοκτονίες.
Τράβα πάρε και συ τρία δάνεια, ένα αμάξι με δόσεις, πάνε διακοπές με δάνειο και όταν δε θα μπορείς εκ των πραγμάτων να τα αποπληρώσεις και το οικονομικό σύστημα θα σου πάρει και τα σώβρακα και θα σε ξεράσει πάνε αυτοκτόνα και προτού αυτοκτονήσεις γράψε ένα γράμμα και ξεκίνα να κλαίγεσαι για το μνημόνιο.
Ναι θα το παραδεχτώ γιατί όχι άλλωστε; και εγώ και εσύ και όλη η Ελλάδα γίναμε αλαζόνες και άπληστοι!
Μετά από τα 20ετή παραμύθια και σμπρώξιμο στην εξουσιαστική αγορά υλικών αγαθών κάπου ήρθε και χάλασε η σκούφια μας.
Δεν ξέρω ρε αδερφέ μου, ίσως ο έλληνας με την τόσο πονεμένη ιστορία που έχει στη πλάτη του, πίστεψε πως πλέον ήρθε η σειρά του να γίνει λαμόγιο και έξυπνος, κάπου κάπως-τέλος πάντων περίμενε έναν θεό να του δώσει ένα χέρι βοηθείας...αντ'αυτού, ο θεός του πήρε και τα σώβρακα!
Και έτσι μαγικά, χωρίς εποπτείες για τον έλεγχο της κατάστασης (με την διακίνηση του πλαστικού χρήματος στην αγορά),με παραμύθια και χωρίς μεταρυθμίσεις στο χρηματοπιστωτικό σύστημα φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, και να για πω και όλη την αληθεία, δεν πήρα τρία δάνεια, όχι...πήρα ΚΑΙ ένα στεγαστικό! Γιατί τότε με καθυσύχασαν οι μπαγάσες!
Και τώρα ενώ έχουν ήδη κληθεί συγκεκριμένα πρόσωπα για τη διάσωση της κατάστασης, συνεχίζουν να μας ξηλώνουν, βλέπεις με επιδερμικές σκέψεις κανένας δεν πήγε μπροστά, μόνο με πράξεις!...αλήθεια αύριο-μεθαύριο ο Χ ιστορικός θα αναλάβει να φωτίσει πολλές τρύπες του σήμερα, φαντάζομαι σκας και εσύ όπως και εγώ που δεν θα μάθουμε ποτέ τον τρόπο..
Η χ.α. είναι μια εγκληματική οργάνωση και για αυτό δικάζεται. Ανθρωποκτονίες, ξέπλυμα χρήματος, βιαιοπραγίες, εκβιασμοί και οπλοκατοχές. Για αυτά είναι στη μπουζού. Κατάλαβε το και μη λες ιστορίες για αγρίους.
Αν ξέρεις κάτι για τη Μαρφίν πάνε και δώσε κατάθεση, αν ονειρεύεσαι αόρατους εχθρούς κράτα το για εσένα.
Επειδή η εν λόγω απόφαση καθυστερεί δε σημαίνει πως δεν ενδιαφέρει, σημαίνει πως δεν είναι σε θέση κάτι τέτοιο να εκδικαστεί.
Μαζί σου,επέτρεψε μου όμως να έχω το δικαίωμα να ζητήσω την ίδια άμμεση αντιμετώπιση της -δικαιοσύνης και για τους υπόλοιπους κλέφτες και εγκληματίες!
Και να σου πω και κάτι; Βαρέθηκα συνέχεια λόγια, λόγια, λόγια.
Ελλάδα...Δημοκρατία....έξω ο φασισμός...πάρε πάλι άλλη μια φορά τη λέξη δημοκρατιά...Έλλαδα ξανά,και ξανά, και ξανά! βρε δε μας χέσουν όλα τα κομματόσκυλα και τα παπαγαλάκια; Εδώ ο κόσμος χάνεται και εμείς ασχολούμαστε ακόμη με τους νέους ψηφοφόρους του Σαμαρά (που αλλού θα στραφούν τώρα οι "αγανακτισμένοι και εξαθλιωμένοι" κατά τα λεγόμενα των ΜΜΕ που ψήφισαν ΧΑ, οεο;...βρε λες να κάνουν καμιά απότομη στροφή στα αριστερά και να γελάμε; ΌΧΙ), που αραχτός με το μοχίτο διαβάζει και υπογράφει τα ρομάτζα της τρόικας;
Πόσο εγκεφαλικό πρόβλημα έχουμε; Τόση μεγάλη βλάβη έχουμε πάθει; Είναι δυνατόν;
Όσο για τον Τσοχατζόπουλο, θέμα χρόνου να βγάλει το "νιάτο" κανένα πρόβλημα υγείας και να πάει σπιτάκι του, πάντα βέβαια με περιοριστικά μέτρα.
VIDEO