Καλησπέρα και από μένα. Βλέποντας, τις 'ντροπιαστικες, φασιστικές, νεοναζιστικες' σκηνες, μπροστά σε ζωντανή ενημερωτική εκπομπή, θα ήθελα πρώτον, να εκφράσω την ντροπή μου για αυτά τα περιστατικά στην Ελλάδα της Ευρώπης του 21ου αι, του 2012, να εκφράσω την απορία μου, όσον αφορά την Λ.Κανελλη αλλα και την Δουρου που, καθισαν κανονικά μετά στις καρέκλες τους και είπαν τον απολογισμό. Τέλος, να εκφράσω, την ντροπή μου ως ελληνας, για αυτά τα ζωα, τα βοδια, τα κτηνη που εχουν μπει στο Ελληνικο Κοινοβουλιο. Και κανω μια εκκληση στα 440.000 ελληνων. Στις εκλογές της 17ης ιουνιου, σκεφτείτε την ψήφο σας που θα δώσετε σε αυτην την ναζιστικη,χιτλερικη, εγκληματικη οργανωση της χ.α. Μην αφησουμε, τους τρομοκρατες, τα κτηνη της χ.α. που ευθυνονται για πολλους φονους, και βιαιοπραγιες...και για 2 τηλεοπτικες βιαιοπραγιες μπροστά στις κάμερες. ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ! Χίλιες φορές Καρατζαφέρης(χαχα). ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. Μονο αυτο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.