[...]
Να το θεσω απλα.
ΔΕΝ ζουμε υπο δημοκρατικο καθεστως,ΑΡΑ "μπορουμε" να μην ειμαστε δημοκρατες.
Ειναι ηλιθιο να ζουμε με 3κ60 και κατα τ'αλλα να ζητουμε να ακουσουμε τη φωνουλα της χα μες το μπουρδελο εεεε συγγνωμη,βουλη.
Οποιος εχει περιεργια για το τι λενε τα φασιστομουτρα,ας διαβασει το στοχο.Και μετα να ερθει να μου πει αν θελει να βλεπει τα ασπονδυλα πισω απο τα εδρανα.
[...]
Ευτυχως(ή δυστυχώς) στα χαρτιά έχουμε ακόμα δημοκρατία,άσχετα αν στην Βουλή(ή όπως ορθότερα είπες "μπουρδέλο",έχουμε χούντα).
Και αυτή η δημοκρατία επιτρέπει αυτήν τη στιγμή σε εσένα σε εμένα και σε όλους μας να μπαίνουμε εδώ πέρα και να λέμε το μακρύ μας και το κοντό μας.
Τα φασιστόμουτρα όπως έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω,ΔΕΝ μπορούν να μπούν στην Βουλή με το έτσι θέλω,πρέπει να εκλεγούν δημοκρατικά.Και αυτό ΔΕΝ πρόκειται να συμβεί.Πέρα απο τον πυρήνα τους,δεν τους ψηφίζει κανένας άλλος,οι δημοσκοπήσεις που τους βάζουν μέσα,είναι
προπαγάνδα(Που τέτοια θα ζήλευε ακόμα και ο Χίτλερ με τονν Στάλιν μαζι).Ακριβώς για να αντιδράσει ο κόσμος φοβούμενος την είσοδό τους στο Κοινοβούλιο,και η εκάστοτε κυβέρνηση να έχει το δικαίωμα να κρίνει ποιό κόμμα μπορέι και κρίνεται ασφαλές να κατέβει στις εκλογές.
Έτσι ακριβώς να ΞΑΝΑθυμίσω ξεκίνησε και ο αγαπητος στην Χ.Α. Αδόλφος Χίτλερ στην Ελλάδα.
Αν αύριο δεν βγάλουν παράνομή την Χ.Α,πίστεψέ με(όχι εσύ προσωπικά,για ευκολία γράφω σε δεύτερο ενικό) η Χ.Α. θα είναι η μικρότερη απο τις εγνοιες μας. Μεθαύριο θα βγάλουν εσένα,εμένα και ΟΛΑ τα υπόλοιπα κόμματα για χάρην της υπεράσπισης της εθνικής κυριαρχίας(της ποιάς..Αυτήν δεν την πουλήσαμε;;

),και θα μπούμε σε ένα φασιστικό καθεστώς.Αυτό ακριβώς που ήθελες να αποφύγεις με το να απαγορέψεις την Χ.Α. να κατέβει στις εκλογές.
Μην κοιτάμε μόνο το δέντρο,όταν θα καίγεται όλοκληρο το δάσος!!!
Και ξαναρωτώ,γιατί απάντηση δεν πήρα.
Είναι δημοκρατία εάν δημοκρατικά αποφασίσεις για την καταλησή της;;(Γιατί εκεί οδεύουμε)